تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 90 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فابرگاس : هرگز برای آرسنال بازی نمیکنم !!
    با وجود اینکه بارسایی هستم و همچنین طرفدار سسک ، ولی اگه این خبر حقیقت داشته باشه کار خیلی اشتباهی رو مرتکب شده ....

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تیر خلاص سسک بر قلب توپچی ها، او هم به جرگه اشلی کول و آدبایور پیوست !!!!

سسک که امسال پیشنهاد 31.6 میلیون پاندی از بارسلونا دارد به هم تیمی هایش گفت : هرگز برای آرسنال دوباره بازی نمیکنم !!!
    با توجه به این پیشنهاد ، آرسنال 40 میلیون برای این بازیکن خود میخواهد.فابرگاس در لندن است و تمام تلاش خود را میکند تا قبل از یکشنبه تمام کارهایش را برای انتقال به کاتالان انجام دهد.
    وی سعی خود را میکند تا با آرسنال به تور اسیا نرود.

منبع: Arsenal.ir
    منبع Arsenal.ir همون خبر سایت گله (که اون هم از The Sun که مجله زردیه نقل کرده)؟ هیچ مرجعی از طرف آرسنال همچین خبری رو تایید کرده؟ آخه الان که تمرینات آرسنال شروع میشه، یهو هم فابرگاس و هم نصری ممکنه جدا بشن؟ تا اونجایی که من خبرها رو دنبال کردم هم آرسنال به صورت جدی دنبال هیچ جایگزینی نرفته.

در هر صورت اومدن سسک من رو خیلی خوشحال میکنه، امیدوارم درست باشه خبر

3. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

الان روزنامه های کاتالونیا (که زیاد هم بهشون امیدی نیست) نوشتن فابرگاس به خاطر اینکه ونگر حاضر نشده باهاش حرف بزنه سر تمرین نیومده.باشگاه هم مثل اینکه فابرگاس رو مجبور کرده توی تبلیغات تور آسیایی حتما باید شرکت کنه.
    البته اینا رو روزنامه ها نوشتن.با این خبری که شما هم گذاشتید یه خرده به نظر درست رسید.
    اگر منابع خبری آرسنال که باهاشون شما بهتر از ما در ارتباطید چیزی نوشت بذارید ممنون می شم.
      محتوای مخفی: ..... 
    آخ جون دعوا...
    شاید یه خرده این فصل نقل و انتقالات کسل کننده ، جذاب بشه!!!

5. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تیر خلاص سسک بر قلب توپچی ها، او هم به جرگه اشلی کول و آدبایور پیوست !!!!

سسک که امسال پیشنهاد 31.6 میلیون پاندی از بارسلونا دارد به هم تیمی هایش گفت : هرگز برای آرسنال دوباره بازی نمیکنم !!!
    با توجه به این پیشنهاد ، آرسنال 40 میلیون برای این بازیکن خود میخواهد.فابرگاس در لندن است و تمام تلاش خود را میکند تا قبل از یکشنبه تمام کارهایش را برای انتقال به کاتالان انجام دهد.
    وی سعی خود را میکند تا با آرسنال به تور اسیا نرود.

منبع: Arsenal.ir
    این وب سایت به اصطلاح رسمی باشگاه در ایران هم دیگه شورشو در آورده واقعا
    مخصوصا نوشته های جناب آقای آرمان امیر احمدی
    برید یه خورده سایت گانرز تراست رو نگاه کنین یاد بگیرین
    هی الکی جو بیخود میدن
    به جایه اینکه بیاد اخباری رو قرار بده که یه خورده جو و خیال هوادار ها رو راحت کنه فرت و فرت اخبار عجیب و غریب میذارن
    برین نگاه کنین چطوری سسک رو به فوحش کشیدن
    منم جایه سسک باشم صد سال با همچین هوادار هایی نمیمونم
    ونگر حاضر نشده باهاش صحبت کنه؟؟؟ : ))))
    جوکه سال رو توروخدا
    با وجود اینکه بارسایی هستم و همچنین طرفدار سسک ، ولی اگه این خبر حقیقت داشته باشه کار خیلی اشتباهی رو مرتکب شده ....
    معلومه سسک همچین حرفی نمیزنه
    بخواد هم بره خیلی بی سر و صدا تر از این حرفا میره
    نه اینکه بیاد بگه آره من عمرا دیگه برای آرسنال بازی کنم
    مگه سسک بچست؟
    والا سسک خیلی وقت پیش شعور و معرفته خودش رو به هوادار ها نشون داد
    منبع Arsenal.ir همون خبر سایت گله (که اون هم از The Sun که مجله زردیه نقل کرده)؟ هیچ مرجعی از طرف آرسنال همچین خبری رو تایید کرده؟ آخه الان که تمرینات آرسنال شروع میشه، یهو هم فابرگاس و هم نصری ممکنه جدا بشن؟ تا اونجایی که من خبرها رو دنبال کردم هم آرسنال به صورت جدی دنبال هیچ جایگزینی نرفته.
    نگا کنین
    مرسی از این دوست بارساییمون
    زرد تر و کثیف تر بیخود تر از سان خودشه
    واقعا باید اخبارش روی صفحه اصلی وبسایت رسمی باشگاه آرسنال در ایران قرار بگیره؟؟
    بازم میگم
    از شور به درش کردن
    اگر منابع خبری آرسنال که باهاشون شما بهتر از ما در ارتباطید چیزی نوشت بذارید ممنون می شم.
    فقط وبسایت رسمی باشگاه آرسنال در ایران قرارش داده : )))))
    سایت گل و ... هم بماند
    اعصابمون خورد بود
    این چرندیات رو هم میخونیم اعصابمون بیشتر خورد میشه

7. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ونگر هر جوری شده می خواد سسک رو نگه داره . اگه غیر این بود حتما برای جانشینش کاری می کرد .
    این مصاحبه سسک هم یقین داشته باشید به این شکل نبود . از شیطنت های خبری که بگذریم ترجمه و ... هم دخیل هستند .
    از اون گذشته کاپیتان یک تیم حتی اگه دلش هم با تیم نباشه هیچ زمان اینجوری مصاحبه نمی کنه .

هنوز هم میگم امیداورم یه جوری دل سسک رو به دست بیارن . اگه واقعا می خواد ، به زور موندن و...

مطمئنا هم هوادار و هم بازیکنان قضیه ادبایور و انری رو فراموش نکرده اند . یکی با .... ، یکی با افتخار.

این قضیه نصری هم نمی خواد زودتر معلوم بشه ؟ مردیم که.

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Gervinho arrives at Arsenal for medical ahead of €12m transfer from Lille

بنظر میرسـه که انتقال جروینیو به آرسـنال در مراحل پایانی خودش قرار داره و این بازیکن برای گذروندن آزمایشـات
    پزشکی وارد لندن شده. طبق گزارشات قبلی جروینیو برای قراردادی ۴ ساله با آرسنال به توافق رسیده. قراردادی
    که ۱۲ میلیون یورو هزینه برای آرسنال در پی داره. جروینیو با ۱۰ پاس گل و ۱۵ گل، نقش پر رنگی در موفقیت لیل
    در لیگ فصل گذشته ی فرانسه داشته. بازیکن ۲۴ ساله ی ساحل عاجی گفته که برای کمک به تیم آرسن ونگر
    برای پایان دادن به ۷ سال ناکامی این تیم در کسب جام، به آرسنال میاد. بعد از پایان یافتن امضای قرارداد،جروینیو
    پس از کارل جنکینسون دومین خرید آرسنال محسوب میشه .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----------------------------------------

Arsenal reject Manchester United's £20m bid for Samir Nasri - report

به ادعای گاردین، منچستر یونایتد اولین پیشنهاد خودش رو بمبلغ ۲۲ میلیون یورو، برای بخدمت گرفتن سمیر
    نصری به آرسنال ارائه داده که سران آرسنال این پیشـنهاد رو رد کردن. قیمت نصری در بـازار نقل و انتقالات،
    ۲۸ میلیون یورو برآورد میشه. با توجه به اینکه نصری وارد آخرین سال قرارداداش با آرسنال میشه، باشگاه -
    های زیادی از جمله من یونایتد، چلسی و من سیتی خواهان اون هستن. نصری در سال ۲۰۰۸ از مارسی
    به آرسنال اومد و در ۱۲۴ بازی که برای این تیم انجام داد، ۲۴ گل به ثمر رسوند.
    کد:

10. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

عناوین مهم روزنامه های ورزشی انگلیس - 8 جولای
    آخرین شایعات و بحث های موجود در روزنامه های امروز را دنبال کنید

لیورپول آماده است تا برای ساخت ورزشگاه جدیدش و ترک آنفیلد حق اسم این ورزشگاه را به فروش بگذارد.

منچسترسیتی امروز اعلام کرد که می خواهد حقوق نامگذاری ورزشگاه خود را به قیمت 150 میلیون پوند بفروشد و بزرگترین حراج نامگذاری ورشگاه در انگلیس را رقم بزند.

آرسنال مطمئن است که با مبلغ 15 میلیون پوند خوان ماتا (Juan Mata) را از والنسیا خریداری خواهد کرد.

نیل وارناک (Neil Warnock) سرمربی کوئینزپارک رنجرز پیشنهادی 6 میلیون پوندی برای جذب کارلتون کول (Carlton Cole) مهاجم وستهم ارائه داده است.

اسون گوران اریکسون (Sven-Goran Eriksson) می تواند اوون هارگریوز (Owen Hargreaves) هافبک آزاد منچستریونایتد را جذب کند.

به باشگاه بلکبرن گفته شد برای دامه اندویه (Dame N'Doye) مهاجم تیم کپنهاگن باید 8.5 میلیون پوند بپردازد.

استون ویلا آماده ی جذب اسکات پارکر (Scott Parker) هافبک وستهم و تیم ملی انگلیس است.

لی بویر (Lee Bowyer) آماده ی امضای قرارداد دو ساله با ایپسویچ است.

امانوئل آدبایور (Emmanuel Adebayor) در جریان بازسازی منچسترسیتی در معرض اخراج از این تیم قرار دارد.

استون ویلا امیدوار است با پیشنهادی 4 میلیون پوندی شی گیون (Shay Given) را به ویلاپارک ببرد.

به باشگاه تاتنهام هاتسپر گفته شده که برای پابلو اسوالدو (Pablo Osvaldo) مهاجم اسپانیول باید 20 میلیون پوند بپردازد.

هنری لنسبوری (Henri lansbury) هافبک تیم آرسنال با پیشنهادی 2 میلیون پوندی هدف تیم نوریچ سیتی قرار گرفته است.

چلسی با پیشنهادی 9 میلیون پوندی به دنبال ثیبوات کورتویس (Thibaut Courtois) دروازه بان تیم گنک است.

بلکبرن آماده ی جذب مدافع 22 ساله موناکو سدریک مونگونگو (Cedric Mongongu) با مبلغ 2.5 میلیون پوند می باشد.

ساوتهمپتون به پیشنهاد 6 میلیون پوندی آرسنال برای جذب مهاجم کناری الکس چمبرلین (Alex Chamberlain) خندید.

سرالکس فرگوسن (Sir Alex Ferguson) سرمربی منچستریونایتد مطمئن است پیشنهاد 20 میلیون پوندی او سرانجام موجب می شود سمیر نصری (Samir Nasri) به الدترافورد بیاید.

ناتینگهام فارست هافبک کناری نیوکاسل وین روتلج (Wayne Routledge) را می خواهد.

استون ویلا پس از دست کشیدن از استیوارت داونینگ (Stewart Downing) امیدوار است چارلز انزوگبیا (Charles N'Zogbia) را از ویگان اتلتیک خریداری کند.

دیناموکیف به دنبال مهاجم بلکبرن نیکولا کالینیچ (Nikola Kalinic) می باشد.

استوک به دنبال واسیلیس توروسیدیس (Vasilis Torosidis) مدافع یونانی المپیاکوس است که 6.3 میلیون پوند قیمت گذاری شده است.

ویکتور وایناما (Victor Wanyama) دیشب به گلاسکو پرواز کرد و امیدوار است اتحادیه فوتبال اسکاتلند به او مجوز کار دهد تا وی بتواند با سلتیک قرارداد امضا کند.

منبع :
    gunnerstrust.com

12. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Manchester City reach agreement with Arsenal over £22m deal for Samir Nasri - report

گزارش ها حکایت از اون داره که منچستر سیتی با قبول شرایط آرسنال، یه قدم به بخدمت گرفتن سمیر نصری
    نزدیک تر شده. اسکای اسپـورت ادعا کرده که نصـری با دستمزد سالانه ی ۶ میلیون یورویی راهی من سیتی
    میشه (حقوق هفتگی بیش از ۱۰۰ هزار پاوند). من سیتی ۲۵ میلیون یورو هم به آرسنال پرداخت خواهد کرد .
    من سیتی میخواد برای اولین حضورش در لیـگ قهـرمانان، با خرید نصری خلاقیت رو به خط میانی خودش اضافه
    کنه. ضمنا من سیتی هنوز این خبر رو تایید یا تکذیب نکرده. من یونایتد و چلسی هم دیگر تیم هایی هستن که
    بطور جدی خواهان بخدمت گرفتن هافبک فرانسوی آرسنال هستن.
    کد:

پ.ن : . همین امروز رومنیگه یه مصاحبه کرده بود و کلی شاکی بود از سیاست خرید من سیتی .

.

14. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب بریم سراغ مصاحبه ها

کلیچی فاش کرد که پیشنهاد لیورپول را رد کرده است
    مدافع سابق توپچی ها می گوید پول انگیزه ای برای خروج وی از آرسنال نبوده است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گائل کلیچی آشکار کرد که او پیشنهادهایی از سوی لیوپول و رم نیز داشته است.
    مدافع ملی پوش فرانسوی این هفته طی یک قرارداد 7 میلیون پوندی از آرسنال به منچسترسیتی پیوست و قرادادی چهار ساله با این تیم به امضا رساند.
    این بازیکن 25 ساله مدعی است که او با مدیر باشگاه لیورپول دیمین کومولی در مورد رفتن به آنفیلد صحبت کرده است و پیشنهاد رم برای رفتن وی به ایتالیا نیز بسیار وسوسه برانگیز بوده است.
    اما کلیچی می گوید او منچسترسیتی را انتخاب کرد زیرا می خواسته در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند و برای کسب جام نیز تلاش کند.
    " مذاکرات با لیورپول بسیار جدی بود." کلیچی در گفتگو با مجله اکیپ می افزاید:" من از طریق تلفن با دیمین کومولی صحبت کردم و مدتی بود که با وی آشنا شده بودم."
    " در واقع آ.اس.رم نیز بود. یک پروژه ی خوب به همراه پیشنهادی هیجان برانگیز اما من می خواستم در لیگ برتر باقی بمانم."
    " من شرایط فوتبال در اینجا را دوست دارم و با ذهنیت من همخوانی دارد. به علاوه این که سیتی به من این فرصت را می داد که دوباره در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنم. نمی دانم این موضوع در دو فصل بعد نیز در دسترس خواهد بود یا نه اما من فصل بعد می توانم در اروپا بازی کنم."
    کلیچی همچنین دخالت مسائل مالی برای رفتن به سیتی را تکذیب می کند.
    " پول؟ من در لیورپول نیز حقوق مشابهی می توانستم بگیرم. دستمزد مدافعین رشد و نمو زیادی نداشته است."
    " من مردم را درک می کنم که معتقدند پول عامل مهمی برای من بوده است اما مهم نیست."
    " منچسترسیتی باشگاه بزرگی است و تیم بزرگی در اختیار دارد. یک باشگاه جاه طلب که می خواهد در هر رقابتی بدرخشد."
    "آیا من به خاطر جام نبردن در آرسنال خسته شده بودم؟ نه. من نمی دانم سیتی فاتح جامی خواهد شد یا نه و شاید آرسنال فصل آینده قهرمان شود."
    " اما من فکر می کنم سیتی سلاح های بهتری دارد. در آرسنال پایان غم انگیزی داشتیم. ما تا ماه مارچ در تمام رقابت ها حاضر بودیم و پس از شکست در فینال جام اتحادیه همه چیز خراب شد."
    " پیشنهاد منچسترسیتی دیر بود اما من زیاد در مورد آن فکر نکردم."

ونگر: برای نگه داشتن سسک و سمیر مبارزه خواهم کرد
    ونگر هر کاری برای نگه داشتن سمیر نصری و سسک فابرگاس انجام خواهد داد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابستان آرسنالی ها با شایعات زیادی پیرامون سمیر نصری و سسک فابرگاس دو بازیکن کلیدی تیم شروع شد و هر روز اخبار زیادی در مورد خروج این دو بازیکن به گوش می رسید.

هر چند ونگر قبل از شروع تابستان اعلام کرده بود که نصری و فابرگاس را در تیم نگه خواهد داشت، اما رسانه ها علاقه زیادی به خروج این دو بازیکن از آرسنال داشتند.

اما این بار ونگر در مصاحبه اختصاصی با تلویزیون آرسنال اعلام کرد برای نگه داشتن این دو بازیکن خواهد جنگید.

" موقعیت ما همیشه یکسان بوده است. ما می خواهیم سسک را نگه داریم و به سختی خواهم جنگید تا او را نگه دارم!!

سمیر نصری هم همینطور است. هر کاری برای نگه داشتن او انجام خواهیم داد. "

انتظار می رود نصری با تیم برای تور مالزی به آسیا سفر کند اما مشکل عضلانی فابرگاس او را از این سفر باز خواهد داشت. حضور امانوئل ابوئه نیز به دلیل مصدومیت ساق پا در هاله ای از ابهام است.

" ما قویترین ترکیب ممکن را خواهیم برد. فابرگاس با ما سفر نمی کند زیرا کمی مشکلات عضلانی دارد. او می ماند و اینجا تمرین می کند. همچنین شک و تردید هایی در مورد ابوئه به دلیل مصدومیت ساق پا او وجود دارد. "

* لیست مسافرین این تور توسط سایت رسمی باشگاه فردا عصر اعلام خواهد شد.

ونگر: به سختی برای خرید بازیکن تلاش می کنیم
    ونگر هر آنچه می تواند برای اضافه کردن "یک یا دو بازیکن" برای ارتقای تیمش انجام خواهد داد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر می گوید او " شب های زیادی" کار می کند تا بازیکنان درستی به ترکیب آرسنال اضافه کند.
    سرمربی توپچی ها می گوید او بی صبری تماشاگران برای دیدن خریدهای جدید را درک می کند اما او به مانند همیشه منتظر لحظه ی صحیح این کار است.
    ونگر همچنین اعلام کرد به خرید جروینیو بسیار نزدیک است و همه تلاشش را برای خرید یک یا دو بازیکن دیگر به کار خواهد گرفت!!

" ما به سختی بر روی آن کار می کنیم. برای من، بهترین مسأله اینست که در مورد آن زیاد صحبت نکنم. هر چه بیشتر در مورد چیزی صحبت کنید، دستیابی به آن سخت تر می شود. تنها چیزی که می توانم به شما قول دهم اینست که ما به سختی تلاش می کنیم و شب های زیادی را برای به دست آوردن چیزهایی که می خواهیم، سپری می کنیم. "

بی صبری میان هواداران را درک می کنم. باور کنید، همه باشگاه های جهان را می شناسم و همه به بازیکنانی برای موقعیت های مشابه نیاز دارند. اگر انتخاب واضحی وجود داشت، مردم قبلا تصمیم خود را گرفته بودند. ما در سطحی بالا هستیم و به کیفیت های ویژه برای بالا بردن قدرت ترکیب خود نیاز داریم. می توانم درک کنم که مردم می گویند: "شما پول دارید، فقط بروید و بخرید" اما مسأله فقط این نیست!! ما می خواهیم کیفیتی را که نیاز داریم، پیدا کنیم.

به دفعات زیادی گفته ام که ما فصل پیش به پیروزی نزدیک بودیم. علی رغم اینکه در آخر ناامیدی به جا ماند. امیدوارم این مسأله محرکی برای پاسخ از سوی بازیکنانم باشد. ما این بار خیلی نزدیک هستیم و می خواهیم برگردیم و به آن برسیم.

مسئولیت من در ابتدا اینست که بازیکنان خود را از دست ندهم و سپس بازیکنانی را اضافه کنم تا قدرتمان افزایش یابد.

بیایید امیدوار باشیم که بتوانیم یک یا دو نفر با کیفیت اضافه کنیم. "

منبع :
    gunnerstrust.com

16. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این خبر هم از بازیکن فوق العاده آینده دار تیممون
    من خیلی خیلی بهش امیدوارم
    ولی نظر دوستان این هست اگه مجوز کاری قرار هست گرفت بشه برای بوتلهو هست که 3 ساله داره قرضی بازی میکنه و نکته مهم دیگش این هست که در نقش دفاع چپ هست و بسیار آینده دار
    متسافانه این گرفتن مجوز کار خودش دردسری هست :|

میایچی در تور آسیایی همراه آرسنال خواهد بود
    ونگر تأیید کرد که جوان ژاپنی به خاور دور سفر خاهد کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر تأیید کرده است که ریو میایچی در ترکیب آرسنال برای سفر به آسیا خواهد بود و می گوید که این جوان می تواند خود را به ترکیب تیم اصلی تحمیل کند.
    مهاجم ژاپنی با عملکرد درخشان خود در نیم فصل دوم فصل گذشته در فاینورد نگاه ها را به سوی خود برگرداند و این روزها در لاندن کولنی با هم تیمی هایش در حال آماده سازی پیش فصل می باشد.
    پس از این که ونگر تمرینات میایچی را از نزدیک مشاهده کرده است می گوید این بازیکن 18 ساله در روز یکشنبه به همراه تیم اصلی به آسیا سفر خواهد کرد.
    " او به خاطر کیفیتش در هواپیمای ما برای خود صندلی رزرو کرده است." سرمربی فرانسوی در گفتگو با سایت رسمی آرسنال ادامه داد:" ما می خواهیم به او شانسی دهیم که کیفیت خود را نشان دهد و من فکر می کنم همه کنجکاو هستند تا بازی او در آسیا را مشاهده کنند."
    " من شخصاً او را بازیکن با کیفیتی می دانم و این فرصت خوبی است که او خود را نشان دهد و استعداد خود برای بازی در باشگاه آرسنال را نشان دهد. او این فرصت را دارد که نشان دهد به قدری بازیکن خوبی هست که برای تیم اصلی بازی کند."
    " او در فاینورد بسیار خوب عمل کرد و ما اخبار بسیار خوبی از او داشتیم. دیدن بازی او برای ما جذاب خواهد بود."

منبع :
    gunnerstrust.com

18. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •