تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 154 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

گتوسو: اشتباه کردم، نباید آن حرف ها را در مورد لئوناردو می زدم

سایت گل- گنارو گتوسو، هافبک باتجربه میلان، که بعد از قهرمانی تیمش در رقابت های این فصل سری آ، در مقابل دوربین های تلویزیونی جملاتی علیه لئوناردو، سرمربی سابق روسونری، بر زبان آورده بود، به خاطر این رفتارش عذرخواهی کرد.
    لئوناردو که بین سال های 1997 تا 2001 پیراهن میلان را به تن می کرد و بعد از آن به عنوان مدیر و سرمربی در این باشگاه کار کرد، در ژانویه گذشته به عنوان سرمربی اینتر انتخاب شد و گتوسو از اینکه او به تیم رقیب پیوسته، بسیار ناراحت شده بود.
    او در گفتگو با گازتادلو اسپورت گفت:" من با زدن آن حرف ها در مورد لئوناردو اشتباه بزرگی مرتکب شدم. ما همه می دانیم که من آن روز چه چیزی گفتم، کاری که اصلا نباید انجام می دادم.
    من مسئولیت اتفاقی که رخ داده را برعهده می گیرم. هرچند می دانم ممکن است علیه خودم استفاده شود. کارم اصلا عاقلانه نبود. تایید می کنم که کارم اشتباه بوده و به خاطر آن از همه عذرخواهی می کنم."
    گتوسو اخیرا اعلام کرد که قصد ندارد میلان را ترک کند و به تیم روسی آنژی ماخاچ قلعه بپیوندد و می خواهد حداقل یک فصل دیگر پیراهن روسونری را به تن کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان خانه من است / در 2 سال آینده بازنشسته خواهم شد

گنارو گتوزو هیچ برنامه ای برای ترک میلان در این تابستان ندارد اما دوران حرفه ای گری او رو به پایان است.

احتمال ترک رینو گتوزو از ابتدا نقل و انتقالات به گوش می رسید و احتمالا به روسیه و تیم آنژی ,تیمی که حتی رسما پیشنهادی اغوا کننده به گتوزو ارائه داد اما گتوزو با این حال تصمیم گرفت در میلان باقی بماند.قراردادی که گتوزو آن را رد کرد ارزش 10 میلیون یورویی داشته است اما گتوزو قلبش را به پول ترجیح داد.

گتوزو گفت " آینده من ؟ من هموراه صادق بوده ام,ایجنت و. مدیربرنامه هایم شغلشان آن است اما من همواره گفته ام که میلان خانه من است و من قسمتی از میلان هستم.تنها یک سال از قرارداد من با میلان باقی مانده است و من در طی دو سال آینده قصد توقف دارم"

" لیگ قهرمانان همیشه یک هدف برای میلان بوده است اما فتح آن همیشه خیلی دشوار است.من موفق شدم 3 بار در فینال لیگ قهرمانان حضور یابم و دو بار آن را این جام را فتح کنم ام همیشه می گویم که به کمی شانس نیز در موفقیت نیاز است"

گتوزو در ژانویه پیش رو 34 ساله خواهد شد و 12 امین فصل خود با میلان را با احتساب فصل پیش رو بازی خواهد کرد.

کد:

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی میتونه دقیق با حداقل سانسور بگه گتوسو به لئوناردو چی گفته بود؟؟
    Last edited by H A M A S; 01-07-2011 at 20:31.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همچین چیزی گفته بود

Leonardo is a man of shit

7. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب این یارو ماتراتزی هم موقع قهرمانی پارسالشون ماسک برلو رو زده بود!!!
    ولی خب بهتر بود رینو چیزی نمیگفت

9. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ال شاراووای هدف حضور در جام جهانی 2014 را در سر می پروراند

استفان ال شاراووی با روند رو به رشدی که داشته است به زودی بخشی از ترکیب اصلی ایتالیا خواهد شد.

این ستاره 18 ساله ایتالیایی نقشه بلند بالایی را برای آینده خود ترسیم کرده است و نه تنها حضورش در میلان بلکه او نشان داد که می خواهد در لیست نهایی چزاره پراندلی در جام جهانی 2014 که در برزیل برگزار می شود حضور داشته باشد.

ال شاراووی در زمان برگزاری جام جهانی 2014 21 ساله خواهد شد و در این باره چنین گفت " من به میلان رفتم تا به صورت جدی فوتبال خود را ادامه دهم و بازی کنم و رویای من دعوت چزاره پراندلی از من برای حضور در جام جهانی 2014 است در برزیل است"

او در ادامه در رابطه با میلان ادامه داد " من امیدوارم که بازی های دوستانه بسیاری انجام دهم تا آمادگی این را داشته باشم خود را نشان دهم و ثابت کنم.کاسانو ؟ او یک حرفه ای بزرگ است اگر ما در حال رقابت با هم باشیم بنابراین هر کدام کار خود را انجام می دهیم و در عین حال به یکدیگر احترام می گذاریم"

نقش طبیعی این بازیکن در زمین چیزی نیست که متناسب با نقش او در میلان تسکیل شده باشد ( 2-1-3-4) .ال شاراووی گفت او خود را با این سیستم و ترکیب سازگار خواهد کرد و ایجنت وی مطمئن است که ماکس آلگری جایی برای او در ترکیب دست و پا خواهد کرد.

