سلام دوستان .
اینکه میگن گارانتی شرکت سازگار معتبره (یعنی از نظر ریفر نبودن) ، ممکنه فروشنده توی این هم تقلب کنه ؟ چطور میشه فهمید ؟(برای لپ تاپ های acer)
سلام دوستان .
اینکه میگن گارانتی شرکت سازگار معتبره (یعنی از نظر ریفر نبودن) ، ممکنه فروشنده توی این هم تقلب کنه ؟ چطور میشه فهمید ؟(برای لپ تاپ های acer)
سلام
اینکه میگن گارانتی معتبره منظور اصالت دستگاه نیست. منظور اینه که تعهداتی که جزو شرایط ضمانت هست انجام خواهد شد. در مورد ایسر هم در پست های بعدی مفصلا توضیح خواهم داد. پست بعدی در مورد Dell هست و بعد از اون در مورد ایسر صحبت خواهم کرد.
موفق باشین.
حالا میشه یه لطف کنین یه جواب مختصر فعلاً بدین که آیا میتونن تقلب کنن یا خیر ؟ چون ممکنه چند روز آینده بگیرم .
بعد من شنیدم که مثلاً گارانتی سازگار از نظر ریفر نبودن مطمئنه.اینطور نیست ؟
سلام عزیزان
من یکی از دوستام تایلند هست دیشب بهش زنگ زده بوم میگفت اینجا لپ تاپ نسبت به ایران خیلی ارزون تره
من تصمیم گرفتم بهش بگم یک لپتاپ hp که اصلا هنوز تو ایران نیومده و گانقینگ خیلی بالایی هم داره واسم بیار ( تقریبا 1500 دلار که فکر کنم تو ایران 2 میلیون به بالا باشه اگه گیر بیاد )
میخواستم از شما دوستان راهنمایی بگیرم که بهش بگم بیاره یا نه نظره شما دوستان چیه با توجه به اینکه hp ایرانو تحریم کرده و جنس اصلش شاید بد گیر بیاد
ضمنا لپ تاپ های اونجا ( تایلند ) اصل هست یا مثل ایران اکثرا دستکاری شدن
با تشکر از راهنمایی شما عزیزان
سلام
اینکه آیا میتونن تقلب کنن یا نه باید بگم آره میتونن. ولی اینکه آیا میکنن یا نه رو نمیشه 100 درصد گفت. ولی از اونجایی که خیلی ها این کار رو میکنن اساسا راهی نمی مونه برای شرکت های دیگه. چون توی رقابت بر سر قیمت کم خواهند اورد. به عبارت دیگه مجبورند که همچین کاری کنن تا بتونن دوام بیارن.
اما در مورد خود ایسر. ایسر یه سایت فروش ریفر داره که آدرسش رو میزارم. تعداد مدلاش خیلی کمه و نشون دهنده جدی گرفته نشدن این موضوعه. از این لحاظ میگم که موضوع جدیه ولی جدی گرفته نشده که فکر کنم همین 3 یا 4 ماه پیش تنها فروشگاه مجاز لپ تاپ های ریفر ایسر توی لندن بسته شد. تنها دلیلش هم میتونه خرید نکردن user از این فروشگاه باشه. هر چند من خبری از این موضوع توی سایت ایسر ندیدم و توی فروم ها کاربران خبر تعطیلی رو دادن. کلا کشورهای دیگه به لپ تاپ های ریفر روی خوش نشون نمی دن. ولی بازار توی ایران فرق میکنه. بازار ایران به دلیل نبود نظارت هر اتفاقی ممکنه توش بیفته. پس نمیشه گفت شرکتی 100 درصد مورد اعتماد هست یا نه. ولی طبیعتا شرکت هایی که سرمایه گذاری زیادی کرده باشند از ترس از دست دادن سرمایه خودشون هم که شده به دلیل بی اعتمادی مصرف کننده به اون شرکت ، کمتر دست به این کارا میزنن. ولی از اون طرف همونطور که گفتم توی بازاری که ما داریم و ناعادلانه هست برای دوام راهی باقی نمی مونه.
آدرس سایت فروش دستگاه های ریفربیش ایسر :
به این آدرس برو و مدل هایی که اونجا هست رو چک کن . سعی کن از این مدل ها نخری. چون ریفر داشتن اونا معلومه و ممکنه دستگاهی که در ایران بخری هم ریفر باشه. برای چک کردن سریال هم به آدرس زیر برو. البته قبل از خرید این کار رو بکن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آدرس برای چک کردن گارانتی های تموم شده هست. اگه SNID یا همون سریال دستگاه رو شناخت از خرید اون منصرف بشین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی توی این آدرس چک کردن گارانتی هایی هست که تموم نشدن. اگه اینجا سریال رو شناخت میشه گفت خطر کمتری نسبت به ریفر بودن دستگاه وجود داره. هرچند نمیشه گفت 100 درصد (به دلایلی).
بعنوان آخرین توصیه میگم که ابتدا کانفیگ دستگاه رو با نمونش در سایت خاورمیانه ایسر چک کن. ببین قطعات همون باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت خاورمیانه ایسر:
به هیچ عنوان به برچسب هایی از قبیل ساخت آمریکا یا سفارشی برای آمریکا یا ساخت تایوان اعتماد نکن . چون زدن اینها کاره خیلی آسونیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اینکه بگن ما نماینده رسمی هستیم هم فقط بخند.
اگر سوالی بود در خدمتم.
موفق باشین.
سلام به همگی و آقای teknosys دلسوز و بزرگوار
آقای teknosys عزیز توی تاپیک ایسوس بچه ها از ریفر ایسوس پرسیدن که میشه چطوری فهمید منم یاد شما افتادم ببخشید اگه مزاحم میشم میشه بفرمایید چطور از new بودن ایسوس اطمینان حاصل کنیم اصلا راهی هست؟ خیلی ممنون
سلام
طبق تجربه شخصیه خودم دو نوع لپ تاپ توی تایلند داریم. یه مدل که یارانه ای هست یعنی دولت با یارانه اونا رو به بازار میده برای همه گیر شدن لپ تاپ و یه نوع دیگه همون هایی هستند که در بازار بین المللی پیدا میشن. مدل یارانه ای خیلی ارزونه و خروج یه دونه از تایلند هم ممکنه. با این وجود توصیه نمیکنم که این دستگاه ها رو بخرید. چون آی سی ها و کلا قطعات روی برد اونها خاص هستند و توی ایران پیدا نمیشن. تقریبا میشه گفت مثل ماشینای انگلیسی که فرمونشون سمت راسته تا نشه جای دیگه ازش استفاده کرد این دستگاه ها هم یه همچین حالتی دارند. کیفیت آنچنانی هم ندارند ولی قیمت هاش خیلی پایینه. مثلا دستگاهی با 3 گیگ رم و 320 گیگ هارد و corei3 چیزی حدود 300 تومن در میاد. اما در مورد دستگاه های بین المللی بهترین جا نمایندگی رسمی اون شرکت هست . برای اچ پی به این آدرس برو و یا به تلفنش زنگ بزن.
کمپانی بلو استار (ستاره آبی) در بانکوک :
آدرس :
333/100 Moo 4, Laksi Plaza, 2nd Floor, Room No. B-47, B-48 Changwattana Road
Bangkok Bangkok 10210
تلفن :
Tel: 02 5760272-5
این کمپانی نماینده رسمی خرده فروشی اچ پی توی بانکوک هست.البته محصولات دیگری هم داره . نمی دونم دیگه نماینده رسمی کدوم شرکته ولی اچ پی رو مطمئنم که هست.
اگر سوالی بود در خدمتم.
موفق باشین.
سلام
اگر به آدرس لپ تاپ های ریفر ایسوس برید متوجه شباهت زیاد اون با سایت ریفر ایسر خواهید شد. این به این دلیله که سایت فروش ریفر هر دو شرکت متعلق به انگلیس هست به همین دلیل قالب سایت هر دو شرکت یکیه. جالبه!!!
اما در مورد تشخیص ریفر ایسوس باید بگم یه خورده مشکل تر و وقت گیر تر هست چک کردن گارانتی دستگاه نسبت به بقیه مدل ها. ولی اول همون توصیه هایی که برای ایسر کردم رو انجام بدید (توصیه های آفلاین!!!!) بعد برید به این آدرس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این آدرس شما ابتدا باید یه اکانت درست کنید و عضو خانواده ایسر بشید. یه چندتا سوا رو جواب میدین و یه اکانت درست میکنین. ایمیل درخواستی رو درست وارد کنید چون تائیدیه میخواد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از درست کردن اکانت با همون اکانتی که user name اون همون ایمیل شماست و پسوردی که انتخاب کردین به این آدرس برید و وارد بشید:
بعد از وارد شدن شما به صفحه خصوصی خودتون میرید که در سمت چپ اون صفحه گزینه Product Registration رو می بینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی اون کلیک کنید و اطلاعات درخواستی رو وارد کنید. البته طبق پست های قبلی که عرض کردم این کار ممکنه عواقبی از جمله ابطال ضمانت دستگاه توسط شرکت های ایرانی داشته باشه که بر عهده خودتونه.
در کادر نام نماینده فروش اسم این شرکت رو بنویسید.
Jumbo Electronic
این یکی از نمایندگان فروش ایسوس در دبی هست.
بعد روی Submit کلیک کنید تا دستگاه شما ریجستر بشه. و بتونین مشخصات همراه با ضمانت رو ببینید.
البته اینم بگم که دستگاه های ریفر ایسوس هم دو سال ضمانت شرکتی دارند (همون بین الملل خودمون) ولی حقیقتا نمی دونم ایسوس بعد از ریجستر کردن دستگاه اطلاعاتی در مورد اصالت اون میده یانه. بهترین کار تماس با این شماره و راهنمایی گرفتن از اوناست. من خودم شخصا این کار رو نکردم ولی یکی از دوستان از راهنمایی هایی که کرده بودن خیلی راضی بود. البته در مورد کانفیگ دستگاه سوال کرده بود. اگر دوستان تونستن تماس بگیرن و به نتیجه ای برسن همینجا بگن تا دیگران هم استفاده کنن.
0097142833728
این شماره آفیس ایسوس توی دبی هست.
این شماره هم شماره ای هست که ایسوس پیشنهاد میده:
0097142958941
این هم شماره نمایندگی فروش در دبی هست. برای راهنمایی های بهتر و کاملتر میتونید تماس بگیرید.
دوستان نتیجه رو بگن تا دیگران هم استفاده کنن.
موفق باشین.
سلام.
عزیز من سریال و اس ان ای دی رو وارد میکنم میگه همچین چیزی وجود نداره
برای شما هم پ خ میکنم سریال و اس ان ایی دی رو شما هم چک کنید بد نیست .ممنون.
سلام
این شماره رو غیر استاندارد میدونه. سریال 22 رقمی اگه داری اونو برام بفرست. درست بودن اون رو حتما چک کن تا دوباره کاری نشه.
موفق باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)