خوب بالاخره آپ شد اینم عکس:
اینم لینک برای اطمینان:
من عکسو نمیبینم شما ها میتونید ببینید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بالاخره آپ شد اینم عکس:
اینم لینک برای اطمینان:
من عکسو نمیبینم شما ها میتونید ببینید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NINJA0098; 28-04-2011 at 14:43.
ما هم نمیبینیم ! نا فرم اپلود شده !
عکس دیده نمیشه!دوباره آپلود کن
میشه یه شرکت کننده 2 تا صحنه مختلف با 2 تا موتور متفاوت بزاره ؟
الان توی هارد کامپیوترم رو داشتم میگشتم که چشمم خورد به یه صحنه ای که چند سال پیش با Quest طراحی کرده بودم .
کیفیتش چندان جالب نیست اما خوب چون با Quest و همینطور چند سال پیش ایجاد شده قابل قبوله ...
![]()
آقا اسمش مسابقه است نه کارهای پیشین که!
اینطوری ما که تازه کار هستیم چی کار کنیم؟
سلام
بیکار بودیم گفتیم مدلمون رو بیار تو UDK یه تست بزنیم ببینیم قضیه اش چیه
اینم اضافه کنم که این لوکیشنی که ساختم هنوز نه نور پردازی شده-نه تکسچرینگ هنوز خیلی کار دارهمتریالها رو هم هنوز کامل نکردم
سایز عکس یکم بزرگه پس واسه لود شدن شکیبا باشید
![]()
Last edited by aliscan; 02-05-2011 at 16:43.
این شاتای طراحی من تا اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مردین یه لول برای یه بازی Side Scrolling طراحی کنید که توی فضای بسته باشه ! میخوام ببینم چجوری میتونید این کارو انجام بدید . کار سخت ولی خیلی خیلی لذت بخشیهبهترین تجربه ی طراحی لولم بوده
توی سه عکس زیر از یه راه میخوام برسم به اتاق کناری ... برای اینکار پهنای دیواری که از کنار دوربین رد میشه رو متریال آجر دادم :
به نظرتون این شکلی خوبه ؟
پ.ن : انفجار هارو داشتین ؟!![]()
یعنی این برای مسابقه است؟!؟
نمیشه که جای یه لوکیشن بیاین بازی Side بسازین اونم انقدر خالی بعد بگین انفجارهاشو حال کردین
انفجار رو از توی فیلم میشه تشخیص دا که خوبه یا نه.
در ضمن چون با UDK کار میکنید میشه گفت این انفجارها خیلی ابتدایی هستن چون بچه های ایرانی دیدم انفجار ساختن در حد تیم ملی واتر پلو با تیله![]()
کارت خیلی باحال شده!!
فقط یه نکته ای!
متریال داخل دیوارت مثل سقف!
یکیشون رو عوض کن!
فکر کنم سقف رو عوض کنی بهتره!
چون متریال دیوارت باید خیس و مرطوب و بدون نور باشه!که همین متریالی که هست به نظر خوب میاد!
اما یه راه هم داری که مثل فیلما بیای و فقط یه رنگ سیاه بزاری که فید بشه! یعنی اولش رنگ محیط بیرون دیوار، بعد یواش یواش سیاه بشه تا دوباره از اون ور دیوار در بیاد و رنگ محیط اونور دیوار بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)