راستش من سرویس پک رو حدود 1ماه بیشتره از خود مایکروسافت دانلود کردم. مشخصاتش اینه :
حالا این چه ورژتیه ؟ اگه ورژن نهایی و Rtm نیست بگین اونو از کجا دانلود کنم ؟ (آخرین و نهایی ترین ورژن رو )
مرسی
راستش من سرویس پک رو حدود 1ماه بیشتره از خود مایکروسافت دانلود کردم. مشخصاتش اینه :
حالا این چه ورژتیه ؟ اگه ورژن نهایی و Rtm نیست بگین اونو از کجا دانلود کنم ؟ (آخرین و نهایی ترین ورژن رو )
مرسی
سلام این سی دی جدید ویندوز 7 رو از سایت خریدم ولی توضیح دقیقی راجب 2 دیودی و اینکه دوتا
پوشه کرک توش هست و کدوم رو باید بزنیم چیزی ننوشتن میشه یه توضیحاتی راجب این سی دی
بدین ممنون.
![]()
من هنگام استفاده از پوشه بک اپ یا سی دی ویندوز وینوزم از حالت اولیه که خودش موقع نصب کرک شده بوده خارج میشه و پیغام قلابی بودن میده تا حالا چند بار مجبور شدم ویندوز را از نوع فرمت و نصب کنم ایا راه حل یا نرم افزاری وجود داره که بعد از استفاده از بک اپ بتونم انرا ریجیستر و کرک کنم ؟
بله متاسفانه این که دانلود کردید SP1 RC هستش.حالا این چه ورژتیه ؟ اگه ورژن نهایی و Rtm نیست بگین اونو از کجا دانلود کنم ؟ (آخرین و نهایی ترین ورژن رو )
مرسی
لینکهای SoftPedia با همین RC جایگزین شده (معلوم نیست چرا) و لینکهای دیگه ای که داشتم حذف شده. به نظرم صبر کنید تا حدود 15 فوریه که خود مایکروسافت رسمی برای دانلود بزاره.
DVD اول نسخه ی 32 بیت (برای سیستمهایی با کمتر از 4 گیگابایت رم) و DVD دوم 64 بیت هستش.سلام این سی دی جدید ویندوز 7 رو از سایت خریدم ولی توضیح دقیقی راجب 2 دیودی و اینکه دوتا
پوشه کرک توش هست و کدوم رو باید بزنیم چیزی ننوشتن میشه یه توضیحاتی راجب این سی دی
بدین ممنون.
کرک دوم رو اول تست کنید. اگر کرک شد و ویندوز Genuine و اکتیو شد که شده. اگر نشد اولی رو تست کنید.
پس تا یه هفته دیگه میاد دیگه انشالله ؟
میشه از خود مایکروسافت دانلود کرد ؟
اومده ولی رسمی هنوز نیومده.پس تا یه هفته دیگه میاد دیگه انشالله ؟
میشه از خود مایکروسافت دانلود کرد ؟
هفته ی دیگه رسما عرضه میشه (احتمالا همراه با IE9 RC)
بله میشه دانلود کرد. رایگانه.
سلام
چندتا سوال داشتم..
1-وقتی ویندوز اپدیت میشه فایل های اپدیت کجا میرن ؟
2-امکانات سرویس پک 1 چی هست ؟
3-من سرویس پک 1 Rtm رو از سافت گذر خریدم. دوستان میگن 15 فوریه رسمآ از ماکروسافت عرضه میشه, با این تفاوتی داره ؟
آپدیت ها در درایو ویندوز در پوشه ی SoftwareDistribution ذخیره میشن ولی با کپی کردن این پوشه بعدا قابل استفاده نیستند. نرم افزاری برای این کار هستش که البته توصیه نمیشه. (از طرف مایکروسافت)1-وقتی ویندوز اپدیت میشه فایل های اپدیت کجا میرن ؟
2-امکانات سرویس پک 1 چی هست ؟
3-من سرویس پک 1 Rtm رو از سافت گذر خریدم. دوستان میگن 15 فوریه رسمآ از ماکروسافت عرضه میشه, با این تفاوتی داره ؟
امکانات سرویس پک علاوه بر آپدیتها تا تاریخ عرضه ی سرویس پک؛ استفاده ی بهینه از قدرت CPU در بعضی کارهای گرافیکی؛ افزوده شدن چند قابلیت در مورد شناسایی ابزارهای امنیتی و Encrypt هاست. رفع مشکل فایلهای XPS و یک سری چیزهای دیگه که جمعا 6 مورد میشه.
نه فرقی نداره. مگر اینکه خیلی خیلی بعید باشه که این سرویس پک اصلا رسمی نباشه ولی احتمالش نیم درصد هم نیست چون همه تایید کردند.
آیا غیر از کرک راهی هم هست که بشه ویندوز سون رو اکیتو کرد؟
مثلا شماره سریال
بله یکی اینکه سریال های تقلبی استفاده کنید که هیچ تضمینی نداره و یهو غیر فعال میشه و دانلود از مایکروسافت اگر بکنید متوجه میشه و راه دوم اینه که پول بدین و یک سریال ویندوز بخرید.آیا غیر از کرک راهی هم هست که بشه ویندوز سون رو اکیتو کرد؟
مثلا شماره سریال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)