تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 171 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان بعد از اینکه بایوس مادر بورد رو از a03 به a06 آپدیت کردم، ریویژن چیپست از B2 به B3 تغییر پیدا کرد.

میدونم که این مشکل سخت افزاری هست و با یک آپدیت نرم‌افزاری حل نمیشه ولی شاید اسما برنامه‎‌ها ریویژن چیپست رو درست نشون نمیدادند که مشکل با آپدیت بایوس حل شد.
    ایول نمیدونستم آپدیت جدید برای بایوس اومده بریم دانلود....
    دوست عزیز فکر نکنم این مدل مشکلی داشته باشه تاریخ تولید 5110 بعد از حل مشکل مادربرد این نوع سی پی یو هاست حالا بازم من سرچ میکنم خبرشو میدم ولی تا اونجا که موقع خرید من سرچ کردم مشکلی ندیدم.

2. 3 کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ایول نمیدونستم آپدیت جدید برای بایوس اومده بریم دانلود....
    دوست عزیز فکر نکنم این مدل مشکلی داشته باشه تاریخ تولید 5110 بعد از حل مشکل مادربرد این نوع سی پی یو هاست حالا بازم من سرچ میکنم خبرشو میدم ولی تا اونجا که موقع خرید من سرچ کردم مشکلی ندیدم.

سلام
    من امروز 19/03/1390 با کلی ذوق و شوق رفتم بازار پایتخت (میرداماد) برای خرید دو مدل dell 5110core i7 و dell vostro 3550 core i5 ... پس از تست و برسی کلیه موارد قبل از خرید در حضور فروشنده و ok بودن شون نوبت رسید به تست چیپست مین بورد که متاسفانه از نوع B2 بود بنده هم با توجه به صحبت های که دوستان کرده بودن قید خرید رو زدم و دست از پا درازتر اومدم خونه...
    جالب اینجا بود که من رفته بودم نماینگی فروش زیگورات و در حضور من سه تا از دستگاه هاشو تست کرد که همشون همین حالت رو داشت و جالب تر اینکه فروشنده با اون تجربش از این چیزا خبری نداشت و میگفت اینقدر حساس نباش مهم نیست!!
    یه جورایی حالم از شرکت dell بهم میخوره با این همه دوز و کلک ... واسه خریدن یه دستگاه از مدل dell باید از هفت خوان رستم گذشت یا شاید هم سختر از اون ...
    فکر کنم باید برند مورد نظرم رو عوض کنم

4. این کاربر از kish_770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من امروز 19/03/1390 با کلی ذوق و شوق رفتم بازار پایتخت (میرداماد) برای خرید دو مدل dell 5110core i7 و dell vostro 3550 core i5 ... پس از تست و برسی کلیه موارد قبل از خرید در حضور فروشنده و ok بودن شون نوبت رسید به تست چیپست مین بورد که متاسفانه از نوع B2 بود بنده هم با توجه به صحبت های که دوستان کرده بودن قید خرید رو زدم و دست از پا درازتر اومدم خونه...
    جالب اینجا بود که من رفته بودم نماینگی فروش زیگورات و در حضور من سه تا از دستگاه هاشو تست کرد که همشون همین حالت رو داشت و جالب تر اینکه فروشنده با اون تجربش از این چیزا خبری نداشت و میگفت اینقدر حساس نباش مهم نیست!!
    یه جورایی حالم از شرکت dell بهم میخوره با این همه دوز و کلک ... واسه خریدن یه دستگاه از مدل dell باید از هفت خوان رستم گذشت یا شاید هم سختر از اون ...
    من که میگم این مشکل توی این مدل اصلا وجود نداره ولی به هر حال هرکس مطلبی لینکی چیز در این مورد داره اینجا بگذاره ما هم ببینیم.

6. 2 کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من که میگم این مشکل توی این مدل اصلا وجود نداره ولی به هر حال هرکس مطلبی لینکی چیز در این مورد داره اینجا بگذاره ما هم ببینیم.
    سلام
    منظور شما از این مدل همون 5110 core i7 هست دیگه؟!
    من امروز از 3 دستگاهی که در فروشگاه زیگورات تست کردم و نخریدم! 2 دستگاه از مدل dell 5110 core i7 و 1دستگاه از مدل dell 3550 core i5 بود که هر سه تا شون از نوع B2 بود.
    این بود تجربه شخص بنده...

8. این کاربر از kish_770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    منظور شما از این مدل همون 5110 core i7 هست دیگه؟!
    من امروز از 3 دستگاهی که در فروشگاه زیگورات تست کردم و نخریدم! 2 دستگاه از مدل dell 5110 core i7 و 1دستگاه از مدل dell 3550 core i5 بود که هر سه تا شون از نوع B2 بود.
    این بود تجربه شخص بنده...
    کلا منظورم 5110 بود ولی بله بیشتر Core I7 مد نظرم بود چون خودم هم همینو دارم.

10. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

سلام دوست عزیز
    ازون حرفها بود ، این حرف شما

شرکت دل چیکارس شما ایسر . ایسوس هم بخوای بخری B3 صدق میکنه .
    مشکل از چیپ ارائه شده بوده که روی مین بورد قرار داره نه فقط مین بورد های موجود در لبتاپهای دل ..

این مشکل روی دسکتاپ که کاملا مشخصه روی مین بورد کلمه B3 قید شده ولی لب تاپ و باید تست کرد.
    جالب اینجاست رفته بودم پاساژ رضا طرف با یک برچسب سفید کاغذی روی مدل مین بورد و برچسب زده بود!

......
    در صورتیکه مشکل عدیده ای هم بوجود نیاره روی لب تاپ ، وقتی میخواهین پول بدین برین یه چیزی بگیرین که حداقل فکرتتون راحت باشه .

موفق باشی دوست عزیز

12. 2 کاربر از BIONIC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی.
    جناب FremderJunge لپتاپ شما ظاهرا سالم هست و مشکلی نداره. گفتم ظاهرا به علت اینکه فیلد parts در قسمت مشخصات نوشته نشده که جناب تکنوسیس گفته بودند که از این رو نمیشه قطعی گفت اما در کل مشکلی به چشم نمیآد و حالش رو ببرید

جتاب BIONIC ممنون. بله درسته n5110 هایی که ایران اومده ویندوز نداره اما من گفتم که از یک cd یا dvd یا flash usb لایو یا زنده Live استفاده کنید تا لپتاپ از روی ویندوز این ها(cd-dvd-flash usb-external hard drive and else) بالا بیاد که دیگه نیاز به نصب ویندوز نباشه که زمان بر هست. بعد برنامه هایی که روی فلش مموری ذخیره کردینو اجرا کنید. برای همین گفتم پورتابل باشه برنامه ها چون این امکان هست که نشه روی ویندوز لایو برنامه نصب کرد. اما برنامه های پورتابل روی ویندوز لایو بدون مشکل اجرا میشن. البته میشه به جای فلش مموری برنامه هارو روی همون cd یا dvd یا هارد اکسترنال هم ریخت اما بستگی داره که کی بلد باشه تا اینهارو بسازه. شخصا باعث شرمساری منه که نتونستم فلش مموریمو ویندوز لایو روش بریزم. برای همین از dvd mrt لپتاپو بالا میآرم و با فلش مموری چک میکنم. البته راه های رسیدن به ... زیاده

جناب aminsm راستش چی بگم نمیشه درست فهمید که کی راست میگه اما شما به فال نیک بگیر که لپتاپتون b3 بوده از اول. گرچه نمیدونم بگم یا نگم چون اگر بگم شاید تو ذوق شما بخوره. اگر بعد از آپدیت بایوس b2 میشه b3 پس چرا بدون آپدیت هم الان تو بازار تهران لپتاپ b3 وجود داره؟؟! گرچه همون طور که گفتم شما به فال نیک بگیر. در مورد چیزی هم که گفته بودم دیشب خیلی سایت خوندم اما یه چیزهایی پیدا کردم که متنشو عینا میزام. امیدوارم که کافی باشه چون حقیقتا بیشتر از این چیزی گیر نیاوردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    User #270934 204 posts
    Zaiwek
    Forum Regular

tullyscurry writes...

Is the issue that bad?

No, this issue only affects all SATA ports other than the first two ports. Your harddrive usually uses the first port and the disc drive on the third port so this chipset issue wouldn't affect your hard drive speed but only your optical drive.

If i remmeber correctly, Gigabyte released a tool to check which could check what went into which port so find that program and check it.

User #268323 376 posts
    tullyscurry
    Forum Regular

nasanu writes...

Do you know as fact that the issues with sandy bridge would cause these sorts of problems (from what I have read there is ZERO chance of it causing a computer to be slow) or are you just typing whatever comes into your head?

No need to be rude, I read that the sandy bridge issues would slow down the your laptop, i had problems; and from what i have read on anandtech and toms hardware it suggested it could slow down the performance of your laptop.

Thought it was a valid question to ask.

کد:
    Otherwise go to device manager and see if the SATA 6 ports are enabled and ur drive is connected to it. If that is teh case no need to worry.

در سایت شرکت hp نوشته شده بود که هارد سری پاویلون از پورت شماره 1 ساتا و درایو نوری از پورت شماره 4 ساتا استفاده میکنه.نگفته بود که هر پورت چه سرعتی داره اما به نظر میرسه که هارد به پورت 6 گیگابات وصل شده و درایو نوری به پورت 3 گیگابایت.با این حساب در طول زمان درایو نوری دیگه کار نمیکنه که وقتی شروع کنه کم کم به error دادن نشون میده که مشکل داره خودشو نشون میده. و فرد دیگری که سری alienware خریده بود گفته بود که من حاضر نیستم که dvd رایترم بعد ها از کار بیفته و اینا که شرکت دل باید مین بورده لپتاپمو درست کنه که فرد دیگری گفته بود که فقط این نیست و سرعت کلی سیستم هم کاهش پیدا میکنه. حالا این حرف هارو مدرکی نشون ندادند و بیان کردن که زیاد نمیشه روش حساب کرد.

کد:
    جناب kish_770 درسته که شما رفتی و لپتاپ b2 دیدی اما دلیل نمیشه که b3 پیدا نشه. خدائیش لپتاپ خوبیه قیمتشم که حرف نداره اما یکم دردسر داره شانس ماهاست که میخوام لپتاپ بخریم یعنی سال پیش این مشکل نبود و سال بعدم دیگه خبری از این چیپست ها نیست شانس ماست که امسال چینین چیزی شده. شما در هنگام خرید همون اول به فروشنده 2 تا شرت کلی بزار. 1 لپتاپ ریفر نباشه 2 لپتاپ b2 نباشه. همین. چک کردن این ها زمان بر نیست ولی خسته کنندست. وقتی که اینها درست بود دیگه باقی موارد چیزه حاد و پیچیده ای به نظر نمیآد. مطمئنن پیدا میکنید . ناامید نشید خیلی زوده برای ناامید شدن
    Last edited by mansia; 09-06-2011 at 21:32.

14. 3 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    InTeRnEt

پيش فرض

با سلام،
    دوست عزیز جناب mansia بسیار ممنونم از توضیحات کاملتون.
    من هم تو سایتهای خارجی که در این مورد میگشتم، یک جا ابزاری به اسم Gygabyte 6 series SATA check رو پیدا کردم.

این برنامه نشون میده که کدوم یک از پورتهای ساتا وصل شدن و کدومیک آزاد هستند. همچنین کار اصلی این برنامه اینه که نشون میده کدامیک از این پورتها به این مشکل سندی بریج ها دچار هستند، بدین صورت که اونها را قرمز و بقیه رو سفید نشون میده.

قبل از آپدیت بایوس این برنامه 2 پورت اول ( 0 و 1 ) رو سفید و بقیه رو قرمز نشون میداد. از این 6 پورت هم فقط پورتهای 0 و 4 جلوشون نوشته device connected بقیه no device هستند.

خوشبختانه بعد از آپدیت تمام پورتها سفید نشون داده میشن. امیدوارم که مشکلی به وجود نیاد، حقیقتش جز امیدواری کار دیگه‌ای ازم برنمیاد.
    Last edited by aminsm; 10-06-2011 at 12:19.

16. 2 کاربر از aminsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sat2they's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من آپدیت A06 رو نصب کردم از B2 به B3 تبدیل شد .مشکل حله ؟
    ----
    من به این آدرس رفتم
    کد:
    اینجا نوشته اگه دستور "wmic idecontroller get deviceid" رو داخل RUN اجرا کنید و در جواب به شما REV_04 بده یعنی چیپتون B2 است .
    من بعد از آپدیت به A06 این دستور رو اجرا کردم وبهم REV_05 رو نشون داد .( با A02 میگه چیپم B2 هست )
    دوستان دیگه هم که چیپشون B2 یا B3 هست بگن په پیغامی میده .

این مال سایت برای چیپ B2 ::

اینم مال خودم بعد از آپدیت بایوس :

DEll N5110 - Corei7
    Last edited by sat2they; 10-06-2011 at 09:30.

18. این کاربر از sat2they بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام،
    دوست عزیز جناب mansia بسیار ممنونم از توضیحات کاملتون.
    من هم تو سایتهای خارجی که در این مورد میگشتم، یک جا ابزاری به اسم Gygabyte 6 series SATA check رو پیدا کردم.

این برنامه نشون میده که کدوم یک از پورتهای سایت وصل شدن و کدومیک آزاد هستند. همچنین کار اصلی این برنامه اینه که نشون میده کدامیک از این پورتها به این مشکل سندی بریج ها دچار هستند، بدین صورت که اونها را قرمز و بقیه رو سفید نشون میده.

قبل از آپدیت بایوس این برنامه 2 پورت اول ( 0 و 1 ) رو سفید و بقیه رو قرمز نشون میداد. از این 6 پورت هم فقط پورتهای 0 و 4 جلوشون نوشته device connected بقیه no device هستند.

خوشبختانه بعد از آپدیت تمام پورتها سفید نشون داده میشن. امیدوارم که مشکلی به وجود نیاد، حقیقتش جز امیدواری کار دیگه‌ای ازم برنمیاد.
    سلام. من پیشنهادی دارم. گرچه فقط یک پیشنهاده و از نظر تئوری مطرح میکنم. نمیدونم مین بورد لپتاپ ها دقیقا به چه صورتیه اما اگر بشه کانکتور dvd رایترو در آورد و به پورت شماره 2 که خالیه زد این مشکل کلا حل میشه. اما نمیدونم که ایا پورت شماره 2 که نرم افزار نشون میده وجود داره و خالیه , میشه dvd رایترو رو slot شماره 2 که 6 گیگابایت بر ثانیه هست switch کرد؟ پیشنهادم اینه که از فرد با تجربه ای مثل تکنوسیس بخواید تا براتون این موردو توضیح بدن. بعید میدونم که بشه چون در این صورت این همه لپتاپ فراخوان نمیشدن برای تعویض چیپست با هزینه های کلان.

20. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •