تو هندزفری خیلی فاز میده .. من خودم به شخصه صدای دیزایر اچ دی تو هندزفری رو تو هیچ گوشی تجربه نکردم![]()
تو هندزفری خیلی فاز میده .. من خودم به شخصه صدای دیزایر اچ دی تو هندزفری رو تو هیچ گوشی تجربه نکردم![]()
بالاخره این گوشی چند تومن شد؟![]()
540 تومن بی گارانتی
620 تومن با گارانتی
Last edited by Mig33; 06-05-2011 at 20:06.
داداش خودت کی میخری به نظرم هنوز که ارزش خریدن نداره اگه زیاد طول میکشه بریم سراغ یه چیز دیگه که قبلا اوفتاشو کرده من هم از Desire Z خوشم میاد هم Legend چیکار کنم به نظرت؟![]()
من فعلا بی خیال این گوشی شدم .....
بی خیال گوشی های کیبورد دار بشوlegend هم خوبه ولی الکی قیمتش بالاست !!!
به نظر من گالکسی اس بگیر میگن شده 460 !!!! خیلی عالیه .
ولی اگه اصرار داری HTC بگیری برو سراغ دیزایر ( تو رنج پولی که میخوای هزینه کنی گفتم )
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
اگه هم اینو دوست داری واستا میکشه پایین ... فکر کنم تا یک ماه دیگه به 480 هم برسه !!!
Galaxy S واقعا گوشیه خوبیه نتونستم ایرادی ازش بگیرم ولی نمیدونم چرا به دلم نمیشینه![]()
منم همین ، سامسونج و ال جی نمی دونم چرا .....
من خودم بخوام بخرم همین htc رو بر میدارم باید کمی صبر کرد ... حسم بهم میگه الان موقعش نیست![]()
اتفاقا من اصلا به برند تعصبی ندارم! فقط فکر کنم با گالاکسی S مشکل سایز دارم چون بیشتر شلوار جین میپوشم و جیب هم که تنگ!
از اون لحاظ خیالت راحت.گالکسی اس از لحاظ سایز واقعا عالیه و اصلا حس نمیکنی که بزرگه...
تو جیب تنگ هم عین یه 1202 جا میشه...
ولی من از سبکش خوشم نمیاد مثل همه شما...
من خودم از htc خوشم میاد ولی این galaxy s ام بد جوری شاخه با gingerbread تو بنچمارکا از Desire s جلو تره هنوز کسی میتونه راجع به این موضوع اطلاعات دقیق تری بده
خدا ذلیلت نکنه mig33 منو بین این دوتا حیروون کردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)