ممنون از راهنمایتون -
اینجا دو موردد پیش میاد
1- قیمت این 6920 که میگید چنده
2- شنیدم پلاسما خیلی پر مصرف هست درسته؟
ممنون از راهنمایتون -
اینجا دو موردد پیش میاد
1- قیمت این 6920 که میگید چنده
2- شنیدم پلاسما خیلی پر مصرف هست درسته؟
سلام عزیزان
سال نو همتون مبارک. ایشالا سال خوبی در پیش داشته باشید.
بچه ها این تکنولوژی تلویزیون هم واقعا چیز پیچیده و سختی شده. من نزدیک به دو سال پیش یک ال ای دی سری 8000 سامسونگ گرفتم و تا حالا تقریبا ازش راضی بودم اما متأسفانه الان که چند ماهی از پایان گارانتی 18 ماهش میگذره یهو و بدون هیچ دلیل واضحی برد IP دستگاه سوخت و 400 برای تعمیرش پیاده شدم :( به همین دلیل اعتمام رو به سامسونگ و کلا محصولات کره ای از دست دادم. قبلا هم از دوستام شنیده بودم که ال سی دی و ال ای دی های سامسونگ مشکل دارن!
به هر حال الان میخوام یه تلویزیون سه بعدی بخرم و واقعا تو این ریویو ها و توضیحات دوستان گیج شدم. محدودیتی بابت قیمت ندارم اما موندم بین پلاسما و ال ای دی و سونی و شارپ و پاناسونیک و.... کدوم رو انتخاب کنم. یک عده میگن ال ای دی و یک عده پلاسما رو بهتر میدونن! یک عده شارپ و پاناسونیک رو قبول دارن و یک عده سونی رو!!
ممنون میشم اگر لطف کنید و راهنمایی کنید. برای من این موارد مهمه:
1- بهترین کیفیت تصویر ( از نظر عمق و گرمی تصویر و رزلوشن اون و تصویر سیاه واقعی)
2- بهترین تصویر سه بعدی ( به ویژه فول اچ دی بودن در هنگام پخش سه بعدی)
3- دوام و عدم خرابی دستگاه به این زودیها (تجربه بد سامسونگ نمیخوام تکرار بشه )
مصرف پلاسما تقریبا 2برابر ال ای دی هم سایز خودشه. مثلا 40 اینچ ال ای دی حدود 100 وات و پلاسما حدود 200 وات مصرف برق دارن. که بنظر خیلی ها 100 وات کمتر ارزش از دست دادن خیلی نکات مثبت رو نداره
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
پلاسما 50vt30 پاناسونیک راست کار شماس![]()
دوست عزیزجواب سوال اولتون رو میدونم که گیرنده دیجیتال داره
در مورد قیمت هم باید حدود 1500-1600 باشه اما دقیقا نمیدونم
میتونید قیمت ها رو تو سایت های مختلف فروش اینترنتی ، مقایسه کنید
قیمت دقیقش رو ندارم اما باید حدودای 1500 باشه
خب مصرفش نسبت به ال ای دی ، بیشتر هست (البته با پیشرفت تکنولوژی ، در پلاسماهای جدید مصرف برق کمتر شده) اما مزایایی که نسبت به ال ای دی داره ، نسبت به معایبش ، بیشتره
طوری که حتی اگه مصرفش 5 برابر LED هم بود من باز هم پلاسما رو انتخاب میکردم
منم مانیتورم سامسونگ بود بعد 3-4 ماه پکید یعنی تصویرش متلاشی شد، یه سایه پیدا کرد در حد بندس لیگا، هرچی ریستش کردم مغناطیس زداییشو زدمو ویندوز عوض کردم درست نشد، گارانتی هم داشت اما انداختمش کنار یه لپ تاپ خریدم کلا.
اما از ال جی تا حالا بد ندیدم، البته یخچالمون فقط ال جیه 2500 خریدمش اما در حد یه 5-6 میلیونی ارزش داره
سری HX و NX سونی خوبن.
اگه 3بعدی می خواین هم سری Lw ال جی واسه 3بعدی حرف نداره.
پلاسما هم اگه محدودیت قیمت ندارین سری V پاناسونیک خوبه، VT30 و VT50 که دومی هنوز وارد ایران نشده.
جناب پرهام عزیز با تشکر از راهنماییت. والله من هم بیشتر بین HX925 و VT30 موندم. واقعا هنوز بعد از خوندن کلی مقاله و سایت نفهمیدم پلاسما بهتر یا ال ای دی! بهر حال تا حالا از هیچ محصول سونی بدی ندیدم و اینکه معمولا کیفیت تصویر سونی اگه بهترین نباشه قابل قبول هست و از طرفی پاناسونیک هم همیشه در تولید تلویزیون حرفای زیادی برای گفتن داشته، این باعث شده که انتخاب برام خیلی خیلی سخت بشه :(
سونی الآن معمولیه، عین قبل یکه تاز نیست تو تی وی،
بنظرم برین Hx925 از نزدیک ببینید، به نظر من که تصویرش خوب بود خونه یکی از اقوام دیدم.
VT30 هم عالیه اما پلاسما یکم استهلاکش بیشتره، چون گرم میشه و پشتش فن داره معمولا،
اما تصویر پلاسما تا چند وقت پیش بی رقیب بود، الآن با تکنولوژی هایی مثل Local Dimming و Trumotion مثلا دارن سعی می کنن کیفیت تصویر LCD-LED هارو به پلاسما نزدیک کنن.
در ضمن اگه هدفتون بیشتر 3 بعدیه دنبال 3بعدی پسیو باشین تا اکتیو.
مدل LW98000 ال جی رو هم میتونید مثلا به گزینه هاتون اضافه کنید که 3 بعدیش عالیه.
3بعدی پاناسونیکو ندیدم، اما 3 بعدی Hx925 تو تاپیکا خوندم که زیاد تعریفی نیست.
واسه 2بعدی جفت این 2 مدلی که گفتین خوبن.
من خودم اگه LCD-LED پیدا کنم که تصویرش نسبت به پلاسما قابل مقایسه باشه اول LCD-LED رو انتخاب میکنم.
درضمن با توجه به بودجتون تو مدلای Full LED جستجو کنید که Full Led ها خیلی بهترن.
خب با توجه به راهنمایی های دوستان تصمیم گرفتم که پلاسما بگیرم حالا به نظرتون این مدل خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علیکم
این مدل به همرا ه vT30 هر دو از اچ دی تی وی های معروف و پرطرفدار سال گذشته بودند و هستند
چند تن از اساتید هم این مدل رو دارند و بسیار راضیا
منتها با توجه به اینکه این کالا مستقیما وارداتی بوده
لذا قیمتش تقریباحدودی 2 برابر شده نسبت به قبل افزایش نرخ ارز
البته این در اکثر محصولات پانا مشهوده مثل فاکس و ..
فقط ببینید آیا هنوز هم به این قیمت توصیه میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)