واقعا که اچ تی سی گند زدش فقط میخواسته یه گوشیه 2 هسته ای بده بیرون
اینطور که معلومه بدنشم یه تیکه نیست درسته؟![]()
واقعا که اچ تی سی گند زدش فقط میخواسته یه گوشیه 2 هسته ای بده بیرون
اینطور که معلومه بدنشم یه تیکه نیست درسته؟![]()
چرا یه تیکست![]()
فعلا اينجور كه معلومه نيست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه ي آنتن ها رو هم وصل كردن به بدنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
Last edited by PersiAndroid; 05-06-2011 at 17:28.
نه نیست!
توی جی اس ام آرنا نوشته!
شما بگو چیزی ندارم بگم خاموش میمونم!
میگن آدم هر چی ازش اطلاع نداره بهتره در موردش حرف نزنه!چون معلوم میشه که هیچی نمیدونه!
شما هم اگه واقعا میخوای بدونی کدوم گوشی بهتره به پستای قبلی من نیگا کن!
اگه توش ضعفی دیدی یه پیام خصوصی بده!
نه اینکه کل حرفو ورداری بگی شما متعصبی!
کلا هم دو تا چیز بهت گفتم ناراحت شدی!( دو تا تیکه که معمولی ترینها هستن!بجز اونی که گویا اومدی که در آخر حرفم ازت عذر خواستم در مرود حرفایی که از دستم در میره! بعدشم همه ما ها اولش توی کوره ده بودیم!(خودمون نبودیم جدمون بوده که!)همین تهرون خودش کوره ده بوده دیگه این قاجاریه شهرش کرد!)
ولی هر کسی عقیده ای داره واسه من اینکه بگی متعصب از صد تا فحش بد تره!پس هرچی عوض داره گله نداره!
بازم اگه ناراحت شدی در حضور همه ازت عذر میخوام
و بازم میگم اگه عیبی توی حرفام راجع به اس۲ یا سنسیشن دیدی بهم پخ بده تا واست توضیح بدم!
موفق باشی!
من نوشته رو ندیدم ویدئوش رو دیدم که یک تیکست .. سر اینم یه جروبحث و بزن بزن راه بندازید .. خوبه ها..حال میده![]()
این خبرش مال چند روز پیشه توی صفحه اصلی نیست باید سرچ کنی
ایندو تا پستو نیگا کن کپی همونه!:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر مولتی تاچ سنسیشن تنها ۴ نقطه رو میابد!
دیگه طرح گیم نت روش عملی نیست!
مقایسه اسپیکر های دو گوشی!!:
به mpeg کانورت کردم تا واسه اونایی که مشکل سرعت دارن مشکلی پیش نیاد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم ۱۴ مگ!
ما که نفهمیدیم کدوم توی اسپیکر بهتره فهمیدین یه پخ به من بدین ما هم بفهمیم![]()
شما واقعا گند ردی تو این تایپیک میایم یه چیزی بخونم یه اطلاعاتی کسب کنم ایجا با مزخرفات شما مواجه میشم اینجا یه زمانی مدیر داشت خیلیم زود بن میکردن دست به بنشون عالی بود ! حالا کجان خدا میدونهزیاد دور ور ندارت برو چت روم تیکه بنداز اینجا جای تیکه انداختن نیست خدایی اقای شهری (
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)