USB3 داره در صفحات قبلی نیز دوستان گفته بودند
USB3 داره در صفحات قبلی نیز دوستان گفته بودند
قبلا منم که از سرزمین زنگ زده بودم سوال کردم گفتن USB 3 است و فرداش تو صفحه مشخصات این مدل نوشتن USB3+(Esata +USB2) ولی از چند روز پیش دوباره این رو حذف کردن نوشتن USB 2 فقط داره...
برای منم این مساله جای تعجب داره که چی شده؟!!!!
مخصوصا برای منی که میخوام هاردش رو SSD کنم، داشتن USB 3 خیلی خیلی واجبه!
یکی از دوستان که این مدل رو خریده یه عکس بگذاره ببینیم پورت USB روی این مدل آبی رنگ هست یا نه...
آقا من دارم کلا دو تا پورت usb داره که اونم از نوع 3 هست .
ولی اگه میخواین بخرین اول نتیجه پاپیک زیر رو ببینید بعد بخرید تا پولتونو دور نریزید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by night lord; 20-01-2011 at 16:29.
دوست عزیزم من تا حالا هزار جور عیب و ایراد گرفتن دیده بودم الا از این نوع نرم افزاریش...
اون تاپیکت رو که خوندم گفتم شاید سخت افزاری و قطعه ایش مشکل داره یا سوخته به خاطر داغ کردن یا ......
شما حتما یه بلایی سر هارد بیچاره با اون نرم افزار پارتیشن بندی آوردی...
تا اون جایی که فهمیدم مشکلتون اینه که هنگام نصب سیستم عامل هارد شناسایی نمیشه..اما یک پیشنهاد براتون دارم و اون اینکه از یک سیستم عامل Live استفاده کن مثلا لینوکسی یا XP که احتیاج به نصب نداره. وقتی سیستمت رو باهاش بوت کردی ببین بازم هارد رو نمیشناسه؟ بعد نتیجه رو بگو تا راهنماییت کنم...
مرسی عزیز از اینکه توجه کردید .
یه نکته ای رو بگم من به هر چی که بگید فکر کردم هیچی به ذهنم نرسید . حالا توضیح میدم :
عزیز من بار اولم نبود که پارتیشن بندی میکردم . دوما این نرم افزار اگه در بدترین شرایط وسط پارتیشن بندی اونم هاردی که تا خرخره پره برق بره و دوباره برق بیاد هم این بالا سر سیستم نمیاره و شما میتونید دوباره پارتیشن کنید .
فوقش یه سری از اطلاعاتتون مشکل دار بشه .
سیستم عامل لایو هم گذاشتم یه xp و میاد بالا و اون درایو رو میشناسه . حتی با acronis disk director که بوتیبل هم هست هارد رو میبینه و میتونی پارتیشن کنی ولی ویندوز روش نمیتونی نصب کنی و ریکاوری هم نمیتونی بکنی .
واقا عجیبه . عقلم به هیچ جا قد نمیده .
من یه دوستی تو سوئد دارم که hp داره میگم بهش که با خود hp مکاتبه کنه و بپرسه ازشون . انگار به ایران درست حسابی جواب نمیدن .
Last edited by night lord; 20-01-2011 at 22:47.
منم همیشه از همین نرم افزار برای پارتیشن بندی استفاده میکنم.میتونم بگم تا به حال ده ها لبتاب و دسکتاپ و هارد اکسترنال رو باهاش پارتیشن بندی کردم.پس بحث سر نرم افزار نیست. یه موقع میبینی برای درایو یک لیبلی میگذاری که دچار مشکل میشه.یه موقع هایدش میکنی یا جاییش بد سکتور داده که این مشکلات ایجاد میشه....
شاید هم برای آپدیت اشتباه بایاس باشه(چرا آپدیتش کردی؟!!!)
راه حل هایی که به ذهنم میرسه:
شاید شما موقع پارتیشن بندی کل هارد رو تو وضعیت Logical قرار دادی وشاید هم برای همین تو محیط نصب هارد شناسایی نمیشه. چون فایل های بوت فقط در حالت Primary قادر به اجرا شدن هستن....
شما یک هارد اکسترنال وصل کن بعد سیستم رو با دی وی دی 7 بالا بیا و برو تو نصب و ببین اون درایو اکسترنال رو شناسایی میکنه یا نه؟
هار رو کامل با فرمت Fat 32 فول فورمت کن. سپس یک بار برای بد سکتور اسکن کن تا Repair کنه. بعد پارتیشن بندیش کن.
من یه جا دیگم گفتم دوستم یه سیستم دسکتاپ بسته core i7 .اون هم هنگام رندر دمای سیستمش به 80 میرسه.تازه روی اون یه فن خارق العاده از کولر مستر است.
دوست عزیز دمای بالایی نیست من یه عمری کارت گرافیک ATI داشتم هنگام شروع کار با دمای 70 درجه شروع به کار می کند.
من شنیدم حدود 100 تومنه.چه خبره؟!!!!
من هم با ایسیوس پارتیشن بندی کردم
آقا اول باید درایو ریکاوری رو پاک می کردی.
بعد پارتیشن بندی می کردی.
حالا هم مشکلی نیشت .من شرط می بندم مشکلت نرم افزاری باشه.
البته اگه هاردت داینامیک نشده باشه.چون این مدل جدیدا اگه توی پارتیشن بندیش اشتباه کنی هارد داینامیک میشه.ایشالا که مال شما نشده باشه.
من یه مشکل دیگه با این لپ تاپ دارم.
اونم اینکه فقط یه پورت HDMI خروجی داره.
اگه بخوام یه جا با ویدئو پروژکتور ارائه بدم.از اونجایی که ویدئو پروژکتور ها در سقف کار گذاشته میشن و فقط یه پورت VGA ازشون خارج میشه نمیشه به کانکت کرد.
تبدیل HDMI به VGA هم تو بازار ایران براش نیست.شاید باشه ولی من نتونستم پیداش کنم.یه کابل هست که تازه اونم HDMI به نرگی VGA است.تازه اونم میگن جواب نمیده وتصویر نمیده.
تو اینترنت یه سرچ کردم دیدم خود سایت HP یه مدل آداپتور تبدیل به قیمت 39.99 گذاشته.مخصوص مدل های ENVy است.
کسی نیست بدونه این مدل یا مدل های مشابه در ایران پیدا میشه یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گاهی تکنولوژی خیلی بالا اینجور جاها باهاش به مشکل میخوری.
یکی نیست به این HP بگه تو کشور هایی مثل ایران واسه شما مشتری پیدا میشه که تا 10 سال دیگم پورت HDMI جایگزین سیستم های پکیده ی VGA نخواهد شد.
یه نکته دیگه هم یادم رفت بگم.
در این لپ تاپ به صورت اوریجینال چند تا نرم افزار ریخته شده یکی از این نرم افزار ها USB3 NEC هست که سایت اچ پی برای ورژن های جدید به صورت آپدیت گذاشته.که روی سیستم این دستگاه بود کنار چندین و چند نرم افزار شرکت اچ پی که بود روش.
می خواستم اینو بگم نمیان روی لپ تاپی که USB3 نداره نرم افزار USB3 بریزن.
من با سرزمین شنبه صحبت میکنم تا بپرسم چرا گفتن نداره.
حتما داره وگرنه این نرم افزار رو نمیریختن.
این لینک شرکت اچ پی برای این نرم افزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفرین دقیقا حرف دل من رو زدی!
مثل این که تنها تبدیل همین تبدیلیه که خود HP درست کرده.حتی تو برخی Review ها که من دیدم مثل اینکه تو برخی کشورها این تبدیل رو تو جعبش میگذاره...
آقا اگه جایی پیدا کردی لطف کن به من هم بگو آدرسش رو....
........................
در مورد اون USB 3 هم که گفتی احتیاج نیست که از وجود اون نرم افزار بفهمی که ورژنش 3 است یا نه. راحت ترین راه رنگش است که معمولا برای USB 3 همه شرکت ها رنگ سوکت رو آبی میگذارن. راه دیگش هم رفتن تو تنظیمات Devices است.اونجا در قسمت کنترل کننده ها با صراحت مینویسه USB 2 یا USB 3 است....
...........................................
در مورد اون هم که گفتی باید درایو ریکاوری رو پاک میکردی منظورت رو نفهمیدم! چرا باید همچین کاری کنی؟!!! این پارتیشن مهمترین قسمت یک لبتاپ است...
مشکل این دوستمون هم کاملا نرم افزاریه که حل میشه به زودی....
Last edited by vahid.net; 21-01-2011 at 10:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)