تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 35 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 343

نام تاپيک: آموزش فعال سازی ----t(تلویزیون دیجیتال) در سامسونگ b650

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ضمنا یه مطلب، زیر Local Set یه منو Tuner هست، که قابل تغییره. اون رو روی --- گذاشتم، باز هم آنالوگ سرچ میکنه!

میشه شمارتونو برام پیغام بذارین، زنگ بزنم؟ خیلی ممنون میشم

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ضمنا یه مطلب، زیر Local Set یه منو Tuner هست، که قابل تغییره. اون رو روی --- گذاشتم، باز هم آنالوگ سرچ میکنه!

ببین برای اینکه مطمئن بشی برنامه کار می کنه قبل از اینکه تو منوی مخفی بری ببین تو تلویزیون با rusamsung مثلا کانال عوض می کنه یا می تونی باهاش صدا رو کم و زیاد کنی یا نه. اگر این قسمت مشکل نداره و آی پی درست دادی بهش باید هر بار که می خوای بری تو منوی مخفی قبلش برنامه رو ببندی و وقتی رفتی تو منوی مخفی برنامه رو باز کنی. نکته مهم اینه که باید تلویزیون رو با کابل شبکه به سوییچ یا روتر وصل کنی و PC رو هم همینطور. بعدش یه آی پی ثابت به تلویزیون بده و توی برنامه موقعی که ازت آی پی می خواد همونو بهش بده.بعدش که برنامه باز شد تو تلویزیون ازت تایید می گیره که کنترل از راه دور شبکه رو شناسایی کرده.

فعلا دست به اون نزن مشکل اصلی از لوکال ست هست. تیونر باید روی SEC_---_TC باشه. به هیچ چیز دیگه ای هم دست نزن که مسئولیت عواقبش با خودته ها
    Last edited by smhsh121; 26-04-2012 at 23:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز مدل C7000 رو زدم بله میشه ولی مدل D5000 خیلی محدود که دستگاه دیجیتال داشته باشه شانسیه اما از 5500 به بالا رو که زدم راه افتاده دستگاه دیجیتالش
    دوست عزيز مال من 5500d به نمايندگي كه زنگ زدم گفت نميشه شما چطور ميگي ميشه
    لطفا اگه ميشه منم راهنماي كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یه فکری هم به حال تی وی ما بکنید باید چه کارش کنیم تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی توی تی وی نات ساپورت میده چه کارش کنم

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام
    یه تی وی UA40B7000WR هست که توی منو مخفی asia-atv رو به asia-dtv تبدیل کردم سرچ دیجیتال اضافه شد! اما چیزی پیدا نشد!
    راهی نداره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    یه تی وی UA40B7000WR هست که توی منو مخفی asia-atv رو به asia-dtv تبدیل کردم سرچ دیجیتال اضافه شد! اما چیزی پیدا نشد!
    راهی نداره؟؟
    نه سري b اصلا برد ديجيتال نداره

7. این کاربر از bont بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مرسی بابت جواب...
    منظورت اینه که سری هایی که از پارسال وارد شدن این ویـژگی رو ندارن یا کلا این ال سی دی سری B این قابلیت رو نداره؟
    (چـون این tv رو 3 سالی هست که داریم !)
    بـعد من یه پستی تو فروم خوندم که اینجوری بود:

حالا طبق این امکان وجود دیجیتال روی tv من هست یا نه؟
    متشـکر از وقتی که میزاری
    با سلام ولی من با تغییرات تو منوی مخفی la40c650 تونسطم دیجیتالشو فعال کنم و خیلی خوبم کا می کنه البته به منم نمایندگی سامسونگ همونحرفی رو که شما زدین گفت ولی من از رو نرفتم و با تلاش تونستم بهش برسم

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................تونستم

9. این کاربر از hadi_651 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    من یک ال ای دی سامسونگ UA40D6000 از قشم خریدم ولی متاسفنه گیرنده دیجیتال آن فعال نمی شود و به جای هتل مد.هاسپیتال مد دارد وهرچه تلاش کردم که از طریق منوی مخفی --- رو فعال کنم.نشد که نشد از اساتید محترم و دوستان گرامی خواهشمندم من رو راهنمایی کنید.بسیار ممنون و متشکر میشم.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    من یک ال ای دی سامسونگ UA40D6000 از قشم خریدم ولی متاسفنه گیرنده دیجیتال آن فعال نمی شود و به جای هتل مد.هاسپیتال مد دارد وهرچه تلاش کردم که از طریق منوی مخفی --- رو فعال کنم.نشد که نشد از اساتید محترم و دوستان گرامی خواهشمندم من رو راهنمایی کنید.بسیار ممنون و متشکر میشم.
    ببین تو سری D هاسپیتالیتی مد به درد این کار نمی خوره. باید بری توی منوی مخفی و Local Set رو روی ED_IRAN بذاری ولی همینجوری لوکال ست غیر فعاله. برای فعال کردن گزینه های خاموش باید از برنامه rusamsung استفاده کنی که آموزشش اینجا هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان کسی ایمیل خود سامسونگ کره یا مالزی رو داره
    اگه دارین لطف کنین بدین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •