ما که با نسخه 12 فلش زدیم درست نشد ...الان دوازده هست ولی همون دو گزینه وجود داره
ما که با نسخه 12 فلش زدیم درست نشد ...الان دوازده هست ولی همون دو گزینه وجود داره
بعد از فلش کردن با ورژن اروپایی
چطوری باید فارسی رو نصب کرد روش؟
اگه خودمون فلش کنیم از گارانتی خارج میشه؟
صفحه ی گوشی من قاطی کرده . میشه بگین چکار باید کرد؟ هی بالاپایین میره . و خوب کلیک نمیشه
سلام دوستان
من با این آموزش گوشیم رو فلش کردم ، درست شد و الان جی پی اس کا میکنه
و خیلی سریع وصل میشه
اگر کسی سوال داشت همینجا مطرح کنه تا دوستاتن کمک کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با نسخه فارسی فلش زدی؟
سلام ؛
آقا من از طریق این آموزش رفتم:
از اینجا هم فایل های لازم رو گرفتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن بگم اصلاً به رنگ گوشی ربط نداره من فکر کنم اون آبیه رو ریختم ( یا سبزه؟؟؟!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ؛
دوست عزیز اینو یه نیگا بنداز ... نمیدونم براتون جواب میده یا نه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه دقیقا بگین با کدوم پروداکت فلش زدین؟ من با نسخه ی اروپایی( بدون فارسی ) فلش زدم و مشکل جی پی اس حل شد اما با نسخه فارسی که فلش میزنم بازم مشکل داره جی پی اس . پروداکتی که فلش میزنم : 059c524 هستش که این فارسی هم داره . حالا شمابا چه پروداکتی فلش زدی که هم فارسی داره و هم جی پی اسش مشکل نداره؟؟!!
سلام؛
ایلیای عزیز از همون صفحه ای که تو پست بالا گفتم ، اینو گرفتم :
RM-697 CTR MEA7 WHITE PETROL BLUE
059F204
اوّل مال رنگ خودم یعنی GRAPHITE BLACK رو دانلود کردم ولی یه ایرادای عجیب غریب میگرفت ولی با این رنگ ، بدون هیچ اشکالی تا ته کار رو انجام داد.
گوشی من هم پروداکت 059c524 بود و با ورزن 12 جواب نداد مجبور شدم ورژن 12 پروداکت 059c525رو بریزم که اون هم فارسیه و الان داره خیلی خوب کار مینه.
دوستان یه چند تا بازی گرافیک بالا برای c5-03 میخواستم
هر چی گشتم چیزه به خصوصی پیدا نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)