سلام به همگی.
جناب FremderJunge لپتاپ شما ظاهرا سالم هست و مشکلی نداره. گفتم ظاهرا به علت اینکه فیلد parts در قسمت مشخصات نوشته نشده که جناب تکنوسیس گفته بودند که از این رو نمیشه قطعی گفت اما در کل مشکلی به چشم نمیآد و حالش رو ببرید.gif)
جتاب BIONIC ممنون. بله درسته n5110 هایی که ایران اومده ویندوز نداره اما من گفتم که از یک cd یا dvd یا flash usb لایو یا زنده Live استفاده کنید تا لپتاپ از روی ویندوز این ها(cd-dvd-flash usb-external hard drive and else) بالا بیاد که دیگه نیاز به نصب ویندوز نباشه که زمان بر هست. بعد برنامه هایی که روی فلش مموری ذخیره کردینو اجرا کنید. برای همین گفتم پورتابل باشه برنامه ها چون این امکان هست که نشه روی ویندوز لایو برنامه نصب کرد. اما برنامه های پورتابل روی ویندوز لایو بدون مشکل اجرا میشن. البته میشه به جای فلش مموری برنامه هارو روی همون cd یا dvd یا هارد اکسترنال هم ریخت اما بستگی داره که کی بلد باشه تا اینهارو بسازه. شخصا باعث شرمساری منه که نتونستم فلش مموریمو ویندوز لایو روش بریزم. برای همین از dvd mrt لپتاپو بالا میآرم و با فلش مموری چک میکنم. البته راه های رسیدن به ... زیاده.gif)
جناب aminsm راستش چی بگم نمیشه درست فهمید که کی راست میگه اما شما به فال نیک بگیر که لپتاپتون b3 بوده از اول. گرچه نمیدونم بگم یا نگم چون اگر بگم شاید تو ذوق شما بخوره. اگر بعد از آپدیت بایوس b2 میشه b3 پس چرا بدون آپدیت هم الان تو بازار تهران لپتاپ b3 وجود داره؟؟! گرچه همون طور که گفتم شما به فال نیک بگیر
. در مورد چیزی هم که گفته بودم دیشب خیلی سایت خوندم اما یه چیزهایی پیدا کردم که متنشو عینا میزام. امیدوارم که کافی باشه چون حقیقتا بیشتر از این چیزی گیر نیاوردم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
User #270934 204 posts
Zaiwek
Forum Regular
tullyscurry writes...
Is the issue that bad?
No, this issue only affects all SATA ports other than the first two ports. Your harddrive usually uses the first port and the disc drive on the third port so this chipset issue wouldn't affect your hard drive speed but only your optical drive.
If i remmeber correctly, Gigabyte released a tool to check which could check what went into which port so find that program and check it.
User #268323 376 posts
tullyscurry
Forum Regular
nasanu writes...
Do you know as fact that the issues with sandy bridge would cause these sorts of problems (from what I have read there is ZERO chance of it causing a computer to be slow) or are you just typing whatever comes into your head?
No need to be rude, I read that the sandy bridge issues would slow down the your laptop, i had problems; and from what i have read on anandtech and toms hardware it suggested it could slow down the performance of your laptop.
Thought it was a valid question to ask.
کد:
Otherwise go to device manager and see if the SATA 6 ports are enabled and ur drive is connected to it. If that is teh case no need to worry.
در سایت شرکت hp نوشته شده بود که هارد سری پاویلون از پورت شماره 1 ساتا و درایو نوری از پورت شماره 4 ساتا استفاده میکنه.نگفته بود که هر پورت چه سرعتی داره اما به نظر میرسه که هارد به پورت 6 گیگابات وصل شده و درایو نوری به پورت 3 گیگابایت.با این حساب در طول زمان درایو نوری دیگه کار نمیکنه که وقتی شروع کنه کم کم به error دادن نشون میده که مشکل داره خودشو نشون میده. و فرد دیگری که سری alienware خریده بود گفته بود که من حاضر نیستم که dvd رایترم بعد ها از کار بیفته و اینا که شرکت دل باید مین بورده لپتاپمو درست کنه که فرد دیگری گفته بود که فقط این نیست و سرعت کلی سیستم هم کاهش پیدا میکنه. حالا این حرف هارو مدرکی نشون ندادند و بیان کردن که زیاد نمیشه روش حساب کرد.
کد:
جناب kish_770 درسته که شما رفتی و لپتاپ b2 دیدی اما دلیل نمیشه که b3 پیدا نشه. خدائیش لپتاپ خوبیه قیمتشم که حرف نداره اما یکم دردسر داره شانس ماهاست که میخوام لپتاپ بخریم یعنی سال پیش این مشکل نبود و سال بعدم دیگه خبری از این چیپست ها نیست شانس ماست که امسال چینین چیزی شده. شما در هنگام خرید همون اول به فروشنده 2 تا شرت کلی بزار. 1 لپتاپ ریفر نباشه 2 لپتاپ b2 نباشه. همین. چک کردن این ها زمان بر نیست ولی خسته کنندست. وقتی که اینها درست بود دیگه باقی موارد چیزه حاد و پیچیده ای به نظر نمیآد. مطمئنن پیدا میکنید . ناامید نشید خیلی زوده برای ناامید شدن