ممنون pes6 جان اما بعد از نصب دایمون تولز و ریست شدن سیستم ستاپ بازی کار نمیکنه و اصلا عملی انجام نمیده هرچقدر هم که روش کلیک میکنم هیچ عملی انجام نمیشه
ممنون pes6 جان اما بعد از نصب دایمون تولز و ریست شدن سیستم ستاپ بازی کار نمیکنه و اصلا عملی انجام نمیده هرچقدر هم که روش کلیک میکنم هیچ عملی انجام نمیشه
سلام دوستان
کرک این بازی رو Nvidia جان دیشب به من دادند
قرار بود خودش بیاد اینجا بزاره ولی انگار وقت نکرده من با اجازه ایشون میزارم اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک رو خودم تتس کردم و جواب داد
-----------------------------------------------------
من بازی رو نصب و اجرا کردم
حالا نظرم رو میگم
بازی از لحاظ ضاهری تغیر چندانی نکرده ولی از لحاظ تکنیکی پیشرفت عالی داشته پاس کاری خیلی بهتر شده گل زدن دقیق تر شده دیگه هی تو به صورت نا خواسته کمتر به بیرون مثلا سمت و راست دروازه میره
تو تنظیماتش نمیدونم چرا تنظیم برای گرافیک نداشت![]()
قیافه بازی کن ها هنوز مثل قبل ضایع هست من نمیدونم کی میخواد درستشون کنه
شاید پچ بده بیرون
دگه همین چیزی به ذهنم نمیرسه
تازه اون اول بازی که شروع میشه یادتونه خیلی قشنگ اسم بازی رو میگفت دیگه نمیگهآخه من با اون یه تیکه خیلی حال میکردم قشنگ میگفت
![]()
فعلا
اقا با رم 256 هم خوب كار ميكنه !!!!
با سي پي يو 1.8 اينتل فول كش چي!!!
ممنون
با سلام
کسی از دوستان این بازی رو در مشهد تهیه کرده ؟
بالاخره من هم Pes جدید رو گرفتم ----- تبریک به خودم ------
ولی یه سوال :
توی قسمت Data Management یه گزینه واسه تبدیل Option File Pes 5 به Option File Pes 6 هستش . ولی وقتی میزنیش میگه که فایل آپشن Pes 5 رو پیدا نمیکنه.
من فایل 5 رو تو شاخه Pes 6 و تو شاخه Konami\save\folder1 هم کپی کردم , ولی باز هم پیدا نکردش.
کسی میدونه چیکار باید کرد , چون تو ورژن های قبلی اول فایل رو تبدیل میکردی بعد میریختیش جای فایل ورژن جدید. ولی حالا دیگه اینجوری هم نمیشه...
من نميتونم l1 رو space انتخاب کنم..کسی ميتونه کمک کنه؟؟
![]()
سلامنوشته شده توسط kourosh4u
چراي سوالتون رو نميدونم
اما به نظر من بهترين حالت دكمه ها اين هستش
سلام
بابا چیچی این بهترین حالته اعصابم رو خورد کرد
تو شماره قبل خیلی راحت دکمه ها رو تونستم تنضیم کنم ولی تو این نمیشه راستی من با gamepad بازی میکنم کسی نمیدونه کجا باید بثل همون ورژن قبل دکمه ها رو جاهاشون رو عوض کرد؟
ممنون
![]()
شما منظورت اینه که کرک شدهشو واست دانلود کنن و بفرستن ؟ اگه این منظورتو پی ام بدهنوشته شده توسط Y@var
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)