تائید میشود
تائید میشود
من فکر نمیکنم سری VT30 به صورت رسمی تا سال 91 وارد بازار ایران بشه همیشه که اینطور بوده سری V10 و VT20 هم همینطور بودن.
سلام.
قصد خرید تلویزیون دارم.
با تحقیقاتی که انجام دادم پلاسمای پاناسونیک به نظرم مناسبتر و بهتر بود.
کاربردم دیدن فیلم HD و گیم (PS3) هست.
بهترین مدل پلاسما که میشه تهیه کرد چی هست با بودجه حدود 1تومن؟
میشه 3D خرید با این بودجه؟
سایز حداقل 42 باشه.
و یک نکته رو هنوز نمیدونم اونم اینه که FULL HD بخرم یا HD ؟نمیدونم چقدر توی تصاویر تاثیر داره!
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.
اگر برای فیلم HD و PS3 میخوای خرید کنی بهتره صبر کنی تا مدل ST30 به ایران بیاد ولی فکر نمیکنم به بودجتون بخوره بهتره تا اون موقع یکم تقویتش کنی , دو سه ماهی وقت داری!
بهترین تلویزیون های پاناسونیک تا قیمت 1800 چی رو پیشنهاد میکنید ؟ ؟ ؟ فقط اگه لطف کنید سریع الات 5 سری میخوام تلویزیون بخرم هی جور نمیشه اما این بار دیگه جوره جوره همه چی شما یه یا علی بگید منو روشن کنید خیلی عالی تر هم میشه ممنون از همه اونایی که دارن راهنمایی میکنن
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
کیفیت خوب برام از همه چی مهم تره داشتن دی وی بی کارت بعدش مصرف برق بعد تر ورودی های خوبی داشته باشه و زیبایی در آخر برام مهمه
دوستان لطف میکنید مزایا و یا معایب مدل st30 به vt20 رو بگید. یعنی ارزش داره vt20 نخرم و صبر کنم تا st30 وارد ایران بشه؟
دوستان لطف میکنید مزایا و یا معایب مدل st30 به vt20 رو بگید. یعنی ارزش داره vt20 نخرم و صبر کنم تا st30 وارد ایران بشه؟
این st30 اومدنش وسط همین تابستون حتمی هست ؟؟
با این قیمت بی حساب کتاب دلار نکنه گرون تر از vt20 بده نمایندگی ؟؟؟
راستی تو بعضی سایتا گفته بودن که black level بدتر از سری 2010 بوده راسته ؟؟
صبر کنیم ؟؟
Panasonic V20S تیونر dvbt داره بعدش 40d25 ال ای دی
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
مزایا
مصرف برق کمتر برایتنس بالاتر
اشباع رنگ بیشتر
جزئیات بالاتر
تو بعضی جاها کنتراست بهتر
معایب
سه بعدی ضعیفتر
مشکی کم عمقتر
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
مشکیش کم عمقتره ولی عوضش ظریفتره یعنی رنگای نزدیک مشکیش واقعیتره و جزئیاتش بیشتره.
اصلا فکرشو نکن که از vt20 گرونتر باشه.
ظاهرا st30 یک فیلتر مخصوص رنگ مشکی برای مکانهای پرنور هم دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)