احتمالش کمتر از 10% هستش رفیق
ایشالله مودریچ میاد![]()
احتمالش کمتر از 10% هستش رفیق
ایشالله مودریچ میاد![]()
سلام
غرض از مزاحمت : دی
لباس سوم چلسی:
![]()
حضور مکه له له در کوبهام
کلود مکه له له بازیکن سابق تیم فوتبال چلسی عصر امروز در تمرینات این تیم دیده شد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، امروز تمرین چلسی با حضور ملی پوشان این تیم و همچنین نخستین حضور لوکاکو بسیار مهیج دنبال شد.
از سوی دیگر کلود مکه له له ستاره فرانسوی سابق چلسی با حضور در کوبهام و گپ زدن با همبازیان سابقش تمرین آبی ها را ترک کرد.
پ.ن :
قضیه ی این انگشته چیه ؟![]()
چلسی برای جذب آلوارو پریرا 18 میلیون بعلاوه یک بازیکن خود را می دهد
باشگاه چلسی قصد دارد آلوارو پریرا مدافع باشگاه پورتو را به خدمت بگیرد.
سایت گل – باشگاه چلسی قصد دارد با ارائه پیشنهادی 18 میلیون یورویی بعلاوه یک بازیکن خود آلوارو پریرا مدافع چپ پورتو را به خدمت بگیرد.
آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی تلاش می کند مسئولان باشگاه اسبق خود را برای انتقال مدافعی 25 ساله ای که رضایت نامه اش 30 میلیون یورو است متقاعد کند.
سرمربی فعلی چلسی که فصل گذشته با پورتو تربل کرد اکنون قصد دارد با ارائه پول و یک بازیکن خود پریرا را به خدمت بگیرد.
این در حالی است که یک منبع نزدیک به باشگاه پورتو می گوید این باشگاه هنوز پیشنهاد رسمی برای فروش مدافع اروگوئه ای خود دریافت نکرده است.
چند روز پیش بود که مدیر برنامه های پریرا گفت این بازیکن از حضور در پورتو راضی است اما با پیشنهاد چندین باشگاه بزرگ اروپایی روبرو شده است.
قرارداد فعلی پریرا در سال 2015 با پورتو به اتمام می رسد.
لینک منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویلاس بواس: اگر هر چهار جام را با چلسی ببرم خداحافظی می کنم
سرمربی پرتغالی چلسی به شوخی اعلام کرد اگر هر چهار جام را ببرد از این تیم لندنی خداحافظی خواهد کرد.
سایت گل – آندره ویلاس بواس سرمربی پرتغالی پورتو به شوخی اعلام کرد اگر هر چهار جام اصلی این فصل را از آن خود کند از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
او معتقد است کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر از اهمیت بیشتری نسبت به بقیه جام ها برخوردار است.
او می گوید:" اگر عنوان قهرمانی لیگ برتر را کسب نکنیم از تیمم راضی نخواهم بود. اگر هم چهار جام اصلی را تصاحب کنیم از دنیای فوتبال خداحافظی خواهم کرد."
"می خواهم با چلسی همه جام های ممکن را تصاحب کنم. بازیکنان من انگیزه بسیار بالایی دارند و روی تک تک آنها حساب ویژه ای باز کرده ام."
ویلاس بواس در زمان حضورش در پورتو همین کار را کرد و در یک فصل تمام جام های ممکن را کسب کرد. او امیدوار است بتواند این اتفاق را با چلسی رقم بزند.
چلسی در اولین دیدار خود در لیگ برتر به مصاف استوک سیتی خواهد رفت.
ویلاس بواس در مورد این بازی می گوید:" استوک فوتبال اصلی انگلیسی را ارائه خواهد داد و امیدوارم بتوانیم با برنامه ریزی که کرده ایم این تیم را شکست دهیم و لیگ برتر را با پیروزی آغاز کنیم."
لینک منبع:
ویلاس بواس: تورس آماده استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرمربی تیم فوتبال چلسی از آمادگی فرناندو تورس برای حضور در بازی آتی تیمش می گوید.
سایت گل - به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، از آنجایی که گفته می شد تعویض زود هنگام فرناندو تورس در بازی تیم ملی اسپانیا برابر ایتالیا به دلیل مصدومیت النینو بوده است ، آندره ویلاس بواس را بر این داشت که در این خصوص در صحبت هایش اینگونه بگوید :" تورس برای سفر به استوک باید آماده باشد تا انتخاب شود."
آندره گفت :" دیروز چیزی از قبل و در زمان بازی اش را به یاد نداشت . اما او بازگشته است و امروز تمرین کرده است و آماده انتخاب شدن برای ترکیب است." وی همچنین در خصوص دیوید لوئیز گفت :" دیوید لوئیز مطمئنا در این بازی خارج از ترکیب خواهد بود . او کمی دچار مصدومیت شده است که گفته می شود یک هفته نیاز به استراحت دارد ، امیدواریم هر چه زودتر به ترکیب تیم بازگردد . "
لینک منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وعده سرمربي چلسي به هواداران
تورس به بازي با استوكسيتي ميرسد
خبرگزاري فارس: مهاجم اسپانيايي چلسي با پشت سرگذاشتن دوره نقاهت كوتاه مدتش به بازي با استوكسيتي خواهد رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديليميل، فرناندو تورس كه زمستان گذشته از ليورپول راهي استامفوردبريج شد، در بازي چهارشنبه گذشته تيم كشورش مقابل ايتاليا در شهر باري، دچار آسيبديدگي از ناجيه پا شد. همين امر حضورش را در بازي روز يكشنبه (فردا) از هفته نخست ليگ برتر مقابل استوكسيتي را در هالهاي ابهام قرارداد.
مهاجم تكنيكي به اين خاطر روز پنجشنبه و جمعه نيز استراحت كرد، اما آندره وياس بواس، سرمربي پرتغالي استامفوردبريجيها اظهار داشت اين گلزن به موقع براي بازي خارج از خانه در استوكسيتي آماده خواهد شد.
در جدال چهارشنبه شب ايتاليا موفق شد 2 بر يك بر اسپانيا غلبه كند.
انتهاي پيام/خ
استوک 0-0 چلسی؛ توقف آبی ها در ایستگاه اول
با تساوی چلسی، منچستریونایتد این فرصت را خواهد داشت تا با پیروزی مقابل وست بروم، از همین هفته ابتدایی از رقبا فاصله بگیرد.
سایت گل- تیم چلسی در اولین دیدارش در رقابت های فصل جدید لیگ برتر انگلیس در خانه استوک به نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل نرسید تا بعد از لیورپول و آرسنال، دیگر تیم بزرگ جزیره فصل را با تساوی آغاز کند.
در این دیدار که اولین حضور رسمی آندره ویلاس بواس روی نیمکت هدایت چلسی بود، تورس به عنوان مهاجم اصلی به میدان رفت و دروگبا و آنلکا از روی نیمکت بازی را آغاز کردند اما مهاجم اسپانیایی بار دیگر در گلزنی ناکام بود و در نهایت در دقایق پایانی بازی جای خود را به یوسی بنایون داد.
![]()
سرمربی پرتغالی با تعویض هایی که انجام داد نشان داد قصد دارد هر طور شده در این دیدار به سه امتیاز برسد اما حتی فرستادن دروگبا و آنلکا و بازی کردن با سه مهاجم هم نتوانست موجب شکسته شدن قفل دروازه استوک سیتی شود.
بهترین موقعیت آبی ها در این دیدار را در دقایق پایانی نیکلاس انلکا از دست داد تا منچستریونایتد این فرصت را داشته باشد که با پیروزی مقابل وست بروم، از همین هفته ابتدایی از رقبا فاصله بگیرد.
شیاطین سرخ تا دقایقی دیگر به مصاف شاگردان روی هاجسون خواهند رفت.
لینک منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرناندو تورس: دو پنالتی برای ما گرفته نشد
مهاجم اسپانیایی آبی ها از نمایش تیمش در دیدار مقابل استوک راضی است اما از نتیجه به دست آمده رضایت ندارد.
سایت گل- فرناندو تورس، مهاجم چلسی، بعد از تساوی 0-0 تیمش مقابل استوک سیتی در اولین هفته از فصل جدید اعلام کرد که داور باید دو پنالتی در این دیدار به سود تیمش اعلام می کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نتیجه ناامید کننده ای بود زیرا ما چند موقعیت گلزنی داشتیم و دو پنالتی مسلم که یکی از آنها روی من اتفاق افتاد، گرفته نشد.
فکر می کنم پنالتی های واضحی بود اما در پایان، 90 دقیقه برای گلزنی کافی نبود. به دنبال بهانه نیستیم اما فکر می کنم زمان کافی برای گلزنی نداشتیم.
ما دو امتیاز را از دست دادیم. این اولین بازی فصل است و یک امتیاز نتیجه فوق العاده ای نیست. اما بازی در خانه استوک و مقابل چنین تیمی دشوار است اما ما باید به راهمان ادامه بدهیم.
" من فکر می کنم که آمادگی خوبی را به نمایش گذاشتیم. بازی مقابل تیمی مانند اسوک آسان نیست و ما باید تلاش زیادی انجام می دادیم. این اولین بازی بود و هنوز بازی های زیادی باقی مانده؛ امیدارم در بازی های باقی مانده نتایج بهتری کسب کنیم. از همین حالا باید به فکر بازی بعدی باشیم. ما از نمایش مان راضی هستیم اما از نتیجه نه."
این تساوی های 0-0 اعصاب منو خورد میکنه!
90 دقیقه حمله کنی و نتوی یه گل بزنی
فکر کنم یه بازی با نیوکاسل بود که کاملشو دیدم بگم درصد مالکیت 80-20 بود اغراق نکردم ولی آخرش 0-0 شد
این بازی هم گویا چلسی خیلی حمله کرده ولی دریغ از یک گل
بعد از اون ور همیشه منچستر با گلهای آخر بازی 3 امتیاز 3امتیاز میگیره و قهرمان میشه![]()
دقیقا...خیلی دردناکه !
امیدوارم چلسی این مشکلش رو حل کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)