تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 26 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 255

نام تاپيک: بهترین رشته رزمی از دید شما / در کدام رشته رزمی فعالیت دارید؟

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

کدومشون خیلی مشت و لگد به سمت صورت نداره و آدم رو از ریخت و قیافه نمیندازه؟!!
    با سلام

اگر جدی دنبال همچین ورزش رزمی هستید ،من کاراته رو به شما پیشنهاد می کنم.

چون در کاراته حرکات بسیار کنترلی هستند و البته همیشه خطر آسیب در همه ورزش ها مخصوصا ورزش های رزمی هست ولی

در کاراته خیلی کمتر اتفاق می افتد ،مخصوصا در حال حاضر که توجه مربیان و .. برای پیشگیری از آسیب خیلی بیشتر شده .

2. این کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یاد بگیرم ولی خوب خانواده خیلی اصرار دارن که نری دست و پاتو بشکونی بیای
    یجا میخوام کلاس برم دفاع شخصی رو کونگ فو سبک پرتواگه اشتباه نکنم یاد میده نظرتون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من 24 سالمه.به نظرتون برا دفاع شخصی چه سبکی خوبه؟میدونم که دیگه فک کردن برا مسابقات و ورزش حرفه ای از من گذشته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض نینجوت سو یا کنگ فو

سلام دوستان من یه 1 ماهی هست که دارم نینجوتسو کار میکنم .میخواستم ببیتم کسایی که کنگ فو یا نین جونسو کار کردن بگن که از بین این دو تا کدوم برای درگیری خیابانی بیشتر بدرد میخوره چون الان دو به شک شدم کدومو برم؟؟

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی

ورزشی به اسم K1 یا (( k one )) داریم ؟؟

نمیدونم فیلم undisputed رو دیدید یا نه
    ولی یه بازیگر اصلیش به اسم بویکا به طرز وحشتناکی حرکت پاهاش عالی بود و خیلی خیلی سریع

یکی از بچه ها گفت اسم ورزشش k1 هست (( راستش من در این زمینه ها هیچ اطلاعاتی ندارم واسه همین نمیدونستم طرف درست میگه یا نه ))

هیچ اطلاعی در مورد اسم ورزشش ندارین ؟؟
    اصلا ورزش هست یا همینجوری کلنگی طرف یه چیز یاد گرفته ؟؟
    Last edited by wooooow; 02-09-2013 at 09:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی ورزشی به اسم K1 یا (( k one )) داریم ؟؟

نمیدونم فیلم undisputed رو دیدید یا نه ولی یه بازیگر اصلیش به اسم بویکا به طرز وحشتناکی حرکت پاهاش عالی بود و خیلی خیلی سریع

یکی از بچه ها گفت اسم ورزشش k1 هست (( راستش من در این زمینه ها هیچ اطلاعاتی ندارم واسه همین نمیدونستم طرف درست میگه یا نه ))

هیچ اطلاعی در مورد اسم ورزشش ندارین ؟؟ اصلا ورزش هست یا همینجوری کلنگی طرف یه چیز یاد گرفته ؟؟
    سلام

K-1
    یک سازمان جهانی است که برای ارتقای کیک بوکسینگ ، در توکیو ژاپن توسط کازیوشی ایشی تاسیس شده ، که خود یک مبارز سابق کیوکوشین کاراته بوده است.

کی وان (به انگلیسی: K-1)‏
    که حرف k در آن نشان حرف اول رشته هایی چون کاراته، کیک بوکسینگ، کونگ فو و... وهمچنین 1 نشان نامبروان بودن مسابقات و فایترهای شرکت کننده در مسابقات است.
    این مسابقات از سال 1993 میلادی شروع به کار کرد و بنیان گذار آن کازویوشی ایشی است که خود یک کیوکوشینکار می باشد.در رقابتهای کی وان از تکنیک رشــته های
    موای تای، کاراته، تکواندو، ساواته، سانشو، کیک بوکسینگ، بـوکس و دیگر هنرهایرزمی استفاده می شود.

منبع: ویکی پدیا

به نظر میاد ورزش خطرناکی باشه، بهتر هست دنبال ورزش های رزمی کنترل شده باشید.
    ولی در کل با یک ورزش رزمی نمیشه خیلی مهارت لازم رو بدست آورد. البته من دیدم کسانی که
    خیلی حرفه ای و سرعتی بودند با تخصــص در یک رشته ولی این بازیگــرانی که می بینید انقــدر
    حرفه ای هستند، اکثرن چند ورزش رو به طور حرفه ای کار کردند.

8. 2 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MoXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

سلام
    آقا من موقع دعوا اعصابم خيلي خورد ميشه بعد هم دستام ميلرزه حتي اگه طرف گوچيكك تر از خودم باشه ، بعد هم بلدما اما كتك ميخورم همش
    چيكار كنم ؟
    آقا كلاس خصوصي نداريد ؟
    خيلي حالم بده ديروز تو اتوبوس دعوام شد با يه بچه دبيرستاني بدجور كتك خوردم ، به همه گفتم دزد بهم زده

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام
    آقا من موقع دعوا اعصابم خيلي خورد ميشه بعد هم دستام ميلرزه حتي اگه طرف گوچيكك تر از خودم باشه ، بعد هم بلدما اما كتك ميخورم همش
    چيكار كنم ؟
    آقا كلاس خصوصي نداريد ؟
    خيلي حالم بده ديروز تو اتوبوس دعوام شد با يه بچه دبيرستاني بدجور كتك خوردم ، به همه گفتم دزد بهم زده
    سلام

شما زمانی که فکر می کنید توانایی کافی برای روبرو شدن با طرف مدعی رو ندارید احتمالا استرس می گیرید و با اینکه می گید زدن بلدین ولی این رو باور کردید که مدام کتک می خورید.

به نظر من، شما یه ورزش رزمی رو شروع کنید و مرتب ادامه بدین...بعد از مدتی که رزمی کار کردید اعتماد به نفسی پیدا می کنید

که وقتی کسی شما رو به دعوا کردن دعوت می کنه مطمئن هستید برنده اید و هیچ وقت دیگه دست و پاتونو گم نمی کنید....

ولی چیزی که از همه اینا مهم تره اینه که شما باید به هر ترتیبی شده از دعوا جلوگیری کنید.....

و بدونید در ورزش های رزمی شما تعهد می دید که تو خیابون دعوا نکنید و تشویق من برای کارکردن یه ورزش رزمی فقط برای بالا بردن اعتماد به نفس

و آموزش دفاع از خوده... .

موفق باشید... .

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

آقا؛ما از هیچکدومش خیر ندیدیم!!این سوالا رو بیخیال !!!
    میگم بی قانون ترینشون کدومه؟!!!
    یادمه یه کدومه اینا؛تلفیق 2 تا ورزش رزمی بود که مخصوص دعوای خیابانی بود! آیکیدو بود یا چیز دیگه ای بود؟!!
    کدومشون خیلی مشت و لگد به سمت صورت نداره و آدم رو از ریخت و قیافه نمیندازه؟!! (تنها دلیلی که تا الان ورزش رزمی کار نکردم تو عمرم همینه! )
    !
    ورزش بی قانون نداریم ، همه ورزش ها نفس جوانمردی و تواضع و افتادگی رو دنبال میکنند و هیچ وقت شما مثلا کسی 40 کیلو هست رو نمیبینی با یه 90 کیلویی روبرو کنند ( تو پست اول کامل توضیح دادم )
    ولی منظور شما از بی قانون فکر کنم خشن ترین باشه ، با توجه به اینکه گفتین ضربه به صورت نداشته باشه ( خیلی کم داره ) ورزش "کیوکشین کاراته" هست .
    اگه ضربه به صورت مهم نبود موی تای رو پیشنهاد میدادم .
    سلام دوستان
    من میخوام یاد بگیرم ولی خوب خانواده خیلی اصرار دارن که نری دست و پاتو بشکونی بیای
    یجا میخوام کلاس برم دفاع شخصی رو کونگ فو سبک پرتواگه اشتباه نکنم یاد میده نظرتون چیه؟
    اگه فقط برای دفاع شخصی میخوای بری کلاس ، باید آیکیدو رو حرفه ای دنبال کنی ، ولی خب چون معمولا ما دنبال بازدهی سریع هستیم بعد از یه مدت کوتاه از آیکیدو خسته میشیم ، این سبکی رو که گفتی من نمیشناسم ولی خودت برو چند جلسه رو کامل نگاه کن با استادش درباره نحوه تدریس و کمربند گرفتن و پله های آموزش صحبت کن تا یکم بیشتر باهاش آشنا بشی .
    سلام دوستان
    من 24 سالمه.به نظرتون برا دفاع شخصی چه سبکی خوبه؟میدونم که دیگه فک کردن برا مسابقات و ورزش حرفه ای از من گذشته.
    اصلا از خودت نا امید نشو ، 24 سال که سنی نیست .
    همیشه تو باشگاه هنرجو ها رو به دو دسته تقسیم میکنند :
    1. کسانی که بیشتر روحیه حمله کردن دارند .
    2. کسانی که بیشتر روحیه دفاع کردند دارند .
    اگه شما احساس می کنید جزو دسته اول هستید با توجه به سنتون که پتانسیلش رو هم فکر کنم داشته باشید ، موی تای برید خوبه ، البته جزو اون دسته ورزش هایی هست که ضربه تو صورت داره فراوون .
    اگه هم احساس میکنید جزو دسته دوم هستید و آدم صبوری هم هستید ، آیکیدو و جودو رو پیشنهاد میکنم .
    سلام دوستان من یه 1 ماهی هست که دارم نینجوتسو کار میکنم .میخواستم ببیتم کسایی که کنگ فو یا نین جونسو کار کردن بگن که از بین این دو تا کدوم برای درگیری خیابانی بیشتر بدرد میخوره چون الان دو به شک شدم کدومو برم؟؟
    کونگ فو خیلی سبک داره ، بهتره بری کلاس هاشو ببینی .
    دوستان یه سوال فنی
    ورزشی به اسم K1 یا (( k one )) داریم ؟؟
    نمیدونم فیلم undisputed رو دیدید یا نه
    ولی یه بازیگر اصلیش به اسم بویکا به طرز وحشتناکی حرکت پاهاش عالی بود و خیلی خیلی سریع
    هیچ اطلاعی در مورد اسم ورزشش ندارین ؟؟
    اصا ورزش هست یا همینجوری کلنگی طرف یه چیز یاد گرفته ؟؟
    من خوم هم طرف دار این فیلم بودم موقعی که نسخه 3 میخواست بیاد خیلی خوشحال بوم 5 بار دانلودش کردم هربار با یه کیفیتی ، آخر هم دوبلشو خریدم .
    اولا که همه اینا فیلم هست و هیچ استنادی نمیشه بهش کرد . مثلا ورش کاپیرو بیشتر شبیه رقص هست تا رزم ، اما این ورزش کار فقط از پویکا شکست میخوره و بقیه رو شکست میده

دوما که هر قسمت از مبارزه خود پویکا مربوط به یکی از رشته های رزمی هست مثلا :

جودو
    ------
    تکواندو
    ----
    جوجیتسو

این فقط چند ثانیه از اولین مبارزه بود ، اگه بخوایم به شکل صحیح توضیح بدیم اسم همچین ورزش میشه MMA یعنی ترکیبی از ورزش های رزمی .
    سرعت هم با تمرین بیشتر بالاتر میره .

سلام
    چيكار كنم ؟
    آقا كلاس خصوصي نداريد ؟
    این حالات موقع دعوا عادیه مهم اینه که شما چقدر بتونی خودتو کنترل کنیو آرامشتو حفظ کنی و با استفاده از توانایی هات رو دعوا سوار بشی .
    کاری که شما باید بکنی اینه که پست های اولی رو خوب و با دقت بخونی و اگه سئوالی داشتی اونوقت بپرسی .

12. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض بهترین ورزش رزمی برای دفاع شخصی

با سلام به تمامی دوستان گرامی در انجمن
    من فردی هستم که 30 سال دارم.لاغر اندام هستم و بلندی قدم 165 و وزن 59کیلوگرم است و از 13 سال قبل تا بحال هیچگونه ورزشی نکردم حتی برای خرید روزانه ام نیز از اتوموبیل استفاده می کنم و بدلیل بلد نبودن هنرهای رزمی از اعتماد بنفس پایینی در ارتباطات اجتماعی ام برخوردارم و هنگامی که کسی به من زور می گوید یا باید سکوت کنم یا طرفم را بپیچانم یا بنحوی از آن وضعیت فرار کنم .همانطور که دوستان گفتند برای ثبت نام باشگاه هم رفتم(مانند کیوکوشین{چون برای ایجاد تعادل در آن در طی تمرینات کف پا صاف می شود بنابراین باعث کوتاه تر شدن قدم میشد منصرف شدم })ولی موردی که بدردم بخورد نیافتم زیرا تمامی رشته های مورد نظر بدرد مبارزه با حریف هایی که حدودا" هم قد من یا پایین تر از من باشند می خورد زیراحریف بلندتر براحتی می تواند حرکات دست را کنترل کند از حرکات پا هم نمی توان استفاده برد زیرا آنقدر بالا نمی آید که بتوان ضربه ای موثر زد.
    لطفا"به من با دلیل ورزشی را معرفی که بدرد فیزیکم بخورد و در مبارزه با افراد قد بلند مشکل مرا رفع کند و در مبارزه های خیابانی قدرتمند ترین باشد.
    ضمنا" نظرتان در رابطه با fiting ورزش مبارزه خیابانی که نوعی دفاع شخصی است ،چیست؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •