تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 507 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تو انتخاب دوستتون خیلی دقت کنید.... خیلی خیلی دقت کنید!
    به خصوص دوستی که مجبورید هر روز یا حداقل چند روز در هفته ببینیدش مثل مدرسه یا دانشگاه !!
    سعی کنید دوستتون طوری انتخاب کنید که عقیدش مثل شما باشه !
    در غیر اینصورت ممکنه بعضی اوقات عقیدتون زیر سوال بره و به عقاید خودتون شک کنید!و باز باید ماه ها و شاید سال ها روی خودتون کار کنید تا بتونید جبرانش کنید !

+
    اگه آدمه خونگرمی هستید سعی کنید در رابطه دوستی اولیه با کسی خیلی زود گرم نگیرید!!رابطتتون باید محترمانه در عین حال خشک باشه!خالی از هر گونه شوخ طبعی!شخصیت خودتون رو زیر سوال نبرید.
    تاکید میکنم خشک باشید !

+
    از هر راهی برای لذت بردن از زندگی استفاده نکنید!

+
    زیاد به سیاست اهمیت ندید!جو گیر نشید و الکی سر سیاست کل نندازید و اعصابت خودتونو به هم نریزید!
    Last edited by Amirdb; 10-12-2010 at 14:35.

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با زن جماعت سر موضوعی که بهش تعصب داره بحث نکن ( حتی اگه موضوع علمی باشه )
    اگر گفت 2*2 میشه 5 تا بحث نکن شاید بتونی قانعش کنی و اون هم یک لبخند تشکر آمیز ! تحویلت بده
    ولی مطمئن باش بزودی سرت خالی میکنه ( چند برابر )

3. 3 کاربر از آرشین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasan_fda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تلاش کنید اینکه من باهوشم و از همه بیشتر میفهمم و غیره به دردتون نمیخوره اگه تلاش نکنید از همه عقب ممونید اونوقته که همش حسرت میخورید و چون انتظار بالایی دارید از خودتون، سرخورده میشید

یه پایان تلخ بهتر از یه تلخیه بی پایانه با خودتون روراست باشید.

گول ظاهر آدمها مخصوصا دخترا رو نخورید خیلیاشون تریپ با معرفت میگیرن مخصوصا تو دانشگاه ولی درواقع خودشون رو رنگ کردن اگه میخواید دختری رو بشناسید از دخترای دیگه کمک بگیرید

5. 12 کاربر از sasan_fda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

این مورد را خیلی ها بهش توجه نمی کنند ولی شما سعی کنید توی زندگیتون حتما بهش توجه کنید .

سعی کنید تا جایی که می تونید توی کوچه یا محله ی خودتون نایاب باشید .

یعنی تا می تونید طوری توی محله و خیابون خودتون رفت و امد داشته باشید که حتی الامکان کسی شما را زیاد نبینه .

به قول معروف سعی کنید تا حد ممکن گاو پیشونی سفید نباشید .

حتما حتما وقتی از خونه بیرون می رید توی محله خودتون سرتون پایین باشه و به صورت کسی زل نزنید .

مطمئن باشید اگه سنگین رفت و امد کنید توی خیابون زبون زد می شید و همه روی شما حساب ویژه ای باز می کنند .

اگه زن همسایه یا دختر همسایه را توی محلتون دیدید حتما سرتون پایین باشه و بهش اصلا نگاه نکنید . البته اگه سلام و علیک دارید فقط یک سلام خشک و خالی و بعدش هم راهتو بکش برو .

در کل اعتبار خودتون را توی محله بالا ببرید توی اینده ی شما هم تاثیر بسزایی خواهد داشت .

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

10 اتوبوس استاپ!

چند تا نکته برای اتوبوس سواری با اتوبوس های شرکت های خصوصی وطنی:

1. هر ایستگاهی که میخواید سوار بشید دقت کنید همون خطی که به مقصد شما میره باشه. به نوشته های روی اتوبوس ها(در صورت وجود) اکتفا نکنید. برای اطمینان بیشتر از راننده و یا دو تا از مسافرین بپرسید.
    2. بسته به ایستگاهی که میخواید پیاده بشید صندلی های جلو یا عقب رو انتخاب کنید.
    3. صندلی های کنار پنجره بهترین گزینه برای کسایی هست که نمیخوان کیف کسایی که توی اتوبوس ایستادن رو سرشون قرار بگیره در بهترین حالت اونقدر فشارتون میدن که احساس خفگی بهتون دست میده 
    4. وقتی توی اتوبوس نشستید، اگه حتی به موسیقی گوش میدید چشماتون رو ببندید(بعضی افراد هندزفری(ایِرفُن) رو نمی بینن)...البته اگه علاقه دارید به سوالات گوناگون بغل دستیتون جواب بدید و تو بحثای مربوط به فارسی1 و مملکت شرکت کنید چشماتون رو باز کنید
    5. از این اتوبوسهایی که میدان دلگشا دارن و مال شرکت واحدن حتی الامکان سوار نشید، گاهی تکان هاش اونقدر شدیدن که به ارتفاع یک متر از جاتون بلند میشید و میفتید  البته صدایی که خود همین میدان دلگشا ایجاد می کنه خالی از لطف نیست و میتونید به عنوان یه قطعه بی کلام گوش بدید و لذتشو ببرید 
    6. سعی کنید مجله توی اتوبوس نخونید، گاهی پیش میاد بغل دستیتون علاقمند به مجله (اونم از نوع زرد) هست، مجله تون رو ازتون می گیره و تا وقتی که بخواد پیاده بشه اونو ورق میزنه و آخرش میگه: جذاب نیست 
    7. اتوبوس های وطنی همه یک ویژگی مشترک دارن، صدای زیاد داخلشون...اگه طرفدار موسیقی بی کلام هستید؛ کافیه یک بار توی اتوبوس به یه قطعه بیکلام گوش بدید تا برای همیشه از هر چی موسیقی بی کلامه زده بشید 
    8. اگه زمستون یا اواخر پاییز سوار اتوبوس میشید هرگز پنجره رو باز نکنید، سایر مسافرین اگه در حالت خفگی هم باشن از دیدن این صحنه چنان چشم غرّه ای به شما میرن که از زندگیتون سیر میشید 
    9. وقتی تنها اتوبوس سواری می کنید سعی کنید چیزی نخورید، آدم رو طوری نگاه می کنن که انگار آدم داره کار خلاف شرع انجام میده 
    10. اگه داخل اتوبوسی رفتید که مسیرش طولانی بود، بالای سر کسی که با خیال راحت خوابیده نایستید به امید اینکه شاید از جاش بلند بشه و شما بنشینید(مقصد اینگونه افراد معمولاً ایستگاه آخره ) در عوض بالای سر کسی بایستید که هشیاره، دائم به بیرون نگاه می کنه که از ایستگاهش رد نشه و کیف پولش یا پولش دستشه 
    11. یک ایستگاه مونده به ایستگاه مقصدتون کرایه تون رو آماده کنید، ترجیحاً پول خرد باشه تا راننده با غرغراش روزتون رو خواب نکنه 

اینایی که گفتم حاصل هفته ای 16 ساعت اتوبوس سواری هست 

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این مورد را خیلی ها بهش توجه نمی کنند ولی شما سعی کنید توی زندگیتون حتما بهش توجه کنید .

سعی کنید تا جایی که می تونید توی کوچه یا محله ی خودتون نایاب باشید .

یعنی تا می تونید طوری توی محله و خیابون خودتون رفت و امد داشته باشید که حتی الامکان کسی شما را زیاد نبینه .

به قول معروف سعی کنید تا حد ممکن گاو پیشونی سفید نباشید .

حتما حتما وقتی از خونه بیرون می رید توی محله خودتون سرتون پایین باشه و به صورت کسی زل نزنید .

مطمئن باشید اگه سنگین رفت و امد کنید توی خیابون زبون زد می شید و همه روی شما حساب ویژه ای باز می کنند .

اگه زن همسایه یا دختر همسایه را توی محلتون دیدید حتما سرتون پایین باشه و بهش اصلا نگاه نکنید . البته اگه سلام و علیک دارید فقط یک سلام خشک و خالی و بعدش هم راهتو بکش برو .

در کل اعتبار خودتون را توی محله بالا ببرید توی اینده ی شما هم تاثیر بسزایی خواهد داشت .
    ای بابا شما چقدر نگران حرف مردم هستی !
    واسه یه جوون نرمال و باحال چه فرقی میکنه اهل محلش بهش میگن گلپسر یا هرچی ....
    یعنی بخاطر یک زن ! گردن مبارکشون رو بندازن پایین و گردن درد بگیرن ؟
    نهایتش میتونستید بگید زن محل دیدی محلش نزار

---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

درس بعدی

9. 5 کاربر از آرشین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ای بابا شما چقدر نگران حرف مردم هستی !
    واسه یه جوون نرمال و باحال چه فرقی میکنه اهل محلش بهش میگن گلپسر یا هرچی ....
    یعنی بخاطر یک زن ! گردن مبارکشون رو بندازن پایین و گردن درد بگیرن ؟
    نهایتش میتونستید بگید زن محل دیدی محلش نزار

---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

درس بعدی

حالا حتما هم نیاز نیست سرتا مثل ... ( بلا نسبت ) بندازی پایین . حتماالمکان توی صورت طرف زل نزن . یا دنبال شیطونی نباش .

در کل منظورما شما نگرفتی

اونی که منظورما گرفت گرفت

11. 3 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

مهدی جان ، این چیزی که گفتی رو تایید میکنم 250 درصد

خداییش اینی که میگی درسته ، من خودم تست کردم روی خودم ... بیرون نمیری ، نمیری ، نمیری ، حالا که میری توی راه 200 نفر بهت سلام میکنن و باهات دست میدن ! اما در حالت عادی اگه زیاد ول بگردی هیچکی تحویلت نمیگیره !

