تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 284 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چند ماهی شد عادت نکرد افتر شیو فقط شدتش رو کم میکنه مشکل پا بر جاس
    راستش بعضی ها هستن خشک خشک تیغ میزنن به صورت و هیچیشونم نمیشه! اما واسه من...!
    اگر صلاح بدوني با يه پزشك متخصص پوست مشورت كن اونا نوع پوستت تشخيص ميدن و شايد لوسيون يا يه چيز مناسب پوست برات تجويز كنند .
    Last edited by 22arash; 11-05-2011 at 21:54.

2. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من فكر ميكنم اونايي كه پوست حساس دارن بايستي از ريش تراشهاي مدل بالا و كامل براون استفاده كنند براي خود من كه 3 سال پيش مدل حدود 100 هزار تومن انتخاب كرده بودم با نظر فروشنده كه درست هم ميگفت مدل 360 كمپلت به قيمت 175 هزار تومن خريدم و از خريد مدل بالاتر پشيمان نيستم چون ارزششو داره در حال حاضر هم كه مدلهاي كاملتري اومده (مدل پالسي براون ) .
    Last edited by 22arash; 21-05-2011 at 23:45.

4. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ريش تراشهايي كه واحد شستشو دارن براي پوستهاي حساس مناسب ترن به خاطر اينكه پس از هر بار اصلاح توسط مايع واحد شستشو (تركيب الكلي ) ضد عفوني ميشن .
    Last edited by 22arash; 21-05-2011 at 23:47.

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

7 busy busy busy

سلام بر دوستان و اساتید عزیز .

یه ریش تراش میشناسید که شارجی باشه و ریش های تراشیده شده (!!!) رو تو خودش جمع کنه . چون واقعاً دیگه وقتشو ندارم برای این یه کار یه زمان مستقل در نظر بگیریم ... میخوام طوری باشه که هرجا به راحتی بشه ازش استفاده کرد .
    البته خودم یه چنتایی دیدم اما مارکای شناخته شده ای نبودن و ظاهرشون بیشتر به اسباب بازی میخورد تا ماشین ریش تراش .
    پس بهتره مارک شناخته شده ای باشه ، کارش قابل قبول باشه اما اصراری ندارم که به قول دوستان سفید کنه ... چون در حالت عادی ته ریش رو ترجیح میدم چراکه وقت بیشتری بین هر بار کوتاه کردن ریش بهم میده ! اما بهتره اگه قراره چندان دقیق نباشه ، بجاش برای پوست اصلاً حساسیت زا نباشه مثلاً طوری که پوست اصلاً متوجه نشه ریششو زدیم !!
    راستی باطری خوبی هم داشته باشه .

البته چندان امیدی ندارم که همچین چیزی (حداقل تو ایران) پیدا بشه !

ویرایش : در ضمن قیمتشم مهم نیست .

ممنون .
    Last edited by M8CRX; 11-05-2011 at 23:17.

داره خودمونی میشه zqsxsw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از واجبین استفاده کنید خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    چند نكته تجربي در مورد تراشيدن ريش كه در مورد خودم صدق ميكنه شايد بدرد ديگران هم بخوره
    1- زمان مناسب استفاده از ريش تراش صبح حدود نيم ساعت بعد از بيدار شدن تجربه من نشون ميده پوست كمتر دچار التهاب ميشه تا اينكه بخواهيم بعداظهر يا شب اصلاح كنيم .
    2- حتما پوست بايستي قبل استفاده از ريش تراش پاكيزه باشد همون اول صبح صورت با آب و صابون شسته شود مخصوصا پوستهاي چرب تجربه نشون ميده پوست پاك سريعتر اصلاح ميشه و كمتر ملتهب ميشه ( البته اگر شب قبل از خواب صورت با صابون شسته شود ميتوان اول صبح اصلاح كرد و بعد صورت با آب سرد شست ) .
    3- بعد از اصلاح صورت و گردن با آب سرد شسته شود (كمپرس آب سرد ) و سپس از افتر شيو استفاده شود .

9. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان ، یکی از آشنایان (!) مدل MobileShaver M90 از برند Braun رو پیشنهاد کردن ...
    شما نظری در مورد این مدل ندارید ؟
    مدل دیگه ای سراغ ندارید ؟

ممنون .

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خب اینکه هر کس یک چیز میگه طبیعیه. هرکس تجربشو از ریش تراش خودش میگه. معمولا هم سالها عوض نمیشه.
    من بروان series 3 370 دارم. خیلی خوبه. مشکلش با گردنه که نمیتونه تمیز بزنه. در نتیجه با تیغ کار را تمام می کنم. پوست رو اذیت نمیکنه . ضد اب هم است. 116 تومن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای مدل دادن به ریش فکر نکنم مناسب باشه
    کد:

ممنون مثلا من خودم الان از موزر صورت استفاده میکنم که خوب سرش چندتا سایز مختلف داره که یه قسمت رو میتونم
    کوتاه تر بکنم یه قسمت دیگه بلند تر باشه ! ...
    فکر کنم برای مدل دادن و ... موزر بهتر باشه اینطور نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

من فكر ميكنم اونايي كه پوست حساس دارن بايستي از ريش تراشهاي مدل بالا و كامل براون استفاده كنند براي خود من كه 3 سال پيش مدل حدود 100 هزار تومن انتخاب كرده بودم با نظر فروشنده كه درست هم ميگفت مدل 360 كمپلت خريدم و از خريد مدل بالاتر پشيمان نيستم چون ارزششو داره در حال حاضر هم كه مدلهاي كاملتري اومده (مدل پالسونيك براون ) .
    اتفاقا همین طوره! میگن هر چقدر پول بدی آش میخوری! چند باری چند تا ریش تراش امتحان کردم جالبه هر چی گرون تر باشن بهتر میزنن و کمتر اذیت میکنن! حالا من میخوام یه مدل مناسب از یه برند خوب پیدا کنم و بگیرم. زیادم دنبال قرتی بازی نیستم این که مدل بده یا ال سی دی داشته باشه و ایناش مهم نیست فقط تمیز بزنه و اذیت نکنه.
    البته یه براون کروز 3 داشتم ماه اول خوب بود اما بعد خراب شد الانک که تعطیله تعطیله.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad_zn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

Philips QG 3190

کد:

14. 2 کاربر از behzad_zn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •