لطفا هرچه سريعتر بگيد همه نگران شدند ايا اين مشكل كه ميگيد در مدلهاي قديمي تر هم هست
لطفا هرچه سريعتر بگيد همه نگران شدند ايا اين مشكل كه ميگيد در مدلهاي قديمي تر هم هست
ایول...
بازم خوبه با اینکه آواتارت LG است بدون تعصب گفتی یه مشکلی دارند.
دلیلش رو نمی دونم ولی ما هم مثل شما شدیم![]()
چه باحال!قرار بود جمعه بریم و به هوای جشنواره این شکلیبشیم!آقا دمت گرم!دعات میکنیم!مشکل رو بگی شاید هم معلوم شه چیزی نیست که من نوعی رو ناراحت کنه و برم باز سراغ 57000 ولی اگه مشکل جوری باشه که شما اینجور میفرمائید، خب ترجیح میدم صبر کنم!امیدوارم مشکل فابل حلی باشه.
من lw65100 دارم ولی تا به حال خداروشکر مشکلی باهاش نداشتم
با سلام بالاخره ما چکار کنیم بخریم یا نخریم من بین LG مدل LW5700 وSONY مدل EX720 مونده بودم بعد از یکسری تحقیق به نتیجه رسیدم LG بخرم حالا میگید مشکل داره لطفا پس بگید کدومو بخرم
متاسفاه این مشکل به این صورت نیست که کسی متوجه شود.
ولی مدل های که این مشکل را دارند اصلا در فضای دید هیچی برای گفتن ندارند.
مدل هایی که صفحه شیشه ای دارند این مشکل وجودندارد(پس با خیال راحت این مدل ها را خریداری کنید)
بعضی از دوستان سوال کردن ایا در مدل های قدیمی هم وجود دارد.متاسفانه باید بگم بله در چند مدل وجود دارد.
انشالله تا شب برای دوستان اعلام میکنم.
ازسال 88 شروع کردم به کار برای اینکه مشتری بتواند در مدل ها بهترین را انتخاب کنید .اکنون هم همین کار را میکنم.
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 27-07-2011 at 08:32.
ما منتظر خبرات هستيم هيچ جا نميريم همين جا هستيم
آقا من ديروز بالاخره بين 8500 و 57000، يك مدل 47LW57000 رو خريدم كه قراره امروز بيارنش. با اين پست شما خيلي نگران شدم . لطفا اگر موردي هست اعلام كنيد تا فرصت دارم عوضش كنم.
با این حساب اگه مشکلی که شما می گین جدی و مهم باشه فکر کنم بهتره برم سراغ NX720 سونی . فعلا صبر می کنم تا معلوم شه چه مشکلی دارن این مدل ها.
مشکلی که خیلی من ناراحت کرده که امشب فیلم ان را برای شما قرار میدم این هست:
که هر پنلی را باز میکنیم بین 2 پنل یک این مشکل را دارا است.
امشب خودتان میبینید.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)