الان يكي دو روزه با اين تلويزيون دارم ور مي رم. به لطف نيروي انتظامي عزيز ديش كه ندارم ولي كانالاي صدا و سيما رو مي بينم يه چند تا فيلم هم رو روش امتحان كردم. يه فيلم انيميشن هست كه سرعت حركتها خيلي بالاست. چه از نزديك چه از دور كه دقت مي كنم چيزي متوجه نمي شم كه توي صحنه ها كم بياره. از بس در مورد motion flow بد شنيده بودم كه فكر مي كردم اين تلويزيون دوزار هم نمي ارزه. فروشنده مي گفت بيشترين فروشش همين ex520 هست. توقع ما از تلويزيون توي ايران مثل اينه كه بخوايم يه سنگ بيست كيلويي رو با جرثقيل 60 تني بلند كنيم. صدا و سيماي ايران چه ديجيتالش چه آنالوگش كيفيتش به قدريه كه تلويزيوناي به مراتب پايين تر از اينم جوابگو هستند. در مورد فيلم هم يه سوال ازتون دارم خداوكيلي چند تا فيلم با كيفيت واقعي و فول اچ دي توي زندگيتون نگاه كرديد. مشكل فرومهايي مثل اين فروم اينه كه افراد رو بي خود روي يه چيزي حساس مي كنه. اين همه امكانات رو گذاشتيم كنار چسبيديم به يه عيب كه به نظر من اصلا عيب نيست. به نظر من هزينه كردن بابت يه تلويزيون سه بعدي با فركانس 800 هرتز براي ديدن چهار تا سريال رختن پول تو سطل آشغاله.