در ضمن من از اینجا دانلود کردم
اون 2.7 گیگی روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من از اینجا دانلود کردم
اون 2.7 گیگی روکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
نظر بنده اینه که اون نسخه رو بی خیال بشی و از یه فروشگاه مطمئن خریداری کنی!
چون این جور نسخه ها معمولا به خاطر دستکاری خوب از آب در نمیاد!
بعضی وقتا فایلا بد فشرده میشن شاید این این جوری باشه![]()
ممنون
ولی کسه دیگه ای یه راه حل خوب نداره
با بدبختی دانلودش کردم
فک کنم مشکل از دموی اول بازی باشه کسی میتونه اونو برام آپ کنه؟
سلام،
من داخل بازی صدا دارم ولی صداها به هم ریخته است، تمام روش ها رو امتحان کردم ولی مشکل حل نشد !
از چی میتونه باشه ؟
دوستان کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینجا جاش نیس تاپیک مربوطه رو معرفی کنید لطفا!!!!؟؟؟
با سلام قبل از اینکه ویندوز م را دوباره نصب کنم یک بار که کورل دراو نصب کردم نصب شد اما پس از یکبار دیگر ویندوز عوض کردن الان علاوه بر اینکه نحوه ی نصب شدن برنامه عوض شده در مراحل نصب این پیغام ظاهر میشود بعضی ها میگن مشکل از هار د یا خراب شدن سی دی درایوه و سوال دومم اینه که از کجا متوجه میشیم این دو وسیله خرابند و سی دی رام دیگخ نمی تونه سریع اطلاعات برنامه ها را گرفته و نصب کند.An error)-5001:ox80070002)has occurred while running the setuo.please make sure you have finished end previous if the error still occurs please contact your vendor.
لطفا بگید این چه جای برنامه های کامپیوتر دستکاری شده که این پیغام به هنگام نصب سی دی کورل دراو این پیغام ظاهر میشهAn error)-5001:ox80070002(has occurred while running the setup.pleas make sure you have finished end prerious setup and closed other applications.if the error stile occurs please contact yor revidor.راستی بخوام یه عکس را از پیغام بگیرم و بیارم در جایی که میخوام سوالم را بپرسم از شما چه طوری این کار را بکنم که شما سریتر بتوانید جواب دهید(خود پیغام با کادرش باشه)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)