تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 19 اولاول ... 713141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 186

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تراکتورسازی تبریز | گرگهای سرخ

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

جعفري:مسئولان سپاهان دچار سوء تفاهم شدند

مدير عامل باشگاه تراکتورسازي با اعلام اينکه مسئولان سپاهان دچار سوء تفاهم شده اند،گفت: سه روز پيش کميته انضباطي تعليق محروميت توزي را به ما اعلام کرد اما متاسفانه اين مطلب بر روي سايت فدراسيون گذاشته نشد.

محمدحسین جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص تعلیق محرومیت بازیکن این تیم و ادامه همکاری قلعه نویی با باشگاه تراکتورسازی ضمن بیان مطلب فوق گفت: زمانی که ما در اردوی ترکیه بودیم به ما اطلاع دادند که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رودریگو توزی را به دلیل اتفاقات بازی با صبای قم یک جلسه محروم کرده است.
    وی در همین خصوص افزود: بلافاصله پس از دریافت حکم کمیته انضباطی ما اعتراض خود را نسبت به این حکم اعلام کردیم چون وی محرومیت کارت قرمز خود را پشت سرگذاشته بود، ضمن اینکه برای نخستین بار برای وی این اتفاق افتاد و بارها شاهد بوده ایم که کمیته انضباطی در خصوص بازیکنانی که برای نخستین بار مرتکب تخلفی می شوند بلافاصله حکم محرومیت صادر نمی کند.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با تاکید بر اینکه صحبتهایی که در خصوص لابی کردن من با رئیس کمیته انضباطی در خصوص بخشش توزی مطرح شده به هیچ وجه صحت ندارد، تصریح کرد: ما روند رسیدگی به اعتراض خود را طی این مدت اعلام کردیم که سرانجام 3 روز قبل به ما اطلاع دادند که محرومیت یک جلسه ای رودریگو توزی توسط کمیته انضباطی به حالت تعلیق در آمده و وی می تواند در بازی با تیم سپاهان تراکتورسازی را همراهی کند.
    جعفری خاطرنشان کرد: متاسفانه مسئولان کمیته انضباطی باید در این خصوص در سایت فدراسیون فوتبال اطلاع رسانی می کردند که این موضوع اتفاق نیفتاد که باعث سوء تفاهم مسئولان باشگاه سپاهان شده است.
    وی در پاسخ به این پرسش که آیا فصل آینده نیز همچنان قلعه نویی هدایت تیم تراکتورسازی را بر عهده خواهد داشت: ما علاقه زیادی داریم که حداقل تا دو سال دیگر به همکاری خود با قلعه نویی ادامه دهیم، وی نیز در جلسه هم اندیشی با هواداران تراکتورسازی گفته که دوست دارد به همکاری خود ادامه دهد بعد از تعطیلات نوروز با وی به طور جدی و رسمی برای ادامه همکاری مذاکره خواهیم کرد و در صورت توافق نهایی برنامه و لیست وی را برای فصل آینده خواهیم گرفت.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص بازی تیمش با سپاهان نیز گفت: خوشبختانه در شرایط حساسی از تیم صدر نشین لیگ امتیاز گرفتیم. بازیکنان ما در جریان بازی توانستند تاکتیکهای تیم قدرتمند سپاهان را خنثی کنند و سه امتیاز را که به اندازه 6 امتیاز ارزش داشت را کسب کنیم.
    وی در خاتمه تاکید کرد: با حضور سه تیم مدعی سپاهان ، تراکتور سازی و استقلال در رده های بالایی جدول و نزدیکی امتیازهای این تیمها به یکدیگر، مطمئن باشید در 7 هفته باقی مانده از رقابتهای لیگ برتر هیجان در صدر جدول به اوج خواهد رسید و تیم تکلیف تیم قهرمان لیگ در هفته پایانی مشخص خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

لاویو لوپز : داور به درستی اعلام پنالتی کرد

من بازیکنی نیستم که بخواهم برای رسیدن به گل داور را فریب دهم

سایت گل- فلاویو لوپز هافبک تهاجمی تراکتورسازی در گفتگو با سایت گل در مورد بازی با سپاهان اصفهان و اتفاقات آن بازی می گوید بازی خیلی سختی بود و این دیدار برای ما از اهمیت زیادی برخوردار بود و پیروزی و کسب سه امتیاز ما را یکبار دیگر به جمع تیم های مدعی نزدیک کرد، فلاویو در مورد اعتراضات بازیکنان سپاهان نسبت به صحنه برخورد با مهدی کریمیان مدافع می گوید " در موقعیتی که داخل محوطه جریمه توپ به من رسید سعی کردم از کمند حریف عبور کنم و در شرایطی که احساس می کردم که مدافع را جا گذاشته ام با برخورد پای وی سرنگون شدم و داور به درستی اعلام خطا کرد، من بازیکنی نیستم که بخواهم برای رسیدن به گل داور را فریب دهم "
    هافبک پرتغالی تراکتور در ادامه به بازی حساس این تیم در مقابل سایپا کرج اشاره کرد و گفت " بازی با سایپا که در هفته ی گذشته با گل باران حریف خود نشان داده که فوتبال هجومی را ارائه می دهد و ما در مقابل این تیم بازی سختی را پیش رو داریم که امیدوارم با کسب 3 امتیاز آن به روند صعودی خود کماکان ادامه دهیم."
    در مورد شانس قهرمانی تیم تراکتورسازی هم این چنین می گوید " ما پس از بردی که در برابر سپاهان اصفهان به دست آوردیم به ادامه ی راهمان بسیار امیدوار شدیم و به کمک هواداران و با تلاش مضاعف خودمان به شانس اول قهرمانی تبدیل خواهیم شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

توزی رودریگو: همیشه ضربات پنالتی را تبدیل به گل کرده ام

ما بازیهای سختی را پیش رو داریم و بازی با سایپای کرج سر آغاز دیدارهای فشرده و حساسی خواهد بود

سایت گل - توزی رودریگو آنتونیو هافبک بازی ساز تراکتورسازی که چند روز مانده به دیدار حساس این تیم با سپاهان با تعلیق محرومیت توانست در ترکیب اصلی تراکتورسازان قرار گیرد با گل 3 امتیازی خود توانست این تیم را یکبار دیگر به جمع مدعیان اصلی جام یازدهم برگرداند، این در شرایطی اتفاق افتاد که بعد از بازی مسئولین و بازیکنان سپاهان از این قضیه شاکی بوده و سرپرست این تیم خواستار اعلام نتیجه سه بر صفر و یا تجدید دیدار بود.
    توزی در گفتگویی با سایت گل در مورد بازی با سپاهان و داستان محرومیت خود می گوید " به نظرم بازی فینال گونه ای را دو تیم برگزار کردند، بازی فشرده و درگیرانه ای بود و ما مصمم بودیم که 3 امتیاز حساس این بازی را برای قرار گرفتن در بین تیمهای مدعی قهرمانی به دست آوریم "
    رودریگو در مورد به ثمر رساندن پنالتی دقیقه 57، هم اشاره می کند " همیشه ضربات پنالتی ای را که به من واگذار شده تبدیل به گل کرده ام و در این صحنه هم هیچ گونه استرسی نداشتم و ضربه ای که به توپ زدم کاملا با اطمینان و آرامش خاطر بود هر چند دروازه بان سپاهان را هم دیدم که به طرف مسیر توپ در حرکت است ولی ضربه ای که به توپ وارد کردم موجب شد توپ به تور دروازه بچسبد"
    توزی رودریگو که بعد از به ثمر رساندن هر گل همبازی پرتغالی خود ( فلاویو لوپز ) را در آغوش خود می بیند در مورد شرایط فعلی این تیم می گوید" ما بازیهای سختی را پیش رو داریم و بازی با سایپای کرج سر آغاز دیدارهای فشرده و حساسی خواهد بود که هر بازی می تواند روی سرنوشت ما تاثیر گذار باشد، برای بازی با سایپا نکات لازم از طرف کادر فنی طی روز های آتی به بازیکنان انتقال خواهد شد و امیدوارم با کسب پیروزی هم موقعیت خود را در جدول محکم تر کنیم و هم هواداران این تیم را با فرا رسیدن سال نو بیش از پیش خوشحال کنیم

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سایپا صفر - تراکتورسازی 1/توپ قرمزبه امیرلبخند زد!

هواداران تراکتور امروز با این اتفاق مشابه دو سال پیش در حالی طلسم عدم شکست ناپذیری سایپا در مقابل تراکتور را شکستند؛تراکتور کماکان نزدیکترین تعقیب کننده سپاهان است

استادیوم انقلاب کرج، تماشاگر 7000 نفر
    گل ها : 31 فرزاد حاتمی
    کارت زرد : کریم انصاری فرد، اسحاق سبحانی، قربانی (سایپا)، ابراهیمی، فرزاد حاتمی و علی علیراده (تراکتور)
    تیم داوری : تورج حق وردي كمك‌ها: بهرام كياني، محمدرضا اميني
    تراکتورسازی تبریز : محسن فروزان، ميلاد فخرالديني، مرتضي اسدي، اميرحسين صادقي، احسان حاج‌صفي، مهدي كياني، رودريگو آنتونيو، لوپز، سياوش اكبرپور، محمد ابراهيمي(80علی علیزاده)، فرزاد حاتمي
    سرمربی : امیر قلعه نویی
    سایپای البرز :وحيد مهدي‌خاني مجيد ايوبي، مرتضي ابراهيمي، پيروز قرباني، جابر انصاري(حامد شیری 78)، ابراهيم صادقي، اسحاق سبحاني، ميلاد غريبي، عباس محمدرضايي(46 امین منوچهری)، سجاد شهباززاده، كريم انصاري‌فرد
    سرمربی : مجتبی تقوی
    شرح بازی :
    نیمه اول :
    تراکتور و سایپا در یک روز سرد در حالی بازی را در کرج بازی خود را آغاز کردند که تماشاگران تراکتور مثل همیشه در استادیوم حاضر بودند و با توجه به حساسیت این بازی اندک هواداران سایپا هم در ورزشگاه به منظور تشویق تیم استان البرز به استادیوم آمده بودند تا سایپا در این بازی احساس میربانی نصف و نیمه ای را داشته باشد.
    در نیمه اول تراکتور با توجه به حساسیت بازی و با توجه به قرار گیری در کورس قهرمانی اشتهای زیادی برای باز کردن دروازه حریف از خود نشان داد و حملات زیادی را بر روی دروزاه تیم سایپا تدارک دید که در ادامه این حملات این تیم در دقیقه سی و دو بر روی تیز هوشی فرازد حاتمی به گل اول این بازی رسید.
    در ادامه این انصاری فرد بود که از روی خط جریمه توپ در موقیعتی مناسب توپ را به دروازه تراکتور شوت کرد اما این محسن فروزان بود که با عکس العملی بهتر انصاری فرد را در رسیدن به دروزاه تراکتور ناکام گذاشت.
    در دقیقه 42 توزی رودریگو توانست با یک شوت از پشت محوطه جریمه دروازه سایپا را با خطر جدی مواجه کند و توپ این بازیکن به تیرک دروازه برخورد کرد تا منجر به گل دوم این تیم نشود تا نیمه اول با نتیجه یک بر صفر به سود میهمان به پایان برسد.
    استاتیک نیمه اول :
    کرنر : تراکتورسازی 3 – سایپا 0
    کارت زرد : تراکتورسازی 0 – سایپا 2
    شوت به دروازه : تراکتورسازی 3 – سایپا 2
    سانتر : تراکتورسازی 3 – سایپا 1
    موقعیت گل : تراکتورسازی 3 – سایپا 1
    درصد مالکیت توپ : تراکتورسازی 52% – سایپا 48%
    نیمه دوم :
    نیمه دوم در شرایط بد آب و هوایی و بارش سنگین برف همراه بود، داور در این بازی به علت پوشیده شدن زمین مسابقه با لایه ای از برف از توپ قرمز استفاده کرد. در این نیمه تراکتورسای بیشتر به فکر حفظ نتیجه بازی و اداره بازی بود و این در حالی بود که سایپا هم اشتهای زیادی برای جبران گل خورده از خود نشان می داد اما لغزنده بودن زمین چمن انقلاب کرج و شرایط خاص مسابقه در نیمه دوم منجر به این شد که این نیمه بار فنی زیادی نداشته باشد و این در حالی است که بود در چند موقعیت نصف و نیمه سایپا می توانست بازی را به تساوی بکشاند اما لغزنده بودن زمین مانع از این شد که سایپا بتواند بازی را به تساوی بکشاند.
    دقیقه 55 : در پشت محوطه جریمه انصاری فرد با چرخشی زیبا و دریبل مدافع یار گیر خود دروازه تراکتور را با خطر جدی مواجه کرد.
    دقیقه 67 : امین منوچهری در موقعیتی تک به تک توپ را از جناج راست به بالای دروازه فرستاد.
    استاتیک نیمه دوم :
    کرنر : تراکتورسازی 3 – سایپا 2
    کارت زرد : تراکتورسازی 3 – سایپا 3
    شوت به دروازه : تراکتورسازی 5 – سایپا 4
    سانتر : تراکتورسازی 7 – سایپا 4
    موقعیت گل : تراکتورسازی 4 – سایپا 3
    درصد مالکیت توپ : تراکتورسازی 51% – سایپا 49%
    بهترین بازیکن :فرزاد حاتمی با به ثمر رساندن گل حساس این بازی در نیمه اول که بر روی تیز هوشی این بازیکن به قمر رسید بهترین بازیکن این میدان بود، چرا که گل او در این بازی موجب شد تا تراکتورسازی همچنان در کورس قهرمانی سه امتیاز ارزشمندی را به حساب خود منظور کند.
    اتفاق ویژه :این بازی برای بیشتر هواداران تراکتور تداعی کننده خاطرات لیگ برتر نهم و شکست یک بر صفر در برابر سایپا بود، چرا که هواداران تراکتور به خوبی بیاد دارند که در آن مسابقه هم در نیمه اول در دور برگشت در حالی که با یک گل از تیم سایپا عقب بودند و امید زیادی داشتند تا تراکتورسازی در نیمه دوم به بازی برگردد اما با شروع نیمه دوم و بارش سیل آسیای باران در ورزشگاه انقلاب کرج و شرایط بد آب و هوایی مانع از آن شد تا تراکتور بتواند در آن شرایط بد نتیجه بازی را عوض کند و این در حالی بود که بازی امروز هم همان شرایط دو سال پیش را در مقابل دیدهگان هواداران تراکتور به نمایش گذاشت، در هر صورت هواداران تراکتور امروز با این اتفاق مشابه دو سال پیش در حالی طلسم عدم شکست ناپذیری سایپا در مقابل تراکتور را شکستند که این بار برف به جای باران مانع از آن شد تا سایپا بتواتند نتیجه مسابقه را تغییر دهد. هواداران تراکتور به مانند دوسال پیش هم با وجود بارش شدید برف دست از حمایت تیم خود برنداشتند و این نشان می دهد که شعار آن مصداق بارزی از حقیقت است " یل یاتار، طوفان یاتار، یاتماز تراکتور پرچمی"

5. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با پديده سال، محسن فروزان: از خودم 3 سال عقبم!/ فكر نمي‌كردم امسال بتوانم بازي كنم/ قلعه‌نويي حق پدري به گردنم دارد

من از سایت گل که زمینه چنین انتخابی را فراهم كرده تشکر ویژه دارم و خودم هم همیشه یکی از کاربران آن هستم كه واقعا اخبار و اطلاعات موثق و بروزی را ارائه می‌کند

سايت گل- محسن فروزان دروازه‌بان 23ساله تراکتورسازی که به‌عنوان دروازه‌بان سوم جذب این تیم شد از هفته هشتم نیم‌فصل اول با حضور در چارچوب دروازه این تیم عملا دو دروازه‌بان باتجربه يعني مهدی ثابتی و عباس محمدی را کنار زد و علاوه بر تثبیت جایگاه خود در ترکیب اصلی تراکتورسازی در عرض 4 ماه به تیم ملی نیز دعوت شد تا یک اتفاق ویژه برای این دروازه‌بان جوان رقم بخورد.

محسن فروزان در نظرسنجي سايت گل به عنوان پدیده سال 90 شناخته شد. او در شرایطی توانست با 46 درصد آرا این عنوان را کسب کند که نزدیک‌ترین رقیب وی امید عالیشاه با 36 درصد دومین نفری بود که تا آخرین روز رقبت تنگاتنگی را با این بازیکن داشت. گقتگوی گل را با محسن فروزان می‌خوانید.

وضعيت فوتبالي‌ات در عرض 5 ماه كاملا دگرگون شده. محسن فروزان 5 ماه پیش به چه چيزهايي فکر می‌کرد؟
    وقتی من جذب تراكتورسازي شدم بیشتر به فکر کسب تجربه بودم و نگاهم بیشتر به آینده بود. فکر نمی‌کردم با حضور ثابتی و محمدی دو دروازه‌بان خوب تراکتورسازی فرصتی به من داده شود.

در مورد بازی اول‌ات بگو. چه احساسی داشتی؟
    حضور در ترکیب تیم بزرگی مثل تراکتور با تماشاگران زیادش فشار روحی زیادی در بازی اول برایم داشت. بالاخره مربی بزرگی همچون امیر قلعه‌نویی به من اعتماد کرده بود و این یک موضوع خیلی خیلی مهمی بود. ولی از طرفی هم احساس می‌کردم به آرزویم خیلی زود رسیده‌ام، هر چند به خاطر نگرانی از این که نتوانم جواب اعتماد کادر فنی را بدهم عملکردم در بازی با سایپا در تبریز خوب نبود و اشتباهاتی هم در آن بازی داشتم.

اما بالاخره جایگاه خودت را تثبیت کردی.
    واقعیت این است که من یک هدف بلندمدت را برای خودم ترسیم کرده‌ام و شروع کار من با حضور موفق در رده‌های مختلف نوجوانان، جوانان و امید همراه بوده که در سطح ملی نیز کسب تجربه نموده‌ام. من از توانایی‌های خودم آگاه هستم و یک خصلت خوبی که در ذاتم دارم این است که همیشه با آرامش و اطمینان خاطر کارم را دنبال می‌کنم. حتی در استادیوم آزادی در مقابل پرسپولیس که اولین بارم بود در این ورزشگاه مقابل تیم به اين بزرگی قرار می‌گرفتم هيچ‌گونه استرسی نداشتم. اگر حمل بر غرور نباشد شاید اگر یکسری مشکلات برایم پیش نمی‌آمد من زودتر از اینها خودم را مطرح می‌کردم. به نظرم من الان 3 سال از جایی که باید بودم عقب‌ترم و درصدد جبران این موضوع هستم.
    طي رقابت با امید عالیشاه به‌عنوان پدیده سال 90 انتخاب شدی. نظرت را درباره اين انتخاب و درباره اين رقيب بگو.
    ضمن تشکر از همه عزیزانی که با انتخاب من نظر لطف‌شان را شامل حالم کرده‌اند لازم می‌دانم این نکته را هم اضافه کنم که امید عالیشاه هم واقعا جوان بااستعدادی است و او هم می‌توانست در این جایگاه قرار بگیرد. علی دایی هم بارها نشان داده می‌داند به چه جوانانی میدان بدهد و مطمئنا آینده درخشانی پیش روی این گلزن جوان است.

در 18 بازی لیگ و یک بازی حذفی حتی یک کارت زرد هم دریافت نکردي و به نوعی یکی از خوش‌اخلاق‌ترین دروازه‌بان‌ها هم قلمداد می‌شوی.
    من برای خودم مشاورهای خیلی خوبی دارم و این‌که در آینده چه شخصیتی داشته باشم برایم خیلی مهم است. لذا سعی دارم با دوری کردن از همه حاشیه‌ها چه در داخل میدان با بازیکن حریف و یا حتی بازیکن خودی و داوران و مربیان خودم را الگوی مناسبی برای جوانانی قرار دهم که با نگاه خاص شاید ما را زیر نظر دارند. از این جهت همیشه تمرکزم را روی این گونه مسائل هم دارم که خدای نکرده به تیم و خودم لطمه وارد نکنم.

و مطلب آخر؟
    من از سایت گل که زمینه چنین انتخابی را فراهم كرده تشکر ویژه دارم و خودم هم همیشه یکی از کاربران آن هستم كه واقعا اخبار و اطلاعات موثق و بروزی را ارائه می‌کند. همچنین از همه کسانی که به نوعی این موفقیت‌ها را مدیون آن‌ها هستم، از جمله امیر قلعه‌نویی که حق پدری به گردن من دارد و کریم بوستانی، فیروز کریمی، اسماعیل راستی و محسن اشرفی که در همه حال یار و یاور من بوده است. سال نو را هم به همه هموطنان عزیزم خصوصا هواداران تراکتورسازی تبریک عرض مي‌كنم و امیدوارم سالی پربار وتوام با موفقیت و سرافرازی داشته باشند.

7. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام...
    برد خوبی بود..از لحاظ تعداد گل هم خیلی بهتر شد..

این عکس رو هم موقع خروج از استادیوم گرفتم...

سایز بزرگش هم زیر هستش..

9. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از دیگر حواشی بازی تراکتورسازی-پرسپولیس
    Last edited by "R E Z A"; 28-04-2012 at 13:44.

11. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

دوستان تبریک می گم.
    تراکتور بعد ۳ سال تو لیگ تونست دوم شه.
    خیلی حال داد.

13. این کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منم تبریک میگم امیدوارم فصل بعد بهتر از این فصل باشیم و شاهد اتفاقات خوبی چه در حوزه ی فوتبال و چه در سایر حوزه ها در دیارمون باشیم .

15. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت danez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نایب قهرمانی تراختور رو تو لیگ به همه کسانی که به این تیم تعصب دارن وعاشقانه دوسش دارن بخصوص مردم خود آذربایجان تبریک میگم ایشالا با یه برنامه خوب سال بعد قهرمان هرسه جام میشیم

17. 2 کاربر از danez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •