بد نیست این پست رو هم ببینید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بد نیست این پست رو هم ببینید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اول لطف کنید لینک ریویو رو برای من قرار بدید نه لینک دانلود ماهنامه رو
در ضمن ریویو فوق ترجمه از Notebookcheck بوده و هیچ حقی برای شما به عنوان شکایت ایجاد نمیکنه ، میتونید امتحان کنید ( بر فرض هم منبع ترجمه سایتی که اشاره کردید باشه )
در انتهای ریویو هم اشاره به فرومی که ازش کپی پیست شده کردن
اسم سایت شما به عنوان منبع ریویو زیر پست اصلی درج شد .
با سلام دوست من من به خدا گیج شدم چی بخرم یکی میگه ایسر خوب نیست یکی میگه جنسش خوب نیست یکی میگه چون دانشجویی مانیتور کوچیک بگیر راحتره یکی میگه توشیبا خیلی از همش بهتره اندازه سونی هست یکی میگه visual studi 2010 نیاز به I7 نداره من گیج شدم از هوش رفتم به خدا یک خورده به دادم برس راهنماییم کن دستت درد نکنه![]()
ببین ، اگه قرار باشه که به حرف همه گوش کنی ، هیچوقت نمی تونی تصمیم بگیری
از خودت یه چیزی نشون بده ! به حس و عقل خودت رجوع کن
همه چی با مشورت حل نمیشه و باید بالاخره خودت تصمیم بگیری
از طرف دیگه ما هیچ لپ تاپ واقعاً "پرفکت" نداریم ! هر کدوم بالاخره ایرادها و محاسن خودشونو دارن
بازم عرض میکنم ، نه فقط در مورد این لپ تاپ ، در مورد همه تصمیمات زندگی ، یاد بگیرید خودتون همه چی رو جمع بندی کنید و تصمیم نهایی رو بگیرید
نه اینکه چشمتون به دهن دیگران باشه که چی میگن همونو انجام بدید
موفق باشید
با سلام یک سری از دوستان در تاپیک هایی که نوشتند اذعان کردند که Acer Aspire 5750G اگر بایوس را آبدیت کردی لب تاپ داغ می کنه آیا این حقیقت داره دوستان این مورد را تست کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام کسی از اخرین قیمت core i5 این لپ تاپ خبر داره؟؟؟
سلام من تازه 5750G با i5خریدم وقتی وقتی هیچ صدایی تو محیط نیست صدای چس چس که قطع و وصل میشه از این لپ تاپ می یاد که اعصاب ادمو خورد می کنه می خواستم بدونم عادیه و تو همه اینطوریه یا مال من فقط اینطوریه؟
مال منم اینطوریه.دوستانی که اطلاعاتی دارند لطفا توضیح بدن.
سلام
رفیق چرا تو اون قسمتی که گفتم تاپیک نمیزنی تا مشکلتو دقیق حل کنیم ؟ ؟ ؟
من خیلی کم میام تو این تاپیک . (قبلا هم گفته بودم )
گفته هایی که دیگران میگن رو بیخیال . . .
این رو که جواب داده بودم !!!!یکی میگه visual studi 2010 نیاز به I7 نداره من گیج شدم
پست شماره 4 رو دقت کن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا حالا مشکلی نداشتم .با سلام یک سری از دوستان در تاپیک هایی که نوشتند اذعان کردند که Acer Aspire 5750G اگر بایوس را آبدیت کردی لب تاپ داغ می کنه آیا این حقیقت داره دوستان این مورد را تست کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینکاشو اگه داری بده .......؟
سلام من تازه 5750G با i5خریدم وقتی وقتی هیچ صدایی تو محیط نیست صدای چس چس که قطع و وصل میشه از این لپ تاپ می یاد که اعصاب ادمو خورد می کنه می خواستم بدونم عادیه و تو همه اینطوریه یا مال من فقط اینطوریه؟این صدا طبیعیه ، برای لپ تاپ خودمم (5742 ) همین جوریه و اون موقعی که از سازگار خریده بودم بهشون اطلاع دادم و گفتن اگر صدای برخورد 2 تا فلز رو میده معلومه مشکل داره و بیارش گارانتی .مال منم اینطوریه.دوستانی که اطلاعاتی دارند لطفا توضیح بدن.
پیشنهاد من اینه که با برنامه HD Tune یه تست بگیری ازش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)