یا مثلا توی دوستی ، پیشنهاد اکید من اینه که سعی کنید بجز یکی دو نفر که دوست ماورا صمیمیتون هستند ( ! ) به کسای دیگه ، یک کلمه هم در مورد مشکلات یا سختی های زندگیتون نکنید ، مثلا یکی که این 20 امین بار هست که باهاش راه میرین ( مثلا راه دانشگاه ) و باهاتون صحبت میکنه و شمارو هم وادار میکنه باهاش صحبت کنید ، سعی کنید اصلا از اینجور جمله های منفی به کار نبرید ( به هیچ وجه ) چون باعث میشه که شما رو شخصیتی ضعیف در دید اون فرد جلوه بده ...
    من خودم دوران دبیرستان که بودم ، مسیر خونم با 10-20 نفر یکی بود ( حدود 40 دقیقه که هر روز پیاده میرفتیم و میومدیم ) این 10-20 نفر که معمولا گروه های 5 نفری با هم راه میرفتن ، توی راه مدام با هم شوخی های خرکی میکردن ، لاپایی میدادن ، شوخی های لفظی ( فحشِ به ظاهر شوخی ! ) و ... میکردن ، منم هر دفعه با یکی ازین گروه ها میرفتم و میومدم ... اما توی اون 3 سال یکبار هم یادم نمیاد که کسی با من شوخی کرده باشه ، دقت کنید ، حتی یکبار

سعی کنید انقدر سنگین باشید تا کسی به شما بی احترامی نکنه ، به قول معروف : ( نمیدونم قبلا اینو توی تاپیک گفتم یا نه : این شمایید که به مردم می آموزید چگونه با شما رفتار کنند . وقتی شما به مردم احترام نمیزارید ، برای مردم هم سخته که به شما احترام بزارن )

البته سنگین بودن رو بعضی ها با غرور و خود بزرگ بینی اشتباه میگیرن ...
    بزارین این 2 مورد رو تفکیک کنم چون احتمالا الان از خودتون سوال میکنین که اینا چه فرقی با هم میکنن
    خود بزرگ بینی یعنی اینکه وقتی مردم ازتون سوال میکنن بد جواب بدین ، توی خیابون که راه میرین کلتون رو 120 درجه بالا بگیرین و سقف خونه هارو نگاه کنین ! فکر کنین که از همه بهتر هستید و بقیه موجودات بی ارزشی هستند و ... !
    اما سنگین بودن یعنی اینکه نهایت قدرت و هوش رو داشته باشید ولی ازش استفاده نکنین جز توی میدون ( هی پز ندین و وقتی کسی رو میبینین بلافاصله توی ذهنتون نگین من اینو دارم پس از اون بهترم و لایق ترم ) مثل این ورزشکارای حرفه ای که قسم میخورن فن رو فقط توی میدون پیاده کنن ، سنگین بودن یعنی اینکه هر حرفی که میخواین بزنین ، اول خودتون رو جای طرف بزارین ، بعد اگه دیدین که حرفتون ناراحتش میکنه ، اون حرف رو نزنید . من خودم وقتی خواستم خودم رو اصلاح کنم و به قول معروف هر حرفی رو نزنم ، دیدم 70% اِ حرفام رو باید بخورم ! ( شما چی ؟ )
    سعی کنید همیشه سنگین رفتار کنید ، یادمه یکی از بچه ها بود ، قهرمان کشور کونگ فو پر تو آ بودش ، ما 1 سال و نیم که باهاش مسیر مدرسه رو میرفتیم و میومدیم ( اونم مثل من خیلی کم حرف میزد ) این موضوع رو نمیدونستیم ، ولی سر یه دعوا که زد پسره رو توی 3 ثانیه پرت کرد توی جوب ( جوی آب ! ) فهمیدیم قهرمان کونگ فو بوده طرف !

باز دستم گرم افتاد همینجوری نوشتم
    برید خوش باشید

13. 15 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

این مورد را هم خیلی ها توجه نمی کنند ولی شما سعی کنید توجه کنید ضرر نمی کنید .

سعی کنید ناشناخته بمونید .

مثلا اگه توی یه جمع مثلا 10 نفری باشید می بینید که چند نفر نخاله توی جمع هستند که زود خودشونا نشون میدن . مثلا از طرز حرف زدنشون کاملا مشخصه ، وسط حرف همه می پرن ، تند تند حرف می زنند ، وقتی حرف می زنند وسطش تند تند می خندن ، اجازه حرف زدن به بقیه را نمیدن .

اما بعضی ها هم توی جمع هستند که فقط گوش میدن ، موقع خندیدن فقط لبخند می زنند ، سعی می کنند شخصیت خودشونا مخفی نگه دارن .

تمام حرف منا توی این جمله شما گفتید Gam3r جان
    این شمایید که به مردم می آموزید چگونه با شما رفتار کنند . وقتی شما به مردم احترام نمیزارید ، برای مردم هم سخته که به شما احترام بزارن

15. 17 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاپیک به جاهای قشنگی داره میرسه.....
    واقعا خوندن تجربه های دیگران ارزش وقت گذاشتن داره
    ممنون

17. 3 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •