با گارانتی 449 تومن
با گارانتی 449 تومن
بجه ها من امروز داشتم با گوشیم کار میکردم که گفتم بد نیست این update رو بزنم ببینم چیز جدیدی نیامده - که اتفاقا اپدیت جدید براش بود منم گوشیم رو اپ دیت ( update) کردم یه دو ساعت و نیمی طول کشید و بعد گوشی خاموش شد و بعد خودش روشن شد و یه سری چیز هارو نصب کرد -
نتیجه - چیزایی که من متوجه شدم
صدای اسپیکرش بلند تر شده -
احساس میکنم که خیلی سریع تر از قبل کار میکنه -
موقع خاموش کردن صفحه تصویر خیلی قشنگ تر از قبل خاموش میشه -
چهار تا گزینه به گزینه های دیسکتاپ اضافه شده -
انگار بیشتر از چهارتا گزینه به دیسکتاپ اضافه شده چون یه صفحه جدید باز شده و تو اون صفحه جدیده چهارتا گزینه جدید اومده - این در حالی هست که اگه فقط چهار تا گزینه میخواست اضافه بشه صفحه قبلی جا داشت و نیاز نبود صفحه جدیدی اضافه بشه - برا همین میگم انگار بیشتر از چهارتا اضافه شده
یه چیز دیگه اگه شما هم اپدیت کردید و مثل من زبان صفحه نمایش تغییر کرده بود و هیچی رو نمیتونستیدبفهمید - نا راحت نشید برید تو ستینگ اونی که عکس اچار پیچ گوشتی داره - بعد گزینه ای که کنارش حرف A.. هست رو انتخاب کنید - اونجا دو باره میتونید زبان رو انتخاب کنید
Last edited by sajjad1973; 09-09-2011 at 13:39.
سلام میشه یه توضیح کوچیک بدید چطوری آپش کردید؟ من زیاد با آندروید کار نکردم
ممنون
دوست خوبم - به ترتیب کارایی رو که باید بکنی میگم - من از طریق وای فای گوشی رو به اینترنت خونه وصل کردم - البته بین اپدیت دوبار قطع شد ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و من دو باره برای اپدیت کردن اقدام کردم -
1- از منو اصلی گزینه ستینگ ( setting) رو انتخاب کن
2-تو ستینگ آخرین گزینه که about phone هست رو انتخاب کن
3- گزینه اول software update رو بزن شروع به آپ میکنه
اگه بینش اینترنت قطع شد - یا به هر دلیلی از کار افتاد نگران نشو - هیچ اتفاقی نمی افته - دوباره همین کارایی رو که گفتم بکن تا اپدیت رو از سر بگیره - مال من دو بار قطع شد که مجبور شدم از نو شروع کنم -
خلاصه وقتی کل اپدیت رو بیاره بعدش شروع به نصبش میکنه
بعد از اپدیت زبان صفحه عوض میشه که نمیدونم چه زبونی هست ولی نگران نباش - برای اینکه دوباره به زبان دلخواهت برگردونیش - دو باره برو تو ستینگ چون نمیتونی زبان صفحه رو بخونی اونی که عکس آچار پیچ گوشتی داره رو انتخاب کن و بعد اونی که کنارش عکس A..هست رو انتخاب کن - اونجا میتونی زبان رو عوض کنی
Last edited by sajjad1973; 09-09-2011 at 19:29.
بچه ها یه چیز دیگه که بعد از آپدیت متوجه شدم اینه که و قتی گوشی رو تو نور خیلی زیاد داری استفاده میکنی - زیر افتاب - صفحش خیلی نورش زیاد میشه - قبلا اینطوری نبود - وقتی داشتم زیر نور افتاب باش کار میکردم و اتفاقی دستم رو گرفتم روی سنسورهای بالای گوشی این رو متوجه شدم - مطمئنم که قبلا تا این حد زیاد نمیشد چون همون روز اول این مورد رو چک کرده بودم -
بعد از اپدیت - خودتون دستتون رو رو سنسور ها بزارید - فرقش رو متوجه میشید
چیز عجیبی نیست و همه گوشی ها اینو دارن... نور رو با توجه به نور محیط تنظیم میکنه...بچه ها یه چیز دیگه که بعد از آپدیت متوجه شدم اینه که و قتی گوشی رو تو نور خیلی زیاد داری استفاده میکنی - زیر افتاب - صفحش خیلی نورش زیاد میشه - قبلا اینطوری نبود - وقتی داشتم زیر نور افتاب باش کار میکردم و اتفاقی دستم رو گرفتم روی سنسورهای بالای گوشی این رو متوجه شدم - مطمئنم که قبلا تا این حد زیاد نمیشد چون همون روز اول این مورد رو چک کرده بودم -
بعد از اپدیت - خودتون دستتون رو رو سنسور ها بزارید - فرقش رو متوجه میشید
اینو میدونم - اما چیزی که من رو متعجب کرده اینه که انگار بعد از آپدیت زیر نور افتاب صفحش بیشتر از اون چیزی که قبلا روشن میشد - میشه -منظورم اینه که قبلا که تو محیط های خیلی پر نور میرفتم باش صفحه این حدی که الان روشن میشه - روشن نمیشد -
قبل از آپدیت هم نور رو با توجه به محیط تنظیم میکرد - میدونم - اما الان وقتی تو همون جاهایی که قبل از اپدیت باش میرفتم - میرم - صفحه روشن تر از قبل میشه
Last edited by sajjad1973; 10-09-2011 at 10:42.
نظر دوستانی که neo دارن در مورد نوشته این دوستمون چیه؟؟ صحت داره؟؟
خود این دوستمون هم که بنده خدمتشون ارادت دارم ( تو بخش زبان استاد ما بودن) گفته که همه چیزشون مثل همه - در مورد برایتنس هم بله نسبت به آرک برایتنسش کم هست ولی نه به این تلخی
ولی کیفیت تصویرش خیلی خوبه -
در ثانی من چند بار هم گفتم به نظرم بعد از آپدیت برایتنسش بهتر شده -
دوستان دیگه هم که نئو دارن اگه هنوز آپدیت نکردن به این مورد توجه کنن - ببینن بعد از آپدیت اونها هم احساس میکنن برایتنسش بیشتر شده - یا نه
Last edited by sajjad1973; 10-09-2011 at 13:15.
برای ایکسپریا play گزینه disable کردن تنظیم اتوماتیک برایتنس رو ظاهرا فعال کردن.شاید واسه این هم بزارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)