ظاهرا سری 6 سامسونگ 2011 قابلیت کنترل با Smart phone رو داره. باید نرم افزار مخصوص رو نصب کرد.
ظاهرا سری 6 سامسونگ 2011 قابلیت کنترل با Smart phone رو داره. باید نرم افزار مخصوص رو نصب کرد.
باید همین توری باشه امین جان
راستی شما D6600 گرفتید
ببخشید در پست های قبلنوشته بودید که خریدیم
من تا 15 تیر میخام d6600 بگریم از بانه چون شما این پنل رو دارید چنتا سوال در موردش دارم
اول : چرا یه عینک بهتون دادند مگه توی جعبه دوتا عینک نداره ؟
از تی وی راضی هستید ؟
تیونر دیجیتالش وصله ؟
موقع تحویل چیکار کنم که بفهمم سالمه ؟ هچکدوم از تست هارو بلد نیستم
سلام
کی ممکنه پلاسمای سامسونگ D8000 بیاد ایران؟
دفترچه راهنمای d6600 به زبان لاتین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره سایت سامسونگ مدلهای 2011 رو رونمائی کرد
سلام
به سلامتی
- توی محتویات جعبه های 2011 ظاهراً عینک نداره و باید جداگانه خریداری بشه. یه دونه عینک دادن که اونم 2010 بود و تماس گرفتم قرار شد عوضش کنن.
- عالیه از هر نظر.
- من تا حالا نتونستم وصلش کنم. هرچی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه منم حوصله سرو کله زدن باهاشو ندارم. احتمالا همین روزا یه دونه X-vision مادیران بگیرم
- برچسب گارانتی پشت تلویزیون و جعبه موجود باشه و یکی باشه و مخدوش نباشه. خصوصاً برچسب پشت tv کاملاً نو باشه. من برچسب جعبم مخدوش بود اما برچسب پشت تی وی کاملا نو بود.
- پیچهاشو خوب نگاه کنید باز نشده باشه.
- تست پیکسل حتما بگیرید. توی تصویر سفید رنگ پیکسل سوخته کاملا خودشو نشون میده. حتی یک با پیکسل سوخته هم میتونید مرجوع کنید
- ساعت کارکرد پنل رو چک کنید. من نتونستم پیدا کنم ولی چون ظاهر tv کاملا نو بود و هیچ مشکلی نداشت تحویل گرفتم.
- عینکی که بهتون میدند رو چک کنید مربوط به مدلهای 2011 باشه.
مرسی امین جان از راهنمایی که کردی
حتما تست هایی که گفتی چک میکنم تا درست باشه . امین جان برای تست 3بعدی چی کار کنم حتما باید بلو-ری داشته باشم یا با اتصال فلش هم میشه 3 بعدی دید (فیلم با فرمت mkv ا)
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
چه عجب بالاخره نمایندگی یه حرکتی زد
Last edited by ssoohheeiill; 26-06-2011 at 17:02.
من چون عینک نداشتم نتونستم تست کنم. اما فکر میکنم برای تست بشه از سیستم 2D to 3D خود tv استفاده کرد. روی کنترل دکمه 3D رو در حالی که یه تصویر معمولی داره پخش میشه بزنید و از منو گزینه 2D to 3D رو انتخاب کنید. قاعدتا باید عینک روشن بشه اگر نشد باید دستی روشن کرد.
برای دیدن 3D کامل، باید دیسک بلوری3D روی بلور ری پلیر3D دیده بشه. یا فایلهای ایمیجی که از روی دیسکهای 3D bluray گرفته میشه رو pc و کارت گرافیکی که قابلیت پخش 3D Stereoscopic رو داره مشاهده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)