تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 18 اولاول ... 7131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 177

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Bulletstorm

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض توضیح GFWL

منظور من خود gfwlive ه که آیا اشتباه نصبیدم؟تاحالا از این استفاده نکردین؟
    کلا چجوری ازش استفاده کنم؟
    gfwlivve همون ویندوز لایو (xlive.dll و...) هستش، مخففه:
    GFWL:Games For Windows Live
    این برنامه که یه حالت مسنجر (messenger) مانند داره برای بازی هایی هستش که از طریق این برنامه میشه به صورت آنلاین (Online) یک یا چند نفره بازی کرد. اکثر بازی هایی که به این شکل هستن (مثل Resident Evil 5) موقع نصب GFWL رو خودشون دارن و نصب میکنن، و برای اجرا به GFWL نیاز هست.
    زمانی که بازی رو اجرا می کنید، داخل بازی GFWL به صورت pop-up داخل بازی هستش که میشه با کلید HOME از روی کیبرد فراخوندش (ممکنه توی بازی ها متفاوت باشه).
    برای اجرای این بازی ها حتما باید GFWL نصب شده باشه.
    شما برای اینکه بازی رو save کنید باید یه پروفایل (Profile) داشته باشید. پروفایل شما میتونه آنلاین یا آفلاین باشه.
    پروفایل آنلاین و در نتیجه بازی چند نفره آنلاین نیازمند اتصال به اینترنت و شماره سریال محصول (Product Key) معتبر (Valid) هستش که نیازمند پرداخت هزینه بازی اصلی (Original) هستش.
    پروفایل آفلاین (Offline) رو زمانی که دسترسی به اینترنت نیست یا قصد آنلاین بازی کردن ندارید یا جفتش می سازید (که البته چون بازی های ما کرک شده هستش به منظور save کردن پروفایل آفلاین می سازیم). تا زمانی که شما پروفایلی نداشته باشید فقط میتونید بازی کنید و امکان save کردن ندارید، مگر اینکه یه پروفایل آنلاین یا یه پروفایل آفلاین بسازید.

نکته: چون میخواهیم پروفایل آفلاین بسازیم، لذا موقع ساختن پروفایل آفلاین به اینترنت وصل نباشید.

الان سوالی دارید که جواب بدم؟
    Last edited by resident; 04-06-2011 at 12:41.

2. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

gfwlivve همون ویندوز لایو (xlive.dll و...) هستش، مخففه:
    GFWL:Games For Windows Live
    این برنامه که یه حالت مسنجر (messenger) مانند داره برای بازی هایی هستش که از طریق این برنامه میشه به صورت آنلاین (Online) یک یا چند نفره بازی کرد. اکثر بازی هایی که به این شکل هستن (مثل Resident Evil 5) موقع نصب GFWL رو خودشون دارن و نصب میکنن، و برای اجرا به GFWL نیاز هست.
    زمانی که بازی رو اجرا می کنید، داخل بازی GFWL به صورت pop-up داخل بازی هستش که میشه با کلید HOME از روی کیبرد فراخوندش (ممکنه توی بازی ها متفاوت باشه).
    برای اجرای این بازی ها حتما باید GFWL نصب شده باشه.
    شما برای اینکه بازی رو save کنید باید یه پروفایل (Profile) داشته باشید. پروفایل شما میتونه آنلاین یا آفلاین باشه.
    پروفایل آنلاین و در نتیجه بازی چند نفره آنلاین نیازمند اتصال به اینترنت و شماره سریال محصول (Product Key) معتبر (Valid) هستش که نیازمند پرداخت هزینه بازی اصلی (Original) هستش.
    پروفایل آفلاین (Offline) رو زمانی که دسترسی به اینترنت نیست یا قصد آنلاین بازی کردن ندارید یا جفتش می سازید (که البته چون بازی های ما کرک شده هستش به منظور save کردن پروفایل آفلاین می سازیم). تا زمانی که شما پروفایلی نداشته باشید فقط میتونید بازی کنید و امکان save کردن ندارید، مگر اینکه یه پروفایل آنلاین یا یه پروفایل آفلاین بسازید.

الان سوالی دارید که جواب بدم؟
    ممنون از پست خوبی که دادین...من اینها رو میدونستم که چیه و کارش چیه...و اینکه خیلی ازش استفاده کردم ولی یک بازی نصب کردم(همون bulletstorm که کاری بهش نداریم)نیاز به نسخه ی جدید GFWL داشت پس منم گرفتم ونصب کردم اما چون همیشه خود بازیها این رو نصب میکردن و من فقط از توی بازی میرفتم اکانت آفلاین درست میکردم و این بازی نمیشد این کار رو بکنی(از توی بازی اکانت بسازی)میخواستم ببینم همین نصب کردم کافیه و مشکل از بازی ه؟
    خیلی ممنون از شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پست خوبی که دادین...من اینها رو میدونستم که چیه و کارش چیه...و اینکه خیلی ازش استفاده کردم ولی یک بازی نصب کردم(همون bulletstorm که کاری بهش نداریم)نیاز به نسخه ی جدید GFWL داشت پس منم گرفتم ونصب کردم اما چون همیشه خود بازیها این رو نصب میکردن و من فقط از توی بازی میرفتم اکانت آفلاین درست میکردم و این بازی نمیشد این کار رو بکنی(از توی بازی اکانت بسازی)میخواستم ببینم همین نصب کردم کافیه و مشکل از بازی ه؟
    خیلی ممنون از شما
    اگه انگلیسیتون خوبه، اینو بخونید متوجه میشید:
      محتوای مخفی: متن کامل توضیح انگلیسی 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر نه، بازی شما هیچ اشکالی نداره. شما الان توی مرحله ساختن پروفایل مشکل داری. پس باید از اینترنت قطع باشی، بری داخل بازی، کلید HOME رو بزنی تا GFWL بیاد، بعدش شروع میکنی به ساختن اکانت، و در ادامه چون به اینترنت وصل نیست میگه آفلاین بسازی (local). اگه باز هم مشکلی داشتی به صورت مرحله ای عکس هاشو بزار اینجا تا ببینم دقیقا چطوریه.

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه انگلیسیتون خوبه، اینو بخونید متوجه میشید:
      محتوای مخفی: متن کامل توضیح انگلیسی 
    کد:

اگر نه، بازی شما هیچ اشکالی نداره. شما الان توی مرحله ساختن پروفایل مشکل داری. پس باید از اینترنت قطع باشی، بری داخل بازی، کلید HOME رو بزنی تا GFWL بیاد، بعدش شروع میکنی به ساختن اکانت، و در ادامه چون به اینترنت وصل نیست میگه آفلاین بسازی (local). اگه باز هم مشکلی داشتی به صورت مرحله ای عکس هاشو بزار اینجا تا ببینم دقیقا چطوریه.
    مشکل همینجاست HOME رو بزنی چیزی نمیاره...اصلا به مرحله ی اکانت سازی نمیرسه...
    اول این پیام رو میده:
    کد:
    وقتی هم space رو میزنی هیچ اتفاقی نمیوفته.دوباره میاد میگه enter رو بزن تا بری تو بازی(همون اولش...هربازی که اجراش میکنی یا ...press any داره یا enter یا ...)
    اینو چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه star2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز باید از آخرین کرک استفاده کنی
    اینم لینکش
    کد:

7. این کاربر از star2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان.
    اونهایی که مثل خود من برای اجرای بازی مشکل داشتن فقط فایل زیر رو که در مدیا فایر اپلود کردم دانلود کنند و اول فولدر crack flt و بعد crack fix flt رو کپی کنند. تمامی مشکلاتشون حل می شه . بازی هم اوتوماتیک سیو میشه .
    اینم لینک دانلود :http://www.mediafire.com/?oxctoox9arbpyq0.
    برید حالشو ببرید !!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان.
    اونهایی که مثل خود من برای اجرای بازی مشکل داشتن فقط فایل زیر رو که در مدیا فایر اپلود کردم دانلود کنند و اول فولدر crack flt و بعد crack fix flt رو کپی کنند. تمامی مشکلاتشون حل می شه . بازی هم اوتوماتیک سیو میشه .
    اینم لینک دانلود :http://www.mediafire.com/?oxctoox9arbpyq0.
    برید حالشو ببرید !!!!!!!!!!
    مشکلات قبلی حل شد ولی میگه xlive.dllرو پاک کنید وقتی هم پاک میکنم دیگه سیو نمی شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل دارم با بازی ...
    وقتی resolution رو میزنم رو 800X600 صفحه بازی کوچیک میشه / یعنی FullScreen نیست بازی :|
    توی بازی های دیگه اینطوری نبود ... راهی نیست فول اسکرین شه ؟

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.
    دوستان زمانی که میخوای وارد اکانت شی اون صفحه آبی برایه من نمیاد!home رو هم میزنم ولی باز نمیشه.کسی میدونه مشکل از کجاست؟(تو بازیهای دیگه این مشکل رو ندارم و به راحتی sign in میکنم!)

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

سلام.
    دوستان زمانی که میخوای وارد اکانت شی اون صفحه آبی برایه من نمیاد!home رو هم میزنم ولی باز نمیشه.کسی میدونه مشکل از کجاست؟(تو بازیهای دیگه این مشکل رو ندارم و به راحتی sign in میکنم!)
    نسخه جدیدشو نصب کردی؟
    اگه دی وی دی شو داری همون که توی دی وی دیه نصب کن.

13. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •