اما اون فقط وايستاده ومنو نگاه مي كنه!
اما اون فقط وايستاده ومنو نگاه مي كنه!
اينجايي كه شما مشكل داريد رو يادم نمياد ولي در بازي Half life 2 و Half life 2: Episode One چند بار با چنين مشكلي برخوردم كه بازي رو از يك سيو قبل تر شروع كردم و مشكل حل شده.نوشته شده توسط *عیسی*
![]()
نوشته شده توسط X_man
عزيزان اين مشكل رو بسپريد به عليرضا تون!!!!
اگه يه موقع ديديد كه يكي از شخصيت ها ي بازي (با موتور سورس) وايساده و بر و بر نگاتون مي كنه سريع كنسول "~" رو باز كنيد و اين كدي كه مي گم توش با حروف كوچيك تايپ كنيد.
تو كنسول بنويسيد : ai_nore.... وقتي اين سه چهار حرف رو كه مي نويسيد ديگه جمله ي مورد نظر ظاهر مي شه و شما بايد روش كليك كنيد تا بره تو كنسول و مي شه مثل : ai_norebuildgraph
توجه كنيد كه چون املاي درست اين كد رو بلد نبودم گفتم كه اول سه چهار حرف اول رو مثل ai_no تايپ كنيد تا بقيش هم ظاهر بشه.
بعد مقدارشو صفر بزاريد و اينتر كنيد
دوباره تو كنسول تايپ كنيد restart و بعد اينتر ..
كار تمومه
بعدا مي تونيد ai_nore.... رو از صفر به يك تغيير بديد.
موفق باشيد
Last edited by علیرضا; 25-08-2006 at 10:48.
آره علیرضا جان من اینو می دونستم و در بازی Half-Life2 قبلا استفاده کرده بودم اون قسمت که اسمش هم Black Mesa بود اون دختره دکتر نمیدونم چیچی وایساده بود دم آسانسور و همینتور منو نگاه میکرد اینو تو یه فروم کانادایی خونده بودم به هر حال دستت درد نکنه علیرضا جاننوشته شده توسط علیرضا
![]()
آره حسام جان درسته همون جا بود كه من به فكرم افتاد اين كد رو بزنمنوشته شده توسط H3SAM
حالا از كجا مي دونستم؟؟؟
يه پك خراب از بازي داشتم همش بعد از لود كردن مي نوشت:
Nore graph out of date .... rebuilding .
اينجا يه جرقه ي عظيم ايجاد شد كه باعث شد فيوز سرم نيمسوز شه!!!!
بابا جرقه ... یه پا کاشف بودی من نمیدونستم.ایولنوشته شده توسط علیرضا
![]()
همانطور که از شرکت Valve انتظار می رفت باز هم عرضه بازی Half-Life 2 البته این بار Episode Two به تاخیر افتاد و برای بازی آن فعلا باید تا فبریه 2007 صبر کنیم البته به شرطی که باز هم عقب نیفته .
بابا مگه می خواهن چیکار کنن یه بازی مخواهن بدن باز هم تآخیر ...نوشته شده توسط amirpers
![]()
سلام.
ببخشيد من دوباره در مورئ هاف لايف اصلي يه سوال دارم.
من تو مرحله آخرم و اون مرده تويه يه گوي هست منم هر چي گوي بهش پرتاب مي كنم نميتركه ! چي كار بايد كرد؟(بالاي آسمونيم ها همون جا كه 2 تا هليكوپتر هم مياد)
دقيقا يادم نيست ولي اگه همينجايي باشيد كه عكسش رو گذاشتم فكر ميكنم بايد به پايه هايي كه اون گوي بزرگ رو نگه داشتن گوي ها رو پرتاب كنيد.نوشته شده توسط *عیسی*
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)