اگر صلاح بدوني با يه پزشك متخصص پوست مشورت كن اونا نوع پوستت تشخيص ميدن و شايد لوسيون يا يه چيز مناسب پوست برات تجويز كنند .
اگر صلاح بدوني با يه پزشك متخصص پوست مشورت كن اونا نوع پوستت تشخيص ميدن و شايد لوسيون يا يه چيز مناسب پوست برات تجويز كنند .
Last edited by 22arash; 11-05-2011 at 21:54.
من فكر ميكنم اونايي كه پوست حساس دارن بايستي از ريش تراشهاي مدل بالا و كامل براون استفاده كنند براي خود من كه 3 سال پيش مدل حدود 100 هزار تومن انتخاب كرده بودم با نظر فروشنده كه درست هم ميگفت مدل 360 كمپلت به قيمت 175 هزار تومن خريدم و از خريد مدل بالاتر پشيمان نيستم چون ارزششو داره در حال حاضر هم كه مدلهاي كاملتري اومده (مدل پالسي براون ) .
Last edited by 22arash; 21-05-2011 at 23:45.
ريش تراشهايي كه واحد شستشو دارن براي پوستهاي حساس مناسب ترن به خاطر اينكه پس از هر بار اصلاح توسط مايع واحد شستشو (تركيب الكلي ) ضد عفوني ميشن .
Last edited by 22arash; 21-05-2011 at 23:47.
سلام بر دوستان و اساتید عزیز .
یه ریش تراش میشناسید که شارجی باشه و ریش های تراشیده شده (!!!) رو تو خودش جمع کنه . چون واقعاً دیگه وقتشو ندارم برای این یه کار یه زمان مستقل در نظر بگیریم ... میخوام طوری باشه که هرجا به راحتی بشه ازش استفاده کرد .
البته خودم یه چنتایی دیدم اما مارکای شناخته شده ای نبودن و ظاهرشون بیشتر به اسباب بازی میخورد تا ماشین ریش تراش .
پس بهتره مارک شناخته شده ای باشه ، کارش قابل قبول باشه اما اصراری ندارم که به قول دوستان سفید کنه ... چون در حالت عادی ته ریش رو ترجیح میدم چراکه وقت بیشتری بین هر بار کوتاه کردن ریش بهم میده ! اما بهتره اگه قراره چندان دقیق نباشه ، بجاش برای پوست اصلاً حساسیت زا نباشه مثلاً طوری که پوست اصلاً متوجه نشه ریششو زدیم !!
راستی باطری خوبی هم داشته باشه .
البته چندان امیدی ندارم که همچین چیزی (حداقل تو ایران) پیدا بشه !
ویرایش : در ضمن قیمتشم مهم نیست .
ممنون .
Last edited by M8CRX; 11-05-2011 at 23:17.
سلام
چند نكته تجربي در مورد تراشيدن ريش كه در مورد خودم صدق ميكنه شايد بدرد ديگران هم بخوره
1- زمان مناسب استفاده از ريش تراش صبح حدود نيم ساعت بعد از بيدار شدن تجربه من نشون ميده پوست كمتر دچار التهاب ميشه تا اينكه بخواهيم بعداظهر يا شب اصلاح كنيم .
2- حتما پوست بايستي قبل استفاده از ريش تراش پاكيزه باشد همون اول صبح صورت با آب و صابون شسته شود مخصوصا پوستهاي چرب تجربه نشون ميده پوست پاك سريعتر اصلاح ميشه و كمتر ملتهب ميشه ( البته اگر شب قبل از خواب صورت با صابون شسته شود ميتوان اول صبح اصلاح كرد و بعد صورت با آب سرد شست ) .
3- بعد از اصلاح صورت و گردن با آب سرد شسته شود (كمپرس آب سرد ) و سپس از افتر شيو استفاده شود .![]()
دوستان ، یکی از آشنایان (!) مدل MobileShaver M90 از برند Braun رو پیشنهاد کردن ...
شما نظری در مورد این مدل ندارید ؟
مدل دیگه ای سراغ ندارید ؟
ممنون .
ممنون مثلا من خودم الان از موزر صورت استفاده میکنم که خوب سرش چندتا سایز مختلف داره که یه قسمت رو میتونم
کوتاه تر بکنم یه قسمت دیگه بلند تر باشه ! ...
فکر کنم برای مدل دادن و ... موزر بهتر باشه اینطور نیست ؟
اتفاقا همین طوره! میگن هر چقدر پول بدی آش میخوری! چند باری چند تا ریش تراش امتحان کردم جالبه هر چی گرون تر باشن بهتر میزنن و کمتر اذیت میکنن! حالا من میخوام یه مدل مناسب از یه برند خوب پیدا کنم و بگیرم. زیادم دنبال قرتی بازی نیستم این که مدل بده یا ال سی دی داشته باشه و ایناش مهم نیست فقط تمیز بزنه و اذیت نکنه.
البته یه براون کروز 3 داشتم ماه اول خوب بود اما بعد خراب شد الانک که تعطیله تعطیله.
Philips QG 3190
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)