خوب بگو چه طوری !!؟
خوب بگو چه طوری !!؟
اقا عکس هم دادم که!! بازم میگید چطوری؟!!:دوستمون هم تایید کردن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.................................................. ............................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا امین شما احیانا بعد از اینجا هستین؟
یا تویه زیر زمین؟؟ یا مسئله حل شد؟
آقا منم این مرحله ها رو رد کردم کسی مشکل داشت بپرسه
در ضمن پولمم خیلی بیشتر از توست
کلی هم مستغلات دارم![]()
دوستان چرا من بازی رو رو X8 می ذارم بازی شطرنجی میشه ؟ ولی رو X4 اینجوری نیست ؟!!!
سلام دوستان من یه سی دی رایتی گرفتم نامرد برداشته رو سی دی قفل گزاشته وقتی بازی بالا میاد یه صفحه باز میشه میگه سی دی 1 شرکتما را بزارید من گفتم از کرک کرک گرفتم اون پیام رفت اما بازی بالا نیومد صفحه سیا شد میگم شاید از این فایلها هست کی میتونه آپ کنه پیشا پیش دمش گرم
![]()
خب دوستانی که مشکل نا همخونی صدا و تصویر دارن
با اپدیت بازی به پچ 1.01 و اپدیت درایور گرافیکشون مشکل حل میشه تست شده
دوستانی که کارت گرافیک انویدیا دارن از اینجا میتونند اپدیت های گرافیکشونو دریافت کنن:همچنین پچ 1.01 بازی رو به صورت مستقیم میتونید از اینجا دریافت کنید::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://uploadfa.com/ytevqnsywzqy/Assassins.Creed.Brotherhood.v1.01.Update-SKIDROW.rar
نکته: برای ورود به سایت انویدیا حتمابا وی پی ان وارد شید چون تحریمیم
خیلی ساده بعداز نصب بازی اون فایلی که جناب wordship آپ کردن رو-acbsp.exe- گذاشتم تو فولدر و از patch که بازم جناب wordship آپ کردن استفاده کردم و بعد از کرکش استفاده کردم...![]()
برای من بازم نمیشه!
موقع نصب بازی فکر کنم تغییرات رجیستری رو اعمال نکرده!
شما دوستان می تونید تو رجیستری بگردید و مسیر رو بگید که من دستی کی هارو بسازم ؟؟؟
دوستان وقتی میخوام بازی رو پچ کنم ای ارور رو میده :
could not receive version number --instalation will be aborted
مشکل چیه ؟
دلیلش رو 1 پست بالاتر گفتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)