یکی از بهترین بازیایی هست کدارم بازی میکنم واقعا عالیه..واقعا شاهکاره.من از10 بهش10 میدم.
یکی از بهترین بازیایی هست کدارم بازی میکنم واقعا عالیه..واقعا شاهکاره.من از10 بهش10 میدم.
Metro Last Night پرفروش ترین بازی هفته های اخیر ایالات متحده شد !
محتوای مخفی: خطر مرگ نوب ها
توی این که بازی شاهکاره شکی نیس ...غیرممکن هست بتونه از مترو ایراد بگیره !
من خودم تا حالا یاد ندارم اینقد غرق اتمسفر یه بازی شده باشم ...
فضاسازی بازی اینقد عالیه که آدمو میخ کوب میکنه ... فک کنم آخرین بار تو بازی Dishonored همچین حسی داشتم ولی این بازی چندین برابر بیشتر از اون گیمرو درگیر خودش میکنه.
اما از ایراد هوش مصنوعی ضعیف دشمنا نمیشه چشم پوشی کرد.
ای کاش یه کم بیشتر روی این بازی کار میکردن تا همه چی تموم بشه.
من موندم تو سال 2013 یعنی اینا دو سه تا برنامه نویس درست حسابی گیرشون نیومده یه هوش مصنوعی خوب بنویسن.![]()
منظورم از ایراد این بود که مشکل اساسی نداره اما اگر روی ranger mode بری هوش بهتر میشه !
واقعا این بازی منو شگفت زده کرد ! اصلا چنین انتظاری نداشتم ! همین !
بازیش فوقالعاده زیباس . اصلا دلم نمیاد تمومش کنم ( بایوشاک رو هم هنوز تموم نکردم)
خیلی دلم میخواد مود رنجر رو هم تجربه کنم حیف که به عنوان DLC هست![]()
قضیه ش چیه ؟ درجه ی سختی که تا Hardcore بیشتر نداره.ranger mode
DLCیـــه ؟![]()
اره یه DLC هست که بالاترین درجه سختی رو باز میکنه و اگه بازی رو Pre order کرده بودید میتونستید بازی کنید البته تو چرخی که تو نت زدم فهمیدم مثل اینکه قیمتش 5$ هست.
این نسخه که من دالنود کردم همونی هست که DLC داره یعنی Downloadable Content ( محتوای قابل دانلود ) ...یعنی به عبارتی تصور کن این فایل نسخه اورجینال بوده و کسی قبل از انتشار بازی خریده ...
فایل اضافی روش داره .
با یه کرک باز میشه ولی خوب سخته بعد این که اگر همه چیز رو درست بری آدم های بی گناه رو نکشی و ....پایان خوبه رو می بینی چون دوتا پایان داره !
من یه جا گیر کردم نمیدونم چیکار کنم
همونجا که دوستامون تو کلیسان و ما هم میریم طرف کلیسا بهمون میگه بیا ما منتظرتیم ... بعد میریم جلو یه هو یه هیولای سبز رنگ میاد.
اونو باید بکشیم ولی من هیچی ammo ندارم... دینامیتم یکی دو تا بیشتر ندارم، چاقو هم که روش اثری نداره.
چی کار کنم ؟![]()
ترینر بزن همین طوری نمیمیره خیلی هیولاس !
خواستی بگو آپ کنم !
---------------------------
محتوای مخفی: خطر اسپویل
محتوای مخفی: خطر اسپویل
Last edited by Persian-swag; 27-05-2013 at 16:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)