تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 280 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امیدوارم امشب 90 خیلی از مسایل رو روشن کنه !! از داوری بازی رفت فینال گرفته تا اتفاقات تماشاگران دیدار برگشت و اتفاقات پشت پرده پرسپولیس ! قرار بود اگه پرسپولیس قهرمان بشه دایی بیاد 90.
    من كه خيلي اميدوارم اينجوري بشه
    فكر ميكنم اگر عادل طبق رسالت برنامه اش پيش بره امشب بهترين فرصت كه در ادامه برنانه قبل كه آبروي نماينده هاي در ظاهر مردمي مجلس رو برد امشب هم بره سراغ اين نماينده هاي شوراهاي شهر تا هدف اصليشون از اومدن به دنياي فوتبال رو آشكار كنه
    من فكر ميكنم اگر برنامه امشب درست پيش بره در ادامه برنامه قبل باشه
    هركس كه فوتبال ايران رو دوست داره بايد از آشكار شدن رفتارهاي حقيقي امثال كاشاني خوشحال بشه

2. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اختصاصی خبرآنلاین/کاشانی هم امشب به نود می‌رود/شرط دایی برای نود؛باید بعداز کاشانی حرف بزنم

سرپرست مستعفی باشگاه پرسپولیس هم امشب مهمان عادل فردوسی پور است.

علاوه بر علی دایی حبیب کاشانی سرپرست مستعفی باشگاه پرسپولیس هم امشب به برنامه نود می رود.
    این اتفاق در حالی قرار است بیفتد که به نظر می رسد برنامه امشب فردوسی پور با حضور دایی و کاشانی یکی از جنجالی ترین شب های خود را سپری کند.
    در شرایط فعلی این دو سمتی در پرسپولیس ندارند،اما پس از پایان بازی پرسپولیس و ملوان و در گفت و گوهایی متفاوت حرف هایی رد و بدل شد که ابهامات وارد شده به این حرف ها در برنامه امشب مورد بررسی قرار می گیرد.

علی دایی پس از این‌که متوجه شده کاشانی هم مهمان برنامه نود است برای عادل فردوسی‌پور شرط گذاشته که تنها در صورتی به این برنامه می‌رود که بعد از کاشانی پاسخگوی سوالات عادل باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اگه امشب دایی و کاشانی باشن فکر کنم جنجالی ترین برنامه 90 بشه ! نمی تونم تصور کنم بعد از اون همه صحبت و مصاحبه این دو کنار هم بخوان جواب هم رو بدن ! اما بعنوان یه هوادار پرسپولیس از این اتفاق خوشحالم ( اگه بیافته) چون تکلیف خیلی مسایل روشن میشه و حتی می تونه روند مشخص شدن تکلیف تیم برای فصل آینده رو تسریع ببخشه !

6. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

علی دایی پس از این‌که متوجه شده کاشانی هم مهمان برنامه نود است برای عادل فردوسی‌پور شرط گذاشته که تنها در صورتی به این برنامه می‌رود که بعد از کاشانی پاسخگوی سوالات عادل باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از قدیم گفتن چه کسی کار را کرد ؟ انکه کار را تمام کرد.... بازهم کفه ترازو به نفع دایی هست تو برنامه خودش 90
    امیدوارم این دو که هر دو به فکر منافعشون تو پرسپولیس بودن از این تیم برن تا این تیم رنگ خوش به خودش ببینه

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

امیدوارم مسائلی که رو میشه به حاشیه‌های بیش‌تر و در نتیجه جنجال و از بین رفتن آرامش تیم حتی بیش‌تر از الان، منجر نشه ...
    هر چه زودتر باید نقل و انتقالات رو شروع کنن ... علی دایی رو نتونن حفظ کنن، ساکت واسه سپاهان می‌گیردش ... (مطمئناً)

امشب دایی شرط گذاشته اول کاشانی حرف بزنه ... آدم با سیاستیه ! از این نظر هم تو تجارت قبولش دارم هم فوتبال ... فقط مشکلش اینجاست که سخنور فوق‌العاده‌ای نیست (هر چند که سری قبل تو مصاحبه تلفنی با 90 خیلی خوب حرف زد) ...

امشب چه شود !!‌

9. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست من ميدونم ناراحتي اما
    شرم بر كسايي كه ناجوانمردانه ترين حركت رو در قبال مهمانشون در تاريخ فوتبال ايران انجام دادن و با انواع شلوغكاريها اجازه استراحت و خوابيدن كه حق طبيعيه هر آدميه رو به مهمانشون ندادن

پي نوشت: چون توي تاپيك پرسپوليس بود جواب دادم
    دوست عزیز اینایی که میگی عکس العمل مردم در قبال حق کشیه.راه دیگه ای برای نشون دادن اعتراض نداشتند

11. این کاربر از IMAN SD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بشخصه طرفدار هیچکدوم از این دو نفر نیستم و نگرش صفر و یکی در مورد این دو تا رو هم قبول ندارم ، ولی عادلانه ترین حالت مناظره هست که البته به نقل از خبرگزاری ایسنا:
    كاشاني همچنين پس از مخالفت دايي، براي حضور همزمان در برنامه و به نوعي برگزاري يك مناظره اعلام آمادگي كرده است كه اين موضوع نيز با مخالفت دايي روبه‌رو شده است.
    اینکه دایی بخواد بیاد بعد از کاشانی هر چی می خواد بگه و متکلم وحده باشه ، هم بدور از انصافه

13. 5 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

امشب چه بزن بزنی ببینیم...OH فکر کن بخوان رودررو حرف بزنن: دی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با نظر سعيدلو، حبيب كاشاني به پرسپوليس بازگشت
    کاشاني: به زودي سرمربي جديد را معرفي مي کنم

به دنبال اعلام نظر علي سعيدلو، رييس مجمع باشگاه پرسپوليس، حبيب کاشاني با رايزني براي انتخاب سرمربي براي فصل آينده، کار خود را در باشگاه پرسپوليس از سر گرفت.

به گزارش ايسنا، حبيب کاشاني در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس درباره تاکيد علي سعيدلو، رييس مجمع باشگاه پرسپوليس مبني بر ادامه فعاليتش در باشگاه پرسپوليس، گفت:" با توجه به نظر رييس مجمع باشگاه پرسپوليس، وظيفه خود مي دانم کارها را در باشگاه پيگيري کنم. بر همين اساس پيگير انتخاب کادر فني هستم و به زودي سرمربي پرسپوليس براي فصل آينده را انتخاب و معرفي مي کنم."

پ.ن: همه چیز داره برای خوراک امشب دایی جور میشه

16. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به شخصه خیلی ناراحتم ..... البته تویه جایی که خود سعیدلو هم اشتباهیه تصمیمی غیر از این انتظار نمی رفت ! نمی دونم چرا یه دفعه سعیدلو و کاشانی اینطوری شدن !!
    تعجب نکنید اگه استیلی به زودی سر مربی شد ...

امشبم دایی بدون هیچ واهمه ای همه حرفاش رو می زنه !

18. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •