تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم قهرمان کوپا آمریکا میشود؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرژانتین

28 51.85%
  • اروگوئه

9 16.67%
  • برزیل

16 29.63%
  • پاراگوئه

0 0%
  • مکزیک

0 0%
  • سایر تیم ها

1 1.85%
صفحه 17 از 24 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 239

نام تاپيک: کوپا امریکا 2011 به میزبانی آرژانتین

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

قبلا هم گفتم برای تبدیل شدن یه یک افسانه باید ناجی تیمت باشی, باید آتشی فراگیر باشی نه چندتا جرقه
    بحث در مورد مسی بنا به دلایلی خارج از ظرفیت این انجمنه, ولی در مورد آرژانتین واقعا حیف بود که حذف شد
    چون اولا میزبان بود و بدون میزبان رقابتها یه جورایی از شور میوفته, ثانیا اسم آرژانتین خودش همیشه هیجان رو
    به مسابقات میاورد, من یه جورایی منتظر بازی کلاسیک این رقابت ها بودم که دیگه نشد
    البته اروگوئه هم واقعا گل کاشت, از حق نگذریم لیاقت پیروزی رو داشت.
    حالا دیگه چشم امیدمون به تیم محبوبم برزیله که البته بازیاش تا حالا که چنگی به دل نزده!

2. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

سلامـــــــــ
    به نظر من مسی بد بازی نکرد
    مشکل اینجا بود که اروگوئه خیلی خوب بازی کرد
    من فقط نیمه اول رو دیدم
    اگه 2تا تیرک اروگوئه گل میشد
    و گل آفساید اروگوئه که سالم هم بود حساب میشد
    کار آرژانتین همون نیمه اول تموم شده بود.
    به امیدِ قهرمانی برزیل/

4. 3 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کلمبیا هنوز مشکل دروازه بان داره (اشاره به جام 94!!!)...دیشبم چوب ناشی گری دروازه بان رو خوردن! حیف شد...نیمه نهایی کلمبیا-اوروگوئه جذاب میشد.

در مورد آرژانتین همه به بازیکنای مهاجم تراز اولش نگاه میکنن...اما خط دفاع و هافبک این تیم نسبت به خط حملش(و در مقایسه با بیشتر تیمهای آمریکای جنوبی) عجیب ضعف داره..کاملترین آرژانتین این چند ساله تیم جام 2006 بود که بازیکنی مثل ریکلمه وسط زمین رو خوب اداره میکرد, الان جاش رو امثال پاستوره گرفتن!

همیشه وقتی یک بازیکن فوق ستاره شده و خودش رو از بقیه جدا کرده با پله و مارادونا مقایسش کردن..دنیای فوتبال تشنه یک پله یا مارادونا دیگست! مسی یک بازیکن استثنائیه , از اون مواردی که هیچوقت بازیاش رو فراموش نمیکنیم (مثل رونالدینیو , زیدان و...). اما خیلی راه داره که به دو غول تاریخ فوتبال برسه.

6. 4 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته بد شانسی هم آوردن و یه ضربۀ هیگواین به تیر خورد و در برگشت با اینکه به پشت دروازه بان برخورد کرد منحرف شد و به سمت پرچم کرنر رفت. و اینکه خود هیگواین و مسی چند تا موقعیت خوب دیگه رو از دست دادن.
    البته بد نیست به دو ضربه ای که بازیکنان اروگوئه به تیر دروازه آرژانتین زدن غافل نشیم
    در ضمن گل سالم کاسارس رو داور به اشتباه آفساید گرفت
    ولی در کل اروگوئه خیلی خوب بود و به حقش هم رسید
    تیم آرژانتین اکثر بازیکنانش خیلی خودخواه بازی میکنن و اصلا کار تیمی برای اونا معنی نداشت
    هر کسی توپ رو میگرفت میخواست خودش گل بزنه

توز هم که یاد و خاطره رسول خطیبی رو با اون پنالتی زدنش زنده کرد
    امیدوارم امشب برزیل با پیروزی بازی خودش رو پشت سر بذاره

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتظار داشتم که تیم آرژانتین حذف بشه چون خط دفاع این تیم واقعا ضعیف بود و تو بازی با اروگوئه ضعف خودش رو نشون داد.
    من تو قرعه کشی تاپیک به برزیل رای دادم امیدوارم برزیل قهرمان بشه البته به شرط اینکه نسبت به مرحله گروهی بهتر بازی کنن.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

باتیستا و و بازیکنان تیمش این چند روزه رو زیر موج انتقادهای آرژانتینی ها له میشن
    البته معقول هم هست!!!
    آرژانتین در خانه خودش حتی نتوست به جمع 4 تا تیم برتر بره!!
    Last edited by H A M A S; 17-07-2011 at 14:19.

11. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آرژانتین حقش نبود. فقط همین. یکی نیست به این مسئولانشون بفهمونه فقط با ریختن مهره ها توی زمین تیم نمی تونه به جایی برسه. صد رحمت به آرژانتین مارادونا که حداقل یه ذره تاکتیک (هر چند بیخود!) داشت.

13. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اول در مورد حذف كلمبيا
    كلمبيا 90 دقيقه رو خيلي بهتر بود هر چند نسبت به بازيهاي گروهي خوب نبود اما دو تا به تير زدن يه پنالتي خراب كردن و چندين تك به تك خراب كردن كه يكيش دقيقا يكي دو دقيقه قبل از گل پرو بود
    ولي خب پرو با توان بدني بالاتر وقت اضافه رو خوب جمع كرد و خيلي خوب تونست از ضد حملاتش استفاده كنه
    نكته جالب جسارت مربي اين تيم بود
    معمولا تيمهايي كه ضعيفتر هستن و تا اواخر بازي هم با حداقل گل جلو هستن يا 11 نفره دفاع ميكنن يا فوقش يه مهاجم رو ميچسبونن به دفاعاي تيم حريف اما پرو وقتي يك صفر جلو بود و توي وقتهاي اضافه هم بودن دقيقا دو مهاجم به دفاعاي كم تعداد كلمبيا چسبيده بودن كه همين پرس و فشار دو نفره مقدمات گل دومشون رو هم درست كرد و كلمبيا كه به نظر من بايد توي همون 90 دقيقه با دو سه گل كار رو تموم ميكرد توي وقتهاي اضافه با دو گل باخت و حذف شد من كلمبيا رو هميشه دوست داشتم و خواهم داشت و متاسفانه از زماني كه اين تيم رو شناختم عاقبت اين تيم با تراژدي همراه بوده و از همه بدتر گل به خودي اسكوبار و قتلش بود كه وقتي مهاجمش توي اين بازي پنالتي رو خراب كرد همش ياد اون جريان جام 94 مي افتادم

در مورد حذف آرژانتين

اول در مورد اروگوئه
    اين تيم جداي از خشونتش كه بعضي اوقات با حمايت داور هم همراه بود واقعا حسابشده بازي كرد اگر نيمه اول مسي رو فاكتور بگيريم بهترين بازيكن زمين به نظر من فورلان بود چقدر خوب توي فضا حركت ميكرد (كه البته با وجود دفاع ضعيف آرژانتين با فراواني فضا هم رو به رو بود) و چقدر خوب به دفاع كمك ميكرد اصلا كار اضافه نداشت و از همه مهمتر كاملا از سوارز و هوش بالاش شناخت داشت و خيلي خوب با هم ارتباط برقرار ميكردن
    اين سوارز واقعا باهوشه اروگوئه تقريبا در حمله نقشه اي به جز گرفتن خطا و ضربات ايستگاهي نداشت و اين سوارز چقدر خوب از هوش پايين ميليتو استفاده ميكرد و خطا ميگرفت
    اروگوئه واقعا محكم و با برنامه بازي كرد

اما در مورد آرژانتين
    باز هم مسئله تكراري مسي كه تعجب ميكنم هنوز دوستان با وجودي كه مسي توي هر چهار بازي بهترين بازيكن آرژانتين بود معتقدن اين مسيه كه به خاطر بد بودنش در آرژانتين مقصر اصلي حذف اين تيمه
    واقعا توي اين بازي مسي چيكار بايد ميكرد مسي فقط در وقتهاي اضافه يكي دو پاس اشتباه داد و يه موقعيت كه واقعا فضا و زاويه اش هم محدود بود رو از دست داد
    نيمه اول مسي يكي از درخشان ترين بازيهاش رو انجام داد از دوستان منتقد كسي ديد؟ پاسش به هيگواين صرفا نشون دهنده نبوغ محض و هوش سرشار اين فوق ستاره اس
    توي يه صحنه كه اي كاش يكي از دوستان بتونه فيلمش رو آپلود كنه 6 مدافع اروگوئه رو كه قطعا خشنترين مدافعان جهان هستن رو جوري دورشون داد و توپ رو از بينشون درآورد كه من خدايي تا حالا از مسي همچين حركتي حتي توي بارسا هم نديدم اما دريغ از اينكه يه نفر اطرافش بازي بدون توپ و فضاسازي كنه
    فوتبال يه علمه بايد اين سوال مطرح بشه چرا مسي يه نيمه خيلي خوبه و نيمه بعد افت ميكنه؟
    ديگه نميشه گفت مسي در تيم ملي بده يا مواظب پاهاشه يا.... مگه ميشه بازيكني كه توي تيم ملي افت ميكنه يه نيمه فوق ستاره باشه و يه نيمه يه بازيكن معمولي
    اگر بگين كه مدافعاي اروگوئه نسبت بهش شناخت پيدا كردن كه به لطيفه بيشتر شباهت داره تا دليل تاكتيكي و علمي تمام مدافعين و تيمهاي دنيا الان به اندازه كافي از مسي شناخت دارن و با اين شناخت وارد زمين ميشن
    تا جايي كه من ديدم مشكل از جايي ديگه بود
    اولين دليلش تعويض ديماريا بود كه اگر به خاطر مصدوميت و كمبود توان نبوده هيچ توجيهي نداره ديماريا تنها كسي بود كه فضا رو در زمين تقسيم ميكرد جرات و توان اين رو داشت كه توپ رو نگه داره و همين كارش باعث ميشد كه تمركز خط دفاعي اروگوئه هم تقسيم بشه در نتيجه هم در آرژاتين حركات موازي با مسي شكل ميگرفت كه نمونه اش نفوذهاي نيمه اول زابالتا كه هر چند شوتهاي آخرش رو بد ميد ولي نشون دهنده اين بود كه با وجود ديماريا آرژانتين تك بعدي نيست نيمه اول از اون سر ميدون يكي دوتا پاس قطري براي زابالتا انداخت كه خيلي عالي بودن
    كلا به نظر من تعويض ديماريا اشتباه بود
    اومدن پاستوره هم اگر چه ميتونست فكر خوبي باشه اما عملا با بد بازي كردنش اينجوري نشد
    يكي از دوستان گفتن با اومدن پاستوره مسي رها شد اين نظر ايشون بود و محترم اما تا جايي كه من ديدم و ميشه با ديدن دوباره فيلم بهش رسيد اين بود كه تقريبا 70 تا 80 درصد پاسها و حركات پاستوره لو رفت در كل از نظر من بازي پاستوره يه فاجعه بود و كلا ميانه ميدان رو هم از آرژانتين گرفت فقط ده دقيقه آخر بازي بود كه كمي به خودش اومد و شايد اين درصد رو مثلا به 40/50 رسوند
    دليل بعدي اين بود كه به شكل عجيبي آگرو بد بود حتي يه پاس عرض ساده هم نداد فقط نيمه اول يه نفوذ داشت كه اونم با كار اضافه خراب كرد اولين تعويض هم همونجوري كه فردوسي پور گفت آگرو بود نه ديماريا
    وقتي مهره مهمي مثل آگرو كه در نقش وينگر بازي ميكنه نتونه حتي دو بار فرار كنه شما از مسي انتظار دارين مثل بازي قبل پاس گل بده
    و مهترين دليل خط دفاعي بسيار ضعيف كه بدون شك ضعيفترين خط دفاعي تاريخ آرژانتينه بعيده بعد از اين خط دفاعيي ضعيفتر از اين در آرژانتين ببينيم
    وقتي شما يك خط دفاعي پر استرس و با اعتماد به نفس كم داشته باشين كه حتي نتونه سانترها و ضربات ايستگاهي حريف رو كه يكي از نخستين شروط ضد حمله اس جمع كنه ديگه نبايد توقع بازيسازي از دفاع رو داشته باشيد و اين يعني نرسيدن توپ سالم به خط هافبك و در نتيجه از دست رفتن بخش زيادي از بازي براي بازيسازي و حمله كردن
    حتي اگه در بارسا بازي خوب بوسكتس و پيكه و پويول و آبيدال كه توپ رو در بهترين زمان و مكان به اينيستا و ژاوي ميرسونن نباشه شما اصلا ژاوي و اينيستا رو در بازي نخواهيد ديد كه بعضيا بيان اينقدر بازي ژاوي و اينيستا رو تو سر مسي بزنن

اما در مورد داوري به نظر من قانونا بايد شماره 15 اروگوئه كه گل رو هم زد دقيقه 2 از بازي اخراج ميشد خطايي كه روي ماسكرانو انجام داد فقط اخراج حقش بود كه شايد فقط به اين دليل كه اول بازي بود اين كارو نكرد كه اشتباه بزرگي بود
    اخراج ماسكرانو هم واقعا اشتباه بود حتي خطاش هم مشكوك بود چه برسه به كارت داشتنش
    اصلا حافظه تصويري اين داور خوب نبود فكر ميكنم چون اون سمت ميليتو خيلي روي سوارز خطا ميكرد متوجه نشد كه ماسكرانو كه يكي از كم خطاترين بازيكناي آرژانتين بود اين خطارو انجام داده و سريع كارتش رو از جيبش خارج كرد ماسكرانو فكر كنم دو سه خا بيشتر نكرد
    نكته بعدي كه بعد از لاليگا و يو سي ال فصل قبل و همين كپا آمريكا ديگه بهش يقين پيدا كردم اينه كه داورها فقط به اين دليل كه روي مسي خطا زياد ميشه از خيليهاشون چشم پوشي ميكنن تا سرعت بازي گرفته نشه و در اين بازي اين داور بارها و بارها خطا روي مسي رو مشخصا ديد و تعمدا ترجيح داد نگيره كاملا به صحنه ها هم نزديك بود

قطعا توي اين بازي هم مسي بهترين بازيكن آرژانتين بود و چيزي كه من از اين بازيها فهميدم اين بود كه متوجه شدم مسي اونقدر باهوشه و اونقدر حواسش به كوچكترين حركات بازيكناي اطرافش هست كه اگر تشخيص بده يه بازيكن حتي يك درصد هم در موقعيت خوبي هست پاس رو بهش ميده اين رو شايد در بارسا كه انواع و اقسام حركات انجام ميشه كمتر متوجه بشيم اما در آرژانتين كه اين حركات به ندرت اتفاق ميفته به راحتي ميشه اين مسئله رو ديد و به هوش و وسعت ديد اين نابغه بيشتر پي برد

اين آرژانتين اگر زيدان و ژاوي و كرايوف رو در خط هافبك داشته باشه و مارادونا و مسي و پله رو هم در خط حمله با چنين دفاعي حتي در آسيا هم به جايي نخواهد رسيد
    دفاعي كه اگر در اين بازي با كسي مثل علي دايي رو به رو ميشد دو سه گل فقط از روي ضربات ايستگاهي ميخورد

يه سوال از دوستان بارسايي
    اين ميليتو واقعا در ليست بازيكناي بهترين تيمه جهانه؟
    دم گوارديولا گرم واقعا با اين و امثال مكسول اين همه جام ....

پي نوشت: خدا رو شكر كه مسي برعكس مارادونا پنالتيشو گل كرد وگرنه امروز اينجا ديدن داشت
    پي نوشت2: خدا رو شكر كه مسي سالم برميگرده و خدا كنه شيلي با اين اروگوئه نيفته تا سانچز هم سالم برگرده

15. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گل اروگوئه به نظرم آفسايد بود از بالا كه نشون داد يه بدن جلوتر بود اگه كسي از دوستان عكس اون لحظه رو داشته باشه مشخص ميشه
    البته منظورم گلي كه آفسايد گرفته شد بود نه گل سالمش
    Last edited by گرافيكار; 17-07-2011 at 15:15.

17. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آرژانتین حقش نبود. فقط همین. یکی نیست به این مسئولانشون بفهمونه فقط با ریختن مهره ها توی زمین تیم نمی تونه به جایی برسه. صد رحمت به آرژانتین مارادونا که حداقل یه ذره تاکتیک (هر چند بیخود!) داشت.
    چرا حقش نبود؟!
    به نظر من تا اینجا هم زیاد از حد جلو اومدن
    اگه آرژانتین یک کم بد شانس تر بود یا در اصل کلمبیا خوش شانس بود , باید در بازی مقابل کلمبیا شکست میخورد
    موقعیت های بسیاری توی اون بازی توسط بازیکنان کلمبیا به هدر رفت و با شکست توی اون بازی الان آرژانتین رو توی این مرحله هم نمی دیدیم

در کل غرور بیجای بازیکنان آرژانتینی کار دستشون داد
    مخصوصا توز که از اولین بازی به شدت خودخواهانه بازی میکرد...آگرو هم به همین ترتیب.
    ولی اروگوئه نشون داد که معنی واقعی کلمه تیم چی هست و با این که از دقیقه 39 ده نفره بازی میکردن ولی خیلی بهتر از آرژانتین 11 نفره بودن

19. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •