چقد افتضاح شده nfs![]()
چقد افتضاح شده nfs![]()
کرک تست شده با لینک مستقیم :
لینک تا 7 روز قابل دانلود هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول IGN من 2.5 می دم ندیدخیلی ea خراب کرده خیلی.
من اولین تریلر از بازی رو که دیدم فهمیدم با چه شاهکاری طرف هستیم !!!!!
همونی که یارو وسطش از ماشین پیاده می شه و تند تند باید دکمه بزنی تا از دست هلیکوپتر فرار کنه !!!!
واقعا مسخره بود !! 5 دقیقه داشتم می خندیم !!!
ولی بعد خیلی ناراحت شدم ! چون این سری بعد از MW به تریج نزولی بود و به لجن کشیده شد تا HP ! دوباره تو Hot Pursuit یه روح دوباره گرفت ولی نمی دونم چرا دوباره EA داره این بازی رو به گند می کشه !!!!
واقعا متاسفم !
دانلود کرک تست شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم تستش کردم سالمه مشکلی هم نداره
اينجوري كه معلومه انگار گند زده ؟![]()
به گفته ی بازی سازان استودیو تهیه ی بازی کاملا نرم و با رانندگی بسیار روان طراحی شده تفاوت هایی که میان ماشین ها در سیستم شتاب گیری ،هندلینگ، منحرف شدن ها و دور زدن ها وجود دارد کاملا در بازی لحاظ شده اما نه بعنوان یک شبیه سازی واقعی .استفاده ازDICE's Frostbite 2 به هر چه واقعی تر شدن لحظات در بازی کمک کرده و قرار دادن افکت های جدید از جمله به عقب بردن زمان پس از متلاشی شدن ماشین و امتحان دوباره ی مسیر از نوآوری های گروه مهندسین طراح است . از فیزیک اتومبیل های واقعی استفاده شده و کاملا اندازه ها حقیقی و دقیق هستند شما میتوانید با یک حرکت سریع اتومبیل را از بین صخره ها رد کنید یا از پیچ های تند عبور کنید . اگر یک هدست حرفه ای روی گوشتان بگذارید و کلید حرکت را فشار دهید صدایی جز غرش موتور واصطکاک لاستیک ها با جاده نمیشنوید که همزمان با آن موسیقی با ریتم انرجتیک شروع میشود و شما رو در دل جاده حرکت میدهد ، در لحظات مختلف از جمله برخوردها و سقوط ها صدا گذاری به بهترین نحو صورت گرفته بطوریکه کاملا حس میکنید داخل اتومبیل هستید. موسیقی این بازی با توجه به اینکهThe Run یک بازی شبه سینمایی است از قطعات سمفونی و اجراهای سینمایی استفاده شده که صحنه ها را در بازی هیجان انگیز تر میکند.در بازی در هر مقطع مثلا در جاده های کوهستانی صداهای مهیبی از كوهستان می آید یا در صحرا صدای باد به زیبایی شنیده میشود همچنین صدای نزدیک شدن اتومبیل پلیس به شما لحظه های خاصی را خلق میکند . در کل این بازی از نظر موسیقی و صداگذاری همچون نسخه های قبلی عملکرد مناسبی داشته . با توجه به شواهد منتشر شده رسمی با یک تحول روبه رو هستیم اما چرا همیشه شرکتEA تبلیغات گسترده ای در نمایش بازی های خود دارد اما آنچه با آن بعنوان نسخه ی نهایی روبه رو هستیم گویای آنچه در تبلیغات دیدم و لذتی که گفته شده نیست نقل از mihan dl
مهندسی سخت افزاری کنسول فرق میکنه،مثلا PS2 الان بازی هاش رو با شبیه ساز کامپیوترهایی که چند برابر PS2 قدرت دارند با مشکل اجرا میکنند.
کنسول فقط برای اجرای بازی طراحی شده و تمام امکانات سخت افزاریش در این راستا هست.
Last edited by bad_guy; 15-11-2011 at 07:26.
اولش که خیلی چرته !!!! مثل آخرای بتلفیلد میمونه![]()
بتلفیلد ک چرت نبود.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)