سلام من n53sn i7دارم ووقتی خریدم کلا هاردش رو فرمت کردم ویه ویندوز التیمیت ریختم و ویندوز اورجینالش {home permium بود}رو پاک کردم
حالا مشه از روی بکاب n53sn i5 ویندوز اورجینال بریزم روی لب تابn53sn i7
سلام من n53sn i7دارم ووقتی خریدم کلا هاردش رو فرمت کردم ویه ویندوز التیمیت ریختم و ویندوز اورجینالش {home permium بود}رو پاک کردم
حالا مشه از روی بکاب n53sn i5 ویندوز اورجینال بریزم روی لب تابn53sn i7
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
کسی می دونه چطور میشه در asus n53sn در هنگامی که باتری رو لپ تاپه و کابل شارژر هم وصله چطور میشه تنظیم کرد که باتری بدون درآوردن غیر فعال بشه و باتری استفاده نشه و از برق شارژر استفاده کنه
ممنون
دوست عزیز در این مدل لبتاپ زمانی که باتری کامل شارژ می شود به صورت خودکار از مدار خارج شده و دستگاه با برق اداپتور کار می کند
دوست عزیز من اینکار را می کنم اما میزنه در حال شارژ 99% میشه یک منبع معتبر در مورد این موضوع ارائه بدین سپاس
دوستان خنک کننده برای asus n53sn چی خوبه بگیرم
هر چی تو بازار هست فن هاشون بالاست اما n53sn هواکش هاش پایینه لپ تاپه با این وجود هیچ کدوم از خنک کننده هایی که من دیدم تاثیری نداره
لطفا راهنمایی کنید
سپاس
سلام
کسی میدونه چرا system video memory : 0 MB هس؟
![]()
سلام
کسی میدونه چرا system video memory : 0 MB هس؟
![]()
سلام .. لپ تاپ من از این ها هست که blu-ray داره .... چرا اینجوریه ... اصلا انگار نمیفهمه DVD توش هست ... همه چی این لپ تاپ خوب هست ولی این یک موضوع داره اعصاب منو میریزه به هم ... لطفا یکی راهنمایی کنه ...
کسایی که بلو ری دارم مدل : DS-4E1s این لینک و برم دانلود کنن ... باشد که رستگار شوید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده ؟؟؟؟؟؟ n53sn اینقدر عالی بوده که جایی واسه صحبت نگذاشته ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)