تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 314 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان امروز رفتم پایتخت واسه خرید، مغازه دارا یه حرفایی راجبش زدن که موندم بخرمش یا نه

مثل مدلای قبلی مشکل گرما داره
    لوازم یدکیش (!) گیر نمیاد
    اکثر اچ پی های بازار ایران ریفر هستن (اینو راست میگفتن)

یه جا هم می گفت 6090 هاردش بد سکتور شده! 6080 بخر!

میخواستم بپرسم اساتید نظرشون چیه؟ این حرفای فروشنده ها چقدر درسته؟

ضمنا از کجا میشه فرق لپ تاپ ریفر و نو رو فهمید؟ جایی هست که بشه با خیال راحت ازش خرید کرد؟

ببخشید سوالا زیاد شد، پیشاپیش ممنون
    به نظر من رفتی بازار رضا خرید!

در هر صورت باید بدونید که این لپتاپ نمایندگی تو ایران نداره و ریسک خودش رو داره مثل سونی که غیر ایران رهجو باشه
    گرمای این لپتاپ فعلا متعارف بوده و اکثر فوروم های ایرانی و غیر ایرانی در این مورد این لپتاپ رو خنک گزارش کردند
    توصیه می کنم گارانتی خوب رو برای لپتاپ انتخاب کنید یا از یک فروشگاه آشنا خرید کنید که خیالتون از فردای خرید راحت باشه

دوستان دقت کنید که از هر جای ایران که خرید کنید طبق قانون اصناف شما تا 24 ساعت می تونید سیستم رو چک کنید و به فروشنده در صورتیکه مشکل داشت پس بدید "دقت کنید : به فروشنده و نه به گارانتی"
    اگر فروشنده امتناع کرد با 124 تماس بگیرید و فاکتور هم همراه داشته باشید...
    از فروشنده همیشه مهلت تست 24 ساعته رو بخواهید برای چک کردن همین موارد و معمولا از روی سایت همه شرکت های تولید کننده وضعیت یک لپتاپ را می شود تشخیص داد

موقع خرید لپتاپ همیشه فکر کنید که ممکنه 10 هزارتومان ارزون خریدن به قیمت از دست دادن 1.500.000 تومان تموم بشه

موفق باشید

2. 11 کاربر از amir@parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظر من رفتی بازار رضا خرید!

در هر صورت باید بدونید که این لپتاپ نمایندگی تو ایران نداره و ریسک خودش رو داره مثل سونی که غیر ایران رهجو باشه
    گرمای این لپتاپ فعلا متعارف بوده و اکثر فوروم های ایرانی و غیر ایرانی در این مورد این لپتاپ رو خنک گزارش کردند
    توصیه می کنم گارانتی خوب رو برای لپتاپ انتخاب کنید یا از یک فروشگاه آشنا خرید کنید که خیالتون از فردای خرید راحت باشه

دوستان دقت کنید که از هر جای ایران که خرید کنید طبق قانون اصناف شما تا 24 ساعت می تونید سیستم رو چک کنید و به فروشنده در صورتیکه مشکل داشت پس بدید "دقت کنید : به فروشنده و نه به گارانتی"
    اگر فروشنده امتناع کرد با 124 تماس بگیرید و فاکتور هم همراه داشته باشید...
    از فروشنده همیشه مهلت تست 24 ساعته رو بخواهید برای چک کردن همین موارد و معمولا از روی سایت همه شرکت های تولید کننده وضعیت یک لپتاپ را می شود تشخیص داد

موقع خرید لپتاپ همیشه فکر کنید که ممکنه 10 هزارتومان ارزون خریدن به قیمت از دست دادن 1.500.000 تومان تموم بشه

موفق باشید
    ممنون از راهنماییتون

عرض کردم، رفته بودم پایتخت، نه بازار رضا! (مجتمع کامپیوتر پایتخت منظورمه)

شما یا بقیه دوستان جایی رو می شناسید که معتبر باشه؟ اگه می شناسید لطفا پ.خ کنید.
    از لحاظ قیمت هم مساله ای نیست، حاضرم 200 تومن هم بیشتر بدم اما از چیزی که میخرم مطمئن باشم.

ضمنا در مورد هاردش که میگن بدسکتور شده (؟) کسی چیزی می دونه؟

4. این کاربر از iKasra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اولا نیشتو ببند بعد چجوری با دقت کردن فهمیدی با esata مشترکه؟
    من که هرچی دقت میکنم متوجه نمیشم شاید مشکل از نحوه دقت کردنمه؟؟!!
    یه لطفی کن یکم توضیح بده راجع به این مشترک بودنا.راستی اون جمله اولیو شوخی کردم به دل نگیری دعوامون بشه.
    گودزیلا جان اونی که من خریدم داره....و همینطور دو سه تا از بچه های دیگه همین تاپیک....میتونی پست های قبل رو چک کنی....
    دقت هم که نمیخواد...بگیر یه کابل ای ساتا رو بزن به یو اس بی ها...توی هر کدوم که رفت...ای ساتا هم هست....

اینم توضیحش توی سایت ها...
    External Ports USB 2.0, USB 2.0/eSATA combo, USB 3.0, VGA, HDMI, Mic, Headphone

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

ممنون از راهنماییتون

عرض کردم، رفته بودم پایتخت، نه بازار رضا! (مجتمع کامپیوتر پایتخت منظورمه)

شما یا بقیه دوستان جایی رو می شناسید که معتبر باشه؟ اگه می شناسید لطفا پ.خ کنید.
    از لحاظ قیمت هم مساله ای نیست، حاضرم 200 تومن هم بیشتر بدم اما از چیزی که میخرم مطمئن باشم.

ضمنا در مورد هاردش که میگن بدسکتور شده (؟) کسی چیزی می دونه؟

دوست عزیز در مورد بدسکتور که من چیزی نشنیدم و البته از لپ تاپم کاملا راضی هستم...
    در مورد گارانتی خوب هم تا جایی که من میدونم بهترین گارانتی اچ پی توی ایران، تهران فالنیک ( ایران اچ پی) هست... دو مدل گارانتی هم داره یکی مدل 18 ماه گارانتی که حدود 100 تومان کشیده روی قیمت لپ تاپ و یکی هم مدل 24 ماه گارانتی + 1 سال بیمه سرقت و حوادث + کیف اوریجینال اچ پی و... که توی این مدل 200 تومان میکشه روی قیمت لپ تاپ.....آدرسشون رو هم میتونی از سایتشون بگیری...

داره خودمونی میشه guudzila's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گودزیلا جان اونی که من خریدم داره....و همینطور دو سه تا از بچه های دیگه همین تاپیک....میتونی پست های قبل رو چک کنی....
    دقت هم که نمیخواد...بگیر یه کابل ای ساتا رو بزن به یو اس بی ها...توی هر کدوم که رفت...ای ساتا هم هست....

اینم توضیحش توی سایت ها...
    External Ports USB 2.0, USB 2.0/eSATA combo, USB 3.0, VGA, HDMI, Mic, Headphone

...
    ممنون می بخشی دوباره میپرسم یعنی دقیقا شکل usb هستش؟
    آخه این پورتای usb من همه شبیه همن. (دندونارو)

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام به همه

راسته که میگن بخاطر بدنه فلزیش وقتی شارژش میکنی یه کم بدنه ش برق داره؟
    البته من شنیدم....
    جنس بدنه روش فکر میکنم متال باشه (تو یکی از سایت ها خوندم-درست و غلطش رو نمی دونم)
    موقع شارژ شدن هم برق نداره
    بدن من به برق لوارم برقی خیلی حساسه ولی تا حالا که مشکلی نداشتم

8. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    از کسانی که hp dv6-6090ee دارن یه سوال داشتم
    منم همین مدل رو تقریبا دو هفته ای هست که گرفتم
    امروز که داشتم با لپ تاپ کار می کردم (البته با باطری) متوجه شدم زمانی که از دسکتاپ (والپیپر تیره) به یه صفحه روشن میرم نور led کم کم زیاد میشه(یعنی مشخصه که نور صفحه یه مقدار کم شده)
    البته زمانی که از برق استفاده می کنم همچین مشکلی رو ندارم
    دوستانی که این مدل رو دارن تا حالا به همچین چیزی برخورد کردن یا نه؟
    این مشکلی رو که گفتم طبیعیه یا لپ تاپ ایراد داره؟
    دوستان خواهشا هر چی زودتر راهنمایی کنید

10. این کاربر از arashkhan56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام
    از کسانی که hp dv6-6090ee دارن یه سوال داشتم
    منم همین مدل رو تقریبا دو هفته ای هست که گرفتم
    امروز که داشتم با لپ تاپ کار می کردم (البته با باطری) متوجه شدم زمانی که از دسکتاپ (والپیپر تیره) به یه صفحه روشن میرم نور led کم کم زیاد میشه(یعنی مشخصه که نور صفحه یه مقدار کم شده)
    البته زمانی که از برق استفاده می کنم همچین مشکلی رو ندارم
    دوستانی که این مدل رو دارن تا حالا به همچین چیزی برخورد کردن یا نه؟
    این مشکلی رو که گفتم طبیعیه یا لپ تاپ ایراد داره؟
    دوستان خواهشا هر چی زودتر راهنمایی کنید
    منم الان دقت کردم همینطوری میشه
    مشکلی نداره برای ذخیره انرژیه.تو گوشی های super Amoled سامسونگ هم تصاویر و والپیپر های مشکی باطری کمتری مصرف می کنن
    Last edited by d.b23; 02-05-2011 at 00:29.

12. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ANP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منم الان دقت کردم همینطوری میشه
    مشکلی نداره برای ذخیره انرژیه.تو گوشی های super Amoled سامسونگ هم تصاویر و والپیپر های مشکی باطری کمتری مصرف می کنن
    بابا دمت گرم آقا...!!! منم قراره از همين 6090 بگيرم و امروز به احتمل زياد برسه(سفارش دادم).
    از اول تاپيك فكر كنم تنها كسی هستی كه به همه پيغامها جواب دادی و واقعا راهنمايی هات و جوابات كامل بودن...!!! اين پيغام يا سوال من نبود، ولی كلا با حركتت حال كردم، خيلی خوب...
    ببين، من توی صفحه 15-145# يه سوال پرسيدم كه اگه جوابشو بدی ممنون ميشم... پيشاپيش tnx

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

منم همین لپ تاپو دارم.
    میخاستم راهنمایی کنید که اگه ویندوز پریده باشه و دیسک های بک آپ رو داشته باشیم چجوری میشه ریکاوری کرد؟ در صورتی که ویندوز بالا نیادا.
    بعدم چجوری میشه دوربین اینو چک کرد
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام

میخاستم بدون اگه ویندوز بپره و بالا نیاد ولی دیسک های ریکاوری رو داشته باشیم چجوری میشه ریکاوری کرد؟
    منم همین لپ تاپو دارم و اینکه چجوری میشه دوربینشو تست کرد؟
    اخه هیچ برنامه ای روی لپ تاپ واسه روشن کردن دوربین پیدا نکردم.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •