تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 20 اولاول ... 71314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 195

نام تاپيک: Silent Hill: Downpour

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

مثل اینکه پول نداشتن بازی رو مثل شماره های قبل درست کنن

تو شماره home comming واقعا ترسناکیش اینقد بود که آدم نمیتونست زیاد بازیش کنه باید میرفت تو حال یه چایی میخورد یه 4 نفری رو میدید تا سکته نکنه

انگار تو این نسخه جدید با این تفاسیر دوستان و ماموریت های فرعی شده GTA و اونقدر ترسناک نیست انگار

حالا ماموریت های فرعیش چجوریه ؟؟

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سازنده های بازی با این که عوض شدن و دیگه اون قدیمیهای حرفه ای نیستن ولی انصافا تمام تلاششون رو کردن بازی سایلنت هیل باشه ...

نمونه ترسهای معروف سایلنت هیلی تو این بازی :

مثلا تو زیرزمین یه خونه تاریک و خالی هستید ، چراغ قوتون یه فاصله یه متری جلو رو به یزور نشون میده ، میشنوید از دور صدای گریه میاد ، میرید دنبال صدا ، به یه در میله ای برمیخورید که صدای گریه از پشتش میاد ، هزار تا فکر تو ذهنتون که آیا اون پشت دشمنه یا یه آدم معمولیه که باید نجاتش بدین ؟؟؟ بعدش یادتون میوفته اینجا سایلنت هیله و چیز خوبی توش پیدا نمیشه .... پس اسلحه تون رو آماده میکنید ، و میرید که در رو باز کنید میبینید قفله ...
    تو این فکر هستید که چیکار کنید که متوجه راه پله سمت راستتون میشید ، میرید بالا به امید اینکه کلیدی چیزی پیدا کنین ، هیچی به جز یه تلویزیون داغون اون بالا نیست ، برمیگردید ، تو راه پایین اومدن متوجه میشید که دیگه صدای گریه نمیاد ، میرید طرف در میبینید در بازه ! ولی هنوز میترسید بریت داخل ... یعنی چه اتفاقی افتاده ؟؟ یعنی یه چیزی اومده در رو باز کرده رفته تو و اون رو کشته ؟؟ پس یعنی هنوز یه چیزی اون تو هست ؟؟ شایدم نه ، هر چی که اون تو بوده اومده بیرون .... ؟؟؟ نکنه همین الان پشت سر من باشه و داره منو نگاه میکنه ؟؟؟؟ نکنه اینها همش یه تله برای من بود ؟؟؟ به هر حال چاره ای ندارین برید تو و میبینید که ..... ( خودتون بازی کنید ببینید هیجانش خیلی بیشتره ...)

معمولا بعد اینجور جاها دیگه نمیتونید بازی کنید و باید برید یه استراحتی کنید بعدا بیایین !

در کل بازی خیلی بالاتر از انتظارات من ظاهر شد و اصالت ساینت هیلی رو حفظ کرد

حالا برای شماره بعدی امیدوارم دیگه برن برای شماره 5 ، با یه رفرنس داستانی به شماره 1 و 3 ...
    Last edited by Abolfazl3007; 25-03-2012 at 19:24.

3. 3 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سازنده های بازی با این که عوض شدن و دیگه اون قدیمیهای حرفه ای نیستن ولی انصافا تمام تلاششون رو کردن بازی سایلنت هیل باشه ...

مثلا تو زیرزمین یه خونه تاریک و خالی هستید ، چراغ قوتون یه فاصله یه متری جلو رو به یزور نشون میده ، میشنوید از دور صدای گریه میاد ، میرید دنبال صدا ، به یه در میله ای برمیخورید که صدای گریه از پشتش میاد ، هزار تا فکر تو ذهنتون که آیا اون پشت دشمنه یا یه آدم معمولیه که باید نجاتش بدین ؟؟؟ بعدش یادتون میوفته اینجا سایلنت هیله و چیز خوبی توش پیدا نمیشه .... پس اسلحه تون رو آماده میکنید ، و میرید که در رو باز کنید میبینید قفله ...
    تو این فکر هستید که چیکار کنید که متوجه راه پله سمت راستتون میشید ، میرید بالا به امید اینکه کلیدی چیزی پیدا کنین ، هیچی به جز یه تلویزیون داغون اون بالا نیست ، برمیگردید ، تو راه پایین اومدن متوجه میشید که دیگه صدای گریه نمیاد ، میرید طرف در میبینید در بازه ! ولی هنوز میترسید بریت داخل ... یعنی چه اتفاقی افتاده ؟؟ یعنی یه چیزی اومده در رو باز کرده رفته تو و اون رو کشته ؟؟ پس یعنی هنوز یه چیزی اون تو هست ؟؟ شایدم نه ، هر چی که اون تو بوده اومده بیرون .... ؟؟؟ نکنه همین الان پشت سر من باشه و داره منو نگاه میکنه ؟؟؟؟ نکنه اینها همش یه تله برای من بود ؟؟؟ به هر حال چاره ای ندارین برید تو و میبینید که ..... ( خودتون بازی کنید ببینید هیجانش خیلی بیشتره ...)

معمولا بعد اینجور جاها دیگه نمیتونید بازی کنید و باید برید یه استراحتی کنید بعدا بیایین !

حالا برای شماره بعدی امیدوارم دیگه برن برای شماره 5 ، با یه رفرنس داستانی به شماره 1 و 3 ...
    با نظرت موافقم اینجا جماعت سایلنتی کمه! ولی اگه توجه کرده باشی دشمنان بازی زیاد مناسب این بازی نیستن( اون تصویر نفرین شده دیگه توشون دیده نمیشه) به نظرم همه چیز یه بازی گرافیکش نیست بخصوص اگه سایلنت هیل باشه.از همون اول ,داستان و حس ترس آشنایی که داشت وجودم رو گرفت..شخصیت پردازی عالی صورت گرفته.البته بعضی چیزاش اذیت میکنه مثلا افکت رعدوبرق خوب کار نشده یا جزییات آسفالت رو اگه دقت کنین متوجه میشین که خیلی ضعیف کار شده.. اما تمام این مسایل از نظر من خیلی تو روند بازی و ادامه داستان تاثیری نمیزاره..این بازیرو به همه پیشهاد میکنم حداقل یک بار انجام بدن

5. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوست عزیز در کل با نظرات شما موافقم اما بازی در کل نتونست اصالت سایلنت هیل رو حفظ کنه از نسخه 1 تا 3 رو من به عنوان یک سری این عنوان قبول دارم اما متاسفانه از سری 4 به بعد همش افت کیفیت در بازی رو داشتیم حالا چه ضعف داستان- گیم پلی و هر چیز دیگه ای اما با اومدن این بازی معلوم شد که یک سایلنت هیلی که به دست خود ژاپنی ها ساخته بشه تا یک سری که به دست غربی ها ساخته بشه چقدر تفاوت وجود داره اما این همه سازنده ها زمان انتشار بازی رو به عقب انداختن من خیلی بیشتر از اینها به عنوان یک طرفدار دو آتیشه این بازی انتظار داشتم که بازی بتونه نمره عالی کسب کنه که موفق نشد اگر این ماموریت های فرعی در بازی نبودن که باز هم یک ریسک بزرگ بوداما خوب از کار در اومدن در کمال ناباوری اگر توجه کرده باشین داستان اصلی بازی بسیار کوتاه هستش که این ضربه بسیار بزرگی به کل بازی میزنه چون که این عنوان بر اساس داستانشه که یک روند رو طی میکنه که میشد در کمتر از 5 ساعت کل بازی رو تموم کرد متاسفانه
    دشمنان بازی هم که خدا خیرشون بده اصلا در حد این عنوان نبودن هر وقت که که پیداشون میشد کلی روی اعصاب راه میرفتن به نظر من بهتره کونامی همین جا ساخت سری این بازی رو تموم کنه تا بیشتر از این به پیکره بازی ضربه نزنه در کل همه چیز بازی در حد متوسط بود بیشتر از امتیاز 6 براش زیاده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوست عزیز در کل با نظرات شما موافقم اما بازی در کل نتونست اصالت سایلنت هیل رو حفظ کنه از نسخه 1 تا 3 رو من به عنوان یک سری این عنوان قبول دارم اما متاسفانه از سری 4 به بعد همش افت کیفیت در بازی رو داشتیم حالا چه ضعف داستان- گیم پلی و هر چیز دیگه ای اما با اومدن این بازی معلوم شد که یک سایلنت هیلی که به دست خود ژاپنی ها ساخته بشه تا یک سری که به دست غربی ها ساخته بشه چقدر تفاوت وجود داره اما این همه سازنده ها زمان انتشار بازی رو به عقب انداختن من خیلی بیشتر از اینها به عنوان یک طرفدار دو آتیشه این بازی انتظار داشتم که بازی بتونه نمره عالی کسب کنه که موفق نشد اگر این ماموریت های فرعی در بازی نبودن که باز هم یک ریسک بزرگ بوداما خوب از کار در اومدن در کمال ناباوری اگر توجه کرده باشین داستان اصلی بازی بسیار کوتاه هستش که این ضربه بسیار بزرگی به کل بازی میزنه چون که این عنوان بر اساس داستانشه که یک روند رو طی میکنه که میشد در کمتر از 5 ساعت کل بازی رو تموم کرد متاسفانه
    دشمنان بازی هم که خدا خیرشون بده اصلا در حد این عنوان نبودن هر وقت که که پیداشون میشد کلی روی اعصاب راه میرفتن به نظر من بهتره کونامی همین جا ساخت سری این بازی رو تموم کنه تا بیشتر از این به پیکره بازی ضربه نزنه در کل همه چیز بازی در حد متوسط بود بیشتر از امتیاز 6 براش زیاده
    قبلا هم گفتم سایلنت هیل از شماره 1 تا حالا هیچ موقع امتیازات فوق العاده نگرفته که به خاطرش معروف بشه ...

فعلا هم که پروژه دست ژاپنیها نیست و نسبت به این قضیه من نظرمو درباره بازی گفتم ، شاید برای 5 اصلی یه تیم درست حسابی ژاپنی تشکیل بدن و یه شاهکاردیگه رو به رو باشیم ولی بازم فکر نکن اون موقع گیم اسپات میاد بهش میده 9.5 یا 10 ! یا مثلا سیستم مبارزات بازی بی نقص میشه ! چون این چیزایی که همیشه تو سایلنت بوده و عوض هم نمیشه ....

در کل این بازی با امتیازش سنجیده نمیشه ، ولی اگه من بخواهم بهش امتیاز بدم حداقل 9 از 10 میدم . تنها مشکلات همینطور که گفتی دشمنان بازی و مشکلات گرافیکی ( البته گرافیک بصری بازی بی نظیره ، منظورم افت فریم ریت و ... هست ) . باز هم ناگفته نماند که طراحی یه سری دشمنا مثل
    ]مانکن ها و روح ها کاملا عالی و سایلنتی بود ....

معنی اصالت سایلنت هیلی هم رعایت یه سری اصول و قوانین که فنهای دو آتیشه بازی میدونن که تو این بازی هم رعایت شده ...

در کل این بازیها برای هر کسی نیست و بهتر کسی که باهاشون ارتباط نمیگیره زیاد طرفشون نره ...

همین الانش میدونی چقدر از فنهای سایلنت شماره 4 رو به عنوان بهترین قبول دارن ؟؟

در ضمن آخرین سیو من عدد 13 ساعت رو نشون میداد ...
    Last edited by Abolfazl3007; 26-03-2012 at 12:08.

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

سلام بچه ها
    راستش من تا حالا هیچکدوم از سری سایلنت هیل رو بازی نکردم میخواستم بدونم ترسناکیش در چه حده؟
    آخه من با alan wake خیلی حال کردم. اینم مثل اونه؟
    کدومش ترسناک تره که بگیرم اول؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من الان اون مرحله ایی هستم که اون زن پلیسه سقوط میکنه تو دره و من میرم بالای کوه و ticket بگیرم...اونجا یه چیزی مثل جرثقیل هستش....بازی قشنگه و جالب...طولانیه بازی یا نه؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

با احترام به دوستانی که از این قسمت سایلنت هیل لذت بردن باید بگم...
    من تقریبا 70 درصد بازی رو به زور یعنی فقط به خاطر نامش رفتم دیگه نمی تونم
    شنیده بودیم و گفته بودیم که گرافیک مهم نیست و اصول بنیادین در یک بازی محسوب نمیشه ولی نه تا این حد دیگه
    نه زاویه دوربین درسته نه انمیشن های رفتاریش نمی دونم چطوریه اصلا نمی تونم بیش تر از یک ساعت اونم مداوم تو بازی دووم بیارم خداییش بگم یک جور سر گیجه خیلی بدی میگیرم
    چیزی که تو این قسمت اصلا رعایت نکرده اینه که حوصله بازیباز رو سر میبره سایلنت هیل به حوصلش شهره هستش یعنی من وقت بزارم فکر کنم برای چندمین بار روی یک معما فکر کنم اما واقعا این قسمت اصلا راضی کننده نبود
    گیم پلی هم که نو نوارمون کرده در کنار اینها اولین چیز خیلی نافرم یا بگم مسخره ای که دیدم اون دید دوربین از دید عقب هستش یعنی چی..؟ مگه سایرن هستش..؟ چه نیازی بود اخه ....

در کل من اشتباه کردم این قسمت رو شروع کردم چون ذهنیتم از سایلنت هیل 4 و قسمت های قبلیش داره پاک میشه و به هوا میره .....
    باز فقط به احترام نام بازی سعی میکنم بازی رو تموم کنم...ببینم شاید جلو تر احساس بهتری پیدا کنم

دوست عزیز در کل با نظرات شما موافقم اما بازی در کل نتونست اصالت سایلنت هیل رو حفظ کنه از نسخه 1 تا 3 رو من به عنوان یک سری این عنوان قبول دارم اما متاسفانه از سری 4 به بعد همش افت کیفیت در بازی رو داشتیم
    البته Pcali جان قسمت 4 دیگه خدا بود ...نگو این حرفو ...یعنی ترسناک ترین قسمتی بود که بازیش کردم ..اون روح ها که رو زمین میخزیدن و فقط چاره کارشون شمع بود یادت نیست..: دی
    Last edited by Layken; 26-03-2012 at 12:56.

11. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

قبلا هم گفتم سایلنت هیل از شماره 1 تا حالا هیچ موقع امتیازات فوق العاده نگرفته که به خاطرش معروف بشه ...
    این حرف کاملا نقض میشه....چون شماره های 2 و3 بازی (مخصوصا شماره 2 که همه عاشقش هستیم) meta خیلی خوبی در زمان عرضشون روی پلتفرم خودشون گرفتن :
    silent hill 2=89
    silent hill 3=85
    نمرات سایتای معروف در مورد نسخه لید این دو بازی رو هم میتونید نگاه کنید(IGN به هر دو بالای 9 داده و GAMESPOT به یکی از شماره ها تقریبا 8.5)
    شماره 4 هم با اینکه نسبت به دو نسخه قبلیش مشکلات بیشتری در زمینه دوربین و کمبات و .....داشت بازم به خاطر پارامترهای جذاب دیگش نمرات و نقداش بهتر و نسبتا قابل قبولتر از بازی اخیر..... .

+

در نهایت silent hill اوجش همون شماره 2 بود و شماره 3 کمی و 4 کمی بیشتر و همینطور در شماره های بعدی بیشتر افت کرد
    ولی لااقل افت شماره 4 به خاطر دوربین و کمبات همیشه اعصاب خرد کن و ایناش بود.....ولی homecoming و downpour کلا اتمسفر درست و حسابی هم نداشتن
    downpour هم برای من با وجود انجام 4 تا ماموریت فرعی+قسمت داستانی در حدود 6 ساعت تموم شد که کلا نشون دهنده کوتاهی بازیه(باز ماموریتهای جانبی ربطی به داستان و اینا داشت خوب بود ولی اونام هیچ ربطی نداره و بیشتر برای گرفتن اچیومنت یا تروفی به درد می خوره)

+

در کل من اشتباه کردم این قسمت رو شروع کردم چون ذهنیتم از سایلنت هیل 4 و قسمت های قبلیش داره پاک میشه و به هوا میره .....
    باز فقط به احترام نام بازی سعی میکنم بازی رو تموم کنم...ببینم شاید جلو تر احساس بهتری پیدا کنم
    منم نمی خواستم بازی کنم حامد جان ....چون homecoming رو هم به زور تموم کرده بودم ولی به خاطر اسم بازی و اینکه یاد اور خیلی چیزا واسه من بود مجبورا بازیش کردم....انشالله با بازی نکردن call of evil6 جبران می کنم

.

Last edited by halflife g; 26-03-2012 at 16:09.

13. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

متای 80 خورده ای عددی نیست که بازی براش یه CULT عظیم مثل الان سایلنت هیل ایجاد بشه ... مخصوصا شماره 1 و اورجینال بازی اینجا خیلی مهمه ... و بازی هیچ موقع از طرف منتقدها universal acclaim نداشته ....

شماره 1 و 4 بازی جزو معروفترین های این سری بین طرفداراش هستن ولی امتیازاشون چنده ؟؟؟

---------------------------------------------------------------

حالا اگه از کوبیدن و نظر دادن مغرضانه درباره این بازی خسته شدید چطوره یکم درباره خودش و داستانش با هم حرف بزنیم :

خوب دوستان این بازی 6 تا پایان داره . ( یکدونش فرعیه ) جالب تر از همه این که هر کدوم از پایانها به حدی قویه که میتونه به تنهایی به داستان پایانی عالی بده :

1_ Forgiveness

در پایان Cunninghum رو نجات بدید و تمام جاهایی که در بازی بهتون گزینه ای داده میشه انتخاب خوب داشته باشید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2_Truth and Justice

در پایان Cunninghum رو نجات بدید و تمام جاهایی که در بازی بهتون گزینه ای داده میشه انتخاب بد داشته باشید .

کد:
    3_Full Circle

در پایان Cunninghum رو بکشید و و تمام جاهایی که در بازی بهتون گزینه ای داده میشه انتخاب خوب داشته باشید .

کد:
    4_Execution

در پایان Cunninghum رو بکشید و تمام جاهایی که در بازی بهتون گزینه ای داده میشه انتخاب بد داشته باشید .

کد:
    5_Reversal

در درگیری آخر بازی بمیرید . ( در حالت بوگی من )

کد:
    6_Surprise

یک بار بازی رو در هر حالتی تموم کنید ، سپس در سری دوم ماموریتهای فرعی " digging up the past " رو کامل کنید .

کد:
    داستان بازی و نظر من در مورد پایانها :

محتوای مخفی: اسپویلر 
    پایان اول یه پایان استاندارد و عالی بود که هم مورفی و هم کانینگهام یاد گرفتند انتقام راه بی پایان و پوچی هست ... نکته اصلی داستان رو در این پایان میفهمیم که : پسر 8 ساله مورفی خیلی وقت پیش یه child molester اذیت و سپس کشته شده . بعد میفهمیم که این شخص همون کسی هست که اول داخل حموم کشتیمش . ( Napier ) . مورفی خودش با کلی دردسر به زندان که اون توش هست میندازه تا ازش انتقام بگیره . نگهبان Sewell به او کمک میکنه تا بتونه انتقامش رو بگیره ولی در عوضش ازش میخواد که نگهبان Frank Coleridge رو بکشه ... فرانک صادق ترین و خوش قلب ترین شخصیت بازی هست و همچنین پدر کانینگهام ...

کانینگهام که فکر میکنه پدرش رو مورفی کشته ، اقدامات رو فراهم میکنه تا اون رو به زندانی که خودش هست بیاره تا انتقامش رو بگیره ( اول بازی ) .

در پایان مورفی اون رو نمیکشه و حقیقت برای کانینگهام معلوم میشه در حقیقت خود sewell پدرش رو مجروح کرده طوری که تا آخر عمرش روی یه ویلچر مثل یه گیاه بوده ...

--------

پایان دوم مورد علاقه منه ، چون بعد فهمیدن حقیقت کانینگهام میره دنبال sewell تا بکشتش . من که خیلی حال کردم ، حالم از sewell بهم میخورد ...

-------
    پایان سوم نشون میده که چون مورفی هنوز درسشو یاد نگرفته مجبوره دوباره این قسمه زندگیش براش تکرار بشه ... درست مثل پستچی و DJ که در طول بازی دیدیمشون ... ------- حرف نداشت این پایان ...

------
    پایان چهارم : راه انتقام و سنگدلی فقط نابودی میاره ... در این پایان حتی قتل پسر مورفی گردن خودش میوفته و هم چنین مجروح شدن فرانک ، پس .... - اینم آموزنده بود .

------

پنجم : این پایان هم در نوع خودش خیلی عالی و VAGUE هست ... کانینگهام با انتقام گرفتن ، به یه سوژه سایلنت هیل تبدیل شده و باید .... ----- بازم خداییش حرف نداشت این پایان !

-----ششم : سورپرایز !!!!!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU !!!!!!
    HAPPY BIRTHDAY TO YOU !!!!!!!

یعنی از خنده مردم تو این یکی !!
    Last edited by Abolfazl3007; 26-03-2012 at 17:55.

15. 2 کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •