تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 34 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 332

نام تاپيک: صحبت پیرامون مسائل حاشیه ایی مربوط به صدا

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر از peaceful1 عزیز
    ولی خدایش اینم review بود jude نوشته ؟hd 700 رو باید میدادن rezaomido اولین review یوش رو مینوشت اونوقت میشد فهمید هدفون چه مشخصات , مزیت و معایبی داره.البته mrm88 هم review یوش از jude بهتر بود.با تشکر

2. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من اینجا لازم می دونم که یک مطلب رو حتماً عنوان کنم
    من طرف صحبتم نه شخص خاصی و نه فروم خاصی و نه هدفون خاصی بود و در ضمن منظورم از "انحراف" ، چیز دیگه ایی بود
    پس فکر کنم لازمه این جمله رو دوباره بگم
    یک کم شوخی:

من هم اینجا لازم می دونم که یک مطلب رو حتمآ عنوان کنم:
    من طرف صحبتم یه شخص خاصی مثل شماست تا اینکه بشه با ایشون این بحث رو باز کرد تا بلکه من آماتور تونستم تکلیف خودم رو با خودم راحت تر روشن کنم و خوشحال می شم کمی بیشتر درباره این موضوعی که نیمه کاره رها شده توضیح بدید تا دیگران هم از تجربه مفید شما استفاده کنند

با تشکر ویژه از شما به خاطر نوع نگاه شما نسبت به ابزار و مسائل جنبی و تاثیر گذار اون در فکر و روابط مابین ما و دنیای پیرامون

دقیقآ و 100% شوخی با شما دوست عزیز و گرامی:
    حالا من شدم هیتلر باشه ، باشه (:
    های rave-87

شما هم موفق باشید.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با تشکر از peaceful1 عزیز
    ولی خدایش اینم review بود jude نوشته ؟hd 700 رو باید میدادن rezaomido اولین review یوش رو مینوشت اونوقت میشد فهمید هدفون چه مشخصات , مزیت و معایبی داره.البته mrm88 هم review یوش از jude بهتر بود.با تشکر
    من خیلی گرفتارم اصلا وقت نمیکنم بیام اگر هم میام بیشتر سرسری و با موبایل هست برای moderate .
    اون لینک رو نوشتم ناقصه خیلی قشنگ نوشته اگه میتونی لینک اصلی رو بخون حداقل شاید تا هفته دیگه وقت نکنم اون پست رو ترجمش رو کامل کنم همین الان مشکل هم داره.
    بعد jude اون رو یک روز در اختیار داشته قبل از این که رو نمایی بشه و کسی اون رو حتی برای اولین بار ببینه. مطمئنا اگه کسی غیر Jude بود این شرکت موعظم قبل از رونمایی رسمی نمیداد.
    آقا رضا تقریبا همه هدفون هایی که ریویوو میدن رو داشتن ( میخوای باور کنی یا نه ) همه این ها رو تست کردن. ولی فکر نکنم تا این هدفون رو تو فروشگاه یا استندی تو دوبی یا جایی تست نکنند یا نخرند این طوری جامع مثل هدفون های خودشون بنویسند.
    من هم خوشحال میشم ایشون هر چی میتونند درباره نه فقط این هر چی میتونند بگند. باور کنید اگه بخوطر اصرار ها مکررم حدود یک سال پیش نبود فکر نکنم بخواطر گرفتاری هاشون اصلا این طوری مشارکت میکردند اگر هم امضاشون رو حذف کردند و آواتارشون رو هم ساده کردند برای این بود که همه مشارکت کنند هر کی در حد وسعش که متاسفانه دوستان حتی ساده ترین چیزها رو میپرسند و اصلا مشارکت پویا تو فروم ندارند.
    خیلی گرفتارم اگه شما یا بقیه دوستان فرصت دارید تو تاپیک خبر اخبار های جذاب تجهیزات صوتی CES رو پوشش بدید و با دوستانتون در میان بزارین پارسال همون چند خط نصفه و نیمه خیلی وقتم رو گرفت. نه فقط این هر جای دیگه فروم لزومی نداره همش منتظر بقیه باشیم.
    مطمئن باشید همون طور که خیلی ها میتونند به من و شما کمک کنند ما هم میتونی به جمع کثیری از کاربر ها کمک کنیم.
    ویرایش:
    اگر هم پست شما و ایشون رو انتقال دادم فقط دلیلش این بود که پست شما جاش این جا بود و پست ایشون هم جاش تو تاپیک خبر بود اون راهنمایی نبود بلکه خبر بود. هیچ دلیل دیگه ایی هم نداشت.
    Last edited by peaceful1; 14-01-2012 at 15:59. دليل: ویرایش نگارشی

5. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان کارت صدای کامپیوتر من به شدت نابود شده
    پس از خوندن این پست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از نوع 4ــم (Portable USB DAC) خوشم اومد...
    میخواستم ببینم ارزون ترین آمپ این مدلی که گیر میاد چنده؟؟؟ اصلا تو ایران گیر میاد؟؟؟
    خیلی ممنون
    یک توجهی بکنین به این مسئله که قضیۀ آمپ از دک (dac ) کاملاً جداست، شما هم می تونین وسیله ایی بخرین که فقط دک باشه، هم می تونین وسیله ایی بگیرین که فقط آمپ باشه و هم وسیله ایی که هر دو قسمت رو با هم داشته باشه.
    پس بهتر قضیۀ آمپ و دک رو از هم جدا کنیم؛ کارت صدا هم در اصل دو قسمت اصلیش دک و آمپلی هستش

شما هم به دک نیاز داری هم به آمپلی؛ فقط اگر می خوایی به اسپیکر وصل کنی، اونوقت نمی تونی از آمپلی مثلاً FiiO E7 استفاده کنی که خروجی فقط برای هدفون داره
    من یک چنین وسایلی رو توی ایران ندیدم، پس بهتره همون کارت صداهای کریتیو که توی ایران هست، استفاده کنین؛ اگر اشتباه نکنم مدل اکسترنالش هم توی ایران هست.
    Last edited by rave-87; 02-02-2012 at 15:22.

7. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان، کسی تا حالا از این پلاگین هایی که روی نرم افزار ها اجرا میشه استفاده کرده؟
    من به شدت تعریف یکیشون رو توی هد فای دیدم،

head-fi.org/t/473885/isone-pro-the-best-thing-you-could-ever-get-for-your-headphones-on-your-computer

مثل اینکه یک الگوریتم شبیه سازی کراس فید ( crossfeed ) هستش و معرفی کنندش که آدم قابل اعتمادی هم هست، به شدت ازش تعریف کرده، تا اونجا که گفته بهترین چیزی که برای شبیه سازی اسپیکر در هدفون ها تا حالا استفاده کرده بعدش میگه : Best $27 I've ever spent for my headphones.

خواستم هم معرفی کرده باشم، هم بگم اگر کسی اطلاعاتی در مورد اینجور نرم افزار های مفید و شیوۀ کار باهاشون داره با ما هم در میون بزاره؛ من که این نرم افزار رو اجرا کردم، چونکه سیستم لپ تاپم به شدت ضعیفه برای هدفون مخصوصاً، نتونستم خوب این نرم افزار رو تست کنم و نتیجۀ خوبی بگیرم؛

برای اجرای این پلاگین، اول باید یک برنامۀ پلیر به عنوان میزبان داشته باشی، نویسندۀ مقاله خودش J River Media Center رو پیشنهاد داده ( مثل اینکه winamp هم میشه)، بعدش پلاگین مربوطه رو باید دانلود کنی و از داخل برنامۀ پلیر، پلاگین رو انتخاب کنی و در نهایت میتونی تنظیماتش رو دستکاری کنی.)
    آدرس سایت شرکت سازندۀ پلاگین:

که البته من از توی تورنت ورژن 2.3 رو پیدا کردم و نصب کردم.

J River Media Center 17 رو هم از یکی از سایت های وطنی گرفتم.
    کلاً دزدی رو استاد کردیم دیگه
    Last edited by rave-87; 06-02-2012 at 10:36.

9. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

^^^^^^^

عجب چیز جالبی وقت کردم حتما دربارش میخونم و سعی میکنم استفاده کنم.
    این ها رو هم ببین:
    یکی از متعارف ترین ها BBE هستش. برای winamp و ...
    -----------------------
    مردم ما ملاک هاشون با بقیه دنیا تو استفاده و خرید و انتخاب خیلی فرق میکنه.
    یکیش فایل های آهنگ هست. اصلا براشون مهم نیست که مشخصات وآلبوم آرتش درست باشه.
    یکی دیگه نوع فایل صوتی و کیفیت.
    سوم پلی لیست و اتصال MTP
    یکی دیگه پلیری که اجرا میکنی و croofade و replaygain و Gapless playback و .... (پلاگین ها و تنظیماتش)
    عدم توان تشخیص کیفیت و بلندی صدا و جنس صدای عامیانه و طبیعی. و برداشت از زیبایی و تبلیغ به عنوان منبع با کیفیت (این یکی آخر توهمه!)
    مردم فکر میکنند هر چی نرم افزار گرونتر و حجیم تر حرف ایی تر(و همشون رو کرک شده نصب میکنند) در صورتی که نمیدونند محبوبترین پلیر بین خیلی از حرفه ایی ها:
    Foobar2000 و Winamp هستش یکی از دلایل همین پلاگین ها هستش.
    Last edited by peaceful1; 03-02-2012 at 17:13.

11. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام دوستان عزیز
    من امروز یه کلاس خصوصی در رابطه با سبک راک(متال) داشتم که خیلی مفید بود در باره نوع این سبک و هدفون مناسب این سبک .قبلا فکر میکردم که هدفون مناسب این سبک هدفونی هست که بیس قوی داره و کلا وابسطه به فرکانسهای پایین هست و فرکانسهای مید و های کمرنگتر جلوه میکنن که rave-87 عزیز با توضیحات و مثالهای روشن و صریح بهم توضیح دادن (حتی با اینکه امتحان داشتن و از طرف دیگه با مشکل بیخوابی مواجه بودن )که فکر کردم شاید دوستانی هم باشن که مثل من اشتباه بکنن که بهتره این کلاس از حالت خصوصی به عمومی در بیاد تا به قول اقا رضا همه با هم یاد بگیریم و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بزاریم.که جا داره از این دو عزیز بخاطر زحماتی که برای ما کشیدن تشکر بکنم.

rave-87
    بزار مطلبی رو که می خوام بگم، اینطوری شروع کنم:
    اینجا رو یادته؟

نقل قول:
    به نظر من یک انسان نوعی دو نوع نگاه میتونه به موزیک داشته باشه:
    1- موزیک به عنوان entertainment (به مفهوم بعضاً لذت بردن از ریتم آهنگ)
    2-موزیک به خاطر خود موزیک (نگاه حرفه ایی-به منظور لذت بردن از عمق احساسات و فراز و نشیب و ملودی و تکنیک موجود در آهنگ)
    حالا آهنگ ها (فارغ از اینکه شنونده با چه دیدی به موزیک نگاه می کنه، خواه به عنوان entertainment خواه به خاطر خود موزیک) هم 3 دسته هستن ( این دسته بندی رو قبلاً تو پ.خ گفته بودم البته )
    یا ملودیک هستن یا احساسی یا تکنیکی
    الف)اگر شخصی از دستۀ اول یا دوم بیاد به آهنگ های ملودیک یا احساسی گوش بده، میتونه با وسایل با کیفیت معقول (معقول یعنی اون چیزی که از دید عموم جامعه حرفه ایی و از دید حرفه ایی ها آماتور گونست.) هم استفادۀ خودش رو ببره.
    ب)اگر شخصی از دستۀ دوم بیاد به آهنگ های تکنیکی گوش بده، نیازمند ترین آدم به وسایل با کیفیت هستش.
    به نظر من یک انسان نوعی دو نوع نگاه میتونه به موزیک داشته باشه:
    1- موزیک به عنوان entertainment (به مفهوم بعضاً لذت بردن از ریتم آهنگ)
    2-موزیک به خاطر خود موزیک (نگاه حرفه ایی-به منظور لذت بردن از عمق احساسات و فراز و نشیب و ملودی و تکنیک موجود در آهنگ)
    حالا آهنگ ها (فارغ از اینکه شنونده با چه دیدی به موزیک نگاه می کنه، خواه به عنوان entertainment خواه به خاطر خود موزیک) هم 3 دسته هستن ( این دسته بندی رو قبلاً تو پ.خ گفته بودم البته )
    یا ملودیک هستن یا احساسی یا تکنیکی
    الف)اگر شخصی از دستۀ اول یا دوم بیاد به آهنگ های ملودیک یا احساسی گوش بده، میتونه با وسایل با کیفیت معقول (معقول یعنی اون چیزی که از دید عموم جامعه حرفه ایی و از دید حرفه ایی ها آماتور گونست.) هم استفادۀ خودش رو ببره.
    ب)اگر شخصی از دستۀ دوم بیاد به آهنگ های تکنیکی گوش بده، نیازمند ترین آدم به وسایل با کیفیت هستش.

همچنین این جمله که توی پیغام قبلی داده بودم:

نقل قول:

راک (متال) به نظر من سبکیه که هم مزخرف ترین آدم ها و چرت ترین موزیک هایی که میشناسم توش هست و هم سبکیه که بزرگترین کارایی که میشناسم راک (متال) به نظر من سبکیه که هم مزخرف ترین آدم ها و چرت ترین موزیک هایی که میشناسم توش هست و هم سبکیه که بزرگترین کارایی که میشناسم
    این دو تا رو که کنار هم میزارم میتونم بفهمم که چرا وقتی دو نفر میگن راک (متال) رو به طور جدی گوش میدن (تازه نه اونهایی که به طور تفننی و هر از چند گاهی راک-متال گوش میدن) اینقدر ممکنه انتظاراتشون از هدفون متفاوت باشه

حالا می خوام براساس دید افراد مختلف و موسیقی ایی که گوش میدن (همون دسته بندی هایی که بالا نقل قول کردمشون از تاپیک صحبت پیرامون مسائل حاشیه ایی مربوط به صدا) یکسری هدفون توصیه کنم:

افرادی که توی الف ازشون نام بردم (اگر شخصی از دستۀ اول یا دوم بیاد به آهنگ های ملودیک یا احساسی گوش بده) : توی متال این فرد میتونه بر اساس ذائقش بیس زیاد یا کم رو انتخاب کنه؛ البته چونکه صدای خواننده مهمه توی متال (مخصوصاً برای افراد این دسته) پس معمولاً هدفونی با مید برجسته و بالاتر از نرمال مناسبه
    مثلاً میبینیم که grado sr325is رو دقیقاً برای راک و متال معرفی میکنن (مخصوصاً راک متال های دهۀ 80 )؛ چونکه هم شفافه و مهم تر از اون، فوق العاده هدفون پر انرژی هست

اما افرادی که توی ب ازشون نام بردم ( اگر شخصی از دستۀ دوم بیاد به آهنگ های تکنیکی گوش بده) : شخصی که توی این دستست، به هیچ وجه دنبال بیس (از لحاظ مقدار) زیاد نیست؛ بلکه بیس با کیفیت و کاملاً سریع و دقیق رو می خواد؛ با اینکه باز هم وکال نقش مهمی توی انتقال احساس توی متال داره ولی چونکه کاربر در حال گوش دادن به آهنگ تکنیکی هست، نیاز هست که مید، فقط اندکی بالاتر از خط نرمال باشه
    فرکانس های بالا باید کاملاً گسترده باشه (به این مفهوم که هارشی نشه صدا و سوت نکشه)؛ اینجا گسترده بودن میتونه در اولویت قرار بگیره نسبت به دقیق بودن؛
    و یک نکتۀ خیلی مهم اینکه، sound signature هدفون باید شفاف باشه

در نهایت اگر من قرار باشه هدفونی انتخاب کنم انتخابم محصولات های فای من خواهد بود he-6 , he-500
    Last edited by salar_221; 13-05-2012 at 18:24.

13. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این پست جوابیۀ پستی هست که برادر چگوارا زدن
    پست اصلی خودم این بوده:
    دوستان من یک سوال دارم از موجودی داخل بازار ایران:
    من نیاز به این دارم که سر راه هدفون تا پلیرم یدونه مقاومت 75 اهمی قرار بدم، یعنی وسیله ایی می خوام که امپدانس سیمش و سوکت های دو طرفش روی هم 75 اهم بشه
    یک چیزی مثل اینها:
    یا

که چونکه هزینۀ فرستادنشون از آمریکا تا دبی حدود 50 دلار میشه، خیلی دوست داشتم ببینم میشه چنین چیزی توی ایران پیدا کرد؟
    کسی دیده؟
    بعد چند تا چیز دیگه:
    1-بهترین سیمی که توی ایران با ضخامت 22AWG یا 24 پیدا میشه چیه؟
    یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی پیدا میشه؟
    2-دنبال سوکت 3.5 میلیمتری هم هستم، بهترین سوکتی که توی ایران هست چیه؟
    از برند Oyaide یا ViaBlue یا Neutrik توی ایران میشه پیدا کرد
    مثل:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3- توی ایران چیزی به نام Shrink tubing هست
    از اینها که سیم رو از داخلش رد می کنن مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4- درنهایت کسی یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی توی ایران دیده؟ (از این وسیله برای گرفتن لاین اوت از آیپاد استفاده میشه)
    ممنون
    اگر کسی از دوستان نظری داره، ممنون میشم اظهار کنه

و این هم سوالی که برادر چگوارا پرسیدن:

درود بر شما دوست عزیز.
    من شخصا بازار کل ایران رو زیر و رو کردم؛چیزی شبیه iMOD پیدا نکردم که نکردم.
    سفارش دادم از امریکا واسم آوردن.چاره ای جز این کار ندارین.
    خوب منطقاً توی ایران نیست، توی سایت آمازون هم حتی نیست
    از چه شرکتی تهیه کردین؟

یه دونه واسه سونی یه دونه هم واسه اپل دارم.
    منظور از این جمله رو اصلاً متوجه نشدم

یه سوال.من دارم HisoundAudio studio V میگیرم با RSA MUSTANG واسه EX1000 و یه دونه احتمالا RSA HORNET یا iBASSO D6 واسه HD650.ضمن اینکه آیفون 4S دارم و یه دونه آیپاد کلاسیک هم احتمالا تهیه کنم.چون دقیقا نمیدونم IMOD بهتره یا سورس بهتر نظیر HisoundAudio.
    امیدوارم hisoundAudio مشکلی با ex1000 نداشته باشه (البته چیزی نخوندم از مچ شدنشون، ولی اگر شما خوندین و خوب بوده نتیجه که چه بهتر) چونکه با بعضی IEM های حساس مشکل داره

اگر می خوایین در این حد هزینه کنین چرا نمیرین دنبال سیستم های دسکتاپ؟ یدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلاری و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نتیجۀ بهتری از D6 یا rsa میده
    rsa کلاً شرکت گرونیه، هرچند بسیار معتبره
    یا اگر مسافرت زیاد میرین و یا می خوایین توی دفتر کارتون از بیشترین کیفیت صدا بهره ببرین و سیستم صوتیتون رو با خودتون به اونجا ها ببرین (منطقاً نمیتونین سیستم دسکتاپ رو با خودتون حمل کنین.) چند تا انتخاب کلی دارین:
    1- محصولی مثل hisoundAudio رو تهیه کنین و به شرکت سازنده بگین که می خوایین با چه هدفونی استفاده کنین تا اونها براتون وسیله رو تنظیم کنن (مقاومت بزارن سر راه سوکت هدفون)
    یا یک پلیر که جدید اومده ولی فوق العادست
    ولی فقط فایل wav میخونه وبه درد کسی می خوره که فایل های صوتی فوق العاده با کیفیتی داشته باشه
    یا کلاً پلیر های معروف به ردۀ ها فای ها مثل:
    hifiman hm801, hm602, hm601
    که همۀ اینها بعضاً مشکلاتی دارن، رابط کاربری خیلی ضعیفه، محدودیت باطری و ارور های زیادی که ممکنه باهاش روبرو بشین، ساپورت ضعیف نرم افزاری و ...
    2- محصولی مثل ibasso dx100 که رابط کاربری خیلی خوبی داره در مقابل دستۀ قبلی ها و توی هدفای خیلی ازش استقبال شده
    3- استفاده از همین آیپاد یا آفون خودتون؛ ولی به این شکل که دک و آمپلی فایر داخلی آیپاد (آیفون) رو از کار بندازین و با دک و آمپلی فایر خارجی جایگزین کنین
    تا اونجا که من میشناسم؛ سه تا دک هستن که میتونن خروجی دیجیتال از آیپاد بگیرن (دک داخلی آیپاد رو از کار بندازن)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد وقتی یدونه از اون دک ها رو بگیری نیاز به یدونه آمپ پرتابل هم داری

در مورد مقایسۀ IMOD با HisoundAudio studio V من اطلاعی ندارم، ولی احساس می کنم HisoundAudio studio V بهتره
    هرچند من بودم هیچ کدوم رو نمی خریدم؛ چونکه از یک طرف HisoundAudio studio V با خیلی از IEM ها مشکل داره و اگر بخوایی مشکلش رو حل کنی باید مقاومت سر راه هدفون بزاری؛ از طرف دیگه رابط کاربری ضعیفی داره و از جهت دیگه برای مایی که توی ایرانیم اگر مشکلی براش پیش بیاد، باید عذا بگیریم
    از اونور imod خیلی گرونه، در ضمن هزینۀ آمپ هم بهش اضافه میشه و کلاً در مقابل قیمتش غیر منطقیه

منطقی ترین روش به نظر من، گرفتن لاین اوت از آیپاد بوسیلۀ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اضافه کردن پرتابل ترین (یعنی میشه توی جیبتون بزارین) و در عین حال از بهترین آمپ های موجود در این محدوده قیمت ( که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی میکنم) به آیپادتون هست.

میخوام ببینم این فیش که شما دنبالشین؛به چه دردی میخوره.اگه به کار ست آپ من هم میاد؛یه دونه تهیه کنم؟
    موفق باشید.
    به درد گرفتن لاین اوت از آیپاد می خوره
    یعنی میشه کابلی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ساخت
    Last edited by rave-87; 12-06-2012 at 11:41.

15. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود.
    و ممنون از راهنماییتون.
    اونجایی که منطور من رو متوجه نشدید باید بگم که من دو تا LOD یا Line OUT DOCK دارم.یکی واسه دیوایس های اپل.یکی واسه دیوایس های سونی.
    و

البته هر دوش هنوز تو بسته بندیشونه و تا نبود آمپ پورتابل فکر کنم همون جا بمونن.

دوم اینکه شرکتش هم مشخص شد.ولی اگه تفاوت 135 دلاریش رو با 10 دلاریش رو توضیح بدید ممنون میشم.اگه فرق دارن یکی هم از اونا بگیرم؟
    سوم اینکه واسه ست آپ دسکتاپ من دک دارم.FiiO E10
    و آمپی هم که نام بردین دارم.M-Stsge.هر چند یه مشکلی واسش پیش اومده و دنبال برطرف کردنشم.
    البته دنبال یه دک خیلی بهتر هستم که خودم YulonG D100 رو انتخاب کردم.ولی خوب یکی که حرفش رو خیلی قبول دارم مخالف خریدنشه.Matrix Cube هم هست.نمیدونم چی کار کنم.
    راستی به نظر شما M-stage بهتر از ASGARD هست که اینو با قیمت مشابه پیشنهاد دادین؟
    چهارم اینکه HisoundAudio همانطور که خودتون فرمودید با IEM های حساس مشکل دارند.نه EX1000 که تنها چیزی که نیست حساسه.ولی دقیقا جایی نخوندم که مشکلی داشته باشه.البته در اینجا یکی از ورژن قدیمی و جدید EX1000 و مچ شدنش با Studio-V صحبت کرده که چیزی سر در نیاوردم.اگه جایی دیدید که با EX1000 مشکل داره؛لطف کنید اطلاع بدید.
    من عاشق HM602 هستم.مخصوصا دک عالیش.ولی من یه ناراحتی روانی دارم به نام باتری لایف فوبیا.که باعث شده Studio-V رو انتخاب منم.
    اگه این مشکل روانی حاد نبود هم 100% آمپ پورتابل انتخابیم عوض میشد: ALO Audio The continental.به نظرم بهترین صدای ممکن رو داره.حتما به ریویوی مایک مراجعه شود که بعد از Ususl suspect نوشته شده.
    راستی شما این ریویو و مقایسه معروف رو خوندید و بازم Arrow رو پیشنهاد دادید؟56 Round up skylab رو حتما خوندید.میدونم خودتون Arrow دارید.ولی نمیدونم چرا این رو انتخاب کردید!!؟با این قیمت بدون شک من یکی از RSA ها رو میخریدم.Tomahawk؟؟؟Shadow؟؟؟Hornet؟ ؟mustang آقا mustanggggg.مگه موستانگ رو ازتون گرفته بودند؟بهترین مید تاریخ پورتابل ها و به قول این اجنبی ها crazy battery life.
    راستی شما آمپ کوچیک کمتر از 1 کیلویی رو نمیشناسید که HD650 رو خیلی خوب درایو کنه؟و مچ باشه؟پورتابل هم مهم نیست باشه یا نباشه.
    با سپاس فراوان.
    موفق باشید.
    Last edited by ali.cheguevara; 13-06-2012 at 14:38.

17. این کاربر از ali.cheguevara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با درود.
    و ممنون از راهنماییتون.
    اونجایی که منطور من رو متوجه نشدید باید بگم که من دو تا LOD یا Line OUT DOCK دارم.یکی واسه دیوایس های اپل.یکی واسه دیوایس های سونی.
    و

البته هر دوش هنوز تو بسته بندیشونه و تا نبود آمپ پورتابل فکر کنم همون جا بمونن.

دوم اینکه شرکتش هم مشخص شد.ولی اگه تفاوت 135 دلاریش رو با 10 دلاریش رو توضیح بدید ممنون میشم.اگه فرق دارن یکی هم از اونا بگیرم؟
    imod فقط یک کابل نیست؛ اونی که شما گرفتین Line OUT DOCK هست، که به صورت تئوری، آمپ داخلی آیپاد رو از کار میندازه ولی imod اصلاح شدۀ نسل 4 و 5 و 5.5 هست
    اون کابل ها قسمت دوم قضین
    کابل آخرین قسمتیه که توی ستاپ صوتی باید آپگرید کنین.

سوم اینکه واسه ست آپ دسکتاپ من دک دارم.FiiO E10
    و آمپی هم که نام بردین دارم.M-Stsge.هر چند یه مشکلی واسش پیش اومده و دنبال برطرف کردنشم.
    البته دنبال یه دک خیلی بهتر هستم که خودم YulonG D100 رو انتخاب کردم.ولی خوب یکی که حرفش رو خیلی قبول دارم مخالف خریدنشه.Matrix Cube هم هست.نمیدونم چی کار کنم.
    راستی به نظر شما M-stage بهتر از ASGARD هست که اینو با قیمت مشابه پیشنهاد دادین؟
    چونکه من توی این حدود خرج نکردم، مطالعه ایی هم نداشتم
    اگر شما خوندی پس اطلاعاتتون از من بیشتره
    m-stage خیلی ازش تعریف شده و خیلی طرفدار بین بزرگ های هدفایی داره
    محصولات schiit تا اونجا که یادمه بیشتر قدرت خروجی بالایی داشتن، وگرنه ماتریکس بهتره
    چهارم اینکه HisoundAudio همانطور که خودتون فرمودید با IEM های حساس مشکل دارند.نه EX1000 که تنها چیزی که نیست حساسه.ولی دقیقا جایی نخوندم که مشکلی داشته باشه.البته در اینجا یکی از ورژن قدیمی و جدید EX1000 و مچ شدنش با Studio-V صحبت کرده که چیزی سر در نیاوردم.اگه جایی دیدید که با EX1000 مشکل داره؛لطف کنید اطلاع بدید.
    من عاشق HM602 هستم.مخصوصا دک عالیش.ولی من یه ناراحتی روانی دارم به نام باتری لایف فوبیا.که باعث شده Studio-V رو انتخاب منم.
    اونجا رو خوندم، افراد معتبری، تجربۀ مناسبی از مچ شدن این دو تا داشتن

راستی شما این ریویو و مقایسه معروف رو خوندید و بازم Arrow رو پیشنهاد دادید؟56 Round up skylab رو حتما خوندید.میدونم خودتون Arrow دارید.ولی نمیدونم چرا این رو انتخاب کردید!!؟با این قیمت بدون شک من یکی از RSA ها رو میخریدم.Tomahawk؟؟؟Shadow؟؟؟Hornet؟ �؟mustang آقا mustanggggg.مگه موستانگ رو ازتون گرفته بودند؟بهترین مید تاریخ پورتابل ها و به قول این اجنبی ها crazy battery life.
    راستی شما آمپ کوچیک کمتر از 1 کیلویی رو نمیشناسید که HD650 رو خیلی خوب درایو کنه؟و مچ باشه؟پورتابل هم مهم نیست باشه یا نباشه.
    با سپاس فراوان.
    موفق باشید.
    در یک کلام، چونکه هیچ آمپ پرتابلی رو پیدا نمی کنین که هم بشه موقع استفاده توی جیبتون بزارین و هم کیفیتی در حد همین arrow داشته باشه، و در عین حال قیمتش زیر 350 دلار باشه
    rsa کلاً شرکت گرونیه، برای من 100 دلار اختلاف قیمت، قابل توجه بود. در ضمن rsa برای محصولات سری بالاش معروفه، اون موقع که هیچ کی نمیدونست آمپ بالانس چیه، rsa مدل sr71 رو داد و حدود 700 دلار پولش بود
    هیچکدوم از مدل های rsa رو نمیتونین توی جیب بزارین و راه برین همینطور بقیۀ مدل های پرتابل

در کل باید ببینین که هدف کاربریتون از آمپ چیه؟
    1-می خواین توی جیبتون بزارین؟
    2-می خوایین فقط قابل حمل باشه (پس اگر فقط با کیف حمل کنین مشکلی نیست؟)؟
    3-می خوایین توی خونه استفاده کنین (پس دسکتاپ باشه مشکلی نیست؟)؟
    پس منطقاً توی محدودۀ قیمتی مشخص، آمپ دسکتاپ کیفیت بهتر از آمپ های دستۀ 2 و آکپ های دستۀ 2 بهتر از آمپ های دستۀ اول هستن

از عجایب دیگه ایی که من رو به خرید arrow متمایل تر کرد اینه که این آمپ، هم IEm ها رو عالی درایو می کنه و هم فول سایز ها رو در حد خیلی خوبی درایو میکنه
    خیلی بهتر از RSA Mustang, RSA Shadow
    در ضمن این دو تا مدل مال چندین سال پیشنولی arrow نسل 4 رو همین 4 ماه پیش بیرون داد که پیشرفت خوبی نسبت به مدل قبلی داشتپس برای منی که محدودیت مالی دارم، یک تیر و دو نشون بود (البته خب منطقاً جای آمپی مثل m-stage ) رو نمی گیره ولی شما تصور کن که آمپتون تا 2 دقیقه قبل توی جیبتون و دارین با IEM حساستون باهاش توی مسیر آهنگ گوش میدین، بعد وقتی رسیدین محل کار، هدفون فول سایزتون رو در میارین و وصل میکنینن به همون آمپ، و کیفیت قابل قبولی می گیرین
    به طور مثال افراد خیلی معتبری مثل dfkt از مچ شدن واقعاً خوب و قابل قبول hd650 با arrow صحبت کردن
    در کل این دو تا جا رو نگاه کنین:

( که توی ریویوی بالا نسل سوم arrow هستش)

(ریویوی بالا تنها ریویوی معتبر از نسل چهارم arrow هستش؛ البته نسل اول رو هم داره )

با سپاس فراوان.
    من نمیشناسم مدل خاصی رو پیشنهاد بکنم.

محتوای مخفی: سوال بدون نیاز به پاسخ 
    یک سوال کلی دارم که البته به من مربوط نیست و دنبال جوابش نیستم، بلکه بیشتر بخاطر این می پرسم که نکنه یک وقت شما بهش فکر نکرده باشین.
    سوال اینه:

شما به ذائقۀ خودتون آگاهی دارین؟ از دنیای صدا دنبال چی هستین دقیقاً؟
    چونکه این مدل های مختلفی که بعضاً به عنوان کاندیدهای انتخاب اعمال می کنین؛ بعضاً سبک صدای کاملاً متفاوت و بعضاً متضادی دارن

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rave-87; 13-06-2012 at 23:52.

19. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •