تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 36 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 353

نام تاپيک: ****عشق من (شورلت ایمپالا 1973)****

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام .
    دوستان من یه ایمپالای 67 چجوری می تونم پیدا کنم ؟؟؟
    می خوام مثل ماشین محمد باشه که خودم درستش کنم ، یه عشق دیگه ای داره . ( در رابطه با شختی هاش و اطلاعاتش و مخارجش هم که گفته بودید تقریباً حله ، تنها هم نیستم )
    خیلی برام مهمه .
    دستتون درد نکنه .

2. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    شما اگه ساکن تهران هستید تقریبآ راحت میتونید پیدا کنید
    یه سری به جی ام کاران بزنید
    همشهری رو هم بخونید
    سایت ایران ماشین هم موردهای خوبی داره

4. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

من می خوام مثل ماشین خودتون باشه ، هم به دلیل قیمتش و هم به دلیل این که خودم می خوام درستش کنم
    در ضمن : منظورتون روزنامه ی همشهری ه ؟؟؟
    من تهران هم نیستم ولی خب بیشتر اوقات تهرانم ولی اینجوری نمی شه ، من باید اطلاعات کامل از ماشینه داشته باشم تا برم سراغش .
    Last edited by koroshfe; 05-07-2011 at 18:43.

6. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به این سایت یه سری بزنید موردهای خوبی داخلش پیدا میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mohamad.hejazi; 11-07-2011 at 20:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    من شولت ايمپالاي 75 دارم يه مدت بود احساس ميكردم ماشينم خوب كار نميكنه و لرزشش زياد شده بعضي وقتا خوب روشن نميشد و بعد ازچند استارت روشن ميشد تا كه يه شب در حالي كه در حركت بود يه لحظه احساس كردم ماشين ميخواد خاموش شه ولي خاموش نشد ولي بعد از 10 دقيقه راه رفتن ماشين خاموش كرد زدم كنار و بد روشن شد و باز حركت كردم و چند بار اين اتفاق افتاد تا اينكه فرداش يه جا منو گذاشت و ديگه روشن نشد (ماشين در حال حركت خاموش ميشد و بعد از چند استارت كه روشن ميشد همون جا در جا خاموش ميكرد يا بعد از چند متر راه رفتن خاموش ميشد و وقتي گاز زياد ميدادم اين اتفاق ديرتر ميافتاد) تعمير كار كه بالاي سر ماشين اومد اول گفت كاربراتوره و لي آخر سر با تعويض چكش برق و مگنت ماشين روشن شد
    الان ديگه ماشين خاموش نميشه اما احساس ميكنم بد كار مينه ريب داره لرزش داره گاز زياد ميخوره و توسرعت پايين بازم احساس ميكنم ميخواد خاموش شه ولي نميشه
    لطف كنيد راهنمااييم كنيد

9. 2 کاربر از mosi impala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    لرزش و بد کار کردن ماشین از خیلی چیزها مینتونه باشه
    باید از نزدیک دید همین طوری نمیشه گفت
    وایر شمعها رو چک کردید؟دلکو؟برق دزدی نداره؟
    از کاربراتور هم میتوه باشه
    اگزوز-دسته موتور -دسته گیربکس-واشر سر سیلندر-کاربراتور-دلکو-پولی موتور- پروانه اگه سالم نباشن باعث لرزش میشن.
    =====
    ولی من بیشتر نظرم رو کاربراتوره
    چون ماشین منم یه مدت همین طوری بود
    ریپ میزد که باعث لرزش میشد بعضی وقتها هم خاموش میشد
    در نهایت با تنظیم و سرویس کامل کاربراتور کامل حل شد

11. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرويس كامل كاربراتور و تعويض كامل تمام فيلترهاي بنزين و چك كردن مقدار فشار پمپ بنزين و اگر تونستيد تميز كردن داخل باك...اينجور كه معلومه سالهاست به اينها دست نزدين و البته كلي هم آشغال ميتونه جمع شده باشه.
    تنظيم دقيق دلكو هم شرطه..اگر هشت سيلندر باشه اين كار خيلي راحت انجام ميشه..

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

علی آقا تنظیم دلکو چطوریه؟میشه از تجربیاتت اینجا بگی تا ما هم استفاده کنی.
    چون ماشین من نیاز به تنظیم دلکو داره.ماشینم 8 هست.
    Last edited by diyukis; 13-07-2011 at 09:00.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در موتورهاي هشت سيلندر معمولا دلكو در قسمت روي موتور سوار شده مثلا در شورلت درست در انتهاي وسط و در فورد معمولا جلو و البته متمايل به يك سمت هست..توي پونتياك هم فكر كنم در عقب و كمي متمايل به يك سمت باشه.
    درب دلكو در ماشينهاي آمريكايي كه دلكوي اونها از نوع مگنت باشه احتمالا داراي علامت كارخانه سازنه است كه در شورلت روي اون نوشته شده دلكو رمي... همين نوشته ميتونه يك علامت خوب براي تنظيم كردن باشه چون زماني كه دلكو تنظيم باشه و شما روبروي موتور ايستاده باشي بايد اين نوشته رو كاملا در وضيعت افقي و روبروي خودت ببيني..اگر دلكو به چپ يا راست چرخيده باشه و يا به قولي ادوانس و ريتارد شده باشه اين نوشته هم ديگه بصورت كاملا افقي نيست و متمايل شده. اين نشون ميده كه دلكو تكان خورده و تنظيم نيست..
    حالا ممكنه كه موتور كاملا سالم و ميزان باشه ولي دلكو بخاطر شل بودن پيچ پايه چرخيده باشه كه بايد دوباره با گرداندن دلكو در وضعيتي كه اون نوشته كاملا افقي قرار بگيره اون رو تنظيم كرد..اما اگر اين كار رو انجام دادين ولي درست نشد پس مطمئن باشيد كه موتور در يه موردي اشكال داره..مثلا تنظيم كارب يا سوپاپها يا حتي تايمينگ..
    شما هر وقت كه خواستي از سلامت موتور هشت يه آمريكايي خبردار بشي اولين راهش نگاه كردن به وضعيت قرار گيري دلكو هست چون اگر مشكل داشته باشه براي بهتر روشن شدن و يا بدست آوردن شتاب معمول خودش بايد اون رو به حالتي غير از وضعيت استاندارد خودش در بيارن..
    من روي هشت سيلندرهاي زيادي اين آزمايش رو كردم و ديدم كه به هيچ عنوان نميشه اين وضعيت رو تغيير داد بدون اينكه در كارايي موتور تغيير ايجاد بشه..بنابر اين اگر زماني براي خريد يه آمريكايي هشت اقدام كردين اولين چيزي كه به اون توجه بايد بكنيد وضعيت دلكو هست.
    توي پونتياك هشت فكر كنم دلكو كمي متمايل به يك طرف باشه مثل اين عكس:

توي اين مدل هم باز ميشه از همون روش استفاده كرد و از روي ترتيب و فرم قرار گرفتن درب دلكو و مارك دلكو رمي حك شده روي اون براي تنظيم دقيق استفاده كرد البته توجه بكنيد كه اين نوع تنظيم براي زمانيه كه همه چيز موتور سالم و درست كار بكنه ولي اگر ايراد فني خاصي داشته باشه احتمالا بايد دلكو رو در حالت ادوانس و يا ريتارد بگذاريد.
    براي اين كار پيچ پايه دلكو رو تا حدي شل كنيد كه بتونيد با فشار دست اون رو بچرخانيد.قبل از اينكه اين كار رو بكنيد محل اوليه اون رو علامت بزنيد تا اگر نتيجه خوبي نگرفتيد دوباره به محل قبلش برگردونيد.
    دلكو رو كمي به سمت چپ و يا راست بچرخونيد( با توجه به جهت گردش چكش برق كه در جهت عقربه ساعت يا خلاف اون ميتونه باشه) اين چرخش رو خيلي كم و به مقدار 2 يا 3 ميليمتر انجام بدين و بعد استارت بزنيد..اگر بهتر از قبل روشن شد كمي پايه رو سفت كنيد تا دلكو بر اثر گردش موتور از تنظيم خارج نشه و با ماشين حركت كنيد و شتاب و كشش اونو هم چك كنيد..با كمي تغيير در اين وضعيت و يا تنظيم كردن از يه جهت ديگه( با توجه به وضعيت موتور و سلامت اون) بهترين موقعيت رو ميتونيد به دست بياريد..
    البته براي اين تنظيمات معمولا از دستگاههاي تنظيم موتور يا چراغ تايمينگ كه بين يكي از واير هاي شمع وصل ميشه انجام داد ولي اين روش دستي رو من بارها استفاده كردم و خوب بوده.

اگر خواستيد انجام بدين حتما هواكش رو برداريد تا دسترسي و آزادي عمل بيشتري داشته باشيد.
    Last edited by camaro lt; 13-07-2011 at 12:13.

16. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

یه سولی برای من پیش اومده
    اگر در حالت روشن اقدام به حرکت دادن دلکو در جهت چپ و یا راست بکنیم میشه بهترین نقطه دلکو رو با توجه به صدای موتور و نرمی و صاف شدنش پیدا کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •