تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 186 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

12

اون عکس که صفحه پیش گذاشتم مثل اینکه داره به واقعیت تبدیل می شه اینم عکس جالبی . از لباس های قدیمی منچستر.

در مورد . من فکر می کنم همه این حرفها رو زده تا بیشتر باشگاه ارسنال رو تیغ بزنه . وگرنه ارسنال به هیچ وجه حاضر نمی شه ستارش رو به رقیبش بفروشه . مثل داستان هاینزه خودمون.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

راستی بچها ژل مو چی سراغ دارین ؟ واسه خودم نمی خوام , واسه رونی پرسیدم

اینو تو تو...ترش گذاشته رونی . بعد گفته مشکل خاصی نداره و همه عادی شده . کلا بچمون بعده 25 سال داره مو داره می شه . ایول..

3. 4 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

وسلی اشنایدر بر سر دوراهی؛ منچسترسیتی یا منچستریونایتد؟

By Behnam Jafarzadeh

2011/6/5 15:05:00

سایت گل- گفته می شود وسلی اشنایدر، ستاره هلندی اینتر، قصد دارد به کالیفرنیا برود تا در مورد آینده اش برای پیوستن به یکی از دو تیم شهر منچستر تصمیم گری کند.
    هر دو باشگاه منچستریونایتد و منچسترسیتی به شدن به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره هلند هستند اما اشنایدر هنوز به پیشنهاد هیچ یک از این دو باشگاه پاسخ نداده است.
    به گزارش نشریه دلیل میرر، اشنایدر برای دیدن همسرش یولانته که در حال حاضر در کالیفرنیا کار می کند، به این آنجا رفته تا با او در مورد انتقال به انگلیس مشورت کند.
    بنابرگزارش ها، هر دو باشگاه پیشنهاد دستمزد 200 هزار پوند در هفته به اشنایدر داده اند، رقمی که بیشتر با پیشنهادهای منچسترسیتی مطابقت دارد.
    شاید یکی از دلایلی که منچسترسیتی می تواند امیدواری بیشتری برای به خدمت گرفتن اشنایدر داشته باشد، حضور نایجل دی یونگ در این باشگاه است. دی یونگ یکی از دوستان صمیمی اشنایدر است و با او در آکادمی باشگاه آژاکس رشد کرده؛ ضمن اینکه آنها در تیم ملی هلند نیز اکنون در کنار هم بازی می کنند.
    گفته می شود سورت لربی، مدیر برنامه های اشنایدر در ماه آوریل با سر الکس فرگوسن ملاقات داشته اما هنوز هیچ یک از دو باشگاه به طور رسمی به اینتر برای خرید او پیشنهاد نداده است.

source:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Mohammad King; 06-06-2011 at 18:22.

5. 5 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوستان منچستری
    به نظر شما اسنایدر بیشتر بدردمون میخوره یا مودریچ یا پاستوره ؟
    این اسنایدر خیلی شیشه ای هست و زیاد مصدوم میشه . اگه پاستوره میاد عالی میشه و مودریچ هم ازونجایی که تو پرمیر لیگ بازی کرده میتونه بدردمون بخوره !

7. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

خب دوستان تبریک به خاطر کاشت موی وین رونی

قیافه جدید وین رونی
    راز رونی زمانی برملا شد که یک عکاس تصویر وی را در حالی شکار کرد که با یک کلاه بیسبال از جلسه ای هفت - هشت ساعته از کلینیک "هارلی استریت هر" خارج شد. "وین رونی" عنوان کرده که از ترس اینکه مبادا طاس شود اقدام به کاشت مو کرده است.مهاجم تیم فوتبال منچستریونایتد به 740 هزار نفر که در سایت توییتر اخبار وی را دنبال می کنند گفت: داشتم در 25 سالگی کچل می شدم. از نتیجه کار پیوند مو رضایت دارم. البته هنوز کمی سرم متورم است و خونمردگی مشاهده می شود. حالا همه می توانند به من ژل موی خوبی توصیه کنند. من کار پیوند مو را در کلینیک خیابان "هارلی" لندن انجام دادم.راز رونی زمانی برملا شد که یک عکاس تصویر وی را در حالی شکار کرد که با یک کلاه بیسبال از جلسه ای هفت - هشت ساعته از کلینیک "هارلی استریت هر" خارج شد.کولین، همسر رونی، از نتیجه عمل خوشحال است. وی به "سان" گفت: من از وین نخواستم این کار را انجام دهد و این تصمیم خودش بود. من هم مثل بسیاری می گویم که خوب شد این کار را انجام داد.

9. 5 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

وین که داشت مو میکاشت چرا همه ش رو نکاشت
    این که مو کهشته هنوزم مثل خود من کچل

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بچه ها بعد از تقریبا قطعی شدن اومدن مودریچ یه خبر از 2بازیکن...نصری و یانگ...به نظر شما این 2 بازیکن یونایتدی میشن؟!
    این خبر مودریچ
    کد:
    این هم یانگ و نصری
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اگه سیتی اسنایدر رو میخواد بهتره بره...اسنایدر اگه فینال اروپا و موفقیت و قهرمانی رو بخواد باید بیاد یونایتد اما اگه میخواد پول بگیره و با دی یانگ خوش بگذرونه بهتره بره سیتی....
    در ضمن....مودریچ رو شاید نشناسید....بازیکن فوق العاده تکنیکی و خوش فکر که به هیچ وجه توپ از دست نمیده و تو بد ترین شرایط بهترین کار ها رو انجام میده....من میگم مودریچ بیشتر میچربه واسمون

13. 2 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مثل اینکه چیچاریتو هم هتریک کرده تو بازی مکزیک....
    یه امار جالب از مسی و چیچا

Lionel Messi for Argentina - 55 matches, 16 goals.

Chicharito for Mexico - 24 matches, 17 goals

15. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

اشنایدر حقوق 200 هزار پوند در هفته رو می خواد .مشکل حقوقش نیست مشکل اینکه نکنه بزنه مصدوم بشه .
    من واقعا نمی دونم این هلندی ها چرا اینطورین ؟ چه مشکلی دارن که شبیه شیشه می مونن .
    در هر صورت حدود 6 روز از نقل و انتقالات گذشته و فقط 86 روز مونده و ما هنوز سر همون خونه اولیم.
    باور کنید اینطوری نمی شه بارسا رو برد . باید یه فکری بکنیم . با یه مشت بازیکن درجه دو تا همین جاش هم که هستیم صددرصد فقط به خاطر رئیس . امدن اشنایدر یا مودریچ یا حتی پاستوره روح تازه ای به منچستر بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •