تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 55 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 547

نام تاپيک: مشاوره خرید دوربین فیلمبرداری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

درود ، جناب Hamed DC

فیلم های را در اولین فرصت برات آپلود می کنم . و اما در باره ی نویز در شب :

دوربین Sony HDR-XR160 دارای سه سنسور

BIONZ : باعث بهبود در عملکرد های اپتیکال دوربین

CMOS : که باعث کاهش نویز در هنگام فیلمبرداری در شب و تاریکی (تا حدی که در نقاط تاریک نویزی مشاهده نمی شود .)

Exmore : لرزشگیر اپتیکال که وجود فیزیکی اش سر راه تصویر کولاک می کنه . که نرمی حرکت تصویر را به رخ می کشه .

این دوربین میکروفون 5.1 کاناله داره ولی کانن 2 کانال بود . توی کلیپ ها هم هیچ صدایی از هارد در نمیومد .!

به هر حال به نظرت احترام می زارم و بعد از مشاهده فیلم ها منتظر نظرت هستم . با تشکر
    سلام . من این دوربین رو دارم و واقعا هم ازش راضیم . اصلا صدای هارد نداره . کیفیت تصویرشم در روز عالی و در ضب قابل قبوله و هنوزم فکر میکنم با سری m کانن فرق چندانی نداره. یادتون باشه گارانتی کانن زیاد اعتباری نداره ولی گارانتی بازرگانی ایران معتبرتره. تازه نمونه های چینی xr-160 هم تو بازار هست ولی مال من ژاپنی است.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان با 500 تومن يه دوربين ديجيتال كه هارد داشته باشه و كيفيت فيلمبرداري خوب . عكاسي اصلا مهم نيست چون دوربين عكاسي دارم . كارم هم به قولي خانگي هست ديگه . فقط كيفيت تصويرش تو روز و در نور كم خوب باشه . ممنون .

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    سلام
    کدوم بک از این دوربین ها خوبن؟ منظورم سرعت فیلمبرداری و کلا به صرفه بودن هستش:
    Aiptek AHD H23
    Toshiba Camileo X100
    Sony HXR-MC50E

البته تا سقف بودجه ی 500 تمن کدومش مناسبن؟ فکر کنم این آخری گرون تره
    همچنین پیشنهاد خودتون رو هم بفرمائید

داره خودمونی میشه Samet-22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    میان نفت ها

پيش فرض

ای کاش میگفتی برای چه کاری می خوای .

Aiptek AHD H23 : خوبه و اگه قیمتش حول 500.000 تومان نسبت به امکاناتش ارزش خرید رو داره .

Toshiba Camileo X100 : ظاهر زیبایی داره ولی ممکنه به درد حرفه ای ها و کارای حرفه ای نخوره ، ولی بازم خوبه ، برای اینکه یه فیلمی بگیری و دور هم نگاه کنین خوبه .

Sony HXR-MC50E : فکر کنم قیمتش از 500.000 تومان بیشتر باشه که اگه این طور باشه مطمئناً از بقیه شون بهتره ، و بیشتر بدرد کارای خبرنگاری ، ساخت کلیپ معمولی و مستند های تلویزیونی می خوره .

5. این کاربر از Samet-22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ای کاش میگفتی برای چه کاری می خوای .

Aiptek AHD H23 : خوبه و اگه قیمتش حول 500.000 تومان نسبت به امکاناتش ارزش خرید رو داره .

Toshiba Camileo X100 : ظاهر زیبایی داره ولی ممکنه به درد حرفه ای ها و کارای حرفه ای نخوره ، ولی بازم خوبه ، برای اینکه یه فیلمی بگیری و دور هم نگاه کنین خوبه .

Sony HXR-MC50E : فکر کنم قیمتش از 500.000 تومان بیشتر باشه که اگه این طور باشه مطمئناً از بقیه شون بهتره ، و بیشتر بدرد کارای خبرنگاری ، ساخت کلیپ معمولی و مستند های تلویزیونی می خوره .
    قربونه دستت

والا من دوربینی میخوام که مثلا در یک ثانیه فریم های زیادی ضبط کنه که بتونم اونارو تا حد قابل قبولی آهسته کنم
    یعنی چطور بگم ...کاربردم آهسته کردنه مثلا فیلمی که میگیریم این قابلیتو داشته باشه که تا حل قابل قبولی فیلم ضبط شده رو آهسته کنه.مثله انفجار .که در یک چندم ثانیه اتفاق میوفته
    مثلا دوربینی هست که بالاتر از 60 فریم برثانیه فیلم بگیره؟
    قیمت اولی 350 تمنه و دومی 320 تمن و سومی هم معلوم نیست ولی با توجه با کاراییش فکر کنم 1 تمن یا بالاتر باید باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    میان نفت ها

پيش فرض

Aiptek AHD H23 اين دوربين در حالت HD ميتونه تا 60 فريم بر ثانيه فيلمبرداري کنه .

تا اونجايي که من اطلاع دارم با اين رنج قيمت فکر نکنم ديگه بالاتر از 60 فريم گيرت بياد . ولي توي مدل هاي بالاتر (قيمت 600 به بالا)

دوربين هايي هست که ميتونن به اندازه ي 12 ثانيه 1000 فريم بر ثانيه فيلم ضبط کنن ، ولي خود دوربين

فيلم رو Slowmotion تحويلت ميده . مثلاً دوربين هاي Sony HDR-XR150 و Sony HDR-XR160 اين کار رو برات انجام ميدن .

برای راهنماییت اين کليپ رو برات آپلود کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    میان نفت ها

پيش فرض

سلام دوست عزیز Hamed DC

بالاخره یه فرصتی شد که من فیلم ها رو برات آپلود کنم . امیدوارم از دیدنشون لذت ببری ، باز هم منتظر نظرت هستم .
    دو تای اولی با دوربین سونیه . امیدوارم به درد دیگر دوستان هم بخوره .

تست زوم دوربین
    Size 15MB - HD
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست دوربین در روز
    Size 10MB - HD

این هم مال دوربین کانون
    Size 9MB - HD

فیلم های بیشتری هم بود ولی همینا کفایت میکنه .

9. این کاربر از Samet-22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Aiptek AHD H23 اين دوربين در حالت HD ميتونه تا 60 فريم بر ثانيه فيلمبرداري کنه .

تا اونجايي که من اطلاع دارم با اين رنج قيمت فکر نکنم ديگه بالاتر از 60 فريم گيرت بياد . ولي توي مدل هاي بالاتر (قيمت 600 به بالا)

دوربين هايي هست که ميتونن به اندازه ي 12 ثانيه 1000 فريم بر ثانيه فيلم ضبط کنن ، ولي خود دوربين

فيلم رو Slowmotion تحويلت ميده . مثلاً دوربين هاي Sony HDR-XR150 و Sony HDR-XR160 اين کار رو برات انجام ميدن .

برای راهنماییت اين کليپ رو برات آپلود کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون رفیق
    اگه اینطوریه خیلی خوبه که
    راستی این بازیگره اگه خودتی خیلی باحال بود مخصوصا اون پرش و نوشابه به دیوار کوبیدن
    خب من دیشب دوتا دوربین پیداکردم به نام های
    PANASONIC HDC-TM700
    SONY HDR-XR550
    که قیمتشون بالای یه تمن هست .این مدل سونی فکر کنم یک و نیمه و پاناسونیکه رو نمیدونم
    خب نظرت درموردشون چیه؟ کدومش بهتره؟ این اسلوموشن رو به نحو احسن انجام میدن؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    میان نفت ها

پيش فرض

ممنون رفیق
    اگه اینطوریه خیلی خوبه که
    راستی این بازیگره اگه خودتی خیلی باحال بود مخصوصا اون پرش و نوشابه به دیوار کوبیدن
    خب من دیشب دوتا دوربین پیداکردم به نام های
    PANASONIC HDC-TM700
    SONY HDR-XR550
    که قیمتشون بالای یه تمن هست .این مدل سونی فکر کنم یک و نیمه و پاناسونیکه رو نمیدونم
    خب نظرت درموردشون چیه؟ کدومش بهتره؟ این اسلوموشن رو به نحو احسن انجام میدن؟
    ممنون
    درود

در مورد سونی فهمیدم که 240 فریم بر ثانیه ضبط می کنه نه 1000 فریم . ولی در مورد پاناسونیک نتونستم چیزی پیدا کنم که میتونه Slow Motion کنه یا نه . فقط در مورد امکانات مختلف دوربین با هم تفاوت داشتند . مثلاً حافظه سونی 240 گیگ بود ولی پاناسونیک 32 گیگ . یا پاناسونیک 12x زوم داشت ، سونی 10x .
    انتخاب با خودته .

ضمناً اون کلیپ رو از جایی دیدم .اونم خودم نبودم ، اگه خودم بودم مطمئناً با سلیقه تر کار می کردم . کلیپ های که در پست قبلی گذاشتم از دوربین Sony HDR-XR160 و یه مدل از Canon هستش . شاید به دردت بخوره . بیشتر از نظر کیفیته .
    Last edited by Samet-22; 23-01-2012 at 13:35. دليل: Add Last Line

12. این کاربر از Samet-22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود

در مورد سونی فهمیدم که 240 فریم بر ثانیه ضبط می کنه نه 1000 فریم . ولی در مورد پاناسونیک نتونستم چیزی پیدا کنم که میتونه Slow Motion کنه یا نه . فقط در مورد امکانات مختلف دوربین با هم تفاوت داشتند . مثلاً حافظه سونی 240 گیگ بود ولی پاناسونیک 32 گیگ . یا پاناسونیک 12x زوم داشت ، سونی 10x .
    انتخاب با خودته .

ضمناً اون کلیپ رو از جایی دیدم .اونم خودم نبودم ، اگه خودم بودم مطمئناً با سلیقه تر کار می کردم . کلیپ های که در پست قبلی گذاشتم از دوربین Sony HDR-XR160 و یه مدل از Canon هستش . شاید به دردت بخوره . بیشتر از نظر کیفیته .
    ممنون
    میگم به نظر میاد این مدل سونی عالیه اما بزرگترین چیزی که من ازش متنفر اونم gps هستش
    آخه واسه چی رو این gps گذاشتن؟ دوربین دوربینه موبایل موبایله و جی پی اس هم جی پی اسه دیگه .تا حالا جارو برقی چای سازی دیدی؟
    مدلی دقیقا با همین امکانات و کیفیت و کارایی بدون gps داریم؟مثلا همین دوربین باشه اما gps نداشته باشه؟
    بیخودی قیمت دوربینو ببین به کجا کشونده!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •