بنده یه عمر طرفدار cod بودم از سال 72-73 ولی این آخرا بازیو بدجوری خراب کردن...
این مورد با پیشرفت چشمگیر بخش تک نفره bf باعث شده دیگه جای هیچ شکی برام نباشه
الان به شدت فن bf هستم
بنده یه عمر طرفدار cod بودم از سال 72-73 ولی این آخرا بازیو بدجوری خراب کردن...
این مورد با پیشرفت چشمگیر بخش تک نفره bf باعث شده دیگه جای هیچ شکی برام نباشه
الان به شدت فن bf هستم
به هیچ وجه قصد این پست و خبر،مقایسه این 2 بازی نیست.لطف کنید با نقل قول از این پست،مقایسه و فن بوی بازی در نیارید...این پست در تاپیک bf3 نیز گذاشته شد،بدلیل اینکه به هر 2 بازی مربوط میباشد،در این تاپیک نیز گذاشته میشود:
Kotick اعلام کرد که BF3 در برابر MW3 هیچگونه شانسی،حداقل در کنسول ندارد.
یکی از اعضای هیئت مدیره ی Activision ، شک هایی را درباره این بازی و موفقیت آن در سال جاری در برابر MW3 در میان طرفداران این 2 بازی به جریان انداخت.*
Bobby Kotick گفت:
" تا حالا،من فقط نسخه pc این بازی (BF3) رو دیدم،من هنوز این بازی رو بر روی کنسول که اصلی ترین قسمت رقابت ما و Dice در آن میباشد رو ندیدم تا بخوایم درباره کیفیت این بازی بر روی کنسول ها اظهار نظر کنیم." وی این سخنان را به CNBC از طریق ارتباط ویدویی در کنفرانس Nintendo در E3 امسال گفت.وی اشاره داشت که بیشترین تلاش DICE بر روی نسخه PC بوده است و در نسخه های قبلی نیز شاهد مشاهده کرده ایم که این شرکت،در کنسول کیفیت PC را به نمایش نمیگذارد و گاهی حتی از حد انتظار نیز پایین تر ظاهر میشود.
البته،در دوشنبه ما نگاهی مختصر بر مولتی پلیر این بازی در E3 داشتیم،اما وی اعلام میکند که هنوز کیفیت اصلی این بازی بر روی کنسول ها به نمایش عام در نیامده است،در صورتی که ما کیفیت بازی را در X360 نشان دادیم،تمامی جزوئیات،گرافیک،گیم پلی و..... در E3 امسال بر روی کنسول XBOX360 توسط ما به نمایش درآمد.*2
وی اضافه کرد:
"BF در حقیقت یک عنوان برای PC میباشد که مخاطبان آن در کنسول وافعا نسبت به ما کمتر است"
BF3 در تاریخ 25 اکتبر در US و 28 اکتبر در UK بصورت مولتی پلتفرم منتشر خواهد شد.
MW3 نیز در تاریخ 8 نوامبر بصورت مولتی پلتفرم در سطح جهان منتشر خواهد شد.
وی همچنین در مصاحبه ای اینچنین،دربارهWiiU ،نسخه جدید و نسل جدید کنسول های Nintendo را معرفی و درباره آن صحبت کرد:
*1:
البته،با دلیل اینکه وی از هیئت مدیر Activision میباشد،در حرف هایش مطمئنا زیاده روی کرده و کمی هم قصد کم کردن آبرو و هواداران bf3 را داشته است،ولی با توجه به اینکه وی مقام مهمی در activison داشته و مصاحبه با وی بصورت آنلاین نیز پخش شده است،احتمال بدون دلیل بودن سخنانش نیز کم میباشد.
*2:
در کنفرانس مایکروسافت شاهد بودیم که این بازی بر روی X360 اجرا شد(در دقایق اولیه کنفرانس)
منبع:
vg247.com
Copyright: (Farsi webpages -Arabic webpages)
VG247 Farsi Webpage. vgf247.com / fa.vg247.com
visit after july 20
Last edited by gap; 08-06-2011 at 18:55.
کاری به B3 ندارم ولی چیزی که خیلی مهمه اینه که CoD واقعا تکراری شده ... فقط لول ها داره تغییر میکنه
توی E3 قسمتی که توی قایق بودیم و باید قایق رو کنترل میکردیم واقعا تکراری بود . حتی انیمیشن اون شخصی که جلوی قایق نشسته بود کپی انیمیشن پرایس توی مرحله ی آخر MW2 بود . مطمئنم از MW1 تا MW3 کوچکترین تغییری توی اون انجینشون ندادن ! بعد این همه نسخه نباید شاهد یه پیشرفتی باشیم ؟!
موافقم،
activision همونطور که گفته شد،در 4 سال،4 تا بازی داد بیرون که مشخصا وقت نمیکنه از اشتباهات و ایرادات نسخه قبلی عبرت بگیره برای نسخه بعدی....اندکی پیشرفت ظاهر میشه که البته،همونقدر هم گاهی پسرفت داره....من و هر کس دیگه ای مخالف با این سیاست activision هست....کاملا اشتباهه....ولی مگه ما کی هستیم که به حرفون تره هم خورد نمیکنن؟....
بشدت موافقم
یعنی خوده پرایس بود
البته امیر جان این مطلبی که منتشر کردیفراموش نکن از قول یکی از اعضای اکتیویژن هست..خب...بعد این کری خونی ها مدت زیادیه(حداقل از زمانی که mw3 معرفی شد) که بین مسئولین هر دو بازی شدت گرفته متن خبرش هم خودم ترجمه کردم از همین vg247 که الان تو بخش اخبار کوتاه هست...کلآ زیاد به این حرفهایی که 2 طرف سازنده درباره ی بازی رقیبشون می گن توجه نکن...اصلآ کری خونی کار بچه هاست..نه؟
خیلی ها شاید الان مثل من گفته هاشون مبنی بر اینکه bf3 برتر نشون داده سر تریلرهای پخش شده از هر دو بازیه والی بهترین کار اینه که تا زمان انتشار هر دو بازی صبر کنیم.تاریخ منتشر شدن هر دو بازی هم با هم تفاوت زیادی نداره(2هفته یا نهایتش 1 ماه).اون موقع حق به اونی میرسه که واسه گیمر ارزش بیشتری تو تمام قسمتهای بازی قائل شده.
Last edited by B.3.S.T; 08-06-2011 at 21:08.
اقا من خودم فن این بازی هستم ولی به شدت ناراحت هستم اخه تا کی میخوان انجین بازی رو کیم دست کاری کنن 1 شماره بدن بازار گرافیک صدا گزاری دیگه تکراری و خسته کننده شده خط داستانی یک نواخت که همش داره روایت میکنه و ... دیگه خسته شدم 8 شماره از این بازی به همین صورت امد بیرون.حالا اگه امسال رقابت رو ببازن درست میگیرن تا دیگه انقدر با خیال راحت صحبت نکنن
و نکات منفی هم زیاد داشت این ترایلر از جمله صدا گزاری به شدت بد و موزیک افتضاح و قدرت نمای روسیه دیگه همش شده جنگ روسیه امریکابسه بابا مردیم اههههههههههههه من میخوام یکم ایرانی بکشم
![]()
من گرفتم چی میگی![]()
اینی که میگم نظر شخصیمه.امیدوارم کسی دلخور نشهاقا من خودم فن این بازی هستم ولی به شدت ناراحت هستم اخه تا کی میخوان انجین بازی رو کیم دست کاری کنن 1 شماره بدن بازار گرافیک صدا گزاری دیگه تکراری و خسته کننده شده خط داستانی یک نواخت که همش داره روایت میکنه و ... دیگه خسته شدم 8 شماره از این بازی به همین صورت امد بیرون.حالا اگه امسال رقابت رو ببازن درست میگیرن تا دیگه انقدر با خیال راحت صحبت نکنن
تا این طرفدارای بی منطق بازی هستن که هر سال این بازیای تکراریو میخرن و اعتراض هم نمیکنن مگه نیازی به تغییر هم هست؟
وقتی کمپانی به سود خودش میرسه مگه ارتقای کیفیت گیم هم مهمه؟
اگه همین روند ادامه پیدا کنه بازم پرفروشترین بازیه تاریخ میشه ولی به چه قیمتی....
Last edited by Soul Eater; 09-06-2011 at 00:11.
خوب من هم با شما موافق هستم اما نمیشه کاری کرد بعضی ها دیگه خیلی فن این بازی هستن و خودشون رو به خاطر هیچ میکشن که این بازی رو بخرن ولی من بازی bf3 رو میخرم چون شاهد بودم سود کم رو بهانه پیشرفت نکردن نمیکنه و یک چیزی هم بگم این که MW2 به خاطر نداشتن سرور های اختصاصی خیلی مشکل ساز بود و پینگ لگ و ... زیاد داشت نمیدونم چرا از مولتی این بازی انقدر تعریف میشه در حالی که زیاد هم جالب نیست حداقل به اندازه نسخه 4 این بازی جالب نیست من هنوز mw1 رو بازی میکنم چون ارزش داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)