تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 81 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 801

نام تاپيک: Xperia™ neo & neo V | گوشی های اندرویدی سونی اریکسون با دوربین 5 و 8 مگاپیکسلی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با گارانتی 449 تومن

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بجه ها من امروز داشتم با گوشیم کار میکردم که گفتم بد نیست این update رو بزنم ببینم چیز جدیدی نیامده - که اتفاقا اپدیت جدید براش بود منم گوشیم رو اپ دیت ( update) کردم یه دو ساعت و نیمی طول کشید و بعد گوشی خاموش شد و بعد خودش روشن شد و یه سری چیز هارو نصب کرد -

نتیجه - چیزایی که من متوجه شدم

صدای اسپیکرش بلند تر شده -
    احساس میکنم که خیلی سریع تر از قبل کار میکنه -
    موقع خاموش کردن صفحه تصویر خیلی قشنگ تر از قبل خاموش میشه -
    چهار تا گزینه به گزینه های دیسکتاپ اضافه شده -

انگار بیشتر از چهارتا گزینه به دیسکتاپ اضافه شده چون یه صفحه جدید باز شده و تو اون صفحه جدیده چهارتا گزینه جدید اومده - این در حالی هست که اگه فقط چهار تا گزینه میخواست اضافه بشه صفحه قبلی جا داشت و نیاز نبود صفحه جدیدی اضافه بشه - برا همین میگم انگار بیشتر از چهارتا اضافه شده

یه چیز دیگه اگه شما هم اپدیت کردید و مثل من زبان صفحه نمایش تغییر کرده بود و هیچی رو نمیتونستیدبفهمید - نا راحت نشید برید تو ستینگ اونی که عکس اچار پیچ گوشتی داره - بعد گزینه ای که کنارش حرف A.. هست رو انتخاب کنید - اونجا دو باره میتونید زبان رو انتخاب کنید
    Last edited by sajjad1973; 09-09-2011 at 13:39.

3. 7 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بجه ها من امروز داشتم با گوشیم کار میکردم که گفتم بد نیست این update رو بزنم ببینم چیز جدیدی نیامده - که اتفاقا اپدیت جدید براش بود منم گوشیم رو اپ دیت ( update) کردم یه دو ساعت و نیمی طول کشید و بعد گوشی خاموش شد و بعد خودش روشن شد و یه سری چیز هارو نصب کرد -

نتیجه - چیزایی که من متوجه شدم

صدای اسپیکرش بلند تر شده -
    احساس میکنم که خیلی سریع تر از قبل کار میکنه -
    موقع خاموش کردن صفحه تصویر خیلی قشنگ تر از قبل خاموش میشه -
    چهار تا گزینه به گزینه های دیسکتاپ اضافه شده -

انگار بیشتر از چهارتا گزینه به دیسکتاپ اضافه شده چون یه صفحه جدید باز شده و تو اون صفحه جدیده چهارتا گزینه جدید اومده - این در حالی هست که اگه فقط چهار تا گزینه میخواست اضافه بشه صفحه قبلی جا داشت و نیاز نبود صفحه جدیدی اضافه بشه - برا همین میگم انگار بیشتر از چهارتا اضافه شده

یه چیز دیگه اگه شما هم اپدیت کردید و مثل من زبان صفحه نمایش تغییر کرده بود و هیچی رو نمیتونستیدبفهمید - نا راحت نشید برید تو ستینگ اونی که عکس اچار پیچ گوشتی داره - بعد گزینه ای که کنارش حرف A.. هست رو انتخاب کنید - اونجا دو باره میتونید زبان رو انتخاب کنید

سلام میشه یه توضیح کوچیک بدید چطوری آپش کردید؟ من زیاد با آندروید کار نکردم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میشه یه توضیح کوچیک بدید چطوری آپش کردید؟ من زیاد با آندروید کار نکردم
    ممنون
    دوست خوبم - به ترتیب کارایی رو که باید بکنی میگم - من از طریق وای فای گوشی رو به اینترنت خونه وصل کردم - البته بین اپدیت دوبار قطع شد ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و من دو باره برای اپدیت کردن اقدام کردم -

1- از منو اصلی گزینه ستینگ ( setting) رو انتخاب کن
    2-تو ستینگ آخرین گزینه که about phone هست رو انتخاب کن
    3- گزینه اول software update رو بزن شروع به آپ میکنه

اگه بینش اینترنت قطع شد - یا به هر دلیلی از کار افتاد نگران نشو - هیچ اتفاقی نمی افته - دوباره همین کارایی رو که گفتم بکن تا اپدیت رو از سر بگیره - مال من دو بار قطع شد که مجبور شدم از نو شروع کنم -

خلاصه وقتی کل اپدیت رو بیاره بعدش شروع به نصبش میکنه

بعد از اپدیت زبان صفحه عوض میشه که نمیدونم چه زبونی هست ولی نگران نباش - برای اینکه دوباره به زبان دلخواهت برگردونیش - دو باره برو تو ستینگ چون نمیتونی زبان صفحه رو بخونی اونی که عکس آچار پیچ گوشتی داره رو انتخاب کن و بعد اونی که کنارش عکس A..هست رو انتخاب کن - اونجا میتونی زبان رو عوض کنی
    Last edited by sajjad1973; 09-09-2011 at 19:29.

6. 3 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یه چیز دیگه که بعد از آپدیت متوجه شدم اینه که و قتی گوشی رو تو نور خیلی زیاد داری استفاده میکنی - زیر افتاب - صفحش خیلی نورش زیاد میشه - قبلا اینطوری نبود - وقتی داشتم زیر نور افتاب باش کار میکردم و اتفاقی دستم رو گرفتم روی سنسورهای بالای گوشی این رو متوجه شدم - مطمئنم که قبلا تا این حد زیاد نمیشد چون همون روز اول این مورد رو چک کرده بودم -

بعد از اپدیت - خودتون دستتون رو رو سنسور ها بزارید - فرقش رو متوجه میشید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها یه چیز دیگه که بعد از آپدیت متوجه شدم اینه که و قتی گوشی رو تو نور خیلی زیاد داری استفاده میکنی - زیر افتاب - صفحش خیلی نورش زیاد میشه - قبلا اینطوری نبود - وقتی داشتم زیر نور افتاب باش کار میکردم و اتفاقی دستم رو گرفتم روی سنسورهای بالای گوشی این رو متوجه شدم - مطمئنم که قبلا تا این حد زیاد نمیشد چون همون روز اول این مورد رو چک کرده بودم -

بعد از اپدیت - خودتون دستتون رو رو سنسور ها بزارید - فرقش رو متوجه میشید
    چیز عجیبی نیست و همه گوشی ها اینو دارن... نور رو با توجه به نور محیط تنظیم میکنه...

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیز عجیبی نیست و همه گوشی ها اینو دارن... نور رو با توجه به نور محیط تنظیم میکنه...

اینو میدونم - اما چیزی که من رو متعجب کرده اینه که انگار بعد از آپدیت زیر نور افتاب صفحش بیشتر از اون چیزی که قبلا روشن میشد - میشه -منظورم اینه که قبلا که تو محیط های خیلی پر نور میرفتم باش صفحه این حدی که الان روشن میشه - روشن نمیشد -

قبل از آپدیت هم نور رو با توجه به محیط تنظیم میکرد - میدونم - اما الان وقتی تو همون جاهایی که قبل از اپدیت باش میرفتم - میرم - صفحه روشن تر از قبل میشه
    Last edited by sajjad1973; 10-09-2011 at 10:42.

10. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان . من چند روز پیش به یکی از دوستا پیشنهاد کردم که نئو بگیره که با قیمت 445 با گارانتی گرفت و کلی از پیشنهادم پشیمون شدم. از نظر صفحه نمایش که واقعاً افتضاحه . شبیه سوپر آمولد سامسونگه اما با این تفاوت که برایتنسش خیلی کمه (خیلی کم) و حسابی صفحه تاریکه . وقتی با صفحه آرک مقایسه کردم واقعاً حال بهم زن بود . با وجود اینکه براتنس آرک کمتر از 50% بود اما نور صفحش از 100% نئو بیشتر بود . همه چیشون عین همه . سرعت اجرای برنامه و ... . اما فرق اساسی اینه که صدای نئو حدود 40% بیشتر از آرکه
    با تشکر
    نظر دوستانی که neo دارن در مورد نوشته این دوستمون چیه؟؟ صحت داره؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر دوستانی که neo دارن در مورد نوشته این دوستمون چیه؟؟ صحت داره؟؟

خود این دوستمون هم که بنده خدمتشون ارادت دارم ( تو بخش زبان استاد ما بودن) گفته که همه چیزشون مثل همه - در مورد برایتنس هم بله نسبت به آرک برایتنسش کم هست ولی نه به این تلخی

ولی کیفیت تصویرش خیلی خوبه -

در ثانی من چند بار هم گفتم به نظرم بعد از آپدیت برایتنسش بهتر شده -

دوستان دیگه هم که نئو دارن اگه هنوز آپدیت نکردن به این مورد توجه کنن - ببینن بعد از آپدیت اونها هم احساس میکنن برایتنسش بیشتر شده - یا نه
    Last edited by sajjad1973; 10-09-2011 at 13:15.

13. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

برای ایکسپریا play گزینه disable کردن تنظیم اتوماتیک برایتنس رو ظاهرا فعال کردن.شاید واسه این هم بزارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •