تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 17 اولاول ... 71314151617
نمايش نتايج 161 به 169 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی A.S. Roma | جالوروسی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض بالديني: انريکه يک سال ديگر در رم وقت مي‌خواهد!

ورزش۳: مدير باشگاه رم بر اين باور است که بايد به سرمربي جالوروسي يک سال ديگر زمان داده شود. به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، رم در ديدار اين هفته خود برابر ناپولي با نتيجه 2 بر 2 متوقف شد و اکنون با 51 امتياز در رتبه هفتم جدول قرار گرفته است.فرانکو بالديني در اين رابطه عنوان کرد: لوئيز انريکه سرمربي تيم ما است و به نظر من او مشکل تيم رم به شمار نمي‌رود. ما در ديدار با ناپولي نمايش خوبي داشتيم. جو بسيار خوبي بر تيم حاکم بود ولي تيم حريف براي رسيدن به گل تلاش زيادي کرد و توانست در زمين ما به تساوي برسد. انريکه نظرات خوبي در فوتبال دارد و مي‌تواند تيم ما را به جايگاه خوبي برساند. وي ادامه داد: ما نيز در مدتي که با او قرارداد داريم‌، او را مورد حمايت قرار مي‌دهيم. انريکه کارهاي ريشه‌اي زيادي انجام داده است. علي رغم مشکلات زيادي که در حال حاضر در تيم ما وجود دارد، براي پروژه‌هاي او اهميت و احترام زيادي قائل هستيم. نبايد خيلي زود در مورد او قضاوت کرد. زمان همه چيز را مشخص خواهد کرد. او يک سال ديگر وقت مي‌خواهد تا بتواند به آنچه که مي‌خواهد برسد.
    Last edited by Alinho; 29-04-2012 at 16:22.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض ساباتيني: انريکه ميخواهد برود!

ورزش۳: مدير فني تيم فوتبال آ اس رم ايتاليا اعلام کرد به نظر مي رسد سرمربي اسپانيايي در پايان فصل ورزشگاه المپيکو را ترک کند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم ، والتر ساباتيني گفت لوئيس انريکه مارتينس نتوانسته نتايج خوبي کسب کند و اين هفته در رقابت با ناپولي بخت خود اين تيم براي صعود به دور گروهي ليگ قهرمانان اروپا بسيار کم شد و به نظر نمي رسد رم حتي مجوز حضور در دور انتخابي ليگ قهرمانان را به دست آورد. اين در حاليست که انريکه اخيرا گفته بود مي خواهد با تمديد قراردادش مدت بسيار بيشتري در رم بماند ولي با نتايج اخير انتقاد رسانه ها از او بسيار بيشتر شده است. ساباتيني گفت: «من توجهي به حاشيه ها ندارم اما فکر مي کنم مارتينس خود به فکر جدايي از رم است.او احساس مي کند در رم طرفداري ندارد و نمي خواهد در چنين وضعي سرمربي تيم بماند.به همين خاطر از مسئولان باشگاه مي خواهم تا او را در جلسه اي به ماندن متقاعد کنند.لوئيز انريکه يک انسان منصف است و به مربيگري رم افتخار مي کند.اما او به حمايت و آرامش نياز دارد.من مي خواهم او بماند اما اگر شرايط به گونه ديگري شکل بگيرد 5 دقيقه پس از پايان آخرين بازي فصل بايد برنامه ريزي براي آينده را شروع کنم.»

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

جدايي لوئيز انريکه از رم

لوئيس انريکه سرمربي جالوروسي در پايان فصل از رم جدا مي‌شود.

به نقل از ساکروي، باشگاه رم ايتاليا تاييد کرد که لوئيس انريکه در پايان اين فصل رم را ترک خواهد کرد.

رم در فاصله يک هفته مانده به پايان پيکارهاي کالچو با 53 امتياز در مکان هفتم قرار دارد و در صورت پيروزي در آخرين ديدار خود مقابل چزنا همچنان در اين مکان مي‌ماند و از رسيدن به پيکارهاي اروپايي فصل آينده باز مانده است.

فرانکو بالديني رئيس رم اعلام کرده که انريکه روز گذشته خبر جدايي‌اش‌ را با بازيکنان در ميان گذاشته است.

وي در اين‌رابطه گفت: ما مدت‌ها است که مي‌دانيم انريکه از تيم جدا خواهد شد و او مي‌خواست قبل از رسانه‌اي شدن اين موضوع، آن را با بازيکنان در ميان بگذارد.

بالديني افزود: پس از بازي مقابل فيورنتينا در تاريخ 25 آوريل با انريکه در رابطه با فصل آينده صحبت کرديم و او گفت که مي‌خواهد رم را ترک کند.

رئيس رم خاطرنشان کرد: از عملکرد انريکه در طول فصل رضايت داشتيم و از او خواسته بوديم که در اين‌باره بيشتر فکر کند.

لوئيس انريکه ابتداي اين فصل از بارسلوناي B جدا و راهي رم شد.

اين مربي 42 ساله سابقه بازي در رئال مادريد و بارسلونا را در دوران بازيگري خود دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مونتلا: نميتوانم در مقابل پيشنهاد رم مقاومت کنم

ورزش۳: لوئيس انريکه، سرمربي اين فصل جالوروسي، بعد از يک فصل حضور در المپيکو تصميم به ترک اين باشگاه گرفت و گفته مي شود مونتلا که فصل خوبي را با کاتانيا سپري کرد، جاي او را خواهد گرفت. وينچنزو مونتلا، سرمربي کاتانيا، احتمال پيوستنش به رم را رد نکرد. لوئيس انريکه، سرمربي اين فصل جالوروسي، بعد از يک فصل حضور در المپيکو تصميم به ترک اين باشگاه گرفت و گفته مي شود مونتلا که فصل خوبي را با کاتانيا سپري کرد، جاي او را خواهد گرفت. مونتلا در گفتگو با اسکاي اسپورتس ايتاليا گفت:" مديران کاتانيا از ضعف من در مورد رم، با توجه به دوران بازي و مربيگري ام، مطلع هستند. ابتدا بايد ببنيم علاقه مديران رم واقعي است و سپس در اين مورد با رئيس باشگاه صحبت کنم و ببينيم که چه کاري مي توانيم انجام دهيم." مونتلا همچنين در مورد صحبت هاي والر ساباتيني، مدير ورزشي رم، که او را جانشين لوئيس انريکه معرفي کرد، گفت:" من از صحبت هاي ساباتيني بسيار خوشحال شدم اما من به هواداران کاتانيا بسيار مديونم. من با کاتانيا قرارداد دارم و مي خواهم به آن وفادار باشم." کاتانيا در رقابت هاي اين فصل يازدهم شد و تنها 8 امتياز با رم که در رتبه هفتم قرار گرفت، فاصله داشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض میلان به دنبال مهاجم رم

ورزش۳: پابلو اسوالدو در ابتداي فصلي که گذشت از باشگاه اسپانيول به رم پيوست و در کنار حاشيه‌هاي زيادي که در ترکيب تيم داشت، نمايش قابل قبولي را نيز در اين تيم ارائه کرد. از سوي ديگر باشگاه ميلان که به دنبال تقويت تيم خود در بازار نقل و انتقالات تابستاني است، اسوالدو را مورد توجه قرار داده و مي‌خواهد وي را به ترکيب خط حمله خود در فصل آينده بيفزايد. در حالي که ميلان علاقه‌اي براي دائمي کردن قرارداد مکسي لوپز از خود نشان نداد و اين بازيکن در پايان مدت قرارداد قرضي خود به کاتانيا بازخواهد گشت. اسوالدو تابستان گذشته با مبلغ 17.5 ميليون يورو از اسپانيول خريداري شده و در اين فصل 11 گل براي تيم لوئيز انريکه به ثمر رساند. گفته‌ مي‌شود اين مهاجم متولد آرژانتين جايي در برنامه‌هاي زدنک زمن، سرمربي جديد رم ندارد. ديگر مهاجمي که ماسيميليانو آلگري مورد توجه قرار داده، الساندرو ماتري است که بين 2008 تا 2010 زير نظر آلگري در کالياري کار کرده است.
    Last edited by Alinho; 17-06-2012 at 13:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض سیمون کيائر: ديگر زير نظر ماگات بازي نمي‌کنم!

ورزش۳: اين ملي پوش دانمارکي بعد از دوران سختي که در وولفسبورگ سپري کرد، تابستان گذشته با قراردادي يک ساله به رم پيوست. سيمون کيائر، مدافع رم، اعلام کرد با تمام شدن قرارداد قرضي اش با اين باشگاه، قصد باشگاه به وولفسبورگ را ندارد. اين ملي پوش دانمارکي بعد از دوران سختي که در وولفسبورگ سپري کرد، تابستان گذشته با قراردادي يک ساله به رم پيوست و اکنون تاکيد کرد که قصد ندارد بار ديگر با فيليکس ماگات کار کند. او در گفتگو با نشريه کيکر گفت: "قصد ندارم با آقاي ماگات تماس بگيرم. ديگر هرگز قصد ندارم زير نظر ماگات کار کنم. در حال حاضر، تمرکز من روي رقابت هاي يورو است و بعد از آن بايد ببينيم چه اتفاقي رخ خواهد داد. هرچند بي ترديد مي توانم بگويم که ديگر به وولفسبورگ برنمي گردم." اين مدافع 23 ساله تا سال 2014 با وولفسبورگ قرارداد دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض زمن تصميم نهايي را مي‌گيرد

ورزش۳: سرمربي فصل پيش پسکارا فردا در خصوص پذيرفتن مربي گري در جالوروسي تصميم نهايي خود را خواهد گرفت. به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، انتظار مي‌رود زدنک زمن 65 ساله که فصل گذشته با پسکارا توانسته به سري A راه پيدا کند، راهي پايتخت ايتاليا شده و بار ديگر هدايت رم را به عهده بگيرد. قرار است زمن روز شنبه در نشستي خبري اعلام کند فصل آينده هدايت رم را به عهده خواهد داشت يا خير. دانيله سباستياني، رئيس پسکارا اعتراف کرده نتوانسته زدنک زمن را براي ادامه حضور در پسکارا متقاعد کند و او به احتمال زياد اين تيم را ترک خواهد کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض زمن: من سرمربي جدید جالوروسی‌ها هستم!

ورزش۳: سرمربي فصل پيش پسکارا با توافق با سران باشگاه رم، فصل آينده در اين تيم حضور خواهد داشت. به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، زدنک زمن فصل گذشته هدايت پسکارا در سري B را به عهده داشت و توانست اين تيم را پس از 20 سال به سري A بازگرداند. او اکنون هدايت جالوروسي را به عهده گرفته تا کاري که 13 سال پيش آغاز کرده بود را به پايان برساند. زمن در اين مورد گفت: بله، من سرمربي رم هستم. از حضور در اين باشگاه خوشحالم و از همه کساني که براي اين تيم کار کرده و همه آنهايي که به من اين اجازه را دادند که هدايت رم را به عهده بگيرم تشکر مي‌کنم. همه ما تلاش خواهيم کرد تا در فصل پيش رو با اشتياق فراوان براي جالوروسي کار کرده تا به اهدافمان برسيم. البته بايد از همه کساني که در پسکارا نيز مرا همراهي کردند تشکر ويژه‌اي داشته باشم. چيزهايي که من در اتوبوس رو باز باشگاه پسکارا در جريان جشن صعود به سري A ديدم را هيچ جاي ديگري نديده‌ بودم. اميدوارم اين تيم بتواند مدت زمان زيادي در سطح نخست فوتبال ايتاليا باقي بماند. وي افزود: فصل آينده هدايت رم را به عهده خواهم داشت. پيش از اين نيز در اين باشگاه کار کرده‌ام ولي نتوانستم آن طور که مي‌خواهم در اين تيم نتيجه بگيرم. اکنون يک بار ديگر اين شانس را دارم که هدايت اين باشگاه بزرگ را به عهده بگيرم. تصور مي‌کنم حضور در رم آخرين شانس من براي حضور در تيمي بزرگ و با انديشه‌هاي بزرگ است زيرا من ديگر يک مربي جوان نيستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مارکینیو با 3.5میلیون ماند!

ورزش۳: به گزارش RomaNews.ir، در حالی که در روز های اخیر گفته می شد مارکینیو و رم به آخر خط رسیده اند و این بازیکن تنها بر سر ۲ میلیون یورو اختلاف پس از ۶ ماه به کشورش بازخواهد گشت، چند روز قبل والتر ساباتینی با ۱ میلیون تخفیف توانست این هافبک موثر را در پایتخت ماندنی کند! باشگاه فلومیننزه برزیل قیمت تمدید قرارداد این بازیکن را ۴٫۵ میلیون یورو تعیین کرده بود اما رمیها ابتدا پیشنهادی ۲٫۵ میلیونی را دادند که با پاسخ منفی باشگاه برزیلی رو به رو شد اما امروز والتر ساباتینی که بارها نشان داده به بهترین شکل ممکن می تواند کار خودش را انجام دهد، امروز با مدیران فلومیننزه به توافق رسید و مارکینیو با ۳٫۵ میلیون یورو ماندنی شد. این دومین حرکت مثبت ساباتینی در تابستان امسال بود. چندی پیش هم او فابیو بورینی را در مزایده و با ۲ میلیون یورو کمتر نگه داشت.
    Last edited by Alinho; 29-06-2012 at 16:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •