توی GTA Forums اینکه برای پی سی میاد رای بیشتری آورده.
فنهای اصیل و خفنن همشون.
توی GTA Forums اینکه برای پی سی میاد رای بیشتری آورده.
فنهای اصیل و خفنن همشون.
تازه اگرم بیاد مخابرات رجیستر نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جانم چی رو رجیستر نمی کنه gta رو مخابرات ؟ فک کنم خط رو خط افتاده![]()
من جای تو بودم همین الان می خریدم!
پس من رفتم یه دونه بخرم.![]()
درسته.در ضمن دلیل های زیادی هم برای این آوردن.
--------------------------------------------------------------------------------------------
ادیت: تریلر دوم در تاریخ 28 ژوئن(همین ماه)در وبسایت رسمی ارائه خواهد شد با عنوان LOOKING FOR THAT SPECIAL SOMEONE .همچنین عکس های دیگری از بازی در سایت رسمی قرار داده شده که دیدن دارند!
Last edited by techno; 15-06-2007 at 15:38.
مايکروسافت در ازاي پرداخت مبلغ 50 ميليون دلار جزئيات اضافي GTA IV را به انحصار خود درآورد.
سخنگوي Take-Two روز گذشته در مصاحبه اي اعلام کرد که جزئيات اضافي بازي Grand Theft Auto IV در انحصاريمايکروسافت و کنسول اين شرکت يعني XBOX 360 خواهد بود.اين مصاحبه به دنبال انتشار گزارش سود کمپاني Take Two انجام پذيرفت.اين گزارش دقيقاً بيانگر اين نکته است که جزئيات اضافي GTA IV تنها براي XBOX 360 قابل دانلود خواهند بود و اين امکان براي PlayStation 3 قابل دسترسي نخواهد بود.
در اين راستا همچنين مدير بخش اقتصادي Take-Two در مصاحبه اي که در خصوص GTA IV وجزئيات آن انجام شده بود،گفت:« ما نخستين 25 ميليون دلار را براي عرضه اولين پک جزئيات اضافي بازي GTA IV که در مارچ 2008 عرضه خواهد شد، از مايکروسافت دريافت مي کنيم و دومين 25 ميليون را براي عرضه دومين بسته الحاقي جزئيات GTA IV که مدتي پس از عرضه پک اول و در اواخر 2008 قابل دسترسي خواهد بود.»
بنابراين نه تنها بسته الحاقي GTA IV به صورت انحصاري و براي XBOX 360 عرضه خواهد شد،بلکه بر اساس سخنان Take-Two دومين بسته جزئيات اين بازي نيز با هزينه اي معادل 25 ميليون دلار براي مايکروسافت و منحصراً براي XBOX 360 در راه خواهد بود.
در اين گزارش همچنين از عرضه بازي LA Noire در سال تجاري 2008 خبر داده شده است.سخنگوي Take-Two نيز با اشاره به اين که اين بازي براي Xbox 360 و PlayStation 3 به طور يکسان و کاملاً مشابه عرضه خواهد شد،اعلام کرد که LA Noire عنواني است که براي کنسول هاي نسل آينده طراحي و ساخته شده است.
لازم به ذکر است که GTA IV روز نوزدهم اکتبر براي هر دو کنسول عرضه خواهد شد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول.
بوقی سافت از راکستار یاد بگیره.
من میرم یک X360 بخرم.
دومین تریلر بازی 28 جوئن عرضه می شه. اطلاعات بیشتر در وبلاگ baziworld.mihanblog.com
gta 4 برای pc هم خواهد آمد و آن هم فقط برای windows vista
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)