آقا من یه مشکل دیگه هم تو این بازی shogun 2 دارم وقتی میرم تویه custom battle و استارت رو میزنم از بازی میپره بیرون.......چیکار کنممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممم![]()
آقا من یه مشکل دیگه هم تو این بازی shogun 2 دارم وقتی میرم تویه custom battle و استارت رو میزنم از بازی میپره بیرون.......چیکار کنممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممم![]()
احتمالش زیاده مشکل از کرکش باشه این بازی بیشتر کرکاش مشکل دارن!!!
اقا سلام خسته نباشید من پچ رو میخوام از کجا گیر بیارم
اقا یکی کمک کنه من کرک skirdow رو دانلود که کردم انتی ویروس تروحان میشناسه ! مطمئنه ؟گسی میدونه؟ کرک سالم جایگرین نیست؟
همین کرک سالمه آنتی ویروس منم تروجان میشناسه ولی نگران نباشین فایل آلوده نیست.
پس 100% مطمئنه ؟! کار دستمون نده؟!چون احساس کردم سرعت PC یجوری شد
یعد ترینر پول واسش هست؟!
Last edited by h_loyali; 23-12-2012 at 10:24.
آره 100 درصد مطئنه! سرعت PC شاید به خاطر خود بازی باشه که سنگینه.
ترینر هم از این لینک دانود کن حجم ترینر زیاده ولی تمام ورژن ها توش هست من خودم از این استفاده میکنم. اول باید ترینر رو اجرا و بازی و ورژنش رو انتخاب بعد از ترینر Start رو میزنید
اگه بازی اجرا شد که هیچ اما اگه اجرا نشد بعد از زدن Start خودتون برید بازیو اجرا کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ! این ترینر رو من دانلود کردم اما موفعه ی استارت زدن کار نکرد ،تو بازی هم رفتم اما بازم نشد! باید دکمه ی خاصی بزنم؟! خودش گفته اول Alt+Tab بعد Alt +X رو بزن اما زدم بازم نشد! ورژنش رو از کجا بفهمم؟ کلا نتونستم راش بندازم نمیدونم جرا
تو منوی اصلی بازی گوشه بالا سمت راست نوشته. بخونید و از ترینر اون ورژن رو انتخاب کنین.
ضمنا مال منم موقع Start زدن اجرا نمیشد ولی وقتی Start رو میزدم یه ارور میداد و من ok میکردم و خودم میرفتم بازیو اجرا میکردم و ترینر هم درست کار میکرد.
پس نسحه ای که دانلود کردم فدیمیه! کسی جدیدترن پچش رو داره واسه اپدیت؟!(لینکهای تو این تاپیک کار نمیکنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)