ضمنا یه مطلب، زیر Local Set یه منو Tuner هست، که قابل تغییره. اون رو روی --- گذاشتم، باز هم آنالوگ سرچ میکنه!
میشه شمارتونو برام پیغام بذارین، زنگ بزنم؟ خیلی ممنون میشم![]()
ضمنا یه مطلب، زیر Local Set یه منو Tuner هست، که قابل تغییره. اون رو روی --- گذاشتم، باز هم آنالوگ سرچ میکنه!
میشه شمارتونو برام پیغام بذارین، زنگ بزنم؟ خیلی ممنون میشم![]()
ببین برای اینکه مطمئن بشی برنامه کار می کنه قبل از اینکه تو منوی مخفی بری ببین تو تلویزیون با rusamsung مثلا کانال عوض می کنه یا می تونی باهاش صدا رو کم و زیاد کنی یا نه. اگر این قسمت مشکل نداره و آی پی درست دادی بهش باید هر بار که می خوای بری تو منوی مخفی قبلش برنامه رو ببندی و وقتی رفتی تو منوی مخفی برنامه رو باز کنی. نکته مهم اینه که باید تلویزیون رو با کابل شبکه به سوییچ یا روتر وصل کنی و PC رو هم همینطور. بعدش یه آی پی ثابت به تلویزیون بده و توی برنامه موقعی که ازت آی پی می خواد همونو بهش بده.بعدش که برنامه باز شد تو تلویزیون ازت تایید می گیره که کنترل از راه دور شبکه رو شناسایی کرده.
فعلا دست به اون نزن مشکل اصلی از لوکال ست هست. تیونر باید روی SEC_---_TC باشه. به هیچ چیز دیگه ای هم دست نزن که مسئولیت عواقبش با خودته ها![]()
Last edited by smhsh121; 26-04-2012 at 23:18.
دوست عزيز مال من 5500d به نمايندگي كه زنگ زدم گفت نميشه شما چطور ميگي ميشه
لطفا اگه ميشه منم راهنماي كنيد
یه فکری هم به حال تی وی ما بکنید باید چه کارش کنیم تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی توی تی وی نات ساپورت میده چه کارش کنم
سلام
یه تی وی UA40B7000WR هست که توی منو مخفی asia-atv رو به asia-dtv تبدیل کردم سرچ دیجیتال اضافه شد! اما چیزی پیدا نشد!
راهی نداره؟؟
نه سري b اصلا برد ديجيتال نداره
با سلام ولی من با تغییرات تو منوی مخفی la40c650 تونسطم دیجیتالشو فعال کنم و خیلی خوبم کا می کنه البته به منم نمایندگی سامسونگ همونحرفی رو که شما زدین گفت ولی من از رو نرفتم و با تلاش تونستم بهش برسم
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................تونستم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من یک ال ای دی سامسونگ UA40D6000 از قشم خریدم ولی متاسفنه گیرنده دیجیتال آن فعال نمی شود و به جای هتل مد.هاسپیتال مد دارد وهرچه تلاش کردم که از طریق منوی مخفی --- رو فعال کنم.نشد که نشد از اساتید محترم و دوستان گرامی خواهشمندم من رو راهنمایی کنید.بسیار ممنون و متشکر میشم.
ببین تو سری D هاسپیتالیتی مد به درد این کار نمی خوره. باید بری توی منوی مخفی و Local Set رو روی ED_IRAN بذاری ولی همینجوری لوکال ست غیر فعاله. برای فعال کردن گزینه های خاموش باید از برنامه rusamsung استفاده کنی که آموزشش اینجا هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی ایمیل خود سامسونگ کره یا مالزی رو داره
اگه دارین لطف کنین بدین؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)