تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 77 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 764

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - DiRT 3

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

دوست عزیز alt+enter رو هم که میزنم یه لحظه صفحه سیاه و فول اسکرین میشه و دوباره به حالت قبل بر میگرده
    خودم درستش کردم
    باید از مسیر Document>My Games>Dirt3>hardwaresettings
    فایل hardware_settings_config.xml با notepad باز کردم و " fullscreen="false "
    رو به true تغییر دادم

2. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Rudra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم روی ویندوز 7 64 بیت نصبش کردم. وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته.
    همینو رو سیستم رفیقم نصبیدم راحت اجرا شد!!!

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

من الان دارم بازی رو با دسته و emulator دسته xbox بازی میکنم چجوری باید از spleet creen بازی استفاده کنم؟
    دسته دوم رو تو xbox emulator نمیشناسه (دسته های من از این 2 در 1 هاست)
    Last edited by d.b23; 01-06-2011 at 12:26.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من هم dirt 2 و هم 3 رو نمیتونم بازی کنم چون دایرکت ایکس جدید اجرا میشند که کارت گرافیکم نمیتونه خوب ساپورتش کنه و تصویر خیلی آهسته اجرا میشه .. حالا چکار کنه که با دایرکت ایکس 9 اجرا بشند ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من هم dirt 2 و هم 3 رو نمیتونم بازی کنم چون دایرکت ایکس جدید اجرا میشند که کارت گرافیکم نمیتونه خوب ساپورتش کنه و تصویر خیلی آهسته اجرا میشه .. حالا چکار کنه که با دایرکت ایکس 9 اجرا بشند ؟

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من dirt 2 با دایرکس 9 مشکلی نداره (dirt 3 رو مطما نیستم) و اگه مشکل از دایرکس باشه بازی اصلا بالا نمیاد....
    این حالت که بازی اجرا میشه و بازی کند هست مشکل از سخت افزاره که کم میاره...
    کلا dirt به cpu خیلی حساسه ولی از لحاظ گرافیک با یک کارت معمولی مثل 9600 هم میشه بازی کرد...

8. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه treason_boys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه کارت گرافیکت از dx11 پشتیبانی نکنه به صورت پیش فرض بازی با dx9 اجرا میشه. و همون طور که یکی از بچه ها تو اون یکی تاپیک توضیح داد این مشکل مربوط به سخت افزاره(آخه چرا یه سئوال رو دو جا می پرسی)

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست من از دایرکت ایکس 11 شتیبانی میکنه اما کم میاره . من یادمه قبلا تو تاپیکیdirt 2 یه نفر گفته بود که میشه برای حل این مشکل کاری کرد بازی با دایرکت ایکس 9 یا 10 اجرا بشه (سوال رو واسه اطمینان دو جا پرسیدم چون بعد از این همه تجربه تو پیسی حیاب کار دستم اومده )

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست من dirt 2 با دایرکس 9 مشکلی نداره (dirt 3 رو مطما نیستم) و اگه مشکل از دایرکس باشه بازی اصلا بالا نمیاد....
    این حالت که بازی اجرا میشه و بازی کند هست مشکل از سخت افزاره که کم میاره...
    کلا dirt به cpu خیلی حساسه ولی از لحاظ گرافیک با یک کارت معمولی مثل 9600 هم میشه بازی کرد...
    نه عزیز از لحاظ سخت افزاری سیستم لپتاپم قدرتمنده و مشکلی نداره cpu من core i7 هستش

مثل اینکه بد متوجه شدید کارت گرافیک من از دایرکت ایکس 9 که راحت پشتیبانی میکنه .. کارت گرافیک 5470 لپتاپم از دایرکت ایکس 11 هم پشتیبانی میکنه اما این پشتیبانی یه جورایی فورمالیتست چون تو بازی علنا کم میاره مثل همین dirt 2 , 3 که وقتی وارد بازی میشم همش لگ داره و تصویر کند و آهستست . من یادمه قبلا تو تاپیک dirt 2 یه نفر گفته بود که میشه برای حل این مشکل کاری کرد بازی با دایرکت ایکس 9 یا 10 اجرا بشه

من crysis 2 رو به راحتی تموم کردم دیگه dirt در مقابل کرایسیس که ضعیفتره .. مشکل همین تنظیماته که بتونم با دایرکت ایکس 9 یا 10 بازی رو اجرا کنم به جای 11 که بلد نیستم متاسفانه
    Last edited by Gilopa; 01-06-2011 at 15:16.

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من به نظر من که ایراد از گرافیک هست چون واقعا کارت 5470 از پس این بازی بر نمیاد....
    همین چند دقیقه پیش dirt3 رو برای برادم نصب کردم و گرافیکش هم gts 250 و cpu هم i7 920 هست اما تو فول hd تیک داره و نمیشه بازی کرد .....!
    حالا شما میخای با 5470 روون بازی کنی.....
    دوست من قدر کارت شما در حد یک gt220 هست و این کارت فقط بدرد فیلم و وب گردی میخوره ....!
    بازی کریسیس هم بر خلاف اسمش چندان سنگین نیست و میشه طوری تنظیمش کرد که با سیستمهای پایین هم جواب بده...!
    Last edited by kourosh4; 01-06-2011 at 18:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •