ولی من اسم حمید رو بهش پیشنهاد میکنم![]()
ولی من اسم حمید رو بهش پیشنهاد میکنم![]()
راستی آنری شیعه شده یا سنی؟
من فکر کنم سنی شده چون سنی ها در آفریقا و اروپا اکثریت غالب هستند... ولی از اینکه مسلمان شده خوشحالم در ضمن نیکلا آنلکا بازیکن اسبق تیم ملی فرانسه ( در حال حاضر هنوز در باشگاه ها بازی می کنه و هم بازی زیدان و ... بوده ) هم مسلمان شده بود.
با سلامنوشته شده توسط shahabmusic
شهاب جان ممنون
خودم اینجا جواب خودمو دادم شرمنده ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واقعيت داشته باشه خوبه
ولي مگه شما تا به حال شما ديدين زيدان به دينش عمل كنه كه حالا واسه هانري اينقدر خوشحاليد؟
بدتر اسم اسلام خراب ميكنن وبقيه كه اونها رو ميشناسن فكر ميكنن اسلام اينه
زیدان به دینش عمل کنه یعنی چی؟نوشته شده توسط B.Spears
چیکار باید بکنه؟
سه مرد چيني هنگام تماشاي مسابقات جامجهاني بر اثر سكته قلبي جان باختند و يك مرد اهل شانگهاي نيز از فرط هيجان از بالكن خانهاش سقوط كرد.
هر سه مرد چيني كه جان خود را از دست دادند، فوتبالدوستاني متعصب بودهاند و همين مسئله موجب شده تا پزشكان چيني به فوتبالدوستان اين كشور هشدار دهند كه مراقب وضعيت فشار خون و ميزان هيجان خود هنگام تماشاي مسابقات جامجهاني باشند.
جي زوكوان، فوتبالدوست 29 ساله اهل شانگهاي نيز پس از آن كه در حين بازي هلند و ساحلعاج با حالني هيجانزده و فريادزنان به سوي بالكن دويد، از طبقه چهارم ساختمان سقوط كرد و دچار شكستگي شديد در ناحيه ران، مچ پا، مچ دست و ساعد شد.
زوكوان در يك محوطه فضاي سبز سقوط كرد و همين مسئله موجب نجات جان او و كاهش ضربه ناشي از سقوط شد.
با اين حال زوكوان حدود چهار ساعت در اتاق عمل به سر ميبرد. پس از پايان عمل جراحي، پزشكان از وضعيت اين هوادار پرشور اظهار خشنودي كردند و گفتند او قادر خواهد بود تا دوباره و بدون مشكل راه برود و از دستهايش استفاده كند.
همچنين در هنگكنگ نيز يك جوان 27 ساله پس از تماشاي سه مسابقه فوتبال تا نيمههاي شب، به هنگام خواب بر اثر سكته قلبي درگذشت. پزشكان چيني احتمال ميدهند فشار ناشي از هيجانات حين تماشاي بازيها موجب مرگ اين جوان شده باشد.
اگر تيم ملي كشورشون ميرفت جام جهاني چندتا كشته ميدادند؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)