DID YOU KNOW: Real Madrid used to be called “Football Club Sky” when football was introduced in Madrid on 1897
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DID YOU KNOW: Real Madrid used to be called “Football Club Sky” when football was introduced in Madrid on 1897
منبع:
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
رئال مادرید هم برای خرید نیمار اقدام می کند
دیگر پیش خوان ها:
سفیدهای مادریدی مستقیما با این ستاره برزیلی وارد مذاکره شده اند
19 ساله است و سبک بازیش فوق العاده شبیه به پله می باشد
بارسا و نیمی از تیمهای مطرح اروپا به دنبال جذب این ستاره جوان هستند
رونالدو وی را به فلورنتینو پیشنهاد داده: " نیمار جانشین خلف من است "
یوفا همچنان به مجازاتی که برای مورینیو اعمال کرد پایبند است. آنها معتقدند مورینیو به سازمان توهین و بی احترامی کرده است
اسپانیا 3 - 0 ونزوئلا
39 پیروزی، رکوردی تازه و فوق العاده برای دل بوسکه و اسپانیا
گرگوری مانزانو به احتمال فراوان سرمربی آینده اتلتیکو مادرید خواهد بود
لوییس انریکه پیشنهاد اتلتیکو مادرید را رد کرد و تا ساعاتی دیگر رسما به عنوان سرمربی آ.س رم معرفی می شود
بارسلونا همچنان در صدد جذب آلکسیس سانچز است
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
همچنان در حال شکستن رکورد
دیگر پیش خوان ها:
اسپانیا 3 - 0 ونزوئلا
دل بوسکه 39مین پیروزیش را با اسپانیا مقابل ونزوئلا کسب کرد و رکوردی تازه را با تیم ملی برجای گذاشت
اسپانیا همانند بازی مقابل آمریکا نمایش فوق العاده ای نداشت ولی باز هم دروازه ونزوئلا را تیرباران کرد
گرگوری مانزانو به زودی به عنوان سرمربی جدید اتلتیکو مادرید معرفی می شود
بنفیکا، کوئنترائو را جریمه می کند
مصاحبه دیروز کوئنترائو با آ.س خشم باشگاه پرتغالی را برانگیخته
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
+
دلم برای مارسلو میسوزه که این همه خوب کار میکنه، اما حتی به تیم ملی دعوت هم نمیشه.
معاوضه کاکا با مایکون به نظر خوزه بستگی دارد.
اختصاصی هواداران رئال مادرید در ایران
مایکون در هر صورت این تابستان اینتر را ترک خواهد کرد و روی کاغذ احتمال دیدار دوباره او با مورینیو وجود دارد اما مسلما کاکا از ترک مادرید خوشحال نخواهد بود چرا که هنوز به دنبال فرصتی برای اثبات خود است.
اینتر و رئال هر دو تمایل به انجام یک معاوضه دارند اما این که کاکا از تیم برود یا بماند بستگی به نظر خوزه درباره بازی ساز تیمش دارد.
کاکا خود مایل است که در تیم بماند تا حمایت تیم در زمان مصدومیتش را با بازیهای خوب جبران کند. اما این تصمیم به خود او بستگی ندارد. مورینیو ممکن است این بازیکن 29 ساله را از آنچه به آن تمایل دارد محروم کند و کاکا مجبور شود به دنبال درخشش در تیم دیگری باشد.
یکی از منابع آگاه به این اخبار به گل گزارش داده است : "آنچه مسلم است کاکا دوست دارد در مادرید بماند"
" او میخواهد در مادرید بماند تا این دوسالی را که چندان خوب نبود جبران کند. کاکا به خوزه که این فصل خیلی به او کمک کرد احساس دین می کند."
"او کاملا مصمم است تا خود را ثابت کند اما اگر نظر مورینیو عوض شود و به او بازی ندهد آن موقع است که باید گزینه های دیگر را بررسی کند."
"مشکل اینجاست که رئال هنوز نمیداند میخواهد با کاکا چه کند و نظر نهایی در انتقالات را مورینیو می دهد."
"اینتر به ترک مایکون که نا محسوس شده علاقه مند است و خود او نیز تصمیم به ترک سن سیرو گرفته است."
"این حقیقت دارد که مایکون میخواهد از اینتر جدا شود و این هم حقیقت است که اینتر می خواهد او را بفروشد. حضور او دیگر کمتر احساس می شود."
لئوناردو مربی کنونی اینتر با آمدن کاکا موافق است و از این ایده که شاگرد قدیمی اش بار دیگر در کنارش باشد استقبال کرد.
"اینتر آماده مذاکره برای این معامله است نه فقط برای اینکه کاکا را دوست دارد بلکه لئورناردو هم دوست دارد مربی کاکایی باشد که او را کشف کرد."
وضعیت کنونی این است که : اینتر می خواهد مایکون را بفروشد ، مایکون مایل است اینتر را ترک کند ، رئال هنوز تصمیمی نگرفته و کاکا این انتقال را دوست ندارد!"
مدیر برنامه های مایکون دوشنبه اعتراف کرد که این انتقال غیر ممکن نیست اما این را هم گفت که هنوز هیچ تصمیمی برای سفر به مادرید و مذاکره درباره این قرار داد گرفته نشده است.
ماسیمو موراتی همه ی این خبرها در باره این معاوضه را رد کرده و گفته همه اینها فقط "دروغ" است.
در مورد نیلمار :
من که زیاد نازیش رو ندیدم همین بازی 2-3 شب پیش برزیل و هلند رو دیدم. بازیکن بدی نبود هر چند خیلی هم به دل ننشست اما حتماً خوبه که اینقدر ازش تعریف میکنن. اما نکتۀ خیلی خیلی منفی ای که داشت تمارض های زیادش بود که حالم رو بهم زد. بازیکن های هلند از کنارش رد میشدن خودش رو مینداخت زمین و ... آخر هم که اخطار گرفت. 4 بار به ناشیانه ترین شکل ممکن این کار رو کرداز این لحاظ به درد اون یکی تیمه میخوره
![]()
آقا نیلمار با نیمار فرق می کنه ها...اینا دو نفرن جفتشونم تو تیم ملی برزیل هستن.منظور شما کدوم بود؟
نیمار اونیه که شبیه سرخپوستهاست و سرش دعوائه![]()
اگر منظورتون Neymar هست که به نظر من چون فقط 19 سالش هست، با یه قیمت معقول خوبه که بخریمش. میتونه با دی ماریا رقابت کنه. یادمون نره که یه فصل کاپلو اومد 2-3 تا بازیکن خرید که همشون تا همین فصل تو تیم بودن: هیگواین، گاگو، محمد دیارا. مخصوصا هیگواین.
اما من حس میکنم چون الان اسم تیم های کله گنده دور و بر این بازیکن هست، قیمتش الکی بالا باشه. اگه خوزه بخوادش، آوردنش با توجه به حضور شخص پیشکسوتی مثل رونالدو که طرف ما هست، نمیتونه زیاد سخت باشه.
بنزما حتی از رونالدو هم بهتر است - یرزی دودک
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
یرزی دودک دروازه بان با تجربه ی لهستانی معتقد است که کریم بنزما از رونالدوی برزیلی هم بهتر است...
یرزی دودک دروازه بان سابق تیم رئال مادرید عنوان کرد که هم تیمی سابقش یعنی کریم بنزما حتی از رونالدوی برزیلی که سه با توانسته است بهترین بازیکن جهان شود بهتر است.
بسیاری معتقدند که رونالدو یکی از بهترین بازیکنان تمام تاریخ فوتبال است و این فوق ستاره ی برزیلی بهترین گلزن جام جهانی نیز هست و طبق نظر سنجی سایت گل بهترین بازیکن دهه ی 2010 هم میباشد.
یرزی دودک در مصاحبه ای با France Football به تعریف و تمجید از بنزما پرداخت و گفت:
"در اولین تمرینمان بنزما بسیار مرا شگفت زده کرد و من به دوستانم گفتم که رئال مادرید یک بازیکن فوق العاده را به خدمت گرفته است. کریم بنزما حتی از رونالدوی برزیلی هم بهتر است. تکنیک فوق العاده ای دارد و در عین حال سریع هم هست و همیشه حواسش به دروازه است".
وقتی از دودک پرسیده شد که آیا اینکه گونزالو هیگواین مهاجم اول تیم است میتواند جلو پیشرفت بنزما را بگیرد یا خیر؟! ،گفت:
اول از همه باید به تصمیم مورینیو احترام بگذاریم و او شخصیت فوق العاده ای دارد و در عین حال روانشناس قابلی هم هست".
"او هیچ وقت بازیکنی را کنار نمیگذارد و خیلی خوب میداند که چگونه بازیکنانش را از لحاظ ذهنی آماده کند. اولین فصل حضور در رئال مادرید برای بنزما سخت بود اما او برای آینده ی رئال مادرید کار میکند."
یرزی دودک هنوز هم اصرار دارد که وقت آن نرسیده است که از فوتبال خداحافظی کند و او پیشنهاداتی از اسپانیا، انگلیس و ترکیه دارد. دودک چهار سال را در رئال مادرید سپری کرد و در فصل 2010-11 زیر نظر خوزه مورینیو توانست قهرمانی کوپا دل ری را تجربه کند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحمیت آلتینتپ خودش را ثابت کرده است اما نوری شاهین را زیاد نمیشناسم - ریکاردو کاکا
ریکاردو کاکا ستاره ی برزیلی رئال مادرید خرید های جدید این تیم را مورد نقد و بررسی قرار داد...
ریکاردو کاکا ستاره ی برزیلی تیم رئال مادرید در صحبت هایی عنوان کرد که حمیت آلتینتپ بازیکنی است که قبلا خودش را ثابت کرده است اما نظری در مورد نوری شاهین ندارد چرا که زیاد او را نمیشناسد.
بنا بر گزاش AA ریکاردو کاکا در مصاحبه ای به مجله ی ورزشی Sportbid گفته است:
"حمیت آلتینتپ در بایرن مونیخ به خوبی خودش را ثابت کرده است اما باید اعتراف کنم که نوری شاهین را زیاد نمیشناسم اما این را میدانم که نقش مهمی را در تیم بروسیا دورتموند داشته است. رئال مادرید همیشه بازیکنانی را میخرد که بهترین کیفیت را دارند و در سطح اول فوتبال جهان هستند و با توجه به این که به رئال مادرید آمده است مطمئنا باید خیلی با استعداد باشد".
وقتی از کاکا در مورد رابطه اش با مسوت اوزیل پرسیده شد عنوان کرد که رقابت سالمی را در تیم با اوزیل دارد و در زندگی شخصی هم با یکدیگر دیدار میکنند:
" از نظر هر دوی ما هم این رقابتی که در تیم بین من و او برای رسیدن به ترکیب اصلی وجود دارد بسیار مفید است و ما را مجبور میکند که عملکرد خوبی را داشته باشیم و در عین حال در هفته های آخر فصل هم نشان دادیم که میتوانیم در کنار یکدیگر هم بازی کنیم. در آینده زوج قدرتمندی را تشکیل خواهیم داد چرا که هر دوی ما همیشه به دنبال یاد گرفتن چیز های جدید هستیم".
کاکا در پایان عنوان کرد که فصل آینده هم در رئال مادرید خواهد ماند.
"گاگو در راه بازگشت به خانه "
"گاگو نگاه خاصی برای ترک رئال دارد و همچنین تیم Boca به این بازیکن علاقه مند است"
"سرمربی Boca , Julio Falcioni ,گفت من به بازیکن آرژانتینی رئال مادرید فرناندو گاگو علاقمند هستم "
فالسیو در محاصبه ای که با روزنامه ی آس اسپانیا داشت:مدیر باشگاه Boca به من گفت ما می توانیمن گاگو را بخریم . و این یک خبر جالب برای من بود و دین فرناندو گاگو در ترکیب هم برای تیم و هم برای من خوب است.
فرناندو گاگو که در سال 2007 از Boca به رئال پیوست و به هر طریقی نتوانست در ترکیب اصلی تیم قرار بگیرد.
در فصلی که گذشت فقط توانست در لیگ 4 بازی کند و با اضافه شدن نوری و هامیت در این فصل دیگر جایگاهی در رئال نخواهد داشت و به فکر رفتن از رئال است .
کاکا: لئونادرو ازم نخواسته که به اینتر برم و من میخوام با رئال بمونم
بازیکن برزیلی تیم رئال مادرید بار دیگه تعهد خودش رو به تیم رئال مادرید اعلام کرد و گفت که هموطن او در میلان میداند که وی علاقه دارد تا با قهرمان کوپا د ری ادامه دهد.
خبرهایی مبنی بر انتقال بازیکن خلاق 29 ساله تیم رئال مادرید به اینتر هست، اما کاکا اعلام کرد که لئوناردو از خواسته ی او مطلع است و به آن احترام میگذارد.
کاکا در مصاحبه با Jornal da Tarde گفت: " صادقانه و رک بگم، من میخوام بمونم. قبل از اینکه بیام برزیل، مورینیو و بقیه مدیران باشگاه بهم گفتن که سعی کن تعطیلات پیش فصل آرومی داشته باشی. مورینیو به خوبی میدونست که صحبت های زیادی درباره من خواهد شد، کلا از وقتی اومدم مادرید همیشه شایعات زیادی دور و برم بوده. اما من واقعا میخوام اینجا بمونم و خواهم موند. "
کاکا از فصل 2003 تا 2006 به مدت 6 سال برای باشگاه آس میلان بازی کرد و سری آ و لیگ قهرمانان اروپا رو فتح کرد. میلان به پیشنهاد لئوناردو این بازیکن برزیلی را خرید.
اگرچه کاکا اعلام کرد که لئوناردو از اون نخواسته که به اینتر میلان برود:
" همه میدونن که رابطه من با لئو چقدر خوبه. وقتی من پیشنهاد منچستر سیتی رو رد کردم، اون اولین کسی بود که اومد خونم و بهم گفت که از تصمیمت خوشحالم و ازت پشتیبانی میکنم"
" اون هیچ وقت نظر منو برای بازی برای اینتر نپرسیده چون میدونه که من هیچ دری رو برای این انتقال باز نذاشتم. من باهاش حرف زدم و گفتم که میخوام با رئال مادرید باشم و جام هارو فتح کنم. اونم تایید کرد که تصمیم درست همینه. لئو بخوبی میدونه که من قصد ترک باشگاهم رو ندارم"
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خبر رو خودم ترجمه کردم، برای همین میتونم بگم اطمینان و تعهد کاکا رو خیلی خوب تو جملاتش درک کردم.
فکر کنم تا الان تو بیشتر از 5 تا مصاحبه بطور واضح گفته که به رئال مادرید و مورینیو احساس دین میکنه و میخواد با انجام بازی های خوب، دین خودش رو ادا کنه. پس اگه خبرهای دیگه ای هست، فقط زیر سر ژورنالیست ها هست که میخوان فروششون رو بالا ببرن
کاسیاس به مکزیک رسید تا در سمینار مربوط به کودکان شرکت کند
کاسیاس در استادیوم المپیک مکزیک ( استادیوم خانگی تیم Pumas مکزیک ) با بچه های 6 الی 16 ساله دیدار خواهد کرد .
کاسیاس پنجشنبه به مکزیک رسید تا در سمینار کودکان فوتبال شرکت کند .
کاسیاس با پرواز از ونزوئلا , جایی که تیم ملی اسپانیا با نتیجه 3-0 بر تیم ملی ان کشور غلبه کرد , به مکزیک امد و برای دوری از ازدحام جمعیت از طریق یک خروجی ثانویه از فرودگاه خارج شد .
دروازه بان رئال مادرید و کاپیتان قهرمان جام جهانی 2010 با کودکان 6 الی 16 ساله دیدار خواهد کرد . این دیدار در استادیوم المپیک مکزیک (استادیوم خانگی تیم فوتبال Pumas ) انجام خواهد شد .
مسئولان برگزار کننده این مراسم اعلام کرده اند که کاسیاس در این دیدار چند تکنیک از بازی فوتبال را به انها خواهد اموخت .
لباسهاي فصل بعد هم به طور رسمي معرفي شدن
لباسهاي قشنگي هستن ولي همونطور كه گفتم يه كمي گشاد هستن
لباس كاسياس كه فوق العاده س و فيت بدنش هست
اينم ويدئوي معرفي كه خودم آپش كردم:
و
محتوای مخفی: شماره ها
راستي آديداس اعلام كرده بود كه به اين خاطر رنگ طلايي رو انتخاب كرده چون تيماي مورينيو در فصل دوم موفق هستن و انتظار داره كه در فصل آينده همه جامهاي ممكن رو كسب كنيم
واسه همين رنگ تيم قهرمان رو براي لباس انتخاب كردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)