تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 456 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

امیدوارم این حرف ها صحت نداشته باشه؛ هر چند که بارسایی دو آتشه هستم.
    تعویض کلاس کاری حرفه ای در اسپانیا و بازیکنان بزرگ با عرب ها؟
    دیگه فکر کنم قطعی شده .
    بیچاره از وقتی پپ امده تو بارسلونا پیر شده فشار خیلی زیاده روش .
    با این تفاصیل اگر سانچز و روسی به تیم بیان و در هافبک هم فابرگاس رو جذب کنیم فقط یک دفاع چپ میخواهیم که میتونه باستوس باشه و دیگه فکر نکنم به خریدی احتیاج داشته باشیم.
    من یک خبر بد دارم :
    ونگر: بارسا امسال به بهترین بازیکن میانی دنیا،سسک،ابراز تمایل نکرده

سایت گل- آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که سران بارسا در تابستان امسال هنوز برای جذب سسک فابرگاس وارد عمل نشده اند
    چند سالی است که گمانه زنی های مختلفی در مورد بازگشت سسک فابرگاس به بارسلوناب ه گوش می رسد و تابستان گذشته بود که کاتالونیایی ها برای جذب او درخواستی رسمی را ارائه کردند.البته این درخواست رد شد وسسک فابرگاس از تعهد رسمی اش به آرسنال گفت.
    با این وجود آرسن ونگر مطمئن است که سسک فابرگاس را برای فصل 12-2011 در اختیار خواهد داشت و در صحبتهایی به ایی اس پی ان ساکرنت گفت:« سال گذشته سران بارسلونا برای جذب سسک تایل داشتند که این را پنهان نمی کنم ولی امسال ابراز تمایلی نبوده.»
    مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« خواسته اصلی من ادامه حضور سسک است .او از نظر من بهترین بازیکن خط میانی دنیاست و طبیعتا تیممان را برپایه او می سازیم.»
    فابرگاس در فصل 11-2010 با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم می کرد و توانست در 25 دیداری که برای آرسنال برگزار کرد، سه گل زده و 14 پاس گل بدهد و در 5 حضورش در لیگ قهرمانان اروپا هم سه گل به ثمر رساند

2. 5 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 2 ژوئن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ok به روسی

امضا با این مهاجم نزدیک است

مربی او فرض میکند که این بازیکن ترانسفر میشود

مربی ویارئال معامله برای یک بازیکن بارسا را قبول کرد

سسک امیدوار است که بارسا به سمت امضای با او حرکت کند

پویول،2 تا 3 ماه دور از میادین

عمل او با موفقیت انجام شد و در آغاز فصل آینده به تیم باز خواهد گشت

پیشنهاد آنها آگرو

یک تماس از این ستاره با بارسا در روز گذشته صورت گرفته

آتلتی (آتلتیکو مادرید) ترجیح میدهد او را در تیم آزولگرانا (بارسا) ببینید تا بجای رفتن به رئال مادرید

بازگشت بهترین نونیز (رئیس سابق بارسا)

4. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Lanus' Esteban Andrada : I will join Barcelona within two weeks

استبان آندرادا دروازه بان ۲۰ ساله ی آرژانتینی اعلام کرده که بزودی به باشگاه بارسلونا ملحق میشه. از آندرادا بعنوان یکی
    از امیدوار کننده ترین دروازه بانان در رده ی سنی خودش در آرژانتین نام برده میشه. آندرادا در مصاحبه ای گفته: "ایجینت من
    به من گفته که در عرض یک تا ۲ هفته ی دیگه من بازیکن بارسا میشم. من هرگز تصور نمیکردم که بهترین باشگاه دنیا برای
    امضای قرارداد با من ابراز علاقه کنه. من بسیار خوشحال شدم وقتی اونا ۳ ماه پیش و برای اولین بار برای بخدمت گرفتن من
    تمایل نشون دادن. "
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

6. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دیگه فکر کنم قطعی شده .
    بیچاره از وقتی پپ امده تو بارسلونا پیر شده فشار خیلی زیاده روش .
    دوست عزیز این خبرا رو از کجا میارین پپ مطمئن باش تا وقتی‌ این بازیکنا هستن تو تیم حضور داره و می‌شه گفت با بودنش هم هیچوقت تیم با بحران کمبود انگیزه مواجه نمی‌شه. این اخبار کذب رو بهش دقت نکنین.

اینم ویدئو که مسی مورد تهاجم یک نوجوان قرار گرفت

کد:

8. 6 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

6 کرکیچ شایعه جدایی اش از بارسا را رد کرد

گزارشهای اخیر حکایت از آن دارد که بویان کرکیچ ستاره جوان بارسلونا درفکر ترک این تیم است ولی خود او چنین شایعاتی را رد کرده است

سایت گل- بویان کرکیچ، مهاجم جوان باشگاه بارسلونا شایعاتی مبنی بر احتمال جدایی اش از تیم قهرمان اروپا را رد کرد.
    گزارشهای اخیر حکایت از آن دارد که سران بارسا درنظر دارند تا بویان را به عنوان بخشی از وجه خرید جوزپه روسی ، مهاجم ویارئال به این تیم واگذار کنند ولی بویان در صحبتهایی اعلام کرد که می خواهد در نوکمپ بماند و برای بازگشت به ترکیب اصلی بارسا بجنگد.
    بویان در صحبتهایی که در ال موندو دپورتیوو منتشر شد، گفت:« من فقط می توانم به این شایعات بخندم.فوتبال همین است و اوضاع خیلی سریع تغییر می کند. باید شفاف بود:من به عنوان پول خرد برای آسان شدن انتقال بازیکن دیگری استفاده نخواهم شد.»
    بویان ادامه داد:« و این فقط به خاطر حرفهای من نیست؛ بلکه احساس سران باشگاه هم همین است. هدف من این است تا برای مدتی طولانی در بارسلونا بمانم و در اینجا به موفقیت برسم.من بازیکن جوانی هستم و باید خودم را ثابت کنم.»
    مهاجم جوان بارسا در ادامه نسبت به شایعاتی مبنی بر پیوستن جوزپه روسی به ویارئال هم واکنش نشان داد و اعلام کرد که ستاره ایتالیایی توانایی های زیادی برای درخشش در بارسا دارد:« او مهاجم کاملی است و تا به امروز هم گلهای زیادی را برای ویارئال به ثمر رسانده.فکر می کنم او کیفیت کافی برای بازی در بارسلونا دارد.»

10. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض دنی آلوز: «بهترین لحظه ها در تاریخ باشگاه را سپری می کنیم.»

به نقل از این دفاع برزیلی: «ما و باشگاه بهترین لحظه ها در تاریخ باشگاه را رقم زده ایم. این لحظات دیگر تکرار نمی شوند و ما باید تا جایی که می توانیم از آنها لذت ببریم.»

دنی آلوز طی مصاحبه اش با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بارسا تی وی اعتراف کرد که خوش حال تر از همیشه است: «یکی از مهم ترین چیزها این است که وقت خود را به خوشی بگذرانی و این کاری است که ما در زمین و خارج از زمین انجام می دهیم. یکی دیگر از مهم ترین چیزها٬ هواداران هستند که همانقدر که ما لذت می بریم و خوشحالیم٬ خوشحال باشند... این بردها و عناوین قهرمانی به معنای این است که بارسا در حال حاضر در بهترین صفحه از تاریخ خود قرار دارد.»

غرور و افتخار

او اضافه کرد: «جزئی از بارسایی بودن٬ یک افتخار و غرور بزرگ است... با بارسا در بازی مهم مثل فینال ومبلی بازی کردن٬ احساس برتری می دهد. قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا پس از قهرمانی لالیگا٬ عظمت کار ما را نشان می دهد. گذراندن چنین فصل تاریخی٬ کار هر کسی نیست.»

این بارساست!

آلوز می داند که رسیدن به سطحی که در این فصل به آن دست یافتند: «بسیار سخت است؛ اما باید تلاش کنیم... ما تیم برنده هستیم و با وجود تسلط و شناختی که از بازی داریم٬ برای خود معیار های بالایی در نظر گرفته ایم؛ اما این بارساست! و ما باید روز به روز بهتر شویم. ما تا جایی که بتوانیم تلاش خواهیم کرد.»

کوپا آمریکا

امسال٬ آزژانتین میزبان کوپا آمریکاست و برزیل مدافع قهرمانی چهار سال پیش در ونزوئلا خواهد بود. مردم از الان درباره احتمال زیاد برگزاری فینال با حضور برزیل و آرژانتین بحث می کنند: «هر دو تیم باید بسیار تلاش کنند تا این فینال برزیل - آرژانتین برگزار شود. چند ساعت پیش داشتم لئو را به خاطر به ثمر رساندن گل دوم بغل می کردم٬ اما چند روز دیگر باید در تیم های مخالف بازی کنیم؛ از این اتفاق ها زیاد می افتد. اما این برای ما چالشی خواهد بود تا خود را بیازماییم و از قهرمانی خود دفاع کنیم و آنها هم می خواهند که در خانه٬ قهرمانی را برای خود ثبت کنند.»

12. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 3 ژوئن

گزینه ی الکسیس

بارسا در حال فراهم کردن انتقال اوست و بازیکن شیلیایی دیوانه ی آمدن به بارسا است

مهاجم اودینزه (22 ساله) ، که میتواند با روسی بازی کند ، خوشحال است : " باشگاه بارسلونا زیبا است ."

بارسا در کاخ سفید

ملاقات بین کامینرو و زوبی در بارسلونا

مصاحبه با بویان:"من در معامله نقش پول را بازی نخوام کرد "

رویای من بازی کردن در بارسا است

مصاحبه ی اختصاصی ورزشی با روسی در ایتالیا

فوروارد ویارئال مطمئن است که بلوگرانایی ها " بهترین تیم جهان " هستند

پیمان ( قرار داد ) با اودینزه برای الکسیس سانچز

مسی در روساریو مورد حمله قرار گرفت

14. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    04.06.2011

OK

Alexis, Cesc, and Rossi

Barça has already reached an agreement with the three cracks and now works to convince their clubs

Xavi, legendary, equaled the 16 titles of Guardiola: “In Wembley we played our best game.”

Eusebio will be the new coach for Barça B

La Selección: 22h – TVE – USA-Spain – La Roja will look for revenge

کد:
    June 4, 2011

The Front: Sport
    04.06.2011

CESC PREPARES HIS DEPARTURE

The football player arrives in London to negotiate with Arsenal, and Barça already has the offer ready

‘El Kun’ will not sign with Barça

The Argentinean forward does not figure into Guardiola’s plans for next season

کد:
    June 4, 2011

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

Quote of the Day: Phil Ball

That he should deny himself the opportunity of the historic footage of first holding the cup says it all really. One day there’ll be a statue of Puyol in the Plaça de Catalunya. One can only hope that he never gets a haircut, so that his heavy-metal locks will dance in the Catalan breeze for all time
    کد:
    June 4, 2011

To B-team or not to B-team: An Update

ادامه:

کد:
    June 4, 2011

16. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Barcelona has personal 5-year deals with Cesc (24), Rossi (24) and Alexis Sanchez (22), and will now start negotiating with their clubs md

Although both the player and his club would like it, Barcelona are not interested in signing Atletico attacker Sergio Aguero (23). sport

Pruna (team doctor): Puyol wants to play until he's 40 years old, and I think he'll get there. fcblive

If Cesc joins Barcelona, Thiago only wants to stay if Guardiola guarantees him he will have enough playing time. punto radio

Guardiola has told the club that -with Puyol, Pique, Abidal, Fontas, Mascherano and Busquets- there's no need to sign a centre-back. sport

Poll result: "How much would you pay for Rossi?" 15M: 12% - Between 15 and 20M: 33% - Between 20 and 25M: 48% - More than 25M: 7% md

Barcelona have earned more than 60M by winning the CL. The money comes from bonuses for performances and television rights. via sport

18. 9 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسی، ویا و پدرو: سه گانه ویرانگر!

تیم سه گانه مسی، ویا و پدرو 62% گل های این فصل تیم را به ثمر رسانده اند. آنها با یکدیگر 98 گل در 62 بازی رسمی به ثمر رسانده اند که به طور میانگین 1.58 گل در هر دیدار است.

مسی، ویا و پدرو تجسم گل های این فصل بوده اند. از زمان رفتن مهاجمان افسانه ای چون ابراهیموویچ، اتوو و انری، بارسلونا به لطف این بازیکنان به اندازه قبل در خط حمله تاثیرگذار بوده است.

رکورد شکنان

مسی، ویا و پدرو توانسته اند از مهاجمان فصل قبل، نتیجه بهتری کسب کنند. داوید ویا به عنوان جایگزین ابراهیموویچ به تیم آمد و این باعث پیشرفت در تمامی عرصه ها شد. فصل پیش، سه گزینه اول گلزنی تیم 93 گل به ثمر رساندند که 5 عدد از آمار این فصل کمتر بود. فصل پیش تر از آن نیز تعداد گل ها 3 عدد کمتر بود؛ همچنین میانگین نیز 1.57 گل در هر بازی بود.

2 گل کمتر از 2008/09

سه گانه این فصل دو گل کمتر از 100 گلی که تیم سه نفره اتوو، مسی و انری در اولین سال مربیگری گواردیولا به ثمر رسانده بودند، به نام خود ثبت کردند. در آن فصل سه مهاجم تیم 100 گل به ثمر رساندند که معادل ماینگین 1.61 گل در هر بازی بود.

جزئیات تیم 3 گانه

مسی : 53 گل در مجموع؛ لیگ 31، قهرمانان 12، کوپا 7، سوپر جام 3.
    ویا: 23 گل در مجموع؛ لیگ 18، قهرمانان 4، کوپا 4.
    پدرو: 22 گل در مجموع؛ لیگ 13، قهرمانان 5، کوپا 4.

20. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •