تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 58 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 576

نام تاپيک: فوتسال

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

رويارويي ستاره‌هاي فوتسال و فوتبال/ زور فوتبالي‌ها به فوتسالي‌ها نرسيد!

تیمهای پیشکسوتان فوتبال و فوتسال ایران بعدازظهر امروز چهارشنبه در دیداری دوستانه که در سالن فدراسیون هندبال برگزار شد به مصاف هم رفتند.

در این بازی خیرخواهانه که با هدف حمایت از بیماران سرطانی برگزار شد، ستارگان فوتسال برتری 6 بر 3 را از آن خود کردند تا نشان دهند در بازی سالنی از ستارگان فوتبال برتر هستند.

در تیم ستارگان فوتبال ایران نفراتی چون بهزاد غلامپور، هادی طباطبایی، نیما نکیسا، حمید درخشان، امیر قلعه نویی، مجید نامجومطلق، خداداد عزیزی، مهدی هاشمی نسب، بهزاد ابوالقاسم پور و ... به میدان رفتند و در تیم ستارگان فوتسال نیز محمدرضا حیدریان، محمود خوراکچی، امیر فراشی، وحید شمسایی، امیر شمسایی، سیامک داداشی، علی روزبهانی، محمود مریخی، مصطفی عمادی، عادل فردوسی پور و... حاضر بودند.

ورزش 3

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مسابقات فوتسال جام باشگاهای آسیا از روز 5 تیر در قطر برگزار می شه.

منصوری قرچک نماینده ایران هست.

احتمالا شبکه 3 بازیهای منصوری رو پخش کنه ولی به هر جهت شبکه های الکاس و الکاس پلاس قطر این مسابقات رو پوشش میدن.

4. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تیم شهید منصوری تا حالا دو تا بازی کرده ، هر دو رو برده و امروز هم با نمایند تایلند بازی داره

کد:
    به نظرم نسبت به سال پیش ، که تیم ماهان بود کمی ضعیف تر به نظر می رسه .

ضمن اینکه الریان قطر با طاهری و حسن زاده تیم خیلی قویی نشون داده.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

/جام باشگاه‌هاي فوتسال آسيا/
    منصوري با شكست نماينده تايلند با 9 امتياز صعود كرد
    خبرگزاري فارس: تيم فوتسال شهيدمنصوري قرچك با برتري برابر نماينده تايلند با 9 امتياز راهي مرحله بعد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از پيروزي شاگردان رضا لك برابر تيم‌هاي اردوس ازبكستان و الصداقه لبنان، نماينده ايران امروز (سه‌شنبه) آخرين بازي مرحله مقدماتي‌اش را برابر تيم جي اچ بانك تايلند برگزار كرد.

اين مسابقه كه از ساعت 17:30 امروز (به وقت ايران) آغاز شد با نتيجه 5 بر 4 به سود منصوري به اتمام رسيد. پيش از رويارويي 2 تيم، صعود نماينده ايران به عنوان تيم اول گروه به نيمه‌نهايي قطعي شده بود و منصوري با اين برتري با 9 امتياز راهي مرحله بعدي شد.
    گل‌هاي منصوري را در اين مسابقه تيك‌دري (2 گل)، نصيري (2 گل) و عظيمايي به ثمر رساندند.

براي تعيين تيم‌هاي اول و دوم گروه A نيز از ساعت 20:30 مسابقه تيم‌هاي الريان قطر - ناگويااوشنز ژاپن و الكرخه عراق - ژجيانگ دراگون چين برگزار مي‌شود.
    بازي‌ها فردا برگزار نخواهد شد تا تيم‌هاي صعودكننده بعد از يك روز استراحت، روزهاي پنجشنبه و جمعه برگزار كننده رقابت‌هاي نيمه‌نهايي و نهايي باشند.
    کد:

7. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

تيم شهيد منصوري به فينال جام باشگاه‌هاي آسيا راه يافت

تيم فوتبال شهيد منصوري قرچک با برتري مقابل ميزبان رقابت‌ها به فينال دومين دوره جام باشگاه‌هاي فوتسال آسيا در دوحه قطر رسيد.

دومين ديدار مرحله نيمه نهايي رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي فوتسال آسيا که به ميزباني دوحه قطر برگزار مي‌شود، امشب با برتري نماينده کشورمان و راهيابي اين تيم به فينال رقابت‌ها همراه شد.

در اين رقابت که از ساعت 20:30 دقيقه امشب بين تيم‌هاي شهيد منصوري قرچک و الريان قطر برگزار شد، شهيد منصوري در ديداري دشوار با نتيجه 6 بر 5 در پايان وقت‌هاي اضافه مقابل ميزبان رقابت‌ها به برتري رسيد و راهي فينال مسابقات شد.

اين ديدار در وقت اضافه اول با نتيجه 3 بر يک به سود شهيد منصوري به پايان رسيد، اما الريان که از دو ملي‌پوش فوتسال کشورمان يعني محمد طاهري و علي اصغر حسن زاده بهره مي‌برد در نيمه دوم عرصه را بر حريف ايراني تنگ کرد و کار را در پايان وقت‌هاي عادي به تساوي 5 بر 5 رساند.

به اين ترتيب کار به وقت‌هاي اضافه کشيد که در ادامه اين ديدار مهيج و ديدني نماينده فوتسال کشورمان در جام باشگاه‌هاي فوتسال آسيا در 5 دقيقه اول يک گل به ثمر رساند تا بازي 6 بر 5 به سود شهيد منصوري در اين نيمه به پايان برسد. در نيمه دوم وقت‌هاي اضافه نيز مسابقه بدون رد و بدل شدن گلي به پايان رسيد تا در نهايت اين تيم شهيد منصوري قرچک باشد که با غلبه بر حريف سرسختش به فينال دومين دوره رقابت‌ها راه پيدا مي‌کند.

بر همين اساس و با راهيابي شهيد منصوري به بازي پاياني، دو تيم صدرنشين مرحله گروهي رقابت‌ها يعني شهيد منصوري ايران و ناگويا اوشنز ژاپن با برتري مقابل حريفانشان در ديدار نيمه نهايي به فينال رسيدند تا فردا شب و از ساعت 20:30 دقيقه فينال دومين دوره جام باشگاه‌هاي فوتسال آسيا را در دوحه قطر برگزار کنند.

شهيد منصوري که در گروه B مسابقات قرار داشت در پايان مرحله گروهي با غلبه بر تمام حريفانش با 9 امتياز کامل قدم به دور حذفي مسابقات گذاشته بود و الريان نيز که در گروه A قرار گرفته بود با 6 امتياز پس از ناگوياي 9 امتيازي به دور بعدي رسيده بود.

در آن سو ناگويا در مرحله مقدماتي با شکست تيم‌هاي ژجيانگ دراگون چين، الريان قطر و الکرخ عراق با 9 امتياز به عنوان تيم اول گروه A راهي نيمه‌نهايي شد و اولين مسابقه اين مرحله را برابر الصداقه برگزار کرد.
    تيم الصداقه نيز با چهار امتياز به عنوان تيم دوم گروه B به اين مرحله راه پيدا کرده بود.

در ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي که قبل از بازي شهيد منصوري و الريان برگزار شد، ناگويا اوشنز ژاپن که عنوان سومي اولين دوره جام باشگاه‌هاي آسيا را در کارنامه دارد، با شکست تيم الصداقه لبنان به فينال رقابت‌ها راه پيدا کرد.

اين مسابقه نيز در نيمه اول يک بر صفر به سود ناگويا تمام شد اما لبناني‌ها در نيمه دوم گل خورده را جبران کردند و بازي با وجود اخراج يکي از ياران نماينده لبنان در ثانيه‌هاي پاياني، با تساوي يک بر يک در وقت قانوني به پايان رسيد.
    بلافاصله بعد از پايان وقت قانوني، سوت آغاز وقت اضافه پنج دقيقه‌اي اول زده شد که تيم الصداقه يک دقيقه ابتداي بازي را با يک يار کمتر پشت سر گذاشت و بعد از آن باز هم ترکيبش پنج نفره شد.

در وقت اضافه اول، ناگويا موفق به گلزني شد تا با نتيجه 2 بر يک وقت اضافه دوم را آغاز کند.
    وقت اضافه دوم هم با همين نتيجه به پايان رسيد تا ناگويااوشنز جواز حضور در فينال را به دست آورد.

*برنامه ديدارهاي رده بندي و فينال رقابت‌ها که فردا شب برگزار مي‌شود به شرح زير است:
    ديدار رده‌بندي:
    جمعه 17:15
    الصداقه لبنان – الريان قطر

فينال:
    جمعه 20:30
    شهيد منصوري قرچک - و ناگويا اوشنز ژاپن

فردا شب با برگزاري فينال رقابت‌ها و مشخص شدن چهره قهرمان، دومين دوره رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي فوتسال آسيا به پايان مي‌رسد.
    در اولين دوره اين رقابت‌ها که به ميزباني کشورمان و در شهر اصفهان برگزار شد، فولاد ماهان سپاهان به عنوان قهرماني رسيد و در صورتي که شهيد منصوري فردا شب موفق به کسب عنوان قهرماني شود، نمايندگان ايران موفق به دفاع از عنوان قهرماني اين رقابت‌ها خواهند شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

حيدريان سرمربي تيم ملي فوتسال شد

تيم ملي فوتسال با سرمربيگري حيدريان يک مسابقه دوستانه انجام داد.

خبرآنلاین؛ تیم ملی فوتسال ایران پنجشنبه شب در یک مسابقه تدارکاتی به مصاف منتخب شهرری رفت. در این مسابقه محمدرضا حیدریان سرمربی تیم ملی بود.

کسی هم نفهمید دلیل غیبت علی صانعی، مربی که پس از حسین شمس سرمربی تیم ملی شده، چه بود. این مسابقه در سالن سلمان فارسی شهرری برگزار شد که در آن تیم ملی فوتسال ایران با نتیجه 4 بر یک منتخب شهرری را شکست داد.

محمدرضا حیدریان علاوه بر سرمربیگری تیم ملی فوتسال، برای این تیم به میدان هم رفت. بازیکنان فیکس تیم ملی فوتسال در این مسابقه حضور داشتند.

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

ترابیان: حیدریان سرمربی تیم ملی نیست/لیگ را به تعویق انداختیم تا بازیکنان پول در بیاورند

سرپرست کمیته فوتسال می گوید تیمی که پنج شنبه شب در شهر ری به میدان رفته، تیم ملی نبوده است.

به گزارش خبرآنلاین؛ در حالیکه خبر رسیده بود تیم ملی فوتسال ایران پنجشنبه شب در یک مسابقه تدارکاتی به مصاف منتخب شهرری رفته است اما عباس ترابیان با تکذیب اینکه آنها ملی پوشان سابق بوده اند و تیم ملی هیچ تورنمنتی نه در روزهای قبل و نه در روزهای آینده در برنامه ندارد گفت:«ما اصلا از این قضیه بی خبر هستیم،هیچ دعوت نامه ای برای ما نیامده بود تا در مسابقه ای شرکت کنیم.»
    پنج شنبه شب برخی از ملی پوشان و چهره های فوتسال برای افتتاح سالن سلمان فارسی به شهر ری رفتند. این در حالی است که از آنها با پلاکاردهایی که حضورشان را به عنوان ملی پوش خوش آمد گفته بودند استقبال شد. ترابیان ادامه می دهد:«من گفتم که از کلیت قضیه بی خبر هستم.اما شاید برخی از بازیکنان را دعوت کرده اند که در مراسمی و برای افتتاح مکانی حضور پیدا کنند،اما آنها حق نداشتند که اسم تیم ملی را بیاورند.من هم فکر نمی کنم که خود آنها چنین کاری را کرده باشند.»
    او در مورد اینکه حیدریان سرمربی تیم ملی شده است یا نه و اگر این اتفاق افتاده باشد پس تکلیف صانعی چه می شود می گوید:«سرمربی تیم ملی آقای صانعی است و هیچ شکی در آن وجود ندارد.البته آقای حیدریان هم بازیکن بزرگی هستند اما ایشان از تیم ملی خداحافظی کرده اند و هیچ سمتی در فوتسال ندارند.»
    رییس کمیته فوتسال در پایان با اشاره به درخواست دو تیم فیروز صفه و گیتی پسند و تعویق یک ماهه مسابقات لیگ فوتسال می گوید:«ما دلایل مختلفی برای تعویق انداختن لیگ فوتسال داشتیم.نکته این است که ماه مبارک رمضان است و مربیان تیم ها عقیده دارند که بازیکنان در این ماه کسب درآمد می کنند.ما هم به دلیل اینکه احساس کردیم آنها باید منبع درآمدی داشته باشند بازی ها را به تعویق انداختیم.»

11. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روش قرعه کشي رقابتهاي فوتسال قهرماني آسيا

کنفدراسيون فوتبال آسيا روش قرعه کشي رقابتهاي قهرماني فوتسال آسيا که قرار است در سال 2012 در امارات برگزار شود را اعلام کرد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، در نامه اي که در تاريخ سوم اوت به فدراسيون هاي فوتبال فرستاده شد کنفدراسبون فوتبال آسيا سيدبندي تيم ها را براساس نتايج دور قبل قهرماني فوتسال آسيا در ازبکستان اعلام کرد.
    ايران مدافع عنوان قهرماني بازيها، ازبکستان نايب قهرمان و ژاپن تيم سوم رقابت هاي سال 2010 به علاوه امارات ميزبان بطور مستقيم به مرحله نهايي بازيها راه پيدا مي کنند.

از بازيهاي انتخابي در چهار منطقه مختلف نيز سه تيم صعود خواهند کرد تا مجموع تيم ها 16 تيم شود. چين، کره جنوبي، چين تايپه، هنگ کنگ، ماکائو و مغولستان در دو گروه سه تيمي در شرق آسيا بازي خواهند کرد. تيم هاي برتر از هر گروه در نيمه نهايي برابر تيم هاي دوم بصورت ضربدري بازي مي کنند و در نهايت سه تيم برتر بالا مي روند.

در منطقه آس آن هشت تيم تايلند، استراليا، اندونزي، ويتنام، مالزي، فيليپين، ميانمار وکامبوج به دو گروه چهار تيمي تقسيم مي شوند و تيم هاي برتر از هر گروه در نيمه نهايي برابر تيم هاي دوم بصورت ضربدري بازي مي کنند و در نهايت سه تيم برتر صعود مي کنند .

کويت، لبنان، عراق، بحرين، سوريه، فلسطين، عربستان و امارات نيز در دو گروه سه و چهار تيمي قرار مي گيرند تا بازهم در نيمه نهايي و فينال چهره سه تيم برتر مشخص شود. اگر امارات يکي از اين تيم ها باشد در آن صورت تيم بعدي جايگزين خواهد شد.

ترکمنستان، قرقيزستان، تاجيکستان و مالديو هم بصورت دوره اي بازي مي کنند و در نهايت سه تيم صعود مي کنند.

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بابك معصومي درگذشت

بازيکن پيشين تيم ملي فوتسال ايران امروز درگذشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، بابک معصومي که مدتها با بيماري سرطان دست و پنجه نرم مي‌کرد امروز دار فاني را وداع گفت.
    کاپيتان پيشين تيم ملي فوتسال ايران چند سال با بيماري سرطان مواجه بود و مراحل سخت درماني زيادي را پشت‌سر گذاشت.
    سایت ورزش 3 اين ضايعه را به خانواده وي و جامعه ورزش تسليت مي‌گويد.

14. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شمسایی : انحلال پرسپولیس به خاطر من؟فکرنکنم! / ترابیان : تا وقتی رسمی اعلام نکنند،ما می گوییم شایعه است

ورزش > فوتبال ملی - شمسایی ضمن عذر خواهی از حسین شمس و حیدریان می گوید که یک بازیکن حرفه ای است اما همه باید بدانند که پرسپولیس برای ثبت قرارداد بازیکنان عجله ای به خرج نمی داده است.

اصل خبر این است:انحلال تیم فوتسال باشگاه پرسپولیس به دلیل انتقال وحید شمسایی به تیم فوتبال گیتی پسند.صبح امروز وقتی خبر رسید که کاپیتان تیم ملی فوتسال علیرغم امضای قرارداد داخلی با پرسپولیس به گیتی پسند پیوسته است مسئولان این باشگاه پایتخت نشین به خصوص حسین شمس مدیر فنی آنها به این انتقال واکنش نشان دادند و این اقدام را غیر قانونی عنوان کردند.موضعی که آنها گرفته بودند بیشتر شبیه انتقاد بود و گلایه از قولی که شمسایی به آنها برای بازی کردن در پرسپولیس داده بود.اما ساعاتی قبل حسین شمس گفت و گویی را انجام داد که بدون شک فوتسال ایران را تحت تاثیر قرار می دهد«باشگاه پرسپولیس تیم فوتسالش را منحل کرد.»دلیل این اتفاق از زبان حسین شمس بی قانونی در فدراسیون فوتبال اشاره شده است که به یک بازیکن اجازه می دهد تا با وجود داشتن قرار داد به تیم دیگری بپیوندد.شمس می گوید:« وقتی که فدراسیون فوتبال نمی تواند یک قانون را در مورد همه اجرا کند و بازیکنی که تا دیروز با ما تمرین کرده به راحتی سر از تیم دیگری در می آورد بهتر است که ما در این فوتسال نباشیم. با صحبتی که با سرپرست باشگاه داشتم قرار شد موضع باشگاه را که انحلال تیم است را اعلام کند و از بازیکنان بخواهد به هر تیمی که می خواهند، بپیوندند.»
    حسین شمس در حالی این حرف ها را می زند که به قول عباس ترابیان،شمسایی کار غیر قانونی انجام نداده است،چون قرارداد های داخلی در فوتسال بی اعتبار است.ترابیان می گوید:«قراردادهای داخلی که در لیگ برتر این رشته ورزشی به امضا می رسد، فاقد وجاهت قانونی است و باشگاه‌ها باید در سریع‌ترین زمان ممکن قرارداد بازیکنان خود را در هیئت فوتبال به ثبت برسانند.»
    ترابیان وقتی متوجه می شود که حسین شمس فدراسیون را تهدید به کناره گیری از رقابت های فوتسال کرده است می گوید:«آقای شمس آزاد هستند و هر اظهار نظری می توانند بکنند اما ما اینجا مسئولیت حقوقی داریم و نمی توانیم تا چیزی به ما به صورت رسمی اعلام نشده است در موردش اظهار نظر کنیم.هنوز اتفاقی نیفتاده و پرسپولیس از لیگ کنار نکشیده است،تا این خبر به صورت رسمی به ما اعلام نشود مبنا برای فدراسیون در حد یک شایعه تلقی می شود.»
    آن طور که سرپرست کمیته فوتسال عنوان می کند شمسایی خلافی انجام نداده است و چون قراردادش در هیئت فوتبال ثبت نشده مشکلی برای پیوستن به گیتی پسند نداشته است.این دقیقا همان چیزی است که خود شمسایی به آن اشاره می کند.امروز وقتی با شمسایی تماس گرفتیم او قراردادش را با گیتی پسند امضاءکرده بود و در حال سوار شدن به هواپیما برای بازگشت به تهران بود.شمسایی می گوید:«من فکر نمی کنم مدیران پرسپولیس بخواهند با رفتن یک باریکن معمولی مثل من تیم را منحل کنند.پرسپولیس خیلی بزرگتر از این حرف ها است.من انتخاب خودم را کردم و به دلیل اینکه یک سال آینده جام جهانی در پیش است تصمیم گرفتم در اصفهان بازی کنم.بازی کردن در تهران حاشیه های زیادی برای من داشت.در تهران بیشتر به مسائل حاشیه ای کاری ام می پرداختم.پرسپولیس هیچ حاشیه ای ندارد .من سعی کردم 4-5 ماه بدی حاشیه های قبلی در اصفهان را به فراموشی بسپارم و برای هماهنگی با بقیه ملی پوشان به این تیم بپیوندم.به هر حال من از آقای شمس و حیدریان معذرت می خواهم ولی من هم بازیکن حرفه ای هستم و باید به آینده فکر کنم.البته یک چیز هم بگویم که پرسپولیسی ها در ثبت قراردادها معطل کردند،به هر حال برای آنها آرزوی موفقیت می کنم.»

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شمس: به خاطر حمايت از من، بازيكنان تيم ملي را تهديد به اخراج كرده‌اند

حسين شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: ظاهرا هر چه سكوت مي‌كنم بي‌فايده است. متاسفانه از طريق كميته فوتسال به بازيكنان ملي مي‌گويند كه اگر به نفع من مصاحبه كنند در انتظار برخورد باشند.

وي تاكيد كرد: اين‌طور كه شنيده‌ام شخصي به نمايندگي از كميته فوتسال بازيكنان را تهديد مي‌كند كه اگر در مورد بازگشت من به تيم ملي صحبتي داشته باشند، خط خواهند خورد. من اين بار از اين موضوع مي‌گذرم اما اگر به كارشان ادامه دهند، اسم دستور دهنده و اجرا كننده دستور را افشا خواهم كرد. اميدوارم آقايان كاري نكنند كه مجبور شوم حقايقي را در رابطه با فوتسال كشور مطرح كنم.

شمس كه پيش از اين قرار بود به عنوان مديرفني پرسپوليسي‌ها در ليگ برتر 90 حضور داشته باشد اما از اين كار منصرف شد، در مورد هفته اول ليگ تصريح كرد: تقريبا نتايج همه بازي‌ها قابل ‌پيش‌بيني بود جز نتيجه ديدار گيتي‌پسند و فيروزصفه كه با توجه به تغييراتي كه در فيروزصفه ايجاد شده و اين تيم در ليگ فصل گذشته جايگاه چهارم را به خود اختصاص داده است، شكست 8 بر 2 در يك دربي مقداري عجيب بود.

اين مربي ادامه داد: نتيجه اين بازي مي‌گويد كه گيتي‌پسندي‌ها اردوي خيلي موثري را در اوكراين پشت سر گذاشته‌اند و تمرينات و بازي‌هايي كه در اين كشور داشتند، باعث شده كه شناخت خوبي از بازيكنان‌شان به دست آورند.

شمس با تاكيد بر اينكه فعلا قصد قرارداد بستن با هيچ تيمي را ندارد، در مورد شكست 6 بر 2 پرسپوليس برابر صباي قم به فارس گفت: هنوز در اين‌باره با كسي صحبت نكرده‌ام كه چه اتفاقي افتاده، ولي مشخص است تيمي كه با دست‌وپاي لرزان وارد ليگ شده و قبل از ليگ اعلام مي‌شود كه 30 درصد از قرارداد بازيكنان تيم كم مي‌شود، دچار مشكل مي‌شود. پرسپوليس تيم خوبي است كه خوب هم تمرين كرده و با اين مهره‌ها حداقل مي‌تواند رتبه‌اي در اواسط جدول به خود اختصاص دهد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •