چقدر این تاپیک این اواخر پست حذف شده داشته!! : دی
دوستان گرامی خصوصا جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما اینجا هستیم که اعلام نظر کنیم و نه اعمال نظر و به زور تحمیل کردن اون. مباحثه همیشه خوب و جذابه، اما اگه یه اپسیلون بره به سمت جدل، یه ذره هم ارزش نداره. نه ارزش خوندن نه ارزش مطالعه کردن./
+
به نظر من عادل فردوسی پور هر چقدر پول بگیره، حقشه و از پول خیلی ها که تو این فوتبال آلودمون پول میگیرن، پولش حلال تره. همین که تو یه برنامه یه مجری در کنار مردم (یا بهتر بگم به نمایندگی از اکثریت مردم) مدیران رده بالا (معاون رئیس جمعور حتی)، مربیان و بازیکنانی که فقط از مردم توقع دارند که بیان جلو و ازشون امضا بگیرن رو در حیطه ورزش مورد بازخواست قرار میده، و این افراد حداقل میدونن دوربین و میکروفون این برنامه دنبالشون و نمیتونن کار خطایی انجام بدن، خودش شدیدا ارزشمنده.
وقتی منه بیننده میبینم که نماینده مجلسی که خودم بهش رای دادم، داره بخشی از هویت یک مردم (باشگاه فوتبال) رو از شهری به شهر دیگه ای منتقل میکنه فقط به دلیل اینکه مالکیت باشگاه ها برای دولته، و سر این اتفاق غلط که مثال وحید هاشمیان (درخت های شمال و کویر لوت) بهترین توصیف از اونه، هیچ کدوم از مسئولیت (کسایی که وظیفشون نظارته) عین خیالشون نیست و حتی اومدن و تشویق کردن عامل این لابی کردن و پارتی بازی رو، من که عضوی از این مردمم، دلم به عادل فردوسی پور خوشه که اون به نمایندگی از مردم احقاق حق می کنه و مردم هم حمایتش کرد. کسی که میاد نماینده مجلس و مجلس یک کشور رو به نمایندگی از مردم راجع به یه موضوع ورزشی که غیر ورزشی شده نقد میکنه، پولی که میگیره نوش جونش. اگه بیت المال پول مردم یه مملکته، من به عنوان عضو کوچکی از مردم ایران، از طرف خودم میگم حلالش باشه اون پول.
اینجا میشه کلی از کار هایی که 90 و عادل که تو این 12 سال گذشته انجامش دادند رو گفت و فکر کنم مردم هم اونقدر عقل داند که خوب و بد رو از هم تشخیص بدن... مطمئن باش که اگر فردوسی پور حرف حق نمیزد اینقدر حمایت نمیشد از سمت قشر مردم و چیزی که من میدونم همین حمایت مردمه که تا حالا نود باقی مونده و الا اونم مثل خیلی از برنامه ها _عامیانه بگم_ کله پا میشد.
.
البته نظرات متفاوته و خیلی ها شاید موافق نظر من نباشند که من بهشون و به نظرشون احترام میزارم.
یاعلی![]()