دوستان موقع شروع کار برنامه همش یوزر و پسورد می خواد !!!!!! هر چی میزنم نمیره !! و برنامه غیر فعال میشه !!!
چیکار باید کرد ؟
دوستان موقع شروع کار برنامه همش یوزر و پسورد می خواد !!!!!! هر چی میزنم نمیره !! و برنامه غیر فعال میشه !!!
چیکار باید کرد ؟
هر چی دلت خواست تو اون دو تا کادر بنویس تا برنامه فعال بشه !
هرچی زدم باز میگه بزنم !!!!!!! هر کار کردم نشد !
به نظرم برنامه خراب شده !! و نمی شه استفاده کرد
سلام دوستان عزیز تمامی نسخه قبلی غیرفعال شد برای دریافت ورژن جدید و اکانت رایگان به آدرس زیر بروید
آقای کریمی این چندمدت صبرکردم و نظاره گر کار ناجوان مردانه شما بود که چطور زحمت یکسال برنامه نویسی را به همین راحتی نادیده گرفتید یعنی واقعا فکر میکردید که من آن اسپید را ه ک کردم؟واقعا متاسفم دیگه در این تاپیک هیچ پاسخی نمیدم حالا این شما و این ریلودر برید باهاش حال کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SPEEDANGEL; 02-03-2011 at 10:34.
اگر واقعا شما این برنامه رو کد نویسی کردید ، من از شما بابت کرک کردن برنامتون معذرت می خوام ...
حالا که ورژن های قبلی هم کار نمی کنه و باید با ورژن جدید کانکت بشیم ! پس کرک من برای ورژن قبلی هم به درد نمی خوره !
ولی یه سوال دارم ؟
شما که اکانت رایگان 10 روزه پی در پی به کاربر ها می دید خوب این چه فرقی با لودر من برای شما می کنه ؟
شما باید جوری برنامه رو بنویسید که در عین رایگان بودن آنهایی که اکانت می خرند از یک سری امکانات بیشتری برخوردار باشند !
ولی امنیت برنامه شما خیلی پایین هست ! من ورژن جدید رو میتونم در کمتر از 5 دقیقه کرک کنم ! ( از نظر امنیت فکری برای خود بیاندیشید )
Last edited by K A R I M I; 02-03-2011 at 11:20.
مشترکین یکساله مزیتی که دارند میتونند از تمامی سایتهای قی لتر شده دانلود بکنند نه فقط از یکسری سایتها محدودیت دانلود برای کاربران رایگان فقط فایلهای یک مگ به پایین هست نسخه جدید تریال نداره که بخواین کرک کنید باید حتما کاربر کد بده تا براش اکتیو کنم با این حال بازم امکان کرک کردن وجود داره؟نرم افزای سراغ دارید که با استفاده از دو فاکتور سریال نامبر و کدهای تولید شده براساس مشخصات سیستم کاربر یا همون اثر انگشت یک کد اختصاصی بسازه؟
اکانت رایگان دو ماهه برای صاحبان وبلاگ و سایتهای دارای رنکینگ بالا حداقل روزی هزار بازدید
کسانیکه این شرایط را دارند با قرار دادن لینک آدرس موجود در امضای من و با عنوان "دانلود نرم افزار ONSPEED افزایش دهنده سرعت اینترنت و دانلود" در لینک باکس صفحه اول سایتشون می توانند اکانت رایگان دو ماهه دریافت کنند که البته قابل تمدید هم هست دقت کنید لینکها هرروز بازدید می شود و اگر تخلفی رویت بشه سرویس دهی به کاربر مورد نظر برای همیشه لغو خواهد شد
سلام user1:295428621
user2: 184943944
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)