ایجنت وی نیز در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 چنین گفت " او در میلان در کدام منطقه بازی خواهد کرد ؟ من بهترین کسی نیستم که در مورد مسائل فنی نظر دهم اما فکر می کنم آلگری آلگری ارزیابی خود از او را انجام دهد.ال شاراووی بازیکن بسیار منعطفی است"

" کاکا ؟ در حال حاضر مقایسه او با کاکا کمی اغراق آمیز است"

کد:
    ===========================================
    iهر چی فکر میکنم میبینم سن این بابا خیلی پایینه
    فکر نکنم توی لیگ قهرمانان جواب بده
    ولی باز خوبیش اینه که هم جوونه هم ایتالیایی!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته خود رینو توی مصاحبه اش گفته بود که کارش اشتباه بوده
    ولی این ماتراتزی
    اکثر ژورنالیست ها نظرشون اینه که میلان سر انجام هامسیک رو جذب خواهد کرد
    گفتن که وقتی بازیکنی به یک تیمی ابراز علاقه میکنه و میخواد بره نمیشه اونو به زور نگه داشت

من که با خرید هامسیک هم موافقم
    فصل قبل بازی ها فوق العاده ای برای ناپولی انجام داد
    حدود 11 یا 13 گل فکر کنم زده بود...مهمترین خصلتش ضربات پشت محوطه ای است که با هر دو پا بخوبی میتونه بزنه
    پاسور خیلی خوبی هست
    مخصوصا توی بازی مقابل لازیو که دیدم فوق العاده بود

میتونه سمت چپ خط هافبک رو بیمه کنه و دیگه شاهد حضور سیدورف نخواهیم بود

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ال شاراووای هدف حضور در جام جهانی 2014 را در سر می پروراند

استفان ال شاراووی با روند رو به رشدی که داشته است به زودی بخشی از ترکیب اصلی ایتالیا خواهد شد.

این ستاره 18 ساله ایتالیایی نقشه بلند بالایی را برای آینده خود ترسیم کرده است و نه تنها حضورش در میلان بلکه او نشان داد که می خواهد در لیست نهایی چزاره پراندلی در جام جهانی 2014 که در برزیل برگزار می شود حضور داشته باشد.

ال شاراووی در زمان برگزاری جام جهانی 2014 21 ساله خواهد شد و در این باره چنین گفت " من به میلان رفتم تا به صورت جدی فوتبال خود را ادامه دهم و بازی کنم و رویای من دعوت چزاره پراندلی از من برای حضور در جام جهانی 2014 است در برزیل است"

او در ادامه در رابطه با میلان ادامه داد " من امیدوارم که بازی های دوستانه بسیاری انجام دهم تا آمادگی این را داشته باشم خود را نشان دهم و ثابت کنم.کاسانو ؟ او یک حرفه ای بزرگ است اگر ما در حال رقابت با هم باشیم بنابراین هر کدام کار خود را انجام می دهیم و در عین حال به یکدیگر احترام می گذاریم"

نقش طبیعی این بازیکن در زمین چیزی نیست که متناسب با نقش او در میلان تسکیل شده باشد ( 2-1-3-4) .ال شاراووی گفت او خود را با این سیستم و ترکیب سازگار خواهد کرد و ایجنت وی مطمئن است که ماکس آلگری جایی برای او در ترکیب دست و پا خواهد کرد.

ایجنت وی نیز در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 چنین گفت " او در میلان در کدام منطقه بازی خواهد کرد ؟ من بهترین کسی نیستم که در مورد مسائل فنی نظر دهم اما فکر می کنم آلگری آلگری ارزیابی خود از او را انجام دهد.ال شاراووی بازیکن بسیار منعطفی است"

" کاکا ؟ در حال حاضر مقایسه او با کاکا کمی اغراق آمیز است"

کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منم با خرید همسیک موافقم اما زیر 30 تا باید میان باید بخرتش
    یادمه یه زمانی pes 11 بازی میکردم همیشه همسیک و نصری رو میخریدم!!ولی به قول رینو خرید همسیک به تنهایی کافی نیست .محتمل ترین گزینه گانسو هست که اونم ژانویه میاد.نمیدونم گالی برای خط هافبک به خرید ال شارا و همسیک کفایت میکنه یا نه؟؟
    البته مگر همسیک پستش هافبک دفاعی نیست؟؟یعنی میلان میخواد همون سبک کارلتو رو ادامه بده؟؟(بازیکن خلاق و بازیساز رو از دروازه حریف دور کنن .مثل پیرلو که زمان کارلتو هافبک دفاعی بازی میکرد)
    یه چیز دیگه که به نظرم احتمالش خیلی زیاده با خرید های جدید که هافبک هستن فلامینی هم بار و بندیلش رو جمع میکنه و میره(کاشکی بجاش سیدروف بازنشست میشد ای نفصل.چون هافبک دفاعی های میلان سنشون بالاست)

ترکیب ایده آل من:(فرض کنیم میلان همسیک و گانسو رو گرفت!)

در حالت نرمال:
    ----------------------------------آبیاتی-------------------------------------

--------تایه وو-------------نستا(مکسس)-----------------------سیلوا-----------------آباته

---------------------------------------فن بومل-------------------------------------------

همسیک--------------------------------گانسو--------------------------------------بواتنگ

-------------------------------پاتو(کاسانو-روبینیو)-----------------------ایبرا(پالوسچی-اینزاگی)-----------------------------

چون بارسا تنها تیمی که خیلی زیاد پاس پاس بازی میکنه باید از هافبک های دفاعی بیشتری استفاده کرد.برای همین
    سیستم باید عوض بشه
    در حالت بارسا:
    -----------------------------------------------آبیاتی-------------------------------------

--------تایه وو----------------نستا-----------------------سیلوا-----------------------------------------آباته

---------------آمبرو-------------------------------فن بومل---------------------------------بواتنگ(رینو)----------

-------------------------------------------------------همسیک(گانسو)----------------------------------

------------------------------پاتو(کاسانو-روبینیو)----------------------ایبرا(پالوسچی-اینزاگی)-----------------------------

15. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

Napoli: “Milan never asked for €100m-rated Hamsik”

